Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 jún 29, 20:02:59 » |
|
Ne hasonlítgassunk, mert 1 külön kategória 2 nem illik!
Nagyonis Ugyanaz a Kategória! Painttel rajzolt Paródia-sorozat! Képzeld! Még az Akatsukis Élete is ebbe a Kategóriába tartozik, akár tetszik, akár nem!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 jún 29, 22:04:37 » |
|
Véégre, emberek akiknek tetszik, sőt a kedvenc részük az 5. rész. Hehe. A zene címe, amiket felvillanásokban énekelt: Bryan Adams - When You're Gone. Am tényleg rosz így leírni egyesével a zenéket, mert így lehet pont meg se találja az akinek leírtam. Ha nektek ez zavaró akkor győzködjétek a fejeseket, hogy csináljana külön fórumot vagy vmit a zenéknek Bár most még mondjuk lehet felesleges. Mind1.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 22:06:17 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 jún 30, 00:59:48 » |
|
Bocs nem akarlak kioktatni vagy ilyesmi, de csinálj egy listát a zenékről és a tedd ki ide v. csak írd le az összeset ide amugy nekem a hídas jelenet is nagyon tetszik, amikor át akarnak menni + ami utána jön xD
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 jún 30, 06:42:07 » |
|
Ne hasonlítgassunk, mert 1 külön kategória 2 nem illik!
Nagyonis Ugyanaz a Kategória! Painttel rajzolt Paródia-sorozat! Képzeld! Még az Akatsukis Élete is ebbe a Kategóriába tartozik, akár tetszik, akár nem! Eggyetértek veled abban hogy paintel van rajzolva de Matten, én a kategóriát én nem erre értettem hanem az alkotók közti stíluskülömbségre és egyediségükre. Márpedig szerintem megérdemelné mind a három említett hogy, külön stílus kategóriába tartozzon! Ebből le is lehet szűrni hogy, miért is nem szabad őket egymással hasonlítgatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 jún 30, 07:02:27 » |
|
/Azért nem lehet ezeket egy lapon említeni (FWA vs. EAÉ&HB), mert az egyik angol a másik kettő magyar. => Nyelvi poénok. Lásd: A Showder Klubosok valszeg nem lennének olyan viccesek Afganisztánban / Ha kell a témába szavazás szóljatok és megódjuk' ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kvcs
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 jún 30, 08:35:08 » |
|
Nagyonis Ugyanaz a Kategória! Painttel rajzolt Paródia-sorozat! Képzeld! Még az Akatsukis Élete is ebbe a Kategóriába tartozik, akár tetszik, akár nem! off : Matten Már ne haragudj,de amiről fogalmad nincs miért hangoztatod? ( köze nincs az egyiknek a másikhoz...megy a kommentfarm mi? ) on : yoko logan gratulálok,hogy van energiád ... és még vicces is köszönjük a munkád és sok sikert a továbbiakban ;]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 jún 30, 09:50:55 » |
|
Szerintem pedig simán sorolható egy kategóriába a 3 mű, a paródiákba. Attól még, hogy mindegyik más stílussal van rajzolva, mindegyik parodizál vmit. A Naruto és a One piece is más stílusban van rajzolva, mégse mondjuk azt, hogy az egyik nem anime. Ha viszont mindenáron kategóriákba akarjuk sorolni őket, akkor Cartnak adok igazat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 jún 30, 09:51:41 » |
|
A Poénok mások, az idő más, de a Stílus ugyanaz. Ergo a Kategória ugyanaz. Nem a tartalomról beszélek hanem a stílusról. Elvégre a Hszem ami ezt indította úgy szólt: De most hogy mondod, kicsit tényleg hasonlít a rajzstílus az FWA-ra! Elvégre minden Paródiában Mások a poénok! Mégis egy kategória.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 jún 30, 10:16:34 » |
|
Am nekem az FWA-val csak annyi gondom van, hogy csak2 perces. Nekem annyi idő kevés lenne, ki se bírnám bontakoztatni a történetet De ha úgynézzük az FWA nem a történet szerint haladott mert mikor csinálta szinte még meg se jelent az akatsuki. +Obitora hitte akkor mindenki hogy Tobi. Én a történet alapján haladok (mármint nem hagyom ki azokat a részeket )ahogy azt észrelehet venni, és az Eaé is a történet szerint megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 jún 30, 11:04:51 » |
|
Itt az alapvető fogalmakat kéne tisztázni. Mi a műfaj, stílus és mi a kategória. Mert mindenki írja a magáét, csak úgy elbeszéltek egymás mellett, hogy az csak na. Nem azt írtam, hogy egy kategória/stílus/műfaj/etc... csak hogy nem lehet őket egy lapon említeni, pont a nyelvi különbségek miatt, ami akarva akaratlanul hatással van a tartalomra. A rajzolást meg ilyeneket hasonlítgatni felesleges. Ahány ember, annyi izlés. Ott a Shippuuden múltheti része, van aki lepetézett tőle, van aki szerint meg borzalmas volt, bár ez már félig off. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 jún 30, 12:59:32 » |
|
Ok, na mindenki kibékült mindenkivel. Naccerű ^^ Már azt hittem ninja háború lesz. Am ha minden jól megy ma felkerül a 7. rész. Csak előre mondom, hogy úgy próbáljátok nézni, hogy az előzőekhez képest. Ok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 jún 30, 14:34:11 » |
|
Már alig várom, amúgyis sokat fejlődtél biztos nem lessz rossz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 14:53:44 írta NEPHY »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mxrl002
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 jún 30, 15:09:56 » |
|
Megnéztem az eddig megjelenteket! Egészen jók, csak meg kell szokni a rajzolást (nem kritázálni szeretnélek bár lehetne a rajzokon finomítani). Csak így tovább!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutoli
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"Narutoli"->###->@@-><"Narutoil"
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 jún 30, 15:19:18 » |
|
Mikorra várható a rész? Mér úgy nézném! Nagyon várom már!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 jún 30, 15:26:09 » |
|
Hát már őszintén azt hittem fent lesz, de nem tudom még adni, mert a gépemen szal 1 bizonyos vmi, és emiatt csak anyám gépén tudok előrehaladni. De anyám gépe (hát miért is ne lenne) jelszós, így meg kell várnom amíg haza jön. És (a kötekedők kedvéért:) nem tudom felhívni, mert nincs pénz a telómon. ... B*ssza meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|