24 nov 15, 10:31:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225598 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
barkasz
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1290 Dátum: 08 jan 22, 19:02:54 »

Heh sztem ha Sasuke CS2-vel nyomna egy tűzgolyót, vagy ha csak simán áramot vezetne a jégbe, Haku beszívná Mosolyog Vagy megidézné a nagy lila kígyót, ami szétbombázná a tükröket! (mégha csak a hulláját idézi meg, az is jó Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 19:04:40 írta barkasz » Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1291 Dátum: 08 jan 22, 20:20:50 »

sztm is Sasuke egyértelműen háát a döglött kígyó meg elterelésnek jó lenne. A képességei sztm lényeges változásokon mentek át amiket meg is mutatott...
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1292 Dátum: 08 jan 23, 17:01:07 »

Látom senki sem ír egy harcot sem...akkor majd én Mosolyog
 Pein vs Gaara?
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1293 Dátum: 08 jan 23, 17:03:48 »

pein nek még nem tudunk 1 "nagyon erős " támadást se  ezér erre nem lehet nagyon válaszolni de szerintem ... pein ... de viszont az biztos, hogy gaaranak szurkolnák Nevet
 new:Shippudenes kakashi vs Kimimaro
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #1294 Dátum: 08 jan 23, 19:09:45 »

Szerintem Kakashi egy pár távtámadással lenyomná
Naplózva
Norec
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1295 Dátum: 08 jan 23, 19:24:00 »

1.Pein vs. Madara  Mosolyog
2.Saske vs. Itachi  kacsint ( tudom hogy most megy de akkor is  Mosolyog )
3.Konohamaru vs. Zetsu  Nevet Nevet (Zetsu bekapná Konohamarut vagy Kono ki uti 1 harem no jutsuval Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 23, 19:25:14 írta Norec » Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1296 Dátum: 08 jan 23, 19:34:40 »

.. hmm  tuti  Madara.. Nevet... merthát  pein igen csak magának valoo.. istennek  hiszi magát sötöbö...... de   Madara ezekszerint még az  isteneknél is hatalmasabb ha  Pein  engedelmeskedik neki Mosolyog .....
.. Itachi odaverné  Sasut.. lásd.. mostis gyakorlatilag jáccadozik vele míg  Sasuke  komolybool  nyomja.. de  más nem azért m vert Itachi-san-nak ot  az  emes........
 ha  Itachi  veszít   is  most  az  azért  lenne mert Kishi megbundázta   a  márkőzést..xD..   
..hmm  Zetsu  nyerne.. merthát  szerintem  előbb  behoodolna  egy  gyönyörű vörösrószának mint   a  harem jutsunak xD.. Nyelvesít ..
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #1297 Dátum: 08 jan 23, 19:45:28 »

nah! Norec beelőztél.. pedig már napok óta eszmeben volt h megkérdem h Pein v Madara harcal mi lenne.. de akkor sose voltam gépközelben.. czöh.. mikor már volt.. fenének se jutott eszébe.. czöh :-[

1. Én azért Peinre voksolok.. nem tudni sokat róla.. de azért a Jiraiya elleni harc alapján. kémény dió.. mell. tiszta lol lenne ha kiderülne h nem is Madara irányít Tobi név alatt hanem az Isten.. cöcö.. jó kis fordulat lenne.. + még mindig nem hagy nyugodni Jiraiya vélekedése Pein szeméről.. aztat mondta h a leghatalmasabb a szemtechnikák közül.. :-X

2. czöh.. Itachi. most ő.. de lehet h holnap más ikszdé

3. jajj.. nem kérdés.. de azért +nézném a képét mikor előállna Konohamaru a Harem No Jutsuval Nevet
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1298 Dátum: 08 jan 23, 20:23:03 »

hmm Pein-Madara valóban Pein nem mutatta meg minden tudását de ez elmondható Madararol akiről még annyit se láttunk mint Peintől és hát még is egyik alapító vagy mi gondolom rengeteg Jutsuval és kyuubiból is háziállatkát csinált
Itachi-Sasuke a történettől függetlenűl xD én szerény véleményem szerint Itachi akkor is meg most is Nevet mert Itachi az akkor is szerintem az egyik legerősebb szereplő bármi lészen is
Konohamaru-Zetsu hát szegény Konohamarunak nem sok hozzá szolni valója lenne az egész dologhoz Nyelvesít hirtelen meg lenne emésztve

Naplózva
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #1299 Dátum: 08 jan 23, 22:20:11 »

Én egy Kakashi -Jyraja harcra lennék kíváncsi
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

« Válasz #1300 Dátum: 08 jan 23, 22:26:55 »

Szerintem Jiraiya, mivel azért mégis csak egy sannin meg időt sem hagyna Kakashinak, hogy használja az MS-t.
+ a remete formája ellen végkép nemlenne esélye Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 23, 22:28:51 írta Oxygene » Naplózva

Susan
Vendég
« Válasz #1301 Dátum: 08 jan 23, 22:54:06 »

hmm..hát igen... de azért ki tudna hozni a dologból vmi jó Kakashi.. hiszen azért van már MS-ja Nevet. Jó kis fight lenne az biztos.. én megnézném (mondjuk nem hiszem h lenne olyan amit ne néznék + :-X).
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

« Válasz #1302 Dátum: 08 jan 23, 22:59:53 »

(Tanitvány vs Mestere)...Jiraiya vs 3.Hokage?^^
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1303 Dátum: 08 jan 24, 00:45:35 »

.. szerintem Jirayia  udazúzná az  öreget.... amit   a  3  és  oro  közt láttunk  az  semmi  volt Pein és Jirayia harcához  képest..
Naplózva
barkasz
Chuunin
*

« Válasz #1304 Dátum: 08 jan 24, 01:21:39 »

Orochimaru maga mondta, hogy Itachi erősebb nála
Kisame+Itachi nem merték betámadni ero-sennint, mikor narutora vigyázott, azt mondták vagy veszítenének, vagy mind meghalnának.
Pein lenyomta Jirayát.
Pein engedelmeskedik Madarának szó nélkül.

Orochimaru    <    Itachi   

Itachi   +   Kisame   <   vagy   =   Jiraya   <    Pein    <    Madara

Szóval értitek. Kicsit lehet, hogy egyensúlyhiányos a felállás, mert Oro eleve hihetetlenül erős volt, még a part 1-ben mondta a sandaime, hogy egy konohai sem tudna vele egyenlően harcolni. Jirayát és Itachit is szerintem vehetjük ebbe a kategóriába, senkinek nem lenne esélye velük szemben.

Szóval szerintem Peint, Madarát, Itachit (most, hogy Jiraya nincs többé) egyedül SENKI SEM győzheti le. Dehát ettől szép a sztori, aminek a tanulsága szerint az igaz barátság mindent legyőz. Persze érdekes a helyzet, ha ez a barátság eléggé egyoldalú...
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 24, 01:23:23 írta barkasz » Naplózva

Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins