PeinIsTheGod
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 10 júl 03, 01:09:06 » |
|
ez naon komoly Karin hangja nekem is beütött de a beszolűsok jok benne "B*sszá sünt" meg az ijenek jó ez én az össz részt láttam hajráá :Dcska igy tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #226 Dátum: 10 júl 03, 10:34:22 » |
|
Ja és am meg szivesen megmutatnám a barátaimnak/haveroknak a művemet, hogy adjanak véleményt, meg kiszűrjék a "kevésbé vicces" poénokat, de állítom az egész VÁROSBAn csak én vok az egyedüli, aki Naruto-t néz Ahogy Dant-C mondta pár nappal ezelőtt erre reagálva: Terjesszem az igét! Amúgy meg örülök, hogy ennyien segíteni akartok meg minden, de tényleg egyedül szeretek rajzolni. Bocsi Csak elmondom, akivel Én dolgozom, az Nem is néz animéket, csak ha én mutatom neki! Úgy találunk ki együtt baromságokat rá, hogy Én látom, ő meg csak kritizálja Kiritka és Megélés=Viccek a sorozatról=Paródia alap. Legalábbis így készült a BleachR
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Vsensey
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 10 júl 03, 10:44:03 » |
|
Szerintem nagyon jó. Csak így tovább és várom a kövi részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #228 Dátum: 10 júl 03, 20:25:01 » |
|
Sztem nem rossz de még csak a elején vagyunk, majd még elválik milyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #229 Dátum: 10 júl 03, 22:28:12 » |
|
Egy kicsit Matten előző kommentjére válaszolva, igaz, hogy akkor jönnek a legjobb poénok, mikor leültetsz egy laikust egy anime elé, és várod a megjegyzéseit, mert nekik feltűnnek a legkisebb kiparodizálható részek is. (szerintem mert ők még normálisak) Korábban mondta valaki, hogy miért a Hebit választotta Zoltán kiparodizálásra, amikor alig szerepelnek. Szerintem jó választás volt, mert titokzatosak, és így sokkal többet lehet hozzáadni a háttértörténetekhez. Hogy mit csinálnak akkor, mikor épp nincsenek képernyőn. Az éneklés MARADJON! (csak legyen rövid. Az a 30 másodperc jó lenne. Am szerintem igenis jó hangod van, de a dalok poénnak csak röviden jók, ha meg üzenete van, akkor mehet végtelenítve is.) A hetedik rész rajzolása tényleg észrevehetően jobb volt, és a mozgások is tetszenek. Jó volt, hogy a karakterek nem voltak olyan kicsik, mint korábban egyes jelenetekben. Összességében 10/8 a sorozat , legalábbis szerintem. Nem zavar az sem, ha az anime szerint megy a cselekmény és az sem, ha teljesen független a sztori. Bár ne hallgass rám, mert valszeg akkor is szeretném a sorozatot, ha egyáltalán nem lenne vicces, csak mindenféléket csinálnának a Hebisek. Úgyhogy rám számíthatsz, mint a rajongótáborod örökös tagjára! ^^ Mit is akartam még...jah, szerintem a 7. részt is tedd fel youtubera, azok kedvéért, akik nem tudják megnézni kunon valami meghibásodás miatt. Ennyi lettem volna egyelőre. Várom a további részeket és sok kitartást a munkához. Ui.: Örök kedvenc :Suigetsu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 03, 22:30:40 írta Ninbikun »
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #230 Dátum: 10 júl 04, 10:45:44 » |
|
Kösz, Ninbikun Végre látom, hogy csak van azért valaki, aki megértette, hogy mire gondoltam mikor az okoskodó komimat írtam. Am már fent van youtube-on hm...Suigetsu? Azt mondod?
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
narutoli
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"Narutoli"->###->@@-><"Narutoil"
|
|
« Válasz #231 Dátum: 10 júl 04, 11:09:17 » |
|
Akk nézük!Leírok néhány dolgot ami tetszik és 1 dolgot ami nem!! Ami tetszik: -Grafika (Nekem tetszik) -Hangok (Tőkéletes,nem is kell Karinnak más igyis nagyon Coll) -Részek (2-7 nagyon tetszik) Nem írok le 1000 soros dolgokat csak a fontosakat Ami nem tetszik -,Hogy várni kell a részre. -1.rész (ez valamiért nem tetszik)<-megprobálok emgabrátkozni vele."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #232 Dátum: 10 júl 04, 11:23:16 » |
|
Minden sorozatban várni kell a részre! Barátkozz meg vele! A TV-ben is vársz a részre, mangából is vársz a részekre, animékből is vársz a részekre, Paródiákban is vársz a részekre! Csinálj olyan sorozatot, ami naponta jelenik meg, és ha képes vagy rá, akkor panaszkodj!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #233 Dátum: 10 júl 04, 14:15:43 » |
|
Ó gyerek mort mentem fel az oldalra, és látom 'Hebis barmok'. 1. reakció: na ez meg mi? 2. reakció: Ecsém ez nagyot üt !! A sztori és a hang egyszerűen felejthetetlen, nagyon ott van, és szerintem látszik is, hogy minden rész után egy kicsivel is, de már jobbak a rajzok, én részemről nagygrat neked Éss egy kérdés? Minden részben fogsz énekelni, majd lefordultam a székemről röhögőgörcs közben a suigetsu, juugo párostól. Profivaaagy, nagyon nagy, hogy tudsz ilyeneket kiagyalni?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 júl 04, 18:07:28 » |
|
off: 4 szavas szabály lécci nekem bejön az összes rész főleg az énekek azok ütnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 10 júl 04, 20:33:41 » |
|
Jah az volt az egyik legjobb amikor Juugo füvezett Szerintem mondjuk az jó poén lenne hogy a Tutu is elkezdene füvezni és közbe hallgatná hogy : "Szállj el kismadár" Az komoly lenne és vártam is az egyik részbe
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
marusuke
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 júl 04, 23:11:03 » |
|
Nekem nagyon tetszik az egész, az eleje kicsit unalmas az tény, de kell ennyi. Én nevettem szinte végig a részeken. Jó lesz ez. Utánzás vagy sem, jöhetnek még ilyenek. A 7.rész elején mi a szám címe és előadója? Egy codos fragmovie-ban hallottam 4 éve és azóta kellene Így tovább csak gratulálni tudok. Ha szükséged van valamilyen segítségre szólj nyugodtan:) Szerintem nézd meg ezt a topicot... http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4455.0köszi, de a leírásban nincs benne a hetedik rész:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 júl 06, 10:51:26 » |
|
Szerintem zsír a sorozat,jók a poénok is és sztem a rajzolás se rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sanyko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 júl 06, 12:46:13 » |
|
Szasztok a hebis barmok és az Egy akatsukis élete szerintem nagyon zsír én is elkezdtem eggyet nem tom mi lesz belőle ha lesz belőle rész akkor az lesz a címe hogy Akatsuki History
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #239 Dátum: 10 júl 06, 15:56:46 » |
|
rohaaadt naagy nekem odavágott köszi, de a leírásban nincs benne a hetedik rész:S
ez itt a szám címe:Bryan Adams - Run to you
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 15:58:20 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|