BenJoe
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 jún 27, 09:09:53 » |
|
Így az árnyék alapján látszik, hogy pár régi karaktert viszontláthatunk az anti-hebi soraiban.
Úgy, mint spoiler: kisbogár, fogkrém, stickman, garfield, az a cs fickó stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
niederbalint
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #76 Dátum: 10 jún 27, 09:27:37 » |
|
Nekem nagyon tetszik. A legütősebb poén szerintem a Shaolin leszámolás xD. Egyet tudok érteni abban is, hogy Suigetsuhoz nagyon illik a hangod. Karin hangján először majdnem hátast dobtam. A grafikán tényleg van még mit javítani, de előbb-utóbb úgyis sokkal jobb lesz. Orochimaru hangja nagyon hasonlít az Egy akatsukis életében lévő hangjára. Mindent egybevéve szerintem szuper sorozat és csak annyit tudok mondani, hogy így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
Az avatar átalakítása saját alkotás. Légyszi, nem elcsórni.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #77 Dátum: 10 jún 27, 10:37:21 » |
|
Kösz. Akinek kell a zene: az Sharingan728 megkereste, és megmondta a pontos címét csak annak a zenének. 1000 Köszönet érte!!! Nick Kamarera & Deepside Deejays - Secret Ride (Original Mix) Am a ruhákról csak annyit, hogy Sasuke-nak új ruhája lesz, mert ami rajta van az tönkre megy:D A többieknek nem tom. A káromkodásról meg csak annyit: Sajnos én is észrevettem így a 4- résztől kezdve már nem sok van benne.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #78 Dátum: 10 jún 27, 10:50:08 » |
|
jééééé ezt ismerem a Youtube-ról emléxem a -2. -1. 0. részekre is és sztem jólett Grat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 10 jún 27, 12:52:00 » |
|
Nekem nem igazán jött be ez a sorozat, de azt el kell hogy ismerjem hogy a férfi hangok (Sasuke, Suigetsu) nagyon jók. Gyenge túlzással magyar szinkronhangoknak is elmehetnétek .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 12:52:54 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #80 Dátum: 10 jún 27, 13:48:43 » |
|
Nekem határozottan bejön eddig, habár a grafikát (ami késöbb tényleg javult, nem is kicsit) az első részekben azért szokni kellett és például a cs-s rész anynira nem tetszett. Mondjuk én így utólag megnézném ezeket a korábban emlegetett 0., -1. és -2. részeket is, biztos oka van, hogy nem vállalod fel őket, de kíváncsi lennék azért.. meg a háttérhez biztos hozzá tesznek valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #81 Dátum: 10 jún 27, 14:31:34 » |
|
A 0., -1., és a -2. részt inkább neakarjátok megnézni , aki meg látta még régebben, az törölje a fejéből, főleg a pindúrpandúros jelenetetXD. am most szervízben van az egyik "hangadó eszközöm", a másik meg be van rekedve Ibiza party után, szal a rajzzal nemsoká kész vok, már csak várni kell amíg a 2 teljesen eggggyé nem lesz. És kösz a sok jó komit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 14:33:36 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #82 Dátum: 10 jún 27, 15:34:06 » |
|
a pindúr pandúros jelenet az a vízágyas volt nem ? az nagyvolt szerintem jóvolt annak a résznek a vége nagyot ütött xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
martinsama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 10 jún 27, 16:06:32 » |
|
Na most ovatosan írok mert bannoltak tegnap 1napra
Nagyon tetszett a kis sorozatot Zolthann nekem semmi kifogásom én Karin hangját megszoktam de nem elég morbid és kevés a trágárság attól viccesebb lenne
Am a rajzolás egész jó de az EAÉ rajzolásást nem üti
Am faxa így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #84 Dátum: 10 jún 27, 16:50:02 » |
|
Már régebben én is láttam youtube-on de most megnéztem az összes részét Suigetsu hangja nekem nagyon bejön, Sasuke-Orochimaru beszélgetések is viccesek meg úgy átlagban a beszélgetések, a szlengekkel a grafikája sem rossz de szerintem fog fejlődni ^^ Gratula hozzá
( kedvencem a jugoo ne szívjál füvet dal xD )
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #85 Dátum: 10 jún 27, 16:52:42 » |
|
hátez odacsapott a grafika először fura volt, de ha figyeled a szöveget mellette teljesen befogadja az ember. imádom a storyt, kellett már a Hebi paródia is (Ave Hebi! : D).a karakterhangok zseniálisak,első gondolatom : 'mérnem szinkronizál ez az ember?',annyira jó Karinnak ez a hang, gonosz,Nagyon gonosz,de megérdemli (elnézést a Karin-fanoktól öö..van ilyen? ) Orochimaru a belső hang,beteg,az oltó szövegei meg aratnak! jó sorozat,gratt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #86 Dátum: 10 jún 27, 18:41:53 » |
|
Kösz. Akinek kell a zene: az Sharingan728 megkereste, és megmondta a pontos címét csak annak a zenének. 1000 Köszönet érte!!! Nick Kamarera & Deepside Deejays - Secret Ride (Original Mix) Am a ruhákról csak annyit, hogy Sasuke-nak új ruhája lesz, mert ami rajta van az tönkre megy:D A többieknek nem tom. A káromkodásról meg csak annyit: Sajnos én is észrevettem így a 4- résztől kezdve már nem sok van benne.
Örülök Szöszke új ruhájának. Ez télleg gusztustalan volt. Szerintem azokat a nagy bevágásokat a ruhákon tüntesd el. De te tudod, te csinálod A Káromkodásokról: Nekünk (igen, magammal jövök, sorry) az első Sorozatunk Káromkodós volt, és nem volt sikere. De az direkt olyanra volt tervezve. A Mostani és jövőbeli sorozatainkban alig van káromkodás, nekünk mégis rohadtul bejönneka forgatókönyveink. Csak nálunk magyaroknál (meg talán a Franciáknál és németeknél) megszokott, hogy a paródiákban káromkodjanak. Máshol ez nem szempont. Én spec betegre röhögöm magam Bármely Abridged sorozaton, pedig azokban ritkán káromkodnak. Egyébként az Angol nyelvű országokban a paródiáknál divat lett a Dalok használata éneklése! És tényleg nagyon jó. Mi is beterveztünk egy karakterhez ilyet, szóval nyugodtan, folytasd így! Hidd el, ki fog fizetődni! Az értelmes vicc, a legjobb vicc! Gálvölgyin sem azért röhögtök mert azt mondja 'vaze'!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
|
Saman Itachi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Itachii
|
|
« Válasz #88 Dátum: 10 jún 27, 19:42:16 » |
|
Nekem így ahogy van tetszett, habár a képeken télleg javíthatnáál Hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
\"A túlélésért az ember abba kapaszkodik amit ismer és tud. Ők ezt nevezik valóságnak... De a tudás és az értelem bizonytalan dolgok... A valóságuk lehet csak illúzió!\" By Itachi Ezt nézd meg és kommentálj! http://www.youtube.com/watch?v=4CqmjnG96ZQItachi forever! Mangekyou forever!
|
|
|
Dani-Sensei
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
idemegmitírjak?:D
|
|
« Válasz #89 Dátum: 10 jún 27, 19:52:14 » |
|
Szerintem iszonyat jó;) Nekem nagoyn tetszenek a részek,és a rajzolás is nagyon jó;) Én anno így a Bleach-et próbáltam megcsinállni,de nekem még ennyire se lett jó a rajzolásom! Sztem jó a hangod:D Nagyon is!:D Én Karin hangját eleinte nem szeretten,de most már elfogadtam:D Várom a következő részeket:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 19:53:41 írta Dani-Sensei »
|
Naplózva
|
Aláírtam;)
|
|
|
|