Morause
Vendég
|
|
« Válasz #405 Dátum: 10 júl 31, 21:51:11 » |
|
Nem mintha jól emlékeznék és lusta vagyok vissza nézni de nem volt arról szó hogy tanácsot adni mit hogy kezdjen vki a saját művével, szal ötleteket adni TILOS?!?! Mert ha igen nem kötekedés képen, de Ali-G utcsó elötti hsz igen csak, "nekemannyiranemteszikezértadjáhozzáazötletembőlígysokkaljobblesz" dologra hasonlít! Ám most kicsit ellent mondok Dant-Cvel meg a hozzá hasonló gondolkozásúkkal... attól hogy Yoko nem rejtett el benne slussz poénokat attól nem feltétlen jelenti azt hogy nem volt jó, nem minden fan made-nek kell 'viccesnek' lenni, elég ha csak szimplán vmi semmit mondó története van. Meg végülis én sose fogom az ilyen fan made-eket leszólni akár koppintás akárnem, mivel ezek pusztán jó unalom töltésnek és én értékelem azt hogyha vki azzal tölti a szabad idejét hogy előállítson ilyen rajzolt, beszélős, esetleg vicces kis történetet.
Na szal csak így tovább!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 31, 21:52:20 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 10 júl 31, 22:22:07 » |
|
1 negatívumot emelnék ki: kevés humor. De még mindig jobb volt, mint az első részek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 10 júl 31, 22:49:33 » |
|
Én azért nézek egy paródiát, hogy röhögjek rajta. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #409 Dátum: 10 aug 01, 00:03:40 » |
|
Nem tudom hogy mondták-e, de vhol kivolt emelve esetleg említette yoko hogy ez paródia? Lehet azért csinálja mert kínjába már a falhoz sincsen kedve verni a fejét inkább alkot egy ilyet, hogy lefoglalja magát meg hogy a sok unatkozó gyerek tudjon mit nézni. Én úgy gondolom hogy az 1AÉ is így kezdte, nem úgy hogy dani a maga fejébe rágta hogy "akkor is minden narutó rajongó fülébe eljut a sorozatom és még angol nyelvűre is lefordítják" csak hát manapság azért kap ilyen nagy kedvet az ember egy ehhez hasonló történet történet kidolgozásához mert vmi inspirálja... tegyük fel mint hogy írták páran az 1AÉ topikba hogy fognak sorozatot csinálni, én úgy gondolom őket pont az 1AÉ motiválja hogy csináljanak maguk is. Szóval tényleg fölösleges leszólnotok Yoko-t, inkább azt kéne értékelni milyen sokat dolgozhatott vele, és ez a lényeg nem az hogy most nem volt benne hasat fogó, rekesz izom mozgató jelenet is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 17:36:07 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #410 Dátum: 10 aug 01, 00:13:13 » |
|
Szerintem senki se szólta le. Véleményt nyilvánítottunk, ami nem lehet mindig pozitív.
És lehet, hogy Stance megjegyzése kicsit gonosz volt (xD), de igaz.
Egy paródia tényleg azért paródia, mert vmit parodizál. (Ezt jól megaszontam..)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #411 Dátum: 10 aug 01, 07:52:48 » |
|
sztem el lett cseszve az új intro
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #412 Dátum: 10 aug 01, 09:39:41 » |
|
Nekem tetszett az új rész de én se nevettem rajta.De ma jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miso96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 10 aug 01, 09:56:12 » |
|
Nekem is tetszet Amúgy a Hebi-s barmoknak miért nincsen letölthető verziója?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #414 Dátum: 10 aug 01, 10:17:45 » |
|
Ali-G: Bocsásws meg de az utolsó pár hsz amit olvastam tőled, mind egetverő baromság volt, és téves gondolkodásra utal. Nézze másvalaki sorozatát, és abból vegyen poénokat a sajátjához? Szerintem Zoli látta már az 1AÉ-t, lehet többször is, és tudja milyen stílusú, és ennek ELLENÉRE csinálja így a sorozatát. Elvégre minden Paródiának az a lényege, hogy eredeti és vicces legyen, úgy hogy kapcsolódik a forrásanyaghoz. Elvégre a Paródia karakterek személyiségének eltorzítása, kifordítása, eltúlzása. Az Új részhez: A neveken nevettem, az elején az Orochimarus beszélgetésen meg Juugo meccsén. Egyébként nem volt vicces, és ez kérlek probléma. Nem éreztem azt az intenzívitást amit más paródiáknál, azt a humort mint más paródiáknál, és ha már kevesebb poén volt, nem éreztem az Izgalmat, ami más paródiáknál volt. Pedig ilyen kevés poénnal ez a legutóbbi kategóriába kellett volna tartozzon. Úgymond, ez leginkább egy Naruto fillerre hasonlít, ismeretlen karakterekkel és történet szállal. Viszont Jó pont, hogy nagyon Egyedi.Összességében, jó rész volt, de korántsem a legjobb. Nem éreztem úgy hogy egy paródiát nézek, inkább csak egy sorozatot, amit valakiunalmában rakott össze. Ui.: A mostani intro: Lényegre törő, rövid, jó zenével. Sztem maradhatna is, de legközelebb új lesz xD További sok szerencsét
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 10 aug 01, 11:34:28 » |
|
Én Orot hiányoltam. Avége tetszett nekem igazán , amikor oro kussoltatja a többieket Sok sikert Yoko a továbbiakban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #416 Dátum: 10 aug 01, 11:39:24 » |
|
Szerintem is kevesebb poén volt benne, mint korábban, de saját magamat hazudtolnám meg, ha azt mondanám, hogy ENNEK ellenére nem tetszett. És nem is, hogy nem tetszett, mert voltak benne részek, amiken nevettem, például a Karin féle amőbapárbajnál, azon, amit az Agytröszt mondott. Meg Suigetsu beszólásai is jók voltak, amiken mindig nevetek. De talán túl sok a saját karakter, és érdekesebb lenne a narutos karakterekket, vagy más animékből/rajzfilmekből vett karaktereket használni, mert azokat ismerjük, és viccesebb lenne őket a környezetükből kiszakítva látni. De rosszul érzem magam, amiért ezt írom, hiszen a sorozatod éppen az ilyen saját karakterektől egyedi, és nem akarlak befolyásolni a sorozatod készítésében, sem pedig tanácsokat adni, ez csak a véleményem. Egyébként meg nem volt rossz a rész, az ilyen új karaktereket is ki lehet bontakoztatni valamilyen háttértörténettel, amit a Cs fickóval is csinálsz, az kifejezetten tetszik. Szóval összességében jó a sorozat, talán csak idő kell neki mire kiforr a történeted. Nekem most elég sok minden homályos, de azt hiszem ez normális. Úgyhogy várom a folytatást és kíváncsi vagyok már, hogy mi lesz az antihebivel. Egyébként nekem is csinálnom kéne már egy ilyen sorozatot...hehe. (márvan. Ez volt az önreklám helye) Sok sikert a sorozathoz és kívánom, hogy legyél egyre motiváltabb és céltudatosabb, ne hagyd magad letörni, mert az a lényeg, hogy TE jól érezd magad, miközben készíted a sorozatodat, az, hogy másoknak is tetszik, az már csak a ráadás. (Ezt idéztem valakitől, de már nem emlékszem, hogy kitől.)
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #417 Dátum: 10 aug 01, 11:45:27 » |
|
Tőlem van az idézet Gondold azt hogy a Sorozatot Magadnak csinálod, nem másnak. Szóval ne parázz attól mit gondolnak mások. Hallgasd meg a Kritikát, lehetőleg fogadd meg a tanácsokat, de ne CSAK az Ő kedvükre tegyél. A fontos hogy Te szeresd amit csinálsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 11:48:06 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #418 Dátum: 10 aug 01, 12:03:13 » |
|
Ok! Kezdek örülni, ugyan is végre egyre többen vagytok akik ...úgymond nem értitek vagy homályos meg ilyenek. Ez végre jó jel. Meg az is, hogy egyre többen elfogadjátok ezt az egyéni ...stílusomat? Én csak azt mondom, hogy elolvastam minden komit, leszűrtem belőle az okosságot/bölcsességet (nagyon egyetértek: Morause, Ninbikun, Matten és Miroku okosságaival). Meg fogjátok látni (ha sikerül), hogy a kövi résztől már érdekesebb lesz minden. (ja és gondoltam h sok kritikát fog ez a rész szülni, mivel ezt a részt már kigondoltam régóta és 1X muszáj volt megcsinálni. Jobb előbb mint később-> ez most milyen rosszul ért volna titeket mondjuk ha a 20. résznél kapjátok ) Ja és igen, nem tervezek behozni egyszerre ennyi karaktert, ez is csak a meccs miatt volt.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #419 Dátum: 10 aug 01, 12:35:36 » |
|
hát ez nagyon nagy Respect ehhez, ez tényleg nagyon jó, humoros, és a szöveg is jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|