Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #195 Dátum: 09 aug 21, 19:41:26 » |
|
nekem a kedvenc szereplőm: Ulqiorra lehet h visszafogott meg midnen, de rossz és szerintem nagyon erős.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #196 Dátum: 09 aug 23, 17:22:48 » |
|
azt mondod h Ulquiorra a kedvenced de képnek mégis Hitsugaya Toushiro van kint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riku-san
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 09 aug 23, 21:00:53 » |
|
alapból Hollow Ichigo de mivel aligszerepel ezért Ulquiorra az egyik kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #198 Dátum: 09 szep 11, 19:19:06 » |
|
kis segítség: olyan lényegében nincs,hogy Hollow Ichigo,ő Ogichi Ha már nála tartunk,bejön,frankó egy pasas:P átáltunk Grimmjow mániára,most Ichi-nii és Grimm-san küzd az első helyemért x3 Na a felállásom a következő 5: 1.)Ichi/Grimmjow 2.)Rrrrenji/Byakuya 3.)Hiyori/Ogichi 4.)Ukitake/Kenpachi 5.)Nel/Yachiru
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #199 Dátum: 09 szep 11, 19:29:26 » |
|
Nem, nem Ogichi Az csak egy fannév, neki nincsen neve, max az h hollow Ichigo vagy Ichigo belső énje stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #200 Dátum: 09 szep 16, 21:30:52 » |
|
Én Ichigóra tettem a voksom. H miért? Hihetetlen jó harcai vannak! Ichi vs. Ken-chan, Byakuya, Grimm, Ulgi! Egyszerűen tökéletes! A legjobb jelenetem ,amikor felveszi a maszkját...azoan...Wáááá...ott átérzi a dolgokat az ember..az erő nagyon átjön... A másik kedvencem , de csak azért mert imádom a hangját és mindig megnevettet az Nel szokásos monológja: Itsygóó! Am még ottvan Urahara...a titokzatos, a mindent tudó amolyan Aizen 2 feelingje van...sokkal több va nbenne amenyit megmutat valójában és ugye a hógolyó feltalálója... Az espádák közül: nekem Ulgi az top 1, maga a karaktere jobban átjön , és vhgy sokkal erősebbnek tartom, mint Starkot ( release formban).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 09 szep 17, 06:41:44 » |
|
Én is Ichigora szavaztam, azért mert csak őt ismere ma Bleachből. Lassan elkéne kezdeni nézzni... de mire végig nézzném...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 dec 30, 14:19:42 » |
|
hát igen....mire végig nézed....főleg h még nincs is vége xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 dec 30, 15:04:35 » |
|
Nálam egyértelmüen Ken-chan, de a lista:
1. Kenpachi 2. Byakuya/Yoruichi 3. Ulquiorra 4. Urahara 5. Hollow ichigo/ Ichigo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #204 Dátum: 10 feb 01, 21:12:23 » |
|
Renji-re szavaztam, de igazából nagyon nehéz volt dönteni közte és Grimmjow között. Azért Renji kapta a voksomat, mert ő azért mégis csak a jó oldalon áll. Igazából elég sok karaktert szeretek. A toplistám valahogy így nézne ki: 1.) Renji / Grimmjow 2.) Rukia 3.) Ichigo / Kaien Azért még néhány kedvenc: Taichou: - Soi Fon - Byakuya - Kenpachi - Kyouraku - Ukitake Fukutaichou: - Hinamori - Kira - Hisagi - Yachiru Espada: - Ulquiorra - Szayel Aporro Granz - Lilynette Ex-Espada: - Nel Fracción: - Ggio Vega - Pesche Quincy: - Ishida Uryuu Filler karakter: - Nova Tiszt: - Ikkaku - Yumichika Ex-Taichou: - Urahara - Yoruichi Vaizard: - Shinji - Hiyori - Lisa - Kensei - Mashiro Kurosaki család: - Karin - Yuzu - Isshin ---szerk--- Kihagytam Hanatarou-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 03, 11:19:03 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 10 ápr 24, 19:53:59 » |
|
Na én most kiábrándultam,hogy ilyen kevesen szeretik Byakuya-t,hiszen szerintem ő az egyik legmenőbb karakter az egészben,és az egyik legerősebb is.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 10 ápr 24, 23:54:18 » |
|
Hitsugayánn a szavazat...most ő a kedvencem de holnap szerintem már ken-chan kapná xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 09:56:08 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dexkill
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #207 Dátum: 10 ápr 26, 20:57:00 » |
|
egyértelműen kenpachi mert őrült és mert ő a legegyszerűbb nem használ semmien különleges támadást vagy varázslatot csak a nyers erőt (lélek energiát)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #208 Dátum: 10 máj 11, 13:59:49 » |
|
Nekem a kedvencem Urahara. Van egy olyan fura stílusa ami bejön. Meg h olyan ártatlannak adja magát, pedig bisztos rohadt erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #209 Dátum: 10 jún 02, 00:59:14 » |
|
Nállam Ichigo és Hollow Ichigo a favorit x). A harcok hihetetlenek Ichigo poénos és hollow meg erös és vagány. Szóval nállam ö az elsö, dee... felállitok egy top3-at tehát : 1. Ichigo. 2. Grimmjow. 3. Kempachi sama^^. Ha valamit véletlen rosszul irtam volna, elnézést, álmos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|