Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Dátum: 07 okt 10, 19:49:27 » |
|
Először is megemlíteném hogy ha rosszul írtam le a technikák nevét akkor előre is bocsi(a feliratból néztem ki ) Na szóval szerintem a Kaiten egyértelműen hatásos védekezési tech, a 64 ütéses kombó( vagy épp a 128-as) pedig elég táp kis támadás mivel ha az ember nem rendelkezik 2 féle chakrával(gonolok itt rókára ) akkor 1 ilyen után nagyon mozogni se lesz képes az illető nemhogy támadjon. Egyetlen hibája talán az lehet hogy fejlettebb ninjákat nehéz lenne eltalálni a 2ütéses kezdettel mert az nem volt valami fantasztikusan gyors ütés(de ha Neji ezt kiküszöbölné akkor még érdekesebb lenne az egész:D)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 05, 22:05:40 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 okt 10, 20:06:01 » |
|
Na igen érdekes és jó kis technika pár valahogy esetlennek tűnt=tünik nekem pont amiatt mivel ha elején 1 et kivéd akkor fucsbament egész...:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 okt 10, 20:11:46 » |
|
Ha azt nézed akkor lehet nem úgy védi ki ahogy az illető akarja...mivel nem hiszem hogy a célpont látja a chakra pontokat így továbbra is fent áll a lehetőség hogy megüti valamelyiket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 okt 10, 20:30:11 » |
|
érdekes, hogy amikor Sasuke után mennek, akkor a "pók" rájött a tecnika titkára. Hinata is használja ezt, ugye? De van egy filler rész, amikor egy bogarat keresnek, akkor a saját módján védekezik(nem tom a nevét). Kibáék azt mondják rá, hogy ez a tökéletes védelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 okt 10, 20:32:56 » |
|
Hát szerintem azért mert a Kaitent a pók úgy törte meg hogy hálóval lelassítóta a forgását és 1ből nem volt olyan hatékony, Hinata technikája közben pedig elvileg nem kell forogni ott aszthiszem csak a kezét hasznája. A Kaiten tényleg nem tökéletes de én nem is állítottam hogy az lenne, csupán személyes favoritok 1ike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 okt 10, 20:40:59 » |
|
Én sem megszólni akartam, csak megjegyeztem hogy ennek a technikának is van gyenge pontja. Szerintem nagyon hatásos, már az sebesít, ha megkarcol (bár az a Juuken)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 okt 10, 20:43:20 » |
|
Ezért lenne jó hogyha Neji néha Taijutsut is gyakorolna...Sasuke is attól lett olyan gyors, neki sem ártana:) Nagy sebesség mellett a Juuken elég jópofa kis harcstílus lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 okt 11, 13:43:38 » |
|
Szerén személyem szerint Neji és Hinata technikái taijutsu + vérvonali képesség Ha off akkor bocsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 11, 14:02:46 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 okt 11, 14:07:35 » |
|
1-et értek...annyi hogy a Kaiten meg a Rokujuuyonshou az sztem erősen Byakuganfüggő szóval anélkül érdekes lenne(juuken meg pláne )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 okt 11, 14:51:00 » |
|
Namost:
1.: A 64pontos teknikát Hinata nem tudja használni ezért fejlesztette ki a sajátját....
2.: a pók nem lasssította le Nejit hanem rájött, hogy pont Neji fejének a hátának a közepénél van 1 olyan rész amit nem lát... és ezt hazsnálta ki....., hogy onan lött....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 okt 11, 14:57:39 » |
|
Neeem arra a részre gondoltam...hanem amikor leereszkedett az a pár100 kis pók Neji meg Kaitenezett 1000-el...akkor pókhálóval lassította le a Kaitent ezért váltott át a másik techre ha jól emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 okt 11, 16:36:49 » |
|
ha jól sejtem erre Gondolsz: "Hakke Rokujuu yonshou váltás erre harc közben Hakke hyaku nijuu hachi shou" "Divine 128 strikes"
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 okt 11, 16:41:57 » |
|
Gondolom arra gondolok, írtam hogy a feliratból másoltam ki a nevét:D a játékban asszem 8 trigram 64 palms vagy valami hasonló:D A lényeg hogy tudod mire gondolok^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 okt 21, 20:59:31 » |
|
Bocs feo te melyik járékre is gondolsz? (off)
Amugy így, igazad van bocs én értettem félre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 okt 21, 21:08:17 » |
|
Naruto U chronicles 1,2 Ultimate Ninja 2 Csak ennyi narutos gamem van(psre)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|