|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 feb 19, 21:12:41 » |
|
WOW! Csak az U-betű nem igen látszik. De amúgy Köhömm... Egy évben van 365 nap és 12 hónap, Ha nem tudod, nézd meg a Narutos naptárad.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 feb 25, 15:15:43 » |
|
Az áprilisinál a csütörtök és péntek oszlopában a számok mintha egy kicsit "magasabban" lennének. Főleg a 8-nál és a 15-nél feltűnő. Vagy csak én haluzok? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 15:16:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 feb 25, 15:33:33 » |
|
hüjj de ász lett nekem totál bejön már csak Kakashi miatt is igen, a 8as kicsit kiáll, a 15 nem annyira
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 15:34:56 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
L. Karfiol
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Mrs. Okumura ~ Cyber macska
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 feb 27, 11:43:22 » |
|
Chakra most ,hogy mondod... P: Bár szerintem csak a pénteki oszlop csálé kicsit. :'D Hiába, szemmértékkel dolgoztam, javítom amint tudom. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 27, 11:45:48 írta L. Karfiol »
|
Naplózva
|
|
|
|
lezuziusz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 ápr 26, 16:49:44 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 03:55:42 írta lezuziusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #81 Dátum: 11 ápr 27, 21:39:05 » |
|
Hűűűű, én megnéztem FB-n a naptárakat, öregem, le a kalappal, első osztályú a cucc így kicsiben, de szerintem nagyban sem találnék hibát! :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lezuziusz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 11 ápr 30, 01:12:00 » |
|
minden kép alatt ott van a link ahol az eredeti van azok minőségben jobbak köszi a dicséretet, ha lesz rá igény akkor megcsinálom az egész évet ugyan ezekkel a karakterekkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikócca
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 11 máj 14, 22:04:20 » |
|
nagyon kafa mind1-ik:) kár hogy én sz*r vagyok a ilyesmiben... amúgy kérhetnék valakitől (mind1 hogy ki csinálja mert bisztos jó lesz neki, nem haragszom meg ha többen is csinálják:D) egy novemberi Itachi-s naptárat? ő a kedvenc szereplőm:D és ha lehetne valahogy a 11.-ét jelölje valamivel ha nem nagy gond:D (mert 11.hó 11-én születem) gondoltam előre szólok hogy legyen elég ideje annak aki csinálja ne keljen kapkodnia:) előre is köszi! (L)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 13 márc 18, 15:47:26 » |
|
Sziasztok! Még új vagyok itt, de bátorkodtam készíteni nektek egy áprilisi háttérkép-naptárat. Ezen most Kurosaki Ichigo van és a kép mérete 2560x1600px. Remélem, tetszeni fog nektek. Várom rá a kritikákat is. Illetve, ha szeretnétek más(ok)ról ilyen naptárat, akkor szóljatok is készítek, de csak havi egy naptárat szeretnék készíteni. Szóval, ha igény van rá, majd mindenki havi szinten sorra kerül.. http://edinaholmes.deviantart.com/art/Hatterkep-naptar-2013-Aprilis-Kurosaki-Ichigo-360195096Edina
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|