Nos megnéztem mindet.
Előszöris a Cím. Hebis Barmok. Most komolyan? Ez nem vicces, nem tükrözi a rendes sorozatot, elég primitív, és nekem egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem. Azért néztem meg, mert mostanában minden paródiát megkukkantok. Mellékesen, minek kötőjel? Az úgy kicsit a Cím Kinézetét is rombolja.
A karakterek, Juugon kívül nincsenek nagyon kidolgozva, és kevés dolog jellemző rájuk általában. Bár Suigetsuból a kívánságos részben eleget láthattunk Karakterjellemnek.
Sasuke első jelenete az Itachihoz való hozzáállásáról nagyon tetszett, viszont azután túl kedves, és nem illik egyáltalán az alap Sasuke sémához. Például nehezen képzelem el, hogy ölelkezve sír Juugoval a Ház felrobbantása miatt.
Az 5. rész Iszonyat unalmas volt, és kevés volt benne a Vicces rész. Az inkább egy Naruto fillernek menne el.
A rajzolás, pedig nagyon idegesítő. Főleg a nyaktájékon, ahol kint van a mellkasukig minden részük. Nem értem, hogy miért nem tartottad meg az eredeti ruhákat
Egyébként jó vagy nagyon a szemek rajzolásában
A fejforma is jó, csak a közeli képeken a nyak túl vastag. Az érzelmek az arcon, bár felismerhetőek, de ebben sokat segít a hanglejtés.
Viszont...Gratulálok a Szinkronhoz! Nagyon jó hangod van az ilyenhez, a mikrofonodnak Tökéletes minősége van, és a hangok is jól illenek a karakterekhez (egyedül Sasuke és Suigetsu hangja hasonlít eléggé, de ott is más a hanglejtés).
Karin hangjáról: Szerintem teljesen okés, a mi paródiánkban is ilyen Sakura hangja. Sokat tud ez adni a karakterhez, ha ilyen nevetséges magas-férfi hangja van, Komikus tónust ad a karaktereknek. Ez egy olyan hang, ami olyan karakternek jó, amit semmien körülmények között nem lehet komolyan venni
Az írás, és maguk a Poénok tetszettek. Ott vannak a szeren és néha, nagyon ritkán bár laposak, később mindig feldobja valami az epizódot (kivétel az 5. rész).
Nagyon tetszett a karakterek egymáshoz való viszonyulása. Minden megvan ahogy kell ezen a téren.
Nagyon jó ötlet volt, Orochimaru belecsempészése. Jót tesz az alapszitunak.
Az Éneklés nagyon tetszett, főleg amikor Két szólamban nyomattad, viszont a szöveg kissé értelmetlen volt, nem jött ki, és nem is nagyon nevettem rajta.
kornel: Nem értek veled egyet. Honnan veszed, hogy Dani tehetségesebb? Még nem hallottad Igazán énekelni a sorozatban. A Sasuke kisöcsém dalban hisztérikus ének volt, ami akkor kellett a dalhoz. A töbi csaak rap volt ami korántsem éneklés.
Nekem ez egy erős 6-os volt 10-es listán. Sok szerencsét a További részekhez
Már várom őket