Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 07 dec 01, 20:05:42 » |
|
Nekem Nyíregyháza volt közel. Győr meg... :  Bár nem tudom hogy Pestre eljutok-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 07 dec 01, 20:08:36 » |
|
Hát Nekem Nyiregyháza a világ túlfelén van, Az tényleg igaz Bp-re és vissza nagyon jó a vonat közlekedés.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 07 dec 01, 22:04:44 » |
|
Ma megnéztem térképen hogy jutok el a "tett színhelyére"...vonat, villamos plusz kics buszozás..., de nem szeretek gyalogolni  ...lassan kezdek imádkozni, hogy tényleg el tudjak menni...úgy beleéltem már magam... Isten add, hogy ne legyen vizsgám akkor... ;D
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 07 dec 02, 00:05:51 » |
|
Mintha valami olyan pletykákat hallottam volna, hogy Április 3. hetében lesz... ??? Ez persze nem biztos, mert már nem is emlékszem, hol hallottam :-X Csak reményt ad, hogy nem vizsgaidőszakban lesz xD De általában legkésőbb május közepén van a tavaszi, szóval semmi vész 
Jaina, egyébként ha megmondod, honnan mész a PeCsába (vidéki vagy? hova jön a buszod/vonatod), lehet, hogy esetleg valami egyszerűbbet is ki tudunk találni, mint mondjuk a BKV útvonaltervezője Az ember ötletes^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 07 dec 02, 09:01:11 » |
|
Fertődről a keletibe....szerintem legegyszerűbb villamosra szállnok...gyalog elég messze van ;D De, ha van valami jobb ötleted nyugodtan mond vevő vagyok rá... 
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 07 dec 02, 10:53:51 » |
|
Hmm... Keletiből sétálni is lehet, bár igaz, hogy az egy kicsit tovább tart :-X De a legegyszerűbbnek tényleg az tűnik, ha elmész a Stadionokig (mondjuk trolival vagy metróval) és ott felszállsz a villamosra ??? Utána már csak egy kis séta (tényleg nem sok). Ja, vagy az egyes villamos helyett választhatod a 75-ös trolit is (szintén Stadionoknál), mert az is oda visz, csak akkor másfelől kell megközelítened az objektumot. Vagy ha a Keletitől a 7-es busszal elmész a Nagy Lajos király útjáig (pár megálló), akkor mehetsz szintén villamossal vagy gyalog is - asszem onnantól már csak 1, max. 2 megálló az egyessel, azt meg le lehet sétálni. Ne pazarold el a pénzed BKV-jegyre, ha mangát is vehetsz belőle! 
Ez most kapásból 3 lehetőség és annak variánsai, de lehet hogy sikerül egy egyszerűbbet is találni... az a baj, hogy közvetlen nem nagyon lehet eljutni a Keletiből a Pecsába... hmm... meg kéne ezt beszélni a BKV igazgatójával, hogy ez így nem lesz jó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 07 dec 02, 18:52:50 » |
|
Tök jó, ha április 19-20-án lesz a sakuracon (tehát 3. hetében), akkor a szülinapom után lesz 2 nappal  Yay de tökéletes ajándék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 07 dec 02, 20:49:47 » |
|
(igen, (o)kos vagyok , és szerény  ) Egyébként én is több helyen hallottam már ezt a dátumot, hát reméljük beválik, számomra tök poén lenne a szülinapomat conon ünnepelni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 07 dec 02, 22:31:26 » |
|
Hmm, valaki felvilágosítana arról, hogy tulajdonképpen mi is ez a SakuraCon? Valamiféle találkozó? /Bocsesz a sötétségért  ,de erről most hallottam először.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 07 dec 03, 20:39:25 » |
|
Köszke az infót. Talán majd bedugom oda a képem./kivéve, ha nem  /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 07 dec 03, 21:30:00 » |
|
Nekem a tavaszi lesz az 5., bár minden cont úgy várok mintha az első lenne  Mondhatni függő lettem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seriyuun
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 07 dec 04, 12:21:20 » |
|
La li ho! A legutolsó értesüléseim szerint a 2008 SakuraCon április 5-6 (szombat-vasárnap) PECSA. De ez még nem 100%!!!! Mert csak ezt olvastam illetve hallodtam! :naruto_pff: :naruto: :-X Szóval senki ne bizzon anyira ebben az infóban!! De reménykedni csak lehet >  :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 07 dec 04, 12:34:11 » |
|
Emberek, hivatalos időpontot hoztam! Bár én a Hungarocomixon nem vettem észre, de más igen, h ki volt függesztve a sakuraconról egy plakát, és rajta volt a dátum: április 19-20. Igen, tényleg a szülinapom után lesz 2 nappal, yay de jó lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|