Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Dátum: 10 jún 12, 11:07:09 » |
|
Naruto anyja és elég értekes karakternek tünik nekem szimpatikus elsőre. De milyen lehet az ő különleges chakrája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 10 jún 12, 11:33:16 » |
|
Ez felvezetés volt Naruto Kekkei Genkaiához. Kishi mondta egy interjúban hogy lesz 
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 10 jún 12, 13:32:07 » |
|
Kushina tényleg szimpatikus karakter Jó fej, meg mondja a frankót xD Remélem nemsokára mégtöbbet megtudunk róla is 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 13, 20:40:19 írta xXx_Yondaime_xXx »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bereja
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 10 jún 12, 17:13:52 » |
|
Nekem is tetszik a karaktere. Jól ki van alakítva és Narutora is nagyon hasonlít. Mint külsőre, mint belsőre. Egy másik topicban többen felvetették,hogy Sasura-ra hasonlít. Szerintem egyaltalán nem. Kushina olyannak tűnik aki a céljait saját erejéből éri el és nem támaszkodott másokra (Minatoig). Sakura viszont mindig a gondjait Narutoval oldatta meg:S szánalmas. Kushina chakrája érdekesnek tűnik. Kíváncsi vagyok mit takarhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 10 jún 12, 17:34:03 » |
|
megnéztem alaposan a mangát és kushinának az a régi kép amikor azt a vérvörös nevet kapta annál olyan a bőre mint narunak amikor már 4 farku meg van a láncos cuc lehet az egy kekei genkai h alakot tud ölteni a chakrája mert az elég jó képesség de igy belegondolva az nem nagyon illik naru harc stilusához
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 10 jún 12, 22:10:32 » |
|
Akkor szerinte nem olyan a bőre hanem inkább kishi próbálta ördöginek festeni, aki elverte a fiúkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 10 jún 13, 15:02:49 » |
|
Lol ott az csak poén  Mint amikor Sakura shaanarozik  Mégse mondood rá hogy Kyuubi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 10 jún 13, 19:02:03 » |
|
Azért szerintem ilyen formában kár reagálni, mert ennek se több az értelme, mint annak, amire mondtad.  Mondjuk megértem, ha nehéz szó nélkül hagyni. 
Nekem nagyon bejön a karaktere, tetszik, hogy ennyire hasonlít a személyisége Naruto-éhoz. Az annyira nem jön be, hogy őt is gúnyolták gyerekkorában valami miatt, de az viszont igen, hogy ő megvédte magát, és kiállt önmagáért. Nagyon érdekes ötlet ez a speciális chakra, ha jól emlékszem talán egyedül csak Kakashi apjának volt különleges (fehér) chakra-ja, szóval elég egyedi is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 10 jún 13, 19:21:55 » |
|
Igazad van, de annak a chakrának se tudtukmeg mi a különleges szerepe, vagy mire jó potosan. Legalábbis én nem emlékszem rá djavítson ki ha megtudtuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 10 jún 13, 19:26:05 » |
|
szvsz majd a Kyuubi-s harcoknál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 10 jún 13, 19:56:25 » |
|
Ez felvezetés volt Naruto Kekkei Genkaiához. Kishi mondta egy interjúban hogy lesz  Zuttyanjunk már le erről a vérvonal képesség cuccosról. Az az interjú se biztos, hogy valódi. Olyan "lyukak" vannak benne, hogy a Chibaku Tensei sziklagojszlija is átférne rajta. ^^ Másrészről pedig, azért mert valakinek nem olyan a chakrája, mint a többieknek, az még nem feltétlenül vérvonal képesség. ^^ Egyelőre várjuk ki, hogy mitől is olyan különleges a chakrája. ^^ Mert ugye Narutóé sem mindennapi. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 10 jún 14, 00:51:36 » |
|
Nekem is tetszik a karaktere. Jól ki van alakítva és Narutora is nagyon hasonlít. Mint külsőre, mint belsőre. Egy másik topicban többen felvetették,hogy Sasura-ra hasonlít. Szerintem egyaltalán nem. Kushina olyannak tűnik aki a céljait saját erejéből éri el és nem támaszkodott másokra (Minatoig). Sakura viszont mindig a gondjait Narutoval oldatta meg:S szánalmas. Kushina chakrája érdekesnek tűnik. Kíváncsi vagyok mit takarhat.
Bocs, de szerintem ez a hozzászólás merev utálatot és elfogultságot tükröz, mert nem gondoltad át, mielőtt leírtad, szerintem Minato és Kushina kapcsolata nem sokban különbözik Sakura és Naruto párostól, Kushina ugyan úgy a férjére támaszkodott sok mindenben hiszen ő volt az erősebb jellem, aki tűzön vízen átment, hogy elérje a céljait és megvédje azokat, akik számára fontosak, de megjegyzem ilyen értelemben kár a két szereplőt összehasonlítani, hiszen Kushinának soha sem kellett olyan dolgokkal szembesülnie, mint Sakurának, de ha már mindenki ezt hozta fel őszintén megnézném Kushina mit tett volna, ha Minato egyik percről a másikra a faluja ellen fordult volna és hátat fordított volna mindennek, ami fontos volt számára. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 10 jún 14, 01:25:14 » |
|
Ebben a témában szerintem kavarodnak a dolgok egy csöppnyit. Egyik pillanatban Kushinát Narutohoz hasonlítjuk, mert úgy beszél mint a kis fiacskája, őt is utálták, stb.. a másikban meg Naruto szerepébe rakjuk Minatot és Sakurára cseréljük Kushinát és itt a fejpüfölés az alap plusz a haj csúfolás ami Sakuránál a homlok ha jól gondolom. Most akkor Minato egy NarutoSaske hibrid és Kushina meg egy NarutoSakura képződmény?  ui: vagy ilyen egyszerű a képlet vagy még kiderül valami.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 14, 01:26:41 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 10 jún 14, 02:17:05 » |
|
kakesz ez most oltás volt, de igazad van. xDD Am Minatot csak példának hoztam fel, hogy érzékeltessem annak az álláspontnak a súlyát, ami az általam idézett HSZ-ben van.  Majd meglátjuk mi sül ki belőle. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 14, 02:17:42 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bereja
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 10 jún 14, 12:28:01 » |
|
Persze,hogy Minatora támaszkodott hiszen a férje volt. Előtte viszont mindent maga által ért el,mert olyan a jelleme. Ha jól tudom Sakura még nem Naruto felesége. Akármilyen küldetésen voltak,mindig Sasuke és Naruto csinálta a munkát Sakura meg csak úgy volt  Sakura már azelőtt ilyen volt mielőtt Sasuke hátat fordított volna a falunak. Persze ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|