|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #436 Dátum: 08 ápr 21, 14:46:07 » |
|
Cart: Nem kell a duma! Tudom hogy égő volt! Főleg az interjútok a végén... A fele cenzúrázva lesz! Legalább égtem egy jót. És a haverom aki rávett erre nem is látott!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #437 Dátum: 08 ápr 21, 14:47:31 » |
|
Hehe..... Nem vittem magammal fotógépet, pedig nem kicsit komolyunk van..... namindegy Have fuck together girls ...... Zemo, lehet, hogy én vagyok béna, de nem tudom tölteni a képeidet.... Nagyon LoL voltál Matten ........... Ott rohögtünk rajtad... De még mindíg jobb voltál, mint páran
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #438 Dátum: 08 ápr 21, 14:47:48 » |
|
ha valakinek van videója Conról akkor plz! Amúgy kana: biztos csak hagyott nyerni, de jól megfizette az árát. És nem a földönalvásra, a büdösláb és horkolás kombóra gondolok, hanem arra, hogy vagy háromszor tuti be(füty)ta a fejét az asztalba. Egyes szám harmadik személy powa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #439 Dátum: 08 ápr 21, 14:49:55 » |
|
Nem mondtam hogy nem volt égő Tényleg az volt x"D De mondom... az átélés tetszett Apropó az interjú fele megsemmisült mert ahogy láthattad akkor merült a kamerám, viszont az ének az megvan xD < csak nem nálam... egyelőre x'D Igen-igen megvannak a képek, lehet küldözgetni a linkeket ^^ Amit tudok, azt felteszem direktbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #440 Dátum: 08 ápr 21, 14:57:32 » |
|
Szal. hagytál nyerni, mi? Nah.. majd legközelebb lejátszuk. Addig megtanulom, hogy egyáltalán hogyan kell rendesen használni minden technikát... nehogy már jobb helyzetből indulj... Am. Cart' pls. olvasd el mi van kiírva msn-en és aszerint cselekedj^^ Léci... Nem hagyhatom h. valaki szívrohamot kapjon a képek láttán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 08 ápr 21, 15:21:27 » |
|
Tudtam ám! Ha nem léggitároztam volna, senkit sem érdekelt volna... Mind1! Kellenek ilyen idióták erre az oldalra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #442 Dátum: 08 ápr 21, 15:31:54 » |
|
Figyelj, örök élmény/emlék maradsz Nem kell aggódni, jó voltálXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #443 Dátum: 08 ápr 21, 15:32:07 » |
|
Cart pedig azt hittem az 5 literes kannás bornál semmi sem lehet égőbb akarom mondani koccintós... btw: milyen képek lehetnek azok amiket nem akar viszontláni Kana?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 08 ápr 21, 16:39:50 » |
|
Moonie: Ki mondta hogy aggódom... Hiszen erre számítottam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #445 Dátum: 08 ápr 21, 16:41:42 » |
|
Arvael készítettem bizony. Épp most kerültek fel a PC-re már csak fel kellene tennem őket valahová.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #446 Dátum: 08 ápr 21, 16:44:36 » |
|
Azokon ugye nem vagyok rajta G-sama?^^ (még jó hogy téged az elején sikerült lebeszélni). Zemori tisztességtelen módon váratlanul támadt be azzal a fényképezőgéppel... >Am. Acid kegyetlenül nézek ki néhány képen. (pedig csak abból a "minőségi" koccintósodból ittam egy csöppet (kb. 1 decit..azt is kólával, mert anélkül nem mertem bevállalni)... ) Komolyan néha megijedek a saját képeimtől. Ezért is nincs sok tükör itthon.. Cart'-nál bezzeg minden sarkon összeakadtam 1-gyel. :'X >>G-sama nem is láttalak vasárnap ... (de ennek is megvannak az előnyei, legalább nem csináltál képet )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 19:59:45 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #447 Dátum: 08 ápr 21, 16:52:10 » |
|
Akartam rólad is csinálni Kana csak eltűntél a szemem elől. Meg utána nagyon lefoglaltak a többi fotósok, így nem tudtam sok képet csinálni, viszont rengetegen szerepelek. Húú tényleg most jut eszembe hogy 3 képet el kell küldenem a váciaknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #448 Dátum: 08 ápr 21, 17:41:18 » |
|
Juj Zemo, most néztem csak meg a képeket, nagyon-nagyon jók lettek Gábor is nemsokára küldi az anyagot xP! ^^ És akkor ha már írok ide, egy felhívás: 5 Gigabájtig lehet küldeni képeket, mert fel tudom tenni szeróra, aztán lehet direktben töltögetni ^^ Kana: ma még nem voltam MSN-en, ha leszek is csak 9 után Úgyhogy PÜ powa xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #449 Dátum: 08 ápr 21, 18:09:21 » |
|
Mester: I..gen?o_O; Elég rossz név/arcmemóriám van..FMA vetítésen biztos nem voltam, mert arról elmenekültem.
Akkor AMV-vetítésen. Tapion mondta, h az Gato, én meg nem szóltam, mert fórumról se ismerlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|