Zemori
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 márc 19, 11:35:42 » |
|
Jó lenne, ha most hirtelen lenne jegy, mert már nagyon várom ezt a szombatot Valaki ilyesszen már rájuk plíz Amolyan jegyet vagy életet felkiáltással Addigis igyekszem néha benézni, nehogy lemaradjak valamiről:p
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
seriyuun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 márc 19, 14:01:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 márc 19, 17:53:22 » |
|
Igen írtak e-mailt,hogy kinyitnak Csak azóta tegnapi napomat végigaludtam :'X És előtte írtak egy nappal Jegyről : "Az anime conra még nem lehet kapni a jegyeket és sajnos még mi sem tudjuk mikor lesznek kapható a belépő, de már felvettük a kapcsolatot a szervezőkkel. Amint lesz valamilyen információnk emailben értesítünk." Remény él Kik jönnek akkor véglegesen Ezekkel az infókkal? Én mondtam,hogy írok nekik De hát a Húsvét miatt ők se akartak addig írni,amíg nem biztos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 19, 18:04:58 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 márc 19, 17:58:08 » |
|
Megígértem, hogy megyek és nem vonom vissza a szavam szóval 1 fő biztos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 19, 19:42:46 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 márc 19, 19:41:38 » |
|
Kinai lesz con közben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 márc 19, 19:47:39 » |
|
Jaa igy tiszta a dolog és nem számoltam ki kikérem magamnak xD nemvagyokén olyan(csak egy kicsit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 márc 19, 19:55:07 » |
|
Énis megyek kínaiba, és sakurazakába Számíthattok rám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 márc 20, 07:59:58 » |
|
Nekem sajna délig jó, szal tényleg kíváncsi lennék, h mikor akartok menni... Mindenesetre 11kor tutira ott fogok szobrozni a bejárat előtt, h megismerjem ezt a misztikus helyet.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 márc 20, 16:31:52 » |
|
No, hosszas tépelődés után rászántam magam, hogy eltoljam a képem én is szombaton a Sakurazakába, azonban a többi programon már nem tudok részt venni :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 16:34:57 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 márc 20, 22:58:54 » |
|
Júúúúj:D Fiiiiix:D Énisénis:D Most szombat egész nap ráérek:D Vééégre:D Csak jöjjön az info, hogy mikor és hol találkozzunk és repülööök:D Juppí-juppí és a kínaiban is benne vagyok:D ^^+
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 márc 20, 23:05:43 » |
|
És már a Sakurazaka honlapján is kiírták, h szombattól lesznek jegyek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 márc 21, 09:27:46 » |
|
És nemhittetek nekem,hogy lesznek jegyek mi? Legközelebb ne hitetlenkedjetek !!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 márc 21, 09:39:08 » |
|
De kellett hozzá egy " Caaaart, nem tudod kb mikortól lesznek kaphatóak a con jegyeeeek??" is x'D PS ON.: Ha mentek kínaiba, pls hozzatok már elvitelre IOCS-t x"D Ha mindenki egy adagra meghív... áhh nincs is itt "ha" ... hanem > Mindenki egy adag IOCS-t vesz Cartnak. Köszi - PS END - < nem komolyan venni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 09:40:42 írta -=Cart'necker=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
|