Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 10 aug 02, 12:19:05 » |
|
nálam biztos nem^^ Orochimaru & Tobi forever xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #436 Dátum: 10 aug 02, 14:13:15 » |
|
Csak azért mondom mert állítólag ő is a csapat tagja .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 10 aug 02, 14:44:44 » |
|
Ti szemetek, utáljátok az állatokat?! (Egyébként nekem több kedvencem van, nem csak Tutu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #438 Dátum: 10 aug 02, 14:57:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #439 Dátum: 10 aug 02, 18:20:06 » |
|
Megnéztem az új részt jó poénok voltak, sztem a legjobb az amőbás jelenet azon szakadtam a röhögéstől.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
Mello-chan
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #441 Dátum: 10 aug 02, 19:27:01 » |
|
Nah, ez is megérkezett...Köszönet érte. Sajnálatos módon egyet kell értenem azokkal, akik ezt a részt kicsit laposabbnak ítélték meg a többinél. Ez van, ilyen is előfordul. Az új (illetve "állandó") mellékszereplőkkel nincs túl sok baj, ugyan egyáltalán nem kapcsolódnak a sorozathoz. A te sorozatod, úgy csinálod, ahogy jónak érzed. Amin viszont jót kuncogtam: tagadhatatlanul szentesi kölök vagy. "Mék"... (nem ismerlek, így nem tudom, hogy milyen következtetést vonsz le a dologból, így hozzáteszem, hogy minden rosszindulat nélkül írtam, ha másért nem, hát azért, mert vásárhelyről jövök... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Mello-chan
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #443 Dátum: 10 aug 02, 21:27:04 » |
|
Ezek szerint Suigetsu tősgyökeres csongrád megyei...?Micsoda meglepő fordulat. Végülis jogos, valahogy mindig az alföld tükröződött azokban a lila szemekben... Egyébként a következőkben mennyire maradsz hű az anime-hez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #444 Dátum: 10 aug 02, 22:02:21 » |
|
Őőő... Hát Sasuke, Suigetsu, Karin, Juugo és Orochimaru továbbra is maradnak. -> Ennyiben tuti hű leszek az anime-hezXD De... nos, a történeteknek, amik következni fognak nem sok közük lesz az anime-hez, szal... a legközelebbi közeli dolog / anime-hűség az az lesz amikor Itachi felbukkan a barlangban! (előre láthatólag a 16. részben)Mondjuk lesz 1 olyan rész (legalább is már megterveztem, h hanyadik) ami hatalmas kritikákat válthat ki teljesen jogosan azok szemében akik az animehűség felé hajlanak. (jelenlegi terv szerint a 15. rész)Szal...nem akarok semmi spoilert mondani, mert erre a kérdésre igazából csak így tudnék válaszolni szal... ebből vonj le vmit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 22:06:31 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #445 Dátum: 10 aug 02, 22:07:07 » |
|
szerintem a sárga betűs részt szedd ki mert itt megint botrány lesz xD engem nem zavar,csak többen szóltak már:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #446 Dátum: 10 aug 02, 22:09:30 » |
|
Általában a színes betűs rész mindig spoiler (a szabályzatban is vmi hasonló van írva ) És azt direkt írtam, hogy jelenlegi terv szerint! Tehát változhat. (De sztem nem fog) 23:02kor írtam a sárgabetűset, te meg 23:07-kor írtad, hogy többen szóltak már Ennyi idő alatt???????
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 23:48:36 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #447 Dátum: 10 aug 02, 22:10:14 » |
|
Nemrég jelent meg az új rész és én már várom a következőt! Kb. hány részt akarsz csinálni? Szerintem a szemeket kicsit kerekítsd le és már tökéletes!:) Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petya7
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 10 aug 03, 00:44:00 » |
|
yoko logan gondolom Te készíted ezt a sorozatot. Nagyon emlékeztet a madárkád neve és színe. Véletlenül Te nem BC2-őztél? Mert egyszer volt fent egy gyerek TS-en akinek valami énekes madara volt és tisztára ilyen volt a madár amikor képen megmutatta. És annak is valami ilyen volt a neve. (bocs az offért)
A hang effektek nagyon jók, benne, a poénok is szépek, már csak 1 kicsit kell csiszolnod a rajzoláson és tökéletes is lesz. (látod Az egy akatsukis élete is még milyen csúnya volt az elején, de azóta már sokkal jobb.) Remélem sikerülni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #449 Dátum: 10 aug 03, 10:44:20 » |
|
Jah, a fejlődés minden résznél érezhető, én is anno még stickment rajzoltam, azóta meg hulk szerű izom Krasznojarmisztokat.
Edit: Krasznojarmiszt értsd: VÖRÖSKATONA, vörös hadseregben a honvéd rendfokozat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 10:45:03 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|