Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 márc 09, 17:16:36 » |
|
Elvileg egy hónappal már előtte árusítják,de az e-mailbe megkérdeztem ezt is... Már csak a választ várom Felirtalak titeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 márc 09, 18:07:09 » |
|
Én is elkísérlek titeket, márcsak a társaságotok miatt is. Bár nemtom, hogy fogunk beférni a Sakurazaka-ba, de majd megoldjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 márc 09, 18:07:36 » |
|
Egy hónappal előtte még kb. 2 hét... hm.. 22-e elég határeset, reménykedjünk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 márc 09, 18:30:08 » |
|
Én is a listára íratnám magam:P Ha lesz jegy, ha nem De végre nem bénáznám el az egyik talit:p Szóval 22 nekem jó:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 márc 09, 18:40:29 » |
|
Nosh én honna szerezek jegyet mert zegi vok és kicsit mesze van valahonna elő tom rendeli vagy valami???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 márc 09, 18:44:20 » |
|
Netes rendelés (ha elkészülnek) ^^:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 márc 09, 21:04:51 » |
|
oh köszi jah és sorry ha már valaki leírta csak mindíg elfelejtek visza olvasni :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 márc 13, 16:42:59 » |
|
Első conom lesz a most tavaszi Tudna nekem valaki mesélni róla egy kicsit :'X Jah... újoncok is hozzácsapódhatnak a NK-os csapathoz? /néhány nappal később--> a választ igazán nem kell elsietni áprilisig ráérek/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 00:22:24 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 márc 15, 08:10:13 » |
|
Peeersze... lesz majd 1 talihely ahol a sok N-K-s fogja fárasztani egymást ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 márc 15, 10:02:38 » |
|
Remek Akkor csatlakozom, fárasztásban egyébként is jó vagyok De mivel nem ismerek személyesen senkit, és még a helyszínen sem ismerem ki magam kicsit nehéz lesz rátok akadni :'X Na de szeretem a kihívásokat..... meg lehet csinálok egy kis táblát és kiírom h. Kana-chan fórumosokat keres!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 márc 15, 10:12:30 » |
|
Könnyű lesz ránkismerni Ha minden jól megy fekete Naruto-Kun pólókban fogunk rohangálni, én meg személy szerint 195 centi magas vagyok, úgyhogy ha látsz egy fekete sétáló oszlopot... na az vagyok én Meg úgyis megdumáljuk előre hogy nagyjából, hol merre, stb ^^ Sz'al para no jutsu ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 márc 15, 12:46:21 » |
|
A híd a legjobb ahogy szoktuk:) am az uj polos dolog hogyvan mintvan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 márc 15, 12:47:59 » |
|
Jaja bár lehet hogy már kinőttük a hídat Amúgy a Team topicon belül van egy "Naruto-Kun pólók" téma. Ott vannak képek is meg ilyesmi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 márc 15, 12:54:07 » |
|
Tudod milyen sokat olvasok fórumon sztem jobblenne nekem eg ykülön szobát nyitni h pandynak és beleirni mindNt akkor talán megtudnáma dolgokat:D Viszotn a híd kell mert nekem lehet jön győrből egy ismerős azt az tuti nem fog megtalálni a 3dik fa jobboldalától 2 méterre :)Jó lesza az híd...lehet beépítjük a bejárattal egy szintre dehát van az ugy néha előfordul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 márc 15, 13:35:25 » |
|
Majd navigáljuk őt mint tavaly Amyéket - "Forduljatok balra a lépcső után" ~ Aztán elmentek jobbra x"D Amúgy nekem jó a híd, de majd megbesz'
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 14:37:36 írta -=Cart'necker=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
|