Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 08 jan 14, 22:09:03 » |
|
Hát én Kibára tippelek mert ha shino hozza a bogarait akkor kiba ripityomra aprítja a gatsuga-val :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 08 jan 14, 22:12:45 » |
|
pl na lássunk egy Deidara vs. Sasori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 08 jan 14, 22:16:00 » |
|
Szerintem Deidara. Ha Sakuraék le tudták győzni(rem. nem SPOILER) akkor Deidara is. Igazán jobb okot nem tudok mondani, inkább az erőviszonyokat nézném ennél a csatánál, hogy ki nyert ki ellen. Főleg, ha Deidara valami nagyobb robbanószert hazsnál. De lehet, hogy végül az önrobbantó technikát hazsnálná, hogy nyerjen, abban az esetben döntetlen! Kabuto VS Jiraiya?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 08 jan 14, 22:20:03 » |
|
1. Jiraiya sama mert mellette áll nagy tapasztalata és a sok jutsu amit ismer 2. Visszatérve Deidara nem hal meg az önrobbantásnál (nézz utána)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 08 jan 14, 22:21:06 » |
|
Off:
Mangában, amikro Sasuke ellen harcolt, meghalt, mert az önrobbantást hazsnálná
Chiyo VS Kakashi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 08 jan 14, 22:23:52 » |
|
Kakashi mert használná azt a trükköt amit Zabuza ellen ( mármint a kutyásat aztán egy ezermadár)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 08 jan 14, 23:05:09 » |
|
..( vagytok ??.. hányan vagyok én ?? xD ..) ..am ..mivel a bábok távoli harcra nagyon jook.. a chidorival nemhiszem h elég közel tudna kerülni Chiyo hoz... ..hmm színte biztosra veszeszem h Shikamaru.. elvileg Gaara féle hármasban Temari volt az agy .. mégis alul maradt Shikamaru ellen ( mert végülis ő győzött volna) .. Kankuro inkább az a dühöngő harcos.. és nem annyira megfontolt..... bár a hang négyese ellen mikor segítettek eléggé IQ betyárt játszott..xD... ...de Shikamaru agyban verhetetlen.. ... és ügye mindíg az ész győz ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 08 jan 14, 23:09:27 » |
|
... Orochirimaru tehetségesebb és erősebb volt a 4.-nél ... Hol és mióta? Konkrét anime/manga részt kérek ahol elhangzik. (A "külföldi oldalon olvastam" nem elég...) Deidara vs Sasori Sasori. Talán nem véletlen szólította Deidara mindíg "Sasori no dana"-nak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 14, 23:10:24 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 08 jan 15, 08:45:07 » |
|
és mit gondoltok itachi vs 3.hokage vagy itachi vs 5.hokage me a sharingannak van ám ereje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 08 jan 15, 09:31:35 » |
|
.. őszintén szólva mivel tudjuk h Itachi-sama erősebb mint Oro így valószínű h leverné a harmadikat.... ...Tsunadénak pedig csak akkor lenne esélye ha meg tudná sorozni.. ....de nemhiszem h sikerülne :-X ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 08 jan 15, 09:55:43 » |
|
Itachi mindkettőnél mert ha használja az MS-t akko í.j. Szal ez nem kérdéses
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 08 jan 15, 10:00:18 » |
|
..hmm szerintem annélkül is lenyomná őket.. .. a 3 adikat azért mert mikor mutatják ahogy Oro el akarja venni a testét csak sima sharingannal tolta.... ..Tsunadét meg simán... merthogy azért Itachi a mangeyou sharingan nélkül is van olyan erős... (nem is toom miért mondjátok mindíg h jaj hát MS on és mindenkit kinyír.....mikor még annélkül is brutális harcos)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 08 jan 15, 10:04:15 » |
|
Sztem jobb bisztosra menni hogy rövid legyen és gyors
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 08 jan 15, 10:33:48 » |
|
Sakura is megmondta,hogy a Sharingannal nem jó kötözködni. Itachi hihetetlenül erős. Szerintem a Mangekyu Sharinganja miatt nyerne ellenül. Tsunade nagyon erőset tudd ütni,de a Sharingan teljesen tudja olvasni a mozgását,ami ráadásul nem is olyan hihetetlenül gyors...
Sasori vs Deidera: Szerintem Deidera nyerne,mert robbant. Mind a kettő nagy művésznek valja magát. Viszont Deidera nagyon erősen távolsági harcos,és nagyon is tudd robbantani. És ismeri Sasori gyenge pontját. Saját bábujában,az a kis doboz... Ha azt fel tudja robbantani észrevétlenül,akkor Sasorinak sanyi... Ami ez ellen szól,az hogy Deidera mindig Sasori Mesternek szólítja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|