24 nov 23, 18:44:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 333259 alkalommal)
0 Felhasználó és 72 vendég van a témában
Misa-senpai
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #210 Dátum: 10 júl 02, 09:39:28 »

Oké, bocsi h zrikáltam az éneklést.... Jó... Ja és Suigetsu lett szerintem a legkirályabb és őt birom a legjobban...! Meg Kisamét az akatsukisból, ember.. az tájszólás ikszdé
Naplózva

Chuu~ Misa-senpai ^.^
joker007
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #211 Dátum: 10 júl 02, 10:07:36 »

Hát szerintem nagyon ott van Mosolyog Igaz rajzolás nem túl profi, meg hasonló kis szépséghibák vannak még benne, de úgy összességében jó Mosolyog Én nem tudnék jobbat, szóval nem szólom le Nevet

Csak így tovább kacsint
Te is féltéglát és egy epret használsz? Nyelvesít
Naplózva
yoko logan
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #212 Dátum: 10 júl 02, 10:49:37 »

Neeeem Nevet Én nem féltéglát és epret használok, de még csak nem is ugyanolyan méretű vászonon rajzolunk és nem is ugyan olyan vonalakkal Mosolyog

Vastag vonal sose lesz Vékony vonal = HB sose lesz EAÉ  Pojén
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
manorott
Gennin
*

« Válasz #213 Dátum: 10 júl 02, 10:54:10 »

Neeeem Nevet Én nem féltéglát és epret használok, de még csak nem is ugyanolyan méretű vászonon rajzolunk és nem is ugyan olyan vonalakkal Mosolyog

Vastag vonal sose lesz Vékony vonal = HB sose lesz EAÉ  Pojén

Ez nyilván való h nem epret és féltéglát használsz,mert ez a Hebis barmok.Nevet

Am abban részben amikor Juugo a holdra megy abban honnan jöttek  CS-sek?Csak úgy összeraktál 2 betűt h ez jó név lest v  van vmi más ok is?Mosolyog Mosolyog

Jó a sorozat csak így tovább:)
Naplózva
joker007
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #214 Dátum: 10 júl 02, 10:57:34 »

Nevet Akkor te követ használsz és narancsot Nyelvesít Tudtam én Nevet
Naplózva
ikariam
Chuunin
*

« Válasz #215 Dátum: 10 júl 02, 19:15:15 »

Nekem is nagyon tetszett Mosolyog
Szét nevettem a fejem rajta nagyon jó  Nyelvesít
Mikor jön a következő ? Már várom  Kúl Nevet Pontosan
Naplózva

http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
GabE48
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #216 Dátum: 10 júl 02, 20:32:39 »

szentem rohadt jó lett már sírva röhögtem rajta remélem lessz folytatás
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #217 Dátum: 10 júl 02, 20:51:39 »

CS elnevezésre lenne egy típpem (Counter Strike) Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
tmaster
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

God of the World!

« Válasz #218 Dátum: 10 júl 02, 21:15:13 »

Az a CS sztem Csótány lenne, de lehet tévedek Nevet Am jó sorozat, egyáltalán nem EÁÉ koppintás, nem baj hogy nem olyan szépek a rajzok mint az EÁÉ-ben hisz minden sorozatnak megvan a stílusa, de azé a színvonal maradjon a Naruto Shippuuden  167. epizódjának minősége fölött, mert ahoz képest ez a fanmade sorozat Photoshop minőségű Nevet De elég az offolásból, a sorozat jó, minden jó, keep up the good work.
Naplózva

Ha Isten vérezni kezd, az emberek nem hisznek majd benne...
yoko logan
VIP

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #219 Dátum: 10 júl 02, 21:19:23 »

Na látom egyre többen vagytok kíváncsi a CS neév honnan jött. elmondom nektek, mert attól függetlenül, hogy Cs-k még szerepelni fognak nem magyarázódik meg a nevük.

A   CS  név onnan jött, hogy mikor ránéztem a telefonomra mindig Cs-t írt ki a sarokba. (Az Csütörtök lett volna). Persze minden nap más betűt írt ki, de mindig akkor vettem észre, h ki van írva egy betű, mikor csütörtök volt. Szal ez az egyik. A másik meg, hogy csak úgy spontán jött az ötlet. Szal ezt a 2-t kombináltam. ikszdé
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #220 Dátum: 10 júl 02, 21:36:00 »

Én tiltásba voltam, és nem tudtam sajnos hozzászólni ehez a topichoz, bocs a késésért xD, de végre minden jó lett, és most jöjjön a hozzászólás: Nagyon örülök, hogy látok mégegy Narutos fanmade alkotást, én nagy EAÉ-fan vagyok, és az elején nem jött be ANNYIRA (tehát bejött, csak nem túlzottmértékben) a sorozat, de mostanra nagyon megkedveltem, és nem csak a humor miatt, hanem azért is, mert elég nehéz lehet csinálni egy ilyen sorozatot, miközbe készül az EAÉ is, és ezt a sorozatot úgy kell csinálni, hogy ne legyen koppintásszaga (NINCS IS!!!!!!). Az átokpecsétes Orochimaru nagyon nagy ötlet, és jókat is mond Nevet . Elismerésem, további sok sikert kívánok a sorozatkészítéshez.

(Utolsó rész nagyon jól el lett találva, inkább nem idézgetek belőle, mert kapok még 1 hét kitiltást, tök jó lett és kész Nevet )

Ui: Eleinte kicsit lebecsültem ezt a fanmadet, mert a rajzolás nem volt éppen a legjobb, szerintem az az egyetlen dolog amit javítani kéne, de a rajzolás csak a jéghegy csúcsa. 25% (mondtam egy számot, ne pereljetek be) van a vízszint felett, a többi alatta van, tehát ha nem lenne humoros a sorozat, de ultraszuper lenne a grafika, akkor nem nézném meg. Nah csak ennyi lenne a hozzászólásom, ami egy kicsikét hosszúra sikeredett.

Naplózva
ikariam
Chuunin
*

« Válasz #221 Dátum: 10 júl 02, 21:48:10 »

Szerintem sokkal jobb mint az Egy akatsuki élete Mosolyog
Már nagyon várom hogy megnézhessem a következő részt és az tetszik benne hogy nem csak az van benne mint a Shippudenben hanem kiegészíti hogy még miket csinálhattak  Pontosan  Kúl
Naplózva

http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #222 Dátum: 10 júl 02, 22:30:30 »

A 7. részhez:

Nekem annyira nem jött be. Egy kicsit túlzottan ragaszkodott az eredeti történethez. Volt egy-két jó poén, de amúgy nálam annyira nem verte ki a biztosítékot. ^^"
De a rajzolás tényleg jobb lett.

Egy pár tanács, Zola, ha elfogadod:
- Ne áruld el előre, mi lesz történetben. Semmit, még a legkisebb részletet sem. Mert a sok kicsi részletből szépen össze lehet rakni az egész történetet.
- Igaz, hogy egy parodistának azt is figyelnie kell, hogy a nép mennyire elégedett a művével. De azt ne feledd, hogy ez a te műved. ^^ Vedd figyelembe a véleményeket, de a te kezedben legyen a kormány, úgy csináld, ahogy te jónak látod. kacsint

Moderátor:
Ja, és az összehasonlítgatás még mindig NEM javallott ebben a témában (ahogy a másik hasonló mű témájában sem). Az ezzel kapcsolatos fél fórumoldalas OFF-ok meg főleg nem. ^^

« Utoljára szerkesztve: 10 júl 02, 22:31:55 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gizz
Újonc
*

« Válasz #223 Dátum: 10 júl 02, 23:45:30 »

Az én véleményem az, hogy nagyon jó, de tényleg.
A grafika/rajzolás hibája szerintem nem a készítő hanem a program.
A hangok isteniek a poénok is jók és boldog vagyok, hogy már 2 színvonalas paródia sorozat is létezik ami magyar.
Ne add fel és haladj így tovább.
A legjobb hang Orochimarué az über  Nevet
Viszont ne énekelj az borzalmas Nevet vagy kérj meg olyat aki tud énekelni Mosolyog

UI: télleg grat nagyon jó!
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #224 Dátum: 10 júl 03, 00:16:28 »

A 7. részben elviseltem az éneket, nem volt túl hosszú, kicsit vicces is.. Elment, pedig sose szerettem az énekeket Nevet
Amúgy messzemenően az új rész lett számomra az eddigi legjobb. Itt már nekem is jött mosoly a számra, nem is egyszer!
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ragaszkodsz az igazi történethez, tobi szövegei nagyon jók voltak. Egyetlen baj volt, hogy deidara feje nem középen volt egy kis résznél.Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins