Cartnecker
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 jan 09, 19:00:08 » |
|
Akkor kéne McDonald's-ozást csinálni mint ahogy tavaly láttam... Az Akatsuki tagjai sorban álltak és ott majszolták a sajtburgert xD halálos volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 jan 09, 19:04:19 » |
|
Tudom, mire gondolsz Lehet, hogy már írtam, de a mekiben a mellettem lévő pénztárnál épp egy Shippuudenből szabadult Naruto rendelt: - 4 hamburgert kérek! gondoltam biztos vesz még valakinek... vagy csak nagyon éhes... fél másodperc múlva utánakiált a csajnak, aki a pult másik oldalán volt: - nem is! inkább hatot!!!
A pali meg, aki a pénztáramnál állt, ott rázogatta a fejét, mikor mondtam mit kérek... (hamburgert) mondom: - nincs...? ~tétova hangsúly, elhúzza a mondatot~ mire bólintott, hogy van.
Szerintem ez volt az első conja abban a mekiben, mert a kollégája, aki Narutót szolgálta ki, feleennyire se volt sokkos állapotban xDÉs yay! 1600. hsz-em
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 jan 09, 19:26:27 » |
|
hmmm emlékszem mikor az ősziCon volt épp paszírozom be az emberek közt magamat hogy bejussak a csarnokba erre persze kit álitt meg a biztonsági őr hát persze hogy én voltam az xD egy bőrkabát és egy hátitáska volt rajtam és máris bünözőnek néztek a sok beöltözött emberek közt xD xD meg kérdezi a biztonsági őr migozben tapogat :-X van nálad szúró vágó eszköz ?????? hmm nem válaszolok xD még egyszer megkérdezi erre én xD : ha lenne nálam akkor meg mondanám ?????? :-\ :-\ :-\ de ezzen a Con-on Narutonak A Shhipus Dzsekijében leszek xD jeeeeeee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 jan 09, 20:08:40 » |
|
Süti Dév Biztos jó lesz^^ Én megígértem az egyik osztálytársamnak h majd ő pingálhatja fel a bajszomatXD Bár ez még nem bizti. Mekizést kell csinálni, alap Tavaly is akartam bnőkkel, csak sajna nem jött össze a dolog... de ezévben lesz... bajuszban és köpenyben fogok besétálni, cseppet sem fognak totál idiótának nézniXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jan 09, 22:16:40 » |
|
Hát majdan hozzánk vergődsz Ezt megbeszéltük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 jan 27, 00:32:28 » |
|
ki fog a Con-on Szandonak beőltözni ?????? (ezt lányoktol kérdezem :-\ ) ( ja meg a Szando az Árnybíróbólvan ....tudom hogy tugyátok de mégis azért xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 feb 28, 17:34:34 » |
|
Azt nem tudja valaki, hogy mikortól él a jegyelővétel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 feb 28, 18:56:26 » |
|
http://www.animecon.hu/?m=jegyBár, ez még az őszi conra vonatkozik...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 28, 18:57:42 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 feb 28, 19:28:10 » |
|
Majd con előtt vmikor megyek elővételben jegyet venni... aki akar jöhet. Akkor veszem meg úgyis a fél fórumnak x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 feb 28, 19:37:13 » |
|
Előtte való szombaton tömeges jegyvétel??? Jelentkezők??? Pl egybekötve egy kis Gellértheggyel???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 feb 28, 19:40:18 » |
|
Szombaton jegyvétel? Ha veszel nekem szombaton jegyet előre gratulálok xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 feb 28, 19:41:25 » |
|
Miért? Nem lehet? Én.. Én.. Azt hittem.... De kom nem???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 feb 28, 20:05:15 » |
|
Hát én majd a Sakurazakában veszem meg a jegyemet, mint ahogy tavaly is Valszeg osztálytársaimmal fogok majd elmenni suli után mint tavalyXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|