Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 márc 21, 15:55:13 » |
|
Szóval akkor kinek NEM lenne jó az ha 10-kor Kossuth és utána egyenesen kínai? És utána Sakurazaka kb fél12?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 márc 21, 15:58:57 » |
|
A többiek elpárologtak a székről a gép elől... ..nekem bármi jó.... *fütyörészik és órájára tekint, ...ami nincs isxD * Pedig kitarthatnánk:D Mindjárt megvan a megoldás én érzem Ti nem? ((((Egyébként bocsesz a kapkodásért:p néha rámjön))))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 16:04:46 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 márc 21, 16:03:00 » |
|
Nekem is jóhogy 10-kor kínai és utánna sakurazaka. Csak közben fordítok és arra is kell figyelnem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 márc 21, 16:14:10 » |
|
negyed 12? :'X Sakurazaka? (azért írtam hogy körülbelül , én se tarthatok mindent a fejembe ,pedig igyekztem gomen.. :'X ) Kenshin: a Fodrász messze van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 16:17:04 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 márc 21, 16:19:39 » |
|
Gondoltam, hogy a közért tesztek drága kék nevű-chan és Gabor-sama:D Bocsika:D Én olvasok egyet és 16.23-kor vanish:D A kínaisokkal tartok és egy Kenshinable időpontban Sakurazakánál velük -- eddig ez az ábra *most megnéz egy mangácskát*
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 márc 21, 16:45:13 » |
|
No, szép kis gubancot tudtok itten produkálni rövid idő alatt. Szóval, akkor tízkor irány a kínai, azután meg Saku? Erre a programra vevő vagyok, csak délután nem érek rá. :'X Ja és bocs Cart, elfelejtettem szólni, hogy a konzolos talira nem megyek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 16:54:47 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 márc 21, 16:53:28 » |
|
Én is csak azért megyek konzoltalira, mert megígértem Firebrandnek meg KimynekXD Sőt, igazából csak a társaság miatt megyek, mert a konzolozás nem érdekel annyira :'X Jah, meg Fire aszonta majd én húzom ki a versenyre a párokat Mivel nemrég értem haza, ezért... mi van? Most akkor mikor lesz a tali? Visszaolvastam pedig de annyi időpontot és változatot láttam, h már nem értek semmitXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 márc 21, 16:56:45 » |
|
10kor Kossuth és utána kínai majd Sakurazaka negyed12re ha az úgy jó Kenshinnek Neked így jó Moonie?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 márc 21, 17:03:57 » |
|
Nekem jó Nagyapa, és utána majd megyünk a konzoltalira?^^ Bár az igaz h ha negyed12-kor lesz a sakurazaka, várni kell majd egy kicsitXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #250 Dátum: 08 márc 21, 17:19:50 » |
|
Kisunokám persze, hogy megyünk. És akkor holnap 10-kor a Kossuth-on
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 márc 21, 18:03:52 » |
|
Fodrász Nyugati. Remélem azért vhogy találkozunk a holnapi nap folyamán... Legyünk spontánok, majd kialakul!! Igeeeeeeeeeeeen!! Mindenki hozzon magával még 1 embert! Hozod Balint? ~létszámnövelés no Jutsu~ Lélekben mindig velem van!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 08 márc 21, 18:11:14 » |
|
Tehát neked akkor az úgy jó,ha negyed 12kor Sakurazaka előtt vagy a Kálvinon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 márc 21, 18:56:31 » |
|
Sakurazaka, Sakurazaka, Sakurazaka, Sakurazaka
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #254 Dátum: 08 márc 21, 19:09:56 » |
|
Végeredmény: 10 Kossuth (Princess,sütisbolt , akijáratnál ahol a jegylukasztók vannak) 11:15 Sakurazaka Ez így mindenkinek megfelel? Érezzétek jól magatokat A nevembe is ... Új fejlemény : Syzygy is megy akkor 10re a Kossuthra. És konzoltalira is utána
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 19:17:56 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
|