ryuk3
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #465 Dátum: 10 aug 07, 02:59:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #466 Dátum: 10 aug 07, 05:33:27 » |
|
Yoko Logan windows 7 van a gépeden? mert annál új a paint, szerintem nagyon jól meglett csinálva, főleg hogy már ilyen zsírkréta meg vizes ecset meg minden kutyafüle féle effektel lehet benne színezni, a részek nagyon jók és jókat nevetek rajtuk ^^ csak így tovább!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 14:19:17 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #467 Dátum: 10 aug 07, 11:10:50 » |
|
Ja. Pl. Berakom Inuyasha,t Kuwabara-t meg Neji-t akkor nem olyanok a harcok mint amilyennek akartam volna, meg nem tudtam volna rakni bele új nevet(de az a legkevesebb), HANEM! MOST KOMOLYAN!!!-> NEJI VS INUYASHA...Azt azért megnézném bazz...az több részen keresztül harcolnának, főleg ha Inut kicsréljük Hiei-re, Neji-t meg a 9farkúnarutóra... na szal értitek. Yoko Logan windows 7 van a gépeden? mert annál új a paint, szerintem nagyon jól meglett csinálva, főleg hogy már ilyes zsírkréta meg vizes ecset meg minden kutyafüle féle effektel lehet benne színezni, a részek nagyon jók és jókat nevetek rajtuk ^^ csak így tovább! Igen az van, de gondolkodtam rajta (vagyis adták az ötletet), hogy töltsem le a pain-ot (régebbit), de én inkább ezt akarom kitanulmányozni és ha belejövök akkor meg már könnyeb lesz hasznáni. Mert alapjábavéve ténylegfejlettebb ez a paint, mint a másik. Csak hozzá kell szokni. ...Nagyon hozzá kell szokni!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 11:12:07 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #468 Dátum: 10 aug 07, 14:17:28 » |
|
Hát amikor én is előszőr használtam kicsit elvoltam tévedve xD (Ł-t szoktam a Death Noteból rajzolgatni), de télleg ha hozzászoksz akkor nagyon nagy dolgokat lehet művelni vele minden esetre remélem hamar megszokod (kül a legújabb movie maker is milyen jó már xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 14:18:17 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #469 Dátum: 10 aug 07, 15:58:21 » |
|
ÁÁ, most fejeztem be az új HB-nak az uccsó képkockáit a Windows 7-tel, de...nagyon kemény Idegesít rajta nagyon 1-2 dolog. Ma már eszembe jutott, h lehet lekék tölteni a régeb bit:S De... áá, nem tom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #470 Dátum: 10 aug 07, 16:36:07 » |
|
ÁÁ, most fejeztem be az új HB-nak az uccsó képkockáit a Windows 7-tel, de...nagyon kemény Idegesít rajta nagyon 1-2 dolog. Ma már eszembe jutott, h lehet lekék tölteni a régeb bit:S De... áá, nem tom... lehet(biztos) vmit félreértettem de megrajzoltad a 9.részt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #471 Dátum: 10 aug 07, 16:52:24 » |
|
ezzaaaz az nagyon jo lenne engem nem érdekel hogy hogyan rajzolsz mert gépen nem könnyü csak a felismerhetőség a lényeg egyszerűen imádom a sorozatod :Da jogaros rész tetszett a legjobban a boci boci tarkás xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #472 Dátum: 10 aug 07, 17:25:43 » |
|
Ja NEEM! Bocs. ...ezekszerint még nem is mondtam? Akkor most: most a legújabb amit rajzolok az nem a 9. rész lesz, hanem egy vmi a 8. és a 9. rész között, amiben olyanok lesznek, amikre sajnálok 1 részt rászánni...de erről nem is mondanék többet mert azért nem csak ez lesz benne De majd hamarosan meglátjátok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 07, 18:00:02 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #473 Dátum: 10 aug 07, 18:49:45 » |
|
mind1 akk éljen a 8 és feledik rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #474 Dátum: 10 aug 07, 19:37:21 » |
|
Ez nagy várom én is a 8 és 3/4. epizódot
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #475 Dátum: 10 aug 07, 20:09:27 » |
|
Én is! De a legújabb részben Cs beszélni fog az életéről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #476 Dátum: 10 aug 07, 20:16:13 » |
|
Akár beszélni fog, akár nem, remélem Zola nem fogja elárulni, mert azzal csak poént lőne le.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #477 Dátum: 10 aug 08, 14:10:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 16:41:55 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #478 Dátum: 10 aug 08, 16:49:36 » |
|
Akkor ez olyan rész lesz min egy bónuszepizód . Nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #479 Dátum: 10 aug 08, 18:03:23 » |
|
Hát ez nagyon nagy! ne hagyd abba
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
|