24 nov 15, 22:45:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 330294 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
narutoli
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

"Narutoli"->###->@@-><"Narutoil"

« Válasz #150 Dátum: 10 jún 30, 16:33:38 »

...Most néztem egy filmet ,mondom utána leülők a gép elé és megpillantom a Sorozatodat!!
Naplózva
Mello-chan
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #151 Dátum: 10 jún 30, 18:54:47 »

Nah, akkor most mind anyudat várjuk. Vicces, nem igaz? Mondd meg neki, hogy egy egész közönség várt rá, mint Madonnára...

Egyébként tény és való, hogy van jócskán ok arra, hogy a 3 alkotást össze lehessen hasonlítani, de nem hiszem, hogy lenne értelme. A paródiáknak pont nem ez a lényege, szerencsére. Mosolyog Ráadásul valaki elhintette itt az "egyedi" szót, ami tökéletesen igaz. Mindenkinek meg van a saját, beteges humora... Amíg ki nem ég a viccrelétek és tökéletesen használhatatlanok nem lesztek...De azt nem várjuk meeeeeg.
Naplózva
zozo112
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #152 Dátum: 10 jún 30, 20:06:35 »

Az első benyomásom ez volt: A rajz borzalmas, Karin hangja idegsítő, de nagyon.

A második ez volt: A rajzolást és Karin hangját meg lehet szokni.

És most ez a benyomásom: A rajzolás és Karin hangja abszolút nem izgat, marha jó lett a sorozat.

Nekem Orochimaru hangja tetszik a legjobban.

Am amikor Juugonak bemutatkozik Zolthan a holdon leestem a székről, mert engem is Zoltánnak hívnak, és néha én is így írom a nevem suliban ikszdé

Csak így tovább. Amin lehetne javítani az a karakterek rajzolása. Szeretnék egy EAE minőséget látni, hogy mikorra, azt rád bízom, de nem ártana. Orochimaru marha jó ötlet volt, nekem az a kedvencem. Hogy most a karakterek eredeti jellemétől mennyire tér el a sorozat engem nem izgat.

Annyid mondok: CSAK ÍGY TOVÁBB és SOK SIKERT
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #153 Dátum: 10 jún 30, 20:08:40 »

Csak azt nem értem hogy, egy ekkora apróság miatt mért kell egymásnak esni?És ha már egymásnak estek, előtte próbáljátok már értelmezi amit előttetek írtak!

Nem egymásnak esünk, hanem beszélgetünk, meg tárgyaljuk a témát, elmondjuk álláspontunkat. Ez mióta Háborúskodás?

Várjuk a kövi részt Sok szeretettel! Nevet

zozo: EAÉ minőséget? Az mindent elrontana! Először egyébként Tanulj meg TE úgy rajzolni számító gépen, és aztán vegyél rá mást. NEm olyan egyszerű az mint gondolnád..
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
hoszy
Gennin
*

-=![HoSzY]!=-

« Válasz #154 Dátum: 10 jún 30, 22:02:21 »

Hmm, az első hat részen, úgymond, jót mosolyogtam, de ezen a hetediken hanyatt vágtam magam ( Szó szerint.. ájj a farcsontom  Sír ) Baromi nagy! Csak így tovább!
Naplózva
NEPHY
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #155 Dátum: 10 jún 30, 22:11:08 »

Azt a katsus bakterit neki te beteg vagy!
Deidara új értelmezésű művészete eléggé naturalista de a poén leesett, az ének a végén már annyira fájt hogy az asztalba kezdtem már verni a fejemet.
Észrevettem azt hogy, a legtöbb és a legütősebb poénokat eddig Tobi aratta le bár ez személyes észrevétel...
Tényleg fejlődtél, bár új opening jól jönne mert így nem passzol a sorozathoz!
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 22:16:41 írta NEPHY » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #156 Dátum: 10 jún 30, 22:13:20 »

Az új rész nagyon jó lett.
Rajzolási szempontból rengeteget fejlődtél tényleg,az az Átokpecsétes Sasuke...a Naruto jelenlegi rajzolócsapata megirigyelhetné Nevet
Deidara új művészete nagyon komoly xDD az volt a legnagyobb szerintem xD
Viszont hogy őszinte legyek nekem az éneklős rész annyira nem tetszett,de a szöveg jó volt benne^^(bár ki nem sz*rja le a véleményemet?xD)
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #157 Dátum: 10 jún 30, 22:21:11 »

Ez fenomenális volt..... szerintem a grafkó meg minden pont egybe klappol. Szóval igaz lehetne jobb is, de szerintem ez pont illik hozzá Mosolyog !!
Deidara művészetét egészen viccesre csináltad Mosolyog. Nekem tetszett  Kúl
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #158 Dátum: 10 jún 30, 22:24:25 »

Nah, megvizslattam. Poénok terén szerintem kicsit gyengébb lett 1-2 előző részhez képest, a mostaniban kicsit erőltetettekre sikeredtek. Viszont a rajzolásban már tényleg fejlődtél. kacsint Főleg a robbanás a végén volt igazán kidolgozott.xD

Ui.: Te kérted, hogy előző részekhez viszonyítsunk. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #159 Dátum: 10 jún 30, 22:27:43 »

Na megnéztem a 7. részt Nevet A poénok a helyén voltak bár nemvoltak anynira jók mint az előző részekben, de a rajzolás fejlődött. Sokkal részletesebb volt 1-1 kép Mosolyog És szerintem jó hogy énekeltél, illet bele xD
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Marcy
Újonc
*

« Válasz #160 Dátum: 10 jún 30, 22:33:52 »

Rohadt nagy lett a 7es Nevet gratu így tovább
Naplózva
cibinator
Gennin
*

« Válasz #161 Dátum: 10 jún 30, 22:41:00 »

nekem valamiért nem nyitja meg a részt
Naplózva
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #162 Dátum: 10 jún 30, 22:43:23 »

Hát az előző hat részhez képest poénszinten szerintem sokkkkkkkkkkaaaaalll jobb volt ez a rész.
Tényleg jó volt. A rajzolás is okés, így tovább.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #163 Dátum: 10 jún 30, 22:51:02 »

AZ eddigi részek kicsit elvonatkoztattak a rendes sztoritól, ez meg ugye követte, szóval eleinte fura volt, hogy tudom mi van Nevet A rajzolás szerintem így már teljesen korrekt, az öccse báttya poén tetszett, és kifejezetten jó volt, hogy kifiguráztad azokat a részeket amik tényleg furák voltak az animében gondolok itt a Deidara 10 percig esik stb Nevet

Gratz csak így tovább
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #164 Dátum: 10 jún 30, 22:57:52 »

Na én is megnéztem a 7.részt, azt kell mondjam javultak a rajzolások és végre rendes háttér volt végig Nevet amúgy ez a Hol van Itachi résznél besírtam a nevetéstől, amikor mondja "de és ugyanolyan hangnemben mondom" Nevet ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins