Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #420 Dátum: 10 aug 01, 12:53:28 » |
|
Figyu Zoli. Nekem tök mindegy milyen tanácsokat fogadsz meg, számomra már igy is sztár számba megy a sorozatod!^^ Azt hiszem nekiállok megnézni megint mind a 8. részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
koko96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #421 Dátum: 10 aug 01, 13:21:18 » |
|
Ez is ugyan olyan rossz mint a többi grat csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #422 Dátum: 10 aug 01, 13:27:25 » |
|
köszönjük az építő kritikát koko96... Nekem a szinkron tetszik a legjobban és Orochimaru a legjobb A grafika is egész jó ,csak néha távolról a fejek furcsák Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #423 Dátum: 10 aug 01, 13:28:26 » |
|
Jó lett ez a rész is. Suigetsu meg Sasuke hangja isten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaka
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #424 Dátum: 10 aug 01, 16:09:37 » |
|
Nagyon sokat fejlődött a rajzolás és az ötletek is tetszennek. Bejövős, csak így tovább^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ottinger96
Újonc
Nem elérhető
elszánt
|
|
« Válasz #425 Dátum: 10 aug 01, 17:55:52 » |
|
szerintem is egyre jobb a rajzolás így tovább! néha oldalról elég furik és szerintem is más animékből is vicces lenne belerakni amúgy meg kicsit kiakaszt hogy mindenki narutót parodizál nem lehetne bleach-t (ez egyéni vélemény ) orochimaru a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 10 aug 01, 18:15:01 » |
|
Azért nincs Bleach paródia met Narutos a honlap/fórum. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2777.0Itt világosan leírja Chakra , hogy Naruto funkészítményeket helyeznek ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #427 Dátum: 10 aug 01, 18:17:50 » |
|
Ha eddig nem is csíptem Sasukét, most már biztosan megszerettem. A Hebi-s barmokban biztos. Orochimaru nélkül pedig nem lenne Sasuke enyhén skizofrén, amit pláne csípek. Csak így tovább a készítőknek!
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
vipera9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #428 Dátum: 10 aug 01, 20:12:59 » |
|
Nagyon örülök ennek a sorozatnak ^^ az első pár rész még nem nagyon fogott meg, de a 8. már teljes mértékben tetszett Már alig várom, hogy többet megtudjak Füves Cs-ről :D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 10 aug 01, 22:03:40 » |
|
Szerintem ez a legjobb rész eddig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #430 Dátum: 10 aug 01, 22:36:56 » |
|
Kösz mindenkinek Ja el is felejtettem. Szal aki nem látta a 8. részt még az most innentől ne olvassa tovább: Szal mondtam nektek, hogy eredetileg úgyvolt megtervezve, hogy később fújják le a meccset! : Szal Juugo feladta így Póki jutott tovább. Utánna ugyebár Füves Cs VS Démon. És itt szakadt meg a meccs. Na szal Füves Cs VS Démon meccsen kizárják mind2-t mert Füves amit jutsu-t mondott (tod, amiközben megszakadt a meccs) az elpusztította volna az egész stadiont. Utánna Suigetsu VS Agytröszt. Itt énekelni kellett volna, és Agytröszt irányítani akarta Sui gondolatait, de mivel kiderült volna h Suinak az agya is vízből van, így Agytröszt annyira erőlködött volna, hogy felrobban a feje ergo Sui jut tovább. Utánna Sui VS Póki. És ez alatt a meccs alatt szakadt volna meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 23:18:09 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Gartono
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #431 Dátum: 10 aug 02, 00:20:06 » |
|
Ó igen! Végre megláttam amit akartam! TUTU! Te vagy minden amit akarok ettől a sorozattól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #432 Dátum: 10 aug 02, 09:37:03 » |
|
Miért ájul el mindenki tututól ?Nekem is tetszik meg minden de am nem is szerepel sokat .Nekem jobban tetszik Orochimaru .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 14:12:13 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #433 Dátum: 10 aug 02, 10:14:32 » |
|
Bakker így sokkal jobb lett volna. Na mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #434 Dátum: 10 aug 02, 11:52:50 » |
|
Tutu nem egy fő szereplő, hanem mellékszereplő, de majd többet fog mostantól szerepelni... ... Jól látom, hogy Tutu átvette Orochimaru szerepét a rajongók körében???
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
|