yoko logan
|
|
« Válasz #165 Dátum: 10 jún 30, 23:00:03 » |
|
Am ennek a sorozatnak a részeiben különböző történetek vannak. Ezek olyan részek, amik a saját ötleteimnek a szereplői a Hebi. (lásd: 4-5. rész pl). Persze mégis, ha közeledik a történet egy olyanhoz, ami a Naruto Shippuudenben volt, akkor azt természetesen nem hagyom ki (lásd: 7. rész) Szal lesz még olyan rész, amiket furának fogtok találni. De ne feledjétek! A TÖRTÉNET a lényeg, utánna a poén, amit próbálok egybe olvasztani. (Magyarul a poén nem maradhat ki!!!) Jaj, de nehéz ezt megfogalmazni...Ugye értitek ) Ahogy: Exkirion írta: elvonatkoztattak a rendes sztoritól! Ja ég igen, bocs azoktól, akik szerint unalmas bele az ének, de több mint valószínű, hogy még lesz. (megpróbálom majd max. 30mp-re)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 23:22:40 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Munenori Hattori
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 10 jún 30, 23:16:05 » |
|
eszméletlen, fantasztikus fenomenális bár a sorozat is jó, de én egy albumot szeretnék ezekkel a számokkal a mostani rész ének vmi félelmetesen jó még akarok
|
|
|
Naplózva
|
" Még egy szó és teljesen pontosan éppenhogy"
"A főiskolán megtanultam a könyvek értékét.....INGYEN PAPÍR" by Kurta
"L'amour quand tu donnes ton coeur á quelqu'un et tu te fies qu'on ne le brise pas."
|
|
|
DmB
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 10 jún 30, 23:25:11 » |
|
Hello. Megnéztem énis nagyon ottvan . Bár én a "gyere ássunk sirt " szöveget nem nagyon értem . Ha megengeded ,nemtudom hogy eszedbe jutott e ,de azis nagy lett volna hogy mikor mondja hogy " tudom hogy föld elemet használsz" akkor elővenni 1 elemet amire rálenne irva h Föld . Kiváncsian várom a kövi rész,csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #168 Dátum: 10 jún 30, 23:37:44 » |
|
na megtudtam nézni és nagyon tetszett D tényleg sokkal javult a rajzolás és ha lehet legyen benne több ének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #169 Dátum: 10 jún 30, 23:39:44 » |
|
behaltam Tobi és Orochimaru feltornázták magukat a favoritjaimba!'A szívét mégis jól telibe kaptad.' ez felért egy kettős kiütéssel, meg persze a csapdás rész gratt, Jó letttt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Powered
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 10 jún 30, 23:44:32 » |
|
Szerintem kegyetlen jó. Utánzat hát ezt nem mondanám, vagy is nem tudom de szerintem nagyon ötletes, olyan poénok amiket dani barátunk sütött el, egy sem volt ebben a műben... Szval nekem nagyon tetszik csak így tovább azért a rajzokra kicsit jobban figyelj oda de respect=)
az 5. rész kibaszottúl tetszett:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mello-chan
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #171 Dátum: 10 jún 30, 23:50:27 » |
|
Egyetértek Dant-C kollégáddal, a rajzolás láthatóan jobb lett, de ez sajna most picit a poénok rovására ment. De annyi baj legyen, majd a következő aratni fog. Viszont az öccse-bátyja téma király volt. Köszi ezt a részt IS. Felüdülés volt így az éjszaka közepén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #172 Dátum: 10 júl 01, 02:01:41 » |
|
Tobi nekem is a favoritjaim közé csöppent ezzel a Homi-senpai szöveggel nagyon nagy hajrá csak így tovább ZOLTHAN
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Maya110
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A farkas dala a holdról szól
|
|
« Válasz #173 Dátum: 10 júl 01, 02:27:37 » |
|
Szerintem nagyon jó, csak így tovább! Nem is tudnálak kritizálni, ha én nekiállnék paint-tel rajzolni... Na,de mindenkinek a magán véleménye, én nézem, és várom a folytatást! Tobi 4ever!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #174 Dátum: 10 júl 01, 07:08:00 » |
|
Ember ez iszonyat jó volt Tobi a legjobb:Féltökű béka xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #175 Dátum: 10 júl 01, 08:15:46 » |
|
Nos, akkor én is elmondanám a Véleményem Szerintem eddig ez a rész (meg a Második) volt a legviccesebb mindközül Tényleg, ez az első amin rednesen fetrengtem. A "Hol van Itachi" jelenetnél ütődött ki a Biztosíték. A Tobi cirkusza félbevágott Family Guy fajta elképzelés nagyon tetszett, főleg ahogy félbe lett szakítva Amilyen keveset szerepelt Tobi az olyan maradandó volt. A rajzolás teljesen megszokott lett számomra ezzel a résszel. Fejlődhetsz, de a stílus már így is tökéletesen bejön. Egyedül a ruhák kivágásával és a vállakkal van gondom oldalnézetben. Egyszóval, nem találtam kivetni valót a részben. Talán az Éneklés kicsit már túlzás volt, és az elején el is csúszott a hangod, de azt a szöveg megmentette Így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #176 Dátum: 10 júl 01, 08:18:58 » |
|
hello! nekem már az elözö részek is tetszettek de ez a 7. tényleg kiemelkedöen jó volt jók a poénok a rajzolás is tényleg joval jobb a többihez képest ugy h nagy grat, jo rész volt igy tovább ja és teljesen egyetértek néhány elöttem szólóval... jók az énekek és legyen még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beast
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 10 júl 01, 09:36:26 » |
|
Hajrá Viccek tetszettek eddig Ha úgy lesz, ahogy írtad, hogy a 8. résztől kezdődnek a + poénok, akkor szerintem már mindenki elégedett lesz. Nem tom mi bajotok van karin hangjával... Szerintem így a poén Szegény Tobi meg bealudt a fa tövébe Kicsit meg fog lepődni amikor felkell és nincs ott semmi csak ő meg egy hatalmas árok :ASD Nekem az opening az elsőnél tűnt unalmasnak, de a többszöri nézésre már tetszett Letölthető verzió lesz majd???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 09:37:41 írta Beast »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #178 Dátum: 10 júl 01, 09:52:18 » |
|
hello énis megnéztem sztem a rajzolás tök jó, a poénok meg még inkább, a Fogkrém-jutsu meg a homo-sempai nagyon állat volt, éneklés terén is grat mer ilyen duettet levágni mint a 6.-ban...naon meghatódtam...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 09:53:42 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ambrus5
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 10 júl 01, 10:13:59 » |
|
hello! Hát szerintem a rajzzal,meg a hanggal nincs probléma(nagyon),de a viccek szerintem elég gázak,főleg az Egy Akatsukis élete-hez képest(mivel eléggé hasonlít rá a dolog), és a kezdő dal szerintem túl hosszú,és kicsit unalmas,egyébként énse tudnék jobbat, csak hát az Egy Akatsukis élete elég sokkal jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|