24 nov 23, 19:09:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 333386 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
SasoriS
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 10 júl 01, 17:59:00 »

hello én segithetek a rajzolási problémán kacsint sokat rajzolok (hobbim) és szerintem...hááát...jól  Pirul de ezt akár te is eldöntheted ha érdekel az ajánlat akkor dobj egy mailtazt küldök néhány sima meg néhány számítógépes rajzot kacsint bye bye
Naplózva
Misa-senpai
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #196 Dátum: 10 júl 01, 20:06:39 »

Kérlek, térden állva könyörgök neked, többet ne énekelj! Komolyan! Ez egy baráti jótanács!!!! Amúgy király Nevet
Naplózva

Chuu~ Misa-senpai ^.^
cibinator
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #197 Dátum: 10 júl 01, 20:08:31 »

Hogy mondhatsz ilyet? Az éneklés a legjobb benne.
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #198 Dátum: 10 júl 01, 20:09:45 »

Jah! Én olyankor fogom a szék szélét hogy le ne essek róla!  Pojén
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Misa-senpai
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #199 Dátum: 10 júl 01, 20:14:56 »

Jó, az igaz.... Rohadt vicces, majd leestem a székről... de... brrrr Daninak se ment az éneklés, a rapp igen... mondjuk el tudnám kettejüket képzelni, egy ilyen döntőben ikszdé
Naplózva

Chuu~ Misa-senpai ^.^
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #200 Dátum: 10 júl 01, 20:28:06 »

Jó, az igaz.... Rohadt vicces, majd leestem a székről... de... brrrr Daninak se ment az éneklés, a rapp igen... mondjuk el tudnám kettejüket képzelni, egy ilyen döntőben ikszdé

Nem ment?xD Kikérem magamnak!xD Nem is akartam, hogy menjen..
Itachi szándékosan tolta elmeborultan.

És gondolom Zolinak se az a célja, hogy Megasztárt alázó komoly slágereket adjon ki.
A lényeg, hogy a közönség röhögjön.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
yoko logan
VIP

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #201 Dátum: 10 júl 01, 20:40:32 »

Hé, Dant-C! Nekünk akkor is jó hangunk van. Azért se haggyuk abba! Amíg van rá vevő addig nem Nevet
+ nem úgy néz ki, hogy nálam: Suigetsu, nálad Kisame (vagy Itachi) abbaakarja hagyni az éneklést Nevet

ikszdé Am meg majd egy különkiadásba simán énekelhetünk majd együtt...vagy rappelhetünk. kacsint
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #202 Dátum: 10 júl 01, 21:35:38 »

Na megjött a gonosz Tapi bácsi, aki egyben nézte végig a hét részt xD

És hogy miért gonosz? Mert gonosz módon le fogja írni őszinte véleményét.
Az Antifaces is megőrülne ettől a szótól, de ezt éreztem, miközben néztem: erőltetett. Az énekhangoddal szerintem nincs baj ( zenei pályán tanulok, nekem hihetsz kacsint ), viszont annyira erőltetve vannak az énekes jelenetek, hogy... hogy nagyon. Részenként kb 2 poén volt, amiken tudtam röhögni, és sajnos az animehűséget is erőteljesen vitatnám. Juugo karaktere pl ( mikor felkerül a Holdra )... abszolút nem a mangából jól ismert Juugo jut eszembe, nem is éreztem, hogy a Narutóhoz ennek bármi köze lenne. A rajzoláson van mit változtatni, a háttér kidolgozásán is van bőven mit fejleszteni. Ami talán még hasznos lehet, hogy nem biztos, hogy minden poén üt az összhatásban, ami készítés közben üt. Én is készítettem régen egy sorozatszerűséget, és tudom, hogy némely elem annyira nem nyerte el a közönség tetszését, pedig én visongva raktam be a videóba, hogy na majd meglátjátok.
Voltak benne vicces dolgok. Orochimaru pl sztem is jó ötlet volt. Még a hangja is marhajó. De pl a tagfelvételes rész közben enyhén FWA érzésem támadt, csak gyengébb kivitelben. Sajnos nem érzem azt a sorozatban, hogy olyan sok animére vonatkoztatható részt lehetne csinálni belőle. A Hebi amúgy se kapott hatalmas szerepet ( Deidara, Itachi, talán Kisame ellen... aztán meg 8farkú, meg Raikage és kész ), szóval nem is értettem, hogy honnan jött az alapötlet.
Ami talán zavar még, hogy Suigetsu-val igyekszel Dani Kisaméjére hajazni. Inkább kevesebb, mint több sikerrel. A Lostos poén viszont tetszett Mosolyog

Mindent összevetve: eddig nem érdekelt a sorozat, eztán sem leszek hű követője, de azért sok sikert hozzá, remélem segítettem a leírtakkal.
Naplózva

cibinator
Gennin
*

« Válasz #203 Dátum: 10 júl 01, 22:12:40 »

egy valamit nem értek. néha a szereplőknek nincs keze. ez mért van?
Naplózva
seeway
Gennin
*

« Válasz #204 Dátum: 10 júl 01, 22:34:57 »

Szerintem nem baj hogy nem fűzödik annyira a sorozathoz...Énekléssekből télleg sok van, tod jóból is megárt a sok  Mosolyog
Naplózva

...
...
yoko logan
VIP

« Válasz #205 Dátum: 10 júl 01, 22:38:46 »

A szereplők közül csak Sasuke-nek nincs keze! De az szándékosan. túl hosszú rajta a póló.
Am, ha végre elolvasnátok a nemtommármelyik komimat ott rájönnétek, hogy apszolult különbözni fog a shippuudentől. Saját sztorik lesznek benne, új ellenségek, de időben a naruto shippuudenben halad, szal az egész újdonság mellett mindig benne lesz az ami az animében is.

Am meg mi az már, hogy Suigetsu-t próbálom EAÉ-s Kisame-ra hasonlíttatni???  Hmm?
Ez nem igaz! Na mind1.

Szal ilyenért, hogy a történet nem kapcsolódik a shippuhoz, meg hogy a karaktereknek van egy új stílusuk, ilyenekre ne is írjatok!  Majd lesznek részek, amik kapcsolódnak a shippuhoz (pl Deidara VS Sasuke) De alapjáratban az összes többi új sztori! (lásd: pl 4-5)
Naplózva

cibinator
Gennin
*

« Válasz #206 Dátum: 10 júl 01, 22:55:21 »

óóó, yoko logan életem
ne írd ezt, nem éri meg
itt dőlünk ki mind
inkább együnk egy sütit
Naplózva
yoko logan
VIP

« Válasz #207 Dátum: 10 júl 01, 23:12:08 »

Ja és am meg szivesen megmutatnám a barátaimnak/haveroknak a művemet, hogy adjanak véleményt, meg kiszűrjék a "kevésbé vicces" poénokat, de állítom az egész VÁROSBAn csak én vok az egyedüli, aki Naruto-t néz  smirksweat
Ahogy Dant-C mondta pár nappal ezelőtt erre reagálva: Terjesszem az igét! ikszdé
Amúgy meg örülök, hogy ennyien segíteni akartok meg minden, de tényleg egyedül szeretek rajzolni. Bocsi Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 23:13:44 írta yoko logan » Naplózva

Etti
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Fanficíró, animenéző, kocka ...

« Válasz #208 Dátum: 10 júl 01, 23:33:15 »

Nem t'om mi a bajotok. A legjobb szó a művedre: fejlődőképes. A rajzolás is egyre szebb, a poénok is jobbak.
Animehűség -  szerény véleményem szerint 1 fanmade nem kell, hogy feltétlen kövesse az animét. Speciel nekem nem sok közöm van a narutohoz, talán 3.évadig láttam a sima sorozatot, shiput el sem kezdtem. (okés, okés, tervben van...) De mégis az EAÉ-n is tudtam röhögni, és szerintem ez a lényeg - hogy a poénokat és egyáltalán az egészet mindenki értse.
 A különkiadást támogatom *lelkesen jelentkezik*
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #209 Dátum: 10 júl 02, 07:00:38 »

Na igen, ha nem fontos az animehűség... akkor miért hívják a karaktereket Sasukének, Suigetsunak, Karinnak és Juugónak? Ennyi erővel lehetne Sanyi, Zsiga, Kata meg Béla. Nagyon kevés az animés történésekre utaló poén, és ezt értettem animehűség alatt.

Etti: szerintem a poénok 60%-át nem értheted az EAÉ-ben, ugyanis elég sok kapcsolódik a sorozathoz. Pl nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy a Movie-ban megkérdezi valaki, miután legyőzik Sasorit, hogy "He? Ez ennyi volt?" - aki nem néz shippudent, az nem tudja, hogy a Sakura vs Sasori részek végtelenre voltak elnyújtva, és végülis Dani 2 percben bemutatta az egészet. "He? Ennyi volt?" - zseniális poén... Nem is beszélve a Bijuukról, Nagato tolószékes mivoltáról, és még sok másról.

Lehet, hogy a Kisame-Suigetsu hasonlóság csak nekem jött le így. Nem tudom. Bennem ezt az érzést váltja ki.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins