Mello-chan
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #450 Dátum: 10 aug 03, 12:41:13 » |
|
Tökéletesen le tudtam vonni a következtetést a hozzászólásodból. Pláne azért, mert konkrétan megmondtad, hogy nem leszel túlságosan hű az anime-hez. Engem nem izgat különösebben, ígyis-úgyis megnézem, de egy kérdést megért a dolog, ha már ennyire aktuális a "probléma". Egyébként már nem hiszem, hogy túl nagy visszhangot tudnál kelteni azzal, hogy teljesen eltérsz a sztoritól. Mivel ez már megtörtént... Habár ha Sasuke-ék sem lesznek benne és az egész rész tudomisén...Hugo a vízilóról fog szólni, akkor tévedtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #451 Dátum: 10 aug 03, 19:55:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #452 Dátum: 10 aug 03, 20:17:15 » |
|
TS= Team Speak. Hasonló mint a Ventrillo csak jobban zabálja a memórát xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto and Hinata
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 10 aug 03, 22:05:35 » |
|
Hali lécci linkeld be a számot ami a 3. rész közepétől van az elején mer ami címet megattál az nekem nem jó. köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 10 aug 04, 11:51:15 » |
|
Am nem vágom h miért ugrálnak annyian az anime hűségért.Mert a Hebi nem sok részben volt benne .Ha így csinálná yoko akkor kb 4-8 rész lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #455 Dátum: 10 aug 04, 19:21:56 » |
|
HOPPÁ! De nagy igazságot mond manorott, akinek neve a WarCraft3-ból arra a bazinagy dög nevére hasonlít!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 19:22:47 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #456 Dátum: 10 aug 05, 07:44:48 » |
|
Am nem vágom h miért ugrálnak annyian az anime hűségért.Mert a Hebi nem sok részben volt benne .Ha így csinálná yoko akkor kb 4-8 rész lenne.Mosolyog Pontosan... csak az alapján ahogyan láttuk az animében a Hebit tevékenykedni nem lehetne sorozatot csinálni belőle... persze fontos az animehűség is--> de nem olyan nagy horderejű.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #457 Dátum: 10 aug 05, 08:23:58 » |
|
Mert a Hebi nem sok részben volt benne .Ha így csinálná yoko akkor kb 4-8 rész lenne. Ez hülyeség.. Az anime hűség nem feltétlenül azt jelenti, hogy csak azokat a történéseket rakod bele a sorozatba amik a mangában is benne vannak.Hanem olyan dolgok, amik kapcsolódhatnának az eredeti történethez (pl: két NEM filler szereplő találkozik..) Mert ennek így tényleg semmi értelme sem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #458 Dátum: 10 aug 05, 13:58:06 » |
|
Én azért várom a kövi részt egy dolog akasztott ki igazából azok a nevek igaz viccesek amikor Juugo-hoz ér az jó is volt, csak nekem nem volt annyira vicces.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Drunary
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 10 aug 05, 19:05:00 » |
|
Hello!
A 6. részben, 5:00-5:04-ig Mi a szám címe mondjátok meg lécci!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #460 Dátum: 10 aug 05, 19:21:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 10 aug 06, 10:18:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #462 Dátum: 10 aug 06, 14:52:31 » |
|
Hogy bele találtam. AM. ! KÖZÉRDEKŰ HÍR:Megvan az új laptop-om, amin a paint zsírúj, szal nagyon nehéz használni Minden máshelyen van, meg fejlettebb is, vannak olyanok rajta ami segíti a munkám, meg ami hátráltatja, szóval jelenleg ott állok, hogy: Kezdetben lehet lassabban fogok haladni, ergo kicsit csúnyább lesz a rajz, DE miután belejöttem már profibb lesz megint minden. Elképesztő mennyire más az ottani paintXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 10 aug 06, 15:38:02 » |
|
Nem tudom miért de mindig elkezdek röhögni mikor mondja hogy következő versenyzők egy bazinagy dög...Póki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryuuzaki Lawliet
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #464 Dátum: 10 aug 06, 19:01:37 » |
|
Hát nekem naon bejön a sorozat! A Rajz javult az első rész óta...De én azért nem mondhatom hogy rosszak a poénok mert elszoktam nevetni rajtuk magam!
|
|
|
Naplózva
|
"The Art is, BANG!! ~un~"
|
|
|
|