24 nov 24, 13:53:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 561 562 [563] 564 565 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1242379 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
vegita
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8430 Dátum: 14 júl 29, 18:13:19 »

Mondanék 2 új csatát!
Tobirama vs 2.Mizukage. Mind a kettő erős víz jutsu használó és különleges és erős képességeik vannak. Én talán a Mizukagera fogadnék. nektek mi a véleményetek?

Tobirama vs Sasori ?

Bónusz kérdés: Láttuk hogy a végső sussano milyen hatalmas, és láttuk hogy a fa gólem csak kicsivel kisebb nála, de mégse az Hashirama legerősebb jutsuja, de animéból kiderül hogy felveszi a versenyt a végső sussano val. Most a Sennin Hashirama Shinshou Shanshou 1000 kezű budha jutszuja az még a végső sussanoo nal is nagyobb és erősebb? Ha iegn miért a kis ssussanoo bőrbe bujtatott bijuu val ment neki madara? (ami jóval kisebb volt)
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8431 Dátum: 14 júl 29, 20:31:50 »

Tobirama vs 2.Mizukage
Hasonló erejűek. A Mizukagenak az alap a genjutsuja, azonban ha megtalálják a kagylóját, akkor ez semlegesíti. Sőt, a genjutsu alatt az igazi teste elrejtőzik valahol. De Tobiramanak kitűnő a chakraérzékelése, meg amúgy is magasan veri intelligenciában a legtöbb shinobit, szóval kétlem, hogy ez kifogna rajta. Aztán ugye ott van az a bábja, ami gyors, és robban. Azonban Tobirama meg még gyorsabb, ott van neki a teleportálás, szerintem nem is kell bajlódjon a bábbal, kezelésbe veheti az igazi testét a Mizukagénak. Ott vannak mind a két félen a vízjutsuk, nem hiszem, hogy ebben nagy különbség lenne. Szóval szoros lenne, de szerintem Tobirama nyerne, mondjuk 60-40-re.
Tobirama vs Sasori
Ez is problémás. Az mindenesetre nem kétséges, hogy az alap bábját kiütné Tobirama, nem hiszem, hogy a sebességével gond lenne fegyverek kikerülése. Biztos tud védekező jutsukat is, szóval még az is bejöhet, de mondom, szerintem egyszerűen gyorsabb. A probléma a 3.Kazekage bábjával van, és a vashomokkal. Az biztos, hogy ha akár egyszer is eltalálja Sasori Tobiramat, akkor nyert. És ha kiüti a Kazekagét, mert szerintem kiüti, akkor még mindig ott van az a 100 báb. Akárhogy is, Tobirama rohadt gyors, a vízjutsuiról meg csak annyit tudunk, hogy durvák. Ha csak maga a sebessége lenne akkor azt mondom, hogy Sasori, mert folyamatos védekezésre kényszerítené, de Tobirama ennél jóval többet tud. Klónok, jutsuk arzenálja. Szerintem Tobirama, fogjuk rá 65-35, vagy legyen ez is 60-40.

OFF. Miközben írtam, azon kezdtem el gondolkodni, hogy milyen jó lenne, ha többet megtudnánk a régi Kagékról. A háború elején kiemelkedtek az edo kagés harcok. Őszintén, van olyan akit nem érdekelne mondjuk Muu és a 2.Mizukage harca? Vagy a háborúk? A régi kagék, nagy shinobik (Fehér Agyar, Sannin, 7 kardforgató, stb.) harcai, képességei? Valahogy ennek meg volt még a hangulata, a taktikázás, az epic belépők. Elkerülhetetlen, hogy egy ilyen manga végére ne legyenek eszméletlen erősek a főszereplők, és így értelmet veszti a taktikázás. Nem is bánom, jól van ez így, a végén szerintem ez kell. De az is vitathatatlan, hogy mennyire élvezhetőbbek voltak a harcok régen.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8432 Dátum: 14 júl 30, 21:06:27 »

Igazából mind a 2 valaszoddal vitatkoznék picit, de a sasoris az elfogadható.
A 2.mizukage vs Tobirama viszont nem ilyen egyszeru.  Ott a Hirasin de azt ne felejtsük el hogy a mizukagen nem lehet sebet ejteni hiszen ha akarja víz az egész csávó. Tud az ujjaiboo lövöldözni és a testet víz segítség segítségével formálni, Pl random kardot vagy fejszét formál a kezéből mint a jokey boy klón. Ameg pedig.a genjutsut használja addig meg ő tamadhatatlan viszont a délibáb tud támadni. Tahat a Mizu több izbol sebezhetetlen.
(vagy ami még hasznos lehet, amit suigetsutol is láttunk amivel juugot legyozte hogy vizgombot rák az ellenfél feje köré és az megfullad.
Viszont Tobiramanak ott az edos robbantgatasa Pl a végtelen robbanojegyzetes dolog. Az lehet tacsra vagna a mizukaget.:s
De én kicsit a mizukagenak adnám a meccset.

Az off hozaszolasodba meg hatalmas igazság van. ÉN is kíváncsi lennék a régiek csataira és tényleg izgalmasabbak mint ezek a csak naruto meg sasuke istenek más meg lofsz.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8433 Dátum: 14 aug 04, 10:04:51 »

Egy új érdekes harcot mondanék. Ott van a legendás erejű 1oezer ember elleb kiallo 3.raikage, aki ssebezhetetlen és mindenen atmegy, ott van neki a fekete villám  ami az amaterasu párja. Na és az ellenfele nem más mint Uchiha Madara (aki anno hashirama ellen is harcolt, nem pedig a rinnegan rikodu turbós.
Tehát:  3.Raikage vs Madara

Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8434 Dátum: 14 aug 05, 07:42:46 »

Nevet
Uchiha Madara nyer, kb. 90-10-re, vagy többre. Ezt szerintem fölösleges magyarázni, annyira egyértelmű. De hogy meglegyen a 3 sor: Ha Madara felhúzza a tökéletes Susanoot, akkor lehet bármilyen erős a raikage, neki lőttek. Egyszerűen Madara más szinten van. Bár valószínűleg a tűzjutsui nem használnának a villámpjazzsal szemben, de szerintem nem tudsz mondani semmit, amivel a tökéletes Susanoot meg tudná törni. Nem, a villám nem lenne elég, ez biztos. Madara felaprítaná.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Mextil General
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I'm Serious!

« Válasz #8435 Dátum: 14 aug 05, 08:03:39 »

Hát szerintem is egyértelműen Madara nyerne! Az okot meg már előttem leírták!

Amúgy felhoznák egy új csatát!
1. Mostani Team 7(Naruto,Sasuke,Kakashi(Sharinganos),Sakura) VS Egyesített Shinobi Haderő + összes Akatsuki tag(Hidan,Konan,Nagato,Deidara,Kakuzu,Sasori,Tobi(Rinnegan nélküli),Zetsu,Kisame,Itachi,Orochimaru) + Kabuchimaru + Eddig összes ismert Kage

2. Mostani Team 7(Naruto,Sasuke,Kakashi(Sharinganos),Sakura)+ Madara(Juubi Jichuriki) VS Egyesített Shinobi Haderő + összes Akatsuki tag(Hidan,Konan,Nagato,Deidara,Kakuzu,Sasori,Tobi(Rinnegan nélküli),Zetsu,Kisame,Itachi,Orochimaru) + Kabuchimaru + Eddig összes ismert Kage

3. Mostani Team 7(Naruto,Sasuke,Kakashi(Sharinganos),Sakura) VS Egyesített Shinobi Haderő + összes Akatsuki tag(Hidan,Konan,Nagato,Deidara,Kakuzu,Sasori,Tobi(Rinnegan nélküli),Zetsu,Kisame,Itachi,Orochimaru) + Kabuchimaru

És ha az első csata túl egyoldalú lenne akkor vegyetek el a másik oldalról annyit hogy a csata kiegyenlített legyen!
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 08:19:25 írta Mextil General » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8436 Dátum: 14 aug 05, 10:22:09 »

Erős a mostani team 7 főleg Naruto, Sasuke, de 1. esetbe szerintem kikapnának, akkor lenne szerintem kiegyenlített, ha az eddig összes ismert kagekat kiszednénk onnan, meg még talán kabuchimaru-t.

2. Itt viszont szerintem a Team 7+Uchiha Madara nyerne. Láthattuk, hogy uchiha madara milyen erős lett juubi jinchurikiként, szinte rikodou sennin, mellette ott van még a team 7 ami szintén kitesz olyan erőt. Szóval szerintem itt team7+madara nyerne.

3. Ez érdekes csata lenne, de szerintem team 7 épphogy kikapna. Egyesített Shinobi Haderőbe ugye benne van az 5mostani kage is nem? Mert úgy írom ezeket az eredményeket.
Naplózva
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #8437 Dátum: 14 aug 05, 11:05:51 »

Az utolsóból kiszedtem a Kagékat, de szerintem az 1. csatában is sok esélye van a Team 7- nek, mivel Narutonak ott vannak azok a Bijuu Rasen-Shurikenjei amik elég nagy pusztítást képesek végezni szerintem azokkal gond nélkül elintézné a Shinobi Haderőt, mondjuk a negyedik és a második hokage képes elteleportálni egy-egyet de hatot egyszere ők se tudnának meg nem is biztos hogy eltudnák téríteni őket! Ráadásul Naruto és Sasuke is képes repülni ami még nagyobb gondot okozna nekik, mivel náluk csak a 2. és a 3. thcukikage képes repülni, és így Narutoék gond nélkül képesek távolsági támadásokat indítani, + Naruto akár klónokat is gyárthat amik elég jól feltudnák tartani a kagékat!

Kakashi és Sakura max csak helyzet elemzésre lenne jó, de mivel ott van az okos, beképzelt Sasuke azért rájuk se lenne szükség!

Mondjuk elég nehéz eldönteni hogy kigyőzne ilyen helyzetben ikszdé !

De még Narutonak a Super Healer képességét és Sasuke szemét figyelembe se vettem! Mert azok se gyenge képességek!
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8438 Dátum: 14 aug 05, 11:40:50 »

Idézet
Az utolsóból kiszedtem a Kagékat, de szerintem az 1. csatában is sok esélye van a Team 7- nek, mivel Narutonak ott vannak azok a Bijuu Rasen-Shurikenjei amik elég nagy pusztítást képesek végezni szerintem azokkal gond nélkül elintézné a Shinobi Haderőt, mondjuk a negyedik és a második hokage képes elteleportálni egy-egyet de hatot egyszere ők se tudnának meg nem is biztos hogy eltudnák téríteni őket!

Most ezt nem értem, elsőnél az egyesített shinobi haderőbe benne van az 5hokage is, de a harmadiknál az egyesített shinobi haderőbe nincs benne 1kage se?
Kicsit keszekuszán fogalmaztad szerintem meg ezt. Én úgy gondoltam, hogy az elsőbe is meg harmadikba is az egyesített shinobi haderőnél a jelenlegi 5kage van benne (hokagek nincsenek) és, hogy ahol írtad, hogy "Eddig összes ismert kage" abba pedig az összes kage van benne, ergo az öt hokage is.
Naplózva
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #8439 Dátum: 14 aug 05, 12:54:23 »

Úgy akartam érteni az 1. csatát hogy Team 7 vs Egyesített Shinobi Haderő Kagék nélkül + Akatsuki + Kabuchimaru + Az összes Kagé beleértve a mostani ötöt is!

A 3. csatát meg úgy értettem hogy Team 7 vs Egyesített Shinobi Haderő Kagék nélkül + Akatsuki + Kabuchimaru

De bocs hogy kicsikét keszekuszán fogalmaztam, de ekkora haderőt elég nehéz megfogalmazni  ikszdé !
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8440 Dátum: 14 aug 05, 14:49:55 »

Akkor én is javítanám a véleményemet.

1. esetnél marad ugyanaz (Kikapna szerintem Team 7, egyszerűen ez még nekik is túl nagy felet lenne, nem elég, hogy szinte mindenki képzett shinobi, de még ott az összes kage amibe benne van az 5hokage is meg az összes kazekage,tsuchikage, stb.)

2.esetnél ugyanaz marad (Team 7+Uchiha Madara nyerne)

3.esetnél viszont már Team 7 nyerne, mondjuk szerintem kicsit azért megizzadna a Team 7 ezek ellen.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 14:51:14 írta Mach5 » Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8441 Dátum: 14 aug 05, 22:07:25 »

Meg egy nagyon picit vissza szeretnék nYulnu a Raikage vs Madara harchoz. Egyértelműen madaranak adtatok a győzelmet ami szerintem is így van viszont én azért azt is hozzá tennem hogy a Raikage mivel gyors és nagyon erős, akár a tökéletes sussanno előtt még meg is ölheti. Láttuk hogy maga A is elbirt 5 normál sussanoo val, tehát Ameddig nem húzza fel a tökéletes sussanoot addig bármikor megolheti a Raikagre Madarat, mert szerintem a sussanoo attorese nem okoz gondot a tokelet sussanoo ig. Azt meg azért csak nem rögtön huzgalja fel Madara.

Utokerdes:  Shinshou shansou az nagyobb és erősebb mint a tökéletes sussanoo?
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #8442 Dátum: 14 aug 05, 22:17:57 »

Madara még a 25v5-nél is csak szórakozott, semmi komolyat nem használt és még így is csak Krumpliorr mentette meg A-t, hiszen 1 pillanat alatt genjutsuba került. A fater se tűnik értelmesebbnek 1 fokkal sem. Ráadásul azóta láttunk pár dolgot is Madarától, amit a Kagék ellen eszébe se volt bevetni. A nem tudott lábas Susanoot törni, valószínű a fater se fog. Max az ujjazásával. A feketevillám jutsuk úgyszint nem érnek semmit. A Villámpajzs ideig óráig védi, de sima vereség az öregnek. Ha benyel 1 genjutsut, akkor meg pláne annyi neki.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 22:37:35 írta Aizen » Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #8443 Dátum: 14 aug 13, 08:32:25 »

off: de rég írtam ide, te jóó isten. Nevet

on: Szerintem is Madara hozza a partyt. Ahogy az NBA mérkőzéseken is szokták mondani: too fast, too strong, too good. Mosolyog
Ami a Raikage mellett van, az a durbality-je . Egyszer-kétszer nyakon kell csapni, hogy alább hagyjon a lelkesedése.
Azonban ez édes kevés a legnagyobb Uchiha ellen. A teljes Susano'o val nem tudna mit kezdeni, és akkor még nem beszéltünk a Rinneganról sem, és Moukton technikákról úgyszint. Mivel melee harcos, nagy az esély arra is, hogy benyel egy EMS genjutsut, ami R.I.P.-et eredményez számára.

Viszont, mit szólnátok egy Uchiha Obito (juubi nélküli, 2 sharinganos) vs. Itachi harchoz? Mosolyog

Én még mindig Itachinak adnám a harcot. Szerintetek?
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 08:34:30 írta Tr4nCe » Naplózva

Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #8444 Dátum: 14 aug 13, 08:53:20 »

Hát szerintem Obito letudná győzni Itachit, mivel neki ott van a Kamui és képes akár sebezhetetlen is lenni 5 percig ami elégé egy kemény jutsu, ráadásul képes valahogy megszüntetni a Fekete Lángokat mint Sasuke esetében, és az ő esetében nem jelentkezett vakság se Itachival szemben! Mondjuk nem tudom hogy képes-e Itachi a tökéletes Sussanora, mert Kakashi valahogy képes volt használni Obito kölcsön kapott szemeivel! Igaz hogy Itachinak ott van a pecsételő kard de nem tudom hogy hogyan használna Obito képességén amikor anyagtalan lesz vagy mi, a pajz meg használhatatlan lesz mert Obito simán betud teleportálni mögé szerintem! Itachinak ott van még a Tsukoyomi is vagy mi, de szerintem valahogy Obito képes lenne kitörni belőle mint Sasuke, és Obito se egy gyenge Genjutsu használó mivel gond nélkül képes volt irányítani a Kyuubit, de ha nem lenne képes kitörni akkor egyértelműen Itachi win!

Egy olyan 60-40 adnám Obitonak! De azért biztosan megizzasztaná Itachi!
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 08:53:56 írta Mextil General » Naplózva
Oldalak: 1 ... 561 562 [563] 564 565 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins