Zemori
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 okt 31, 03:20:25 » |
|
Egy antiItachiiiiiXD Jó, csak vicc :X Szerintem én meg sem próbálom betervezni a cosplayt... akkor tuti megint nem lesz belőle semmi... csak ha majd hirtelen felindulásból... de akkor már tudom is, h ki. Tsunade:D Ő jó fej:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 okt 31, 03:34:08 » |
|
:nyelvki: .. és mégtöbb :nyelvki: .... ..am |majdnem| talált.. xD .....Tsunade..??... nah...... ha ez így lessz akkor még egyel több ok h ottlegyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 nov 11, 20:02:55 » |
|
Száz, hogy megyek! (Ha Pesten lesz:D) És ajánlom, hogy aki eddig nem volt jöjjön:D Legyünk ott mind:D
A tavaszi és az őszi con mindig Pesten van Azokra én is mindig megyek^^ És úgy tűnik, mindig úgy járok, mint Te: amint elkezdek tervezkedni-szervezkedni cosplay-ügyben, tuti, hogy nem lesz meg a ruhám xDD
Mindenesetre még nem adtam fel a reményt, hogy egyszer én is beöltözzek! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 nov 11, 20:11:26 » |
|
Muszáj lesz Én szombaton ha nem is versenyben, majd magamra kapok valamit (legvégsőbb esetben a shinigami ruhámat, de szerintem egyik pólómra festek fekete lyukat, és rárakok egy láncot; léleknek még úgysem öltözött be senki ) Vasárnap meg egyéni performance-ben Don Kan'onji leszek a Bleachből... bwuhahahahaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akira
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 nov 25, 19:54:14 » |
|
100%,hogy elmegyek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 nov 25, 20:34:21 » |
|
én is ottleszek mint ichigo
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Akira
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 nov 28, 17:57:05 » |
|
Én biztosan ott leszek a Sakura Conon, de nem hiszem, hogy beöltözök bárkinek is.Szerintem nagyon jó lesz.
[A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 nov 29, 13:28:58 » |
|
Én is remélem Meg hogy esetleg sikerül néhány újabb, változatosabb programot is betenni, mert utsó pár alkalommal jóformán abból állt számomra a con, hogy megyek, körbenézek, vásárolgatok, összefutok ismerős-ismeretlenekkel (vagy még azt se), esetleg megnézek egy vetítést (vagy nem), a cosplayt azt mindenképpen és... ennyi... az előadások témája nem sűrűn változik (bár most ősszel volt néhány új, ez igaz) és ritkán van, hogy már nyitásnál ott vagyok, leginkább ezek miatt (meg a tömeg miatt o.O) xD
De akárhogyis, megyek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 dec 01, 09:52:19 » |
|
Az AS nov-dec. számában írták, hogy a tavaszi Con április harmadik hétvégéjén lesz, a nyári Cont pedig a Dunántúlon rendezik, de még nem dőlt el melyik városban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 dec 01, 18:56:31 » |
|
Remélem énis eljutok mert menni szeretnék bár ez nem csak rajtam múlik. A győriek nagyon harcolnak hogy ott legyen a nyáricon.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 dec 01, 19:08:06 » |
|
Jaj de kár hogy a tavaszi conig még van kb 5 hónap. Igen a győri animeklub nagyon hajt érte . nekem szupi lenne ha ott rendeznék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 dec 01, 19:24:02 » |
|
Egyik nagyon messzi rokonom a győri anime klub tagja, majd segítek nekik. Bár az illetővel kb. egyszer beszéltem, azt is csak neten, deh no p. Ha Győrben lesz az olyan sirály lesz, egyik barátnőmmel már nagyon el akartunk menni conra valamikor, csakhát kissé messze van...deh 12 km-re Győrtől igazán nem sok, szal remélem ott lehetek, és Saakurának öltözhetek^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 01, 19:28:46 írta Ben Tennyson »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 dec 01, 19:27:56 » |
|
Én kicsit messzebb de igy is jó. Mondjuk én mehetek Budapestre is conra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|