Pandy
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 márc 16, 20:58:45 » |
|
Námbánthatod Kád-kun-t világos????Teeeeeee tolakodó.semijen bunyó nemleszitt conon.najo lezs de azt csak én kezdeményezhetem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 márc 16, 21:09:36 » |
|
Látod... megvéd engem az én piromániásom th majd harcolunk a Menny és Petőficsarnok hídján! -Chidoriii -Rasengannn xDDD ~asszem kezdünk átmenni offba... nembaj xD~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 márc 16, 21:14:04 » |
|
hát ha ilyen nagy harcok lesznek akkor már messziről kiszúrlak majd benneteket De az épületre azért vigyázni, nehogy elmaradjon az 1. con-om miattatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 márc 16, 21:17:48 » |
|
Remélem, h lesz majd ezévben cosplay fight Tavalyi Sakuraconon volt, kihívtuk a Narutosokat (Bleach cp csapat voltunk), aztán csatlakoztak többen is, kialakult egy kör, és lökték be az embereket fájtolniXD Tökjó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 márc 16, 22:15:29 » |
|
Oh, arra emlékszem!*_* Nagyon jól szórakoztam rajta, talán az egyik legemlékezetesebb része volt az egésznek (bár egy Sakura majdnem a lábamra esett), csináltam is képeket róla. Jó lenne valami ilyesmi most is.
Egyébként megyek a Sakuraconra ha nem jön közbe semmi. Már nagyon várom! Remélhetőleg ebben az évben előbb megvesszük elővételben a jegyeket, mert az őszin kicsit elcsúszott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 16, 22:16:28 írta Gato »
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 márc 17, 07:56:05 » |
|
Moonie kisunokám, ha gondolod kereshetek egy Sasuke-t és leállhatok vele fight-olni. Úgyis van egy kis elszámolnivalónk. :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 márc 17, 09:59:07 » |
|
Hmmm én is várom már a mostani Con-t... Annyi ismerősöm lesz ott, hogy ide-oda fogok rohangálni egész nap... Meg aztán jelentkeztem karaoke versenyre, az egyetlen fiú az egész mezőnyben én leszek Sajnos még csak várólistán vagyok, de ha versenybe nem fogok bekerülni akkor megyek hagyományos kategóriában. Előadó: Long Shot Party Szám címe: Distance ( Aki nem tudná a Shippuuden második op-je )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 márc 17, 12:26:52 » |
|
Majd sok cseresznyét Fire, ha ráérek meghallgatlak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 márc 17, 14:55:40 » |
|
Kössssszzzzzzi Aki videózni és fényképezni akar éneklés közben azt kivágatom a security-val XDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 márc 17, 17:02:09 » |
|
Majd az MP4emmel veszek fel hangot Vagy telefonnal, oly mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 márc 17, 17:55:04 » |
|
A szombati nagy jegyelővétellel kapcsolatban vmi infó? delélőtt vagy délután? most megyünk vagy sem? csak ehhez hasonló apróságok érdekelnének....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 márc 17, 20:14:17 » |
|
Hát a Sakurazaka kiírta h most szombaton 11-től 14ig nyitva lesznek - Csillus, csak nem elintézted? Még ha nem is, szerintem a konzol tali előtt nyugodtan el lehet menni, és megvenni a jegyeket Báááár azt még nem írták ki, h kaphatóak már a jegyek a conra... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 márc 17, 22:06:35 » |
|
Tudom, hogy hülye ötleteim szoktak lenni öööööö... de nem ártana tisztázni mielőtt mentek hogy van-e már / még jegyük ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|