Arvael
|
|
« Válasz #450 Dátum: 08 ápr 21, 18:25:19 » |
|
Legalább égtem egy jót. És a haverom aki rávett erre nem is látott! Ne aggódj, most majd láthat x'D Amúgy Hugicám, nézz körül a hivatalos conos fórumon - abban a közel 400 megát megközelítő nukeakárkicsodaképeiközt szerepelsz Hidannal ^^+ Meg Nagypapi csomó akatsukis társa is, szal ő is nézze meg ... Ja, meg akiket még érdekelnek képek ^^+ ... ... És tegnap este észrevettem, ezek egyikén rajta vagyunk Carttal, mikor épp fotót akartak készíteni rólunk, mint NKW tagok... az első conom, ahol kép készült rólam és így terjeng a neten o.O (rémísztő, védjetek meeeeg! )
Ui.: Zemori, a sapis képek a legbaróbbak! x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #451 Dátum: 08 ápr 21, 18:32:15 » |
|
És tegnap este észrevettem, ezek egyikén rajta vagyunk Carttal Nyehehehe Nem menekülsz xD ... és még mennyi ilyen kép van Cart pedig azt hittem az 5 literes kannás bornál semmi sem lehet égőbb Pedig elég égő volt, amikor hazajöttem és anyámék a konyhában ültek... előttük az 5 literes koccintós bor, a megmaradt vodka, sör meg minden xa- xD Nah szal hazaérek.. megkérdezik mi ez? Hát.. mondom.. a .. khm... öö... maradék? - xD Most volt a legtöbb pia, és most ittunk a legkevesebbet... Megittam az 1 kis feleskémet és elvonultam aludni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #452 Dátum: 08 ápr 21, 18:34:31 » |
|
Igen nővérkém, a sapis képek nagyon fainok lettek Már töltöm Nuke (alias nekem TobiXD) képeit, alig háromnegyed óra már csak, amíg letölti nekemXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #453 Dátum: 08 ápr 21, 18:40:44 » |
|
Időközben elküldtem Cartnak a képeket, igaz csak e-mail-en sikerült. Amúgy tegnap hazafelémenet még történt pár érdekes dolog, a rossmanban pl a hölgy nagyon nézett, amikor körömlakklemosót kértem, a kocsik meg lelassítottak mellettem, átengedtek meg minden Köszönöm Arvael sensei, már töltöm én is nuke képeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #454 Dátum: 08 ápr 21, 18:42:05 » |
|
Jah... senki nem volt részeg ^^. Most mondhatnám, h. jó hatással voltam a társaságra... De van egy olyan érzésem, h. nem rajtam múlt a dolog... Am. tényleg jó hamar elvonultatok aludni ^^" De Goku vitte a pálmát... Aludt vagy 8 órát... Rajtam meg ma kiütköztek az alváshiány tünetei... Csöppet ingerlékeny voltam... (dehát ne várja tőlem senki, h. country-t táncoljak ilyen fárasztó 7vége után... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 18:44:42 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 08 ápr 21, 18:43:56 » |
|
a kocsik meg lelassítottak mellettem, átengedtek meg minden Féltek Itachitól, azért engedtek át Jah, és nem is meséltem: mentem haza vasárnap a Chili Boys tagjaival, és ugye voltak a biciklisek, akik a Városligetből indultak, vagy érkeztek, nemtudom. De amikor átmentünk a villamoshoz, az egyik biciklis odakiáltott nekünk, hogy: MANGEKYOU SHARINGAAAAN!XD Hát az kész voltXDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 08 ápr 21, 18:47:03 » |
|
én meg nem akarok semmi csunyát mondani de sztem azt htték hogy valami diliházból szabadult őrült vagy x'D azért engedtek át... ááá Crispy nyusziról nem készült kép? x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 08 ápr 21, 18:48:30 » |
|
Készült a nyusziról kép, egyszer Arvaellel van, aztán meg velem és Arvval Jah és nővérkém már elkezdtem a könyv tanulmányozását, nagyon édes vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #458 Dátum: 08 ápr 21, 18:50:23 » |
|
De készült! Gábor készített Hugicámmal, Crispy nyuszival meg velem képeket *.*
Hű, ez a biciklis sztori nem volt semmi xD És mit kiabáltatok vissza?
Áh, Tobi... de melyik, mert volt néhány? :'X Nagypapiék Tobija? Ja, Gábor... a Rossmanban még be voltál öltözve? Mert ha igen, nem biztos, hogy csak a körömlakklemosó miatt nézett Rád furin az eladónő
Apush, mikor kapunk linkeket...? ~nyafi~
>> Hugicám, örülök, ha tetszik! *.* << ez egy nagyon összetett érzelem volt x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 08 ápr 21, 18:53:48 » |
|
áh, csak ilyeneket kiabáltunk vissza h "jó vagy" meg hasonlók, de azt hiszem valaki még egy "a Naruto legyen veled!"-et is eleresztettXD Igen nagyapa, linket, linket Aww, vissza akarok menni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 08 ápr 21, 19:02:28 » |
|
Ne is mondd, be kellett rohannom a PeCsába, és éppen hogy elértem a csoportos performenszetXD De sikerült, megizzadtam érte, de sikerült Aztán a 2 szék közötti soron szabályosan át kellett taposnom az embereken, úgy elállták az utat :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #462 Dátum: 08 ápr 21, 19:03:31 » |
|
Igen Arvael kisunokám, az Arena Plazaban még a cp ruhában voltam. Az őrök nem is kicsit néztek. Még a BKV ellenőrök is elkezdtek kérdezgetni. A körömlakkot este meg 20 percig sikáltam a körmömről. Amúgy Arvaelnek teljesen igaza volt: első con, rögtön be a mélyvízbe, de nagyon megérte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 08 ápr 21, 19:06:25 » |
|
Jól tetted nagyapa, annyira jók voltak a jelmezek Többek között ti is inspiráltatok arra, h mostantól conokon vétek kihagyni a cp-zéstXD Úgyh megbeszéltem Szaszkével, h majd megint kell rendezni egy "mászkáljunk cp-ben Kispesten" jellegű valamitXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|