24 nov 16, 00:41:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 559 560 [561] 562 563 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226395 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8400 Dátum: 14 feb 25, 22:57:59 »

Minek? Na jól van. Gondolkozik
Nézzük mi van Tobirama mellett: hiraishin, kage bunshin, edo tensei, de gyenge Kabutóéhoz képest. Plusz Suiton jutsuk.
Itachi mellett: Susanoo, izanami, izanagi, amaterasu, zseniális tsukoyomi, katon jutsuk, alap sharingan, nagyon gyors kézjelek, amit szerintem sharingan nélkül nem lehet lekövetni. Kell még egyáltalán részletezni? Egyszerűen más szint. Mit csinálna a susanooval? A tsukoyomival? Még az amaterasura rá lehet fogni, hogy elkerüli. De ha lefogja, akkor meg az is. Szóval tényleg nem értem, miért kéne ezt részletezni. Edo tenseit meg ő nem hiszem, hogy zsebrekészen tartaná. De ha igen, akkor sem használja olyan szinten mint Oro, vagy Kabuto.
Esetleg Sarutobi vs Tobirama, de ott meg talan Sarutobi oldalára billen a mérleg. Legalábbis Tobirama többet mutatott( habár most Sarutobi is villogott). Inkább Jiraya vs Tobirama.
És még végszügség esetére ott van az izanagi. Az izanami igaz, Tobirama ellen nem használna.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 23:00:20 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Miyako
Újonc
*

« Válasz #8401 Dátum: 14 feb 26, 17:05:14 »

Szerintem... Hmm? Talán Kakashi. Azért, mert Kurenai is ügyes, de Kakashinak ott van a Sharingan, Kurenai meg csak genjutsu-t használ. Kakashi ezt kivédené. Azt mondaná: "Kiold" , és Kurenai genjutsujának annyi. Eltartana vagy 5-10 vagy akár 15 percig, vagy attól tovább, de szerintem Kakashi nyerne. Neki több technikája van, amit Kurenai nem tudna kivédeni. De lehet nem így van. Nem tudom  Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #8402 Dátum: 14 feb 26, 17:40:49 »

Most csaknem a legelső csatára kommenteltél? Azóta sok száz csatát kiveséztek már Nevet( amúgy egyértelműen Kakashi).
Hogy meglegyen a három sor, akkor elgondolkozom a Gaara vs Danzou-n.
Danzounak igazából csak az izanagi az olyan fegyvere amivel esélyes lenne egy Gaara szintű shinobi ellen. A szél elemű jutsui meg se karcolnák Gaarát, az idézés még említésre méltó. Az akkori Sasuke szerintem egy kicsit erősebb volt Gaaránál, azóta Gaara nem igazán fejlődött. Legalábbis nem láttuk. Szóval ha nem használja Shisui szemét akkor döntetlen, ha használja akkor Danzou nyer 65-35-re.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 17:46:00 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8403 Dátum: 14 feb 26, 22:24:18 »

"Személyes véleményem szerint, az a jutsu a Naruto manga történetében látott valaha legerősebbje, a tökéletes Susanoo előtt.( a meteoritot csak edos használhatja, így azt nem vettem)"
hagyjátok már szegény meteort
jól néz ki meg minden de egy jelenleg talán top 15ös (se) karakter kivédett egyet..

"Tessék egy kis fejtörő
Killer Bee vs Sasori
Itachi vs Tobirama
Gai vs Raikage
Gaara vs Danzou"

B vs Sasori nem fejtörő hanem mészárlás
bijuubomba azt annyi

A Szóló Király vagyis Itachi nyer
miért?
fogalmam sincs de valamelyik rajongója már biztos elmagyarázta?
Amúgy sem szeretem Tobiramát.

Gainak
sajnos sosem adta meg a lehetőséget Kishi, hogy akármelyik főszereplő ellen alkosson valamit sebesség terén így a kanonális bravúrok hiányában Beenek adom a meccset

Gaara nyer ha kicsinálja mielőtt aktiválná a karját másképp Danzou nyer
a széleleme ha megtört egy mégha nem is 100%os szuzanót, homokozni bőven elég lesz
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 22:25:57 írta nclearu » Naplózva

Fed
Chuunin
*

« Válasz #8404 Dátum: 14 feb 27, 12:44:03 »

Tobirama mikor kiengedte a chakráját,Sasukéék csak profi harcos mivoltukból adódóan nem sírták el magukat.ikszdé
Ráadásul ebben a háborúban csak asszisztált,biztos vagyok benne,hogy az ereje felét nem láttuk ebben a mostani "nagy" harcban.
Viszont Itachiból mindent láttunk már,ezért billenhet sok ember szerint felé a mérleg,de biztos vagyok benne,hogy aki egész életében Uchihák ellen harcol,és levadássza a kora egyik legerősebbjét annak elég jó esélyei lennének akár Itachi ellen is.

A Gaara vs Danzou csatához annyit,hogy Danzou még Sasukét is lerendezi,ha nem tartalékol Tobira Shisui szemével.
Naplózva

nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8405 Dátum: 14 feb 27, 15:49:44 »

Izuna teljes mértékben egy rajongók által felfújt lufi (bár nem értem, hogy lehet több rajongója valakinek, akinek megközelítőleg nulla karaktervonása van, mint némelyik part1 óta jelenlévő embernek de mindegy), annyit sem tett le az asztalra mint Hiruzen,.. a "Madarával egyenlő volt erőben" hype meg csak a mangastream vagy mangapanda (nem emlékszem már melyik) szüleménye volt

ettől függetlenül így belegondolva tényleg lehet esélye, ha van infója a genjutsuról mert másképp úgy jár, mint Deidara, Orochimaru, Kakashi.. gondolom genjutsuból nem lehet elteleportálni.. bár ha igen, akkor még győzhet is..

az egyébként (sajnos nagyon elterjedt) tévhit, hogy mindenki, aki harcolt Uchihák ellen, fel van fegyverkezve a genjutsuk ellen... láthattuk, hogy Madara harcstílusa úgy 97%ban ninjutsun és taijutsun alapszik, ami megtörte a mítoszt miszerint, minden Uchiha az Itachi féle "már rég a genjutsumban vagy" stílust tolja

"Ráadásul ebben a háborúban csak asszisztált,biztos vagyok benne,hogy az ereje felét nem láttuk ebben a mostani "nagy" harcban."

ezt elmondható úgy minden negyedik karakterről

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 27, 15:50:43 írta nclearu » Naplózva

trafo90
Gennin
*

« Válasz #8406 Dátum: 14 feb 27, 16:17:47 »

Itachi vs Tobirama

Mind a ketten remek elemezők, koruk legerősebb shinobai között vannak. Tobirama korának a leggyorsabbja volt  (gondolom nem csak a hiraishin miatt), emiatt szerintem kijelenthetjük hogy Itachinál is gyorsabb . Ott vannak a suiton jutsuk is, azonban semmi információ nincs arról, hogy a genjutsuk terén hogy állt, emiatt nem jelenthetjük ki, hogy tsukuyomi és kész. Ott van Itánál az amaterasu, ami ellen jó a hiraishin. Itachi susanoját az eddigiek alapján pedig nem tudná áttörni, illetve minek is áttörni? Itachi beteg és előbb-utóbb kifárad, susanó le,hiraishin és Itachi nyekk.
Ez a harc nálam attól függ, hogy a 2. mennyire immunis Itachi genjutsuira, de erről fogalmunk sincs, emiatt legyen 50%-50%
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #8407 Dátum: 14 feb 27, 16:48:38 »

Megmondom őszintén én marhára nem értem, hogy miért van ennyire orrba-szájba hypolva Itachi, oké erős meg minden, de azért az túlzás, hogy bárkit legyőz. Marha nagy itt az elfogultság, az a helyzet. Egyébként Tobirama tudott genjutsut használni, a Sarutobi vs Orochimaru harcban ezt láthattuk is. Tény, hogy nem olyan erős, mint egy Tsukoyomi, de ha már tud genjutsut használni, ráadásul sokat harcolt az Uchihák ellen, akkor azért nem lenne Itachinak annyira egyszerű genjutsuba ejteni.  Gondolkozik
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8408 Dátum: 14 feb 27, 17:20:09 »

Idézet
láthattuk, hogy Madara harcstílusa úgy 97%ban ninjutsun és taijutsun alapszik

Ez elmondható Kakashi-ról is. Tegyük hozzá azt is, hogy az akkori Kakashi béna volt a Sharingan használatban. Gai valamilyen oknál fogva, mégis egy harcstílust fejlesztett ki ellene. Pedig csak egy fél pár Sharingan-nal kellett harcolnia.

Szerinted akivel akár 10-20 Sharingan is (lehet, hogy több) farkasszemet néz, az nem tud a genjutsuk ellen védekezni? Ráadásul ez nem csak rivalizálásról szólt, hanem az életükről. Még egy indok, hogy immunissá váljanak.

Nyilván ez sincs kőbe vésve. Viszont ez lett volna a leglogikusabb lépés a Senju-k részéről.

Én ugye Hashirama-nál érveltem ezzel. Legyen neked igazad, és csak nagyon kevés ember próbált védekezni a genjutsuk ellen. Az említett alanyunk, akkor ne tartozzon közéjük. Viszont aki egyedüliként kitört az Edo Tensei-ből, azt ne fogja már meg pár nyamvadt genjutsu. Mint korábban is említettem Itachi és Shisui technikája (idáig csak ezé a kettőé!) kivétel, a többi csak ártalmatlan próbálkozás ellene.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #8409 Dátum: 14 feb 27, 17:39:34 »

Tobirama mikor kiengedte a chakráját,Sasukéék csak profi harcos mivoltukból adódóan nem sírták el magukat.ikszdé
Ráadásul ebben a háborúban csak asszisztált,biztos vagyok benne,hogy az ereje felét nem láttuk ebben a mostani "nagy" harcban.

Azért ne túlozzunk már... Nyilván Itachi fel van hypolva, de nem is alaptalanul. Azt kell nézzük, amit tudunk, nem pedig azt amit feltételezünk, vagy hozzá képzelünk. Az alapján amit nyújtottak, meg amit tudunk róluk egyszerűen szintkülönbség van kettejük között. És nem ő, hanem Hashirama engedte szabadon a chakráját. Semmit nem tudunk arról, hogy Tobiramanak mekkora chakrája van. Nyilván nem kevés, de nem említhető egy szinten Madaraval, vagy Hashival. No mindegy, akkor részletezem, mire gondolok:
-LEHET (amúgy tényleg nagyon valószínű), hogy Tobirama nem impotens a genjutsukkal szemben. De egyszerűen van olyan genjutsu, amiből csak sharingannal lehet kitörni, ha bekapod. És meg merem kockáztatni, sőt biztos vagyok benne, hogy soha nem találkozott még csak hasonlóval sem, aki hasonlóan használta volna a sharingant. Ha bekapna egy Tsukoyomit, esélye se lenne kitörni. Ha meg nem is kapja be, jelentősen leszűkíti a mozgási, reagálási sebességét, főleg, hogy nem elég ha nem néz a szemébe.
- Soha, semmilyen technikát nem mutatott amivel meg tudná karcolni a Susanoot
- Mindemellett még mindig ott van az amaterasu, de ez elől valószínűleg el tudna teleportálni
- Ott van még Tobiramanak a lenyűgözű Suiton jutsuk (legalábbis a manga elején ezt mondták), Itachinak meg szintén remek tűzjutsuk. Szerintem akárhogy is nézzük ezek kiegyenlítik egymást.
-Kage bunshinok. Mind a ketten tudják használni, lehet, vagyis valószínű, hogy Tobirama jobban, ha már ő találta fel.
- Edo tensei- kizárt, hogy egy harc közepén fel lenne rá készülve.
-És még mindig ott van az Izanagi, amit Itachi biztos ki tudna használni, hogy pár percig övé az irányítás. Nem olyan idióta mint Danzou.
- Hiraishin- Mit kezdene vele? Susanoot nem tudja feltörni vele, ráadásul nem is használja úgy, mint Minato. Annyit ér vele szerintem, hogy nagy valószínűség szerint ki tudja kerülni az amaterasut.
Szóval az alap technikák terén valószínűleg ugyanúgy állnak, de azért ne beszéljünk badarságokat. Itachi oldalán ott van a Susanoo, pecsételő kardostul, és mint említettem, ha véletlenül bekapja a Tsukoyomi, akkor harangoztak neki.
Egyszerűen más szintű technikák birtokosai. Tobirama szerintem Jirayaval lehet egy szinten. Szóval Itachi nyerne 70-30-ra. Persze ki tudja, lehet, hogy tévedek, de erre most igen kevés esélyt látok.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 27, 17:42:41 írta Jon97 » Naplózva

Fed
Chuunin
*

« Válasz #8410 Dátum: 14 feb 27, 18:04:31 »

Izuna teljes mértékben egy rajongók által felfújt lufi (bár nem értem, hogy lehet több rajongója valakinek, akinek megközelítőleg nulla karaktervonása van, mint némelyik part1 óta jelenlévő embernek de mindegy), annyit sem tett le az asztalra mint Hiruzen,.. a "Madarával egyenlő volt erőben" hype meg csak a mangastream vagy mangapanda (nem emlékszem már melyik) szüleménye volt

...az egyébként (sajnos nagyon elterjedt) tévhit, hogy mindenki, aki harcolt Uchihák ellen, fel van fegyverkezve a genjutsuk ellen... láthattuk, hogy Madara harcstílusa úgy 97%ban ninjutsun és taijutsun alapszik, ami megtörte a mítoszt miszerint, minden Uchiha az Itachi féle "már rég a genjutsumban vagy" stílust tolja

"Ráadásul ebben a háborúban csak asszisztált,biztos vagyok benne,hogy az ereje felét nem láttuk ebben a mostani "nagy" harcban."
ezt elmondható úgy minden negyedik karakterről
1. Madarával meg Hashival nem feltétlen volt egy szinten(pláne Hashival),de ettől függetlenül még nem nagyon láttunk gyenge mangekyou sharinganos Uchihát.

2.Nem,Tobirama nem csak harcolt Uchihával,hanem  az akkoriban élt legerősebbekkel,szinte egész életében,azért a 2 nem ugyan az. Ráadásul ez a Madarás példa sem a legjobb,mivel Itachit max jounin szintű ellenfelek ellen láttuk genjutsumájerkedni(kivéve  talál Orochit,de az is 1v 1 volt),Madarát meg kapásból olyan ellenfelek ellen  dobták,akik ellen nem lehet olyan nagy intenzitású genjutsu elemeket tolni,meg 20x annyian vannak mint ő,(magyarul egy genjutsu közben a többi 19 Kage szintű ember kibelezi egyetlen jutsuval)+volt Rinneganja akkor minek bohóckodjon elmetrükkel.

3. Ez igaz,de pl a Raikagének volt ideje a találkozón megmutatni mit tud,vagy Beenek Sasukéék ellen vagy aTsuchikagének a Madara vs Kage-kor,sőt még Hashinak is a visszaemlékezésekkor,de a 2. Hokagéről ez nem igen mondható el,bár azért ígyis alkotott valamicskét. Nevet
Naplózva

nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8411 Dátum: 14 feb 27, 22:59:20 »

@Krisz7199 ha tud is védekezni tucat-sharingan genjutsu ellen a Tsukuyomi teljesen más szint elvileg Uchiha dns nélkül lehetetlen megtörni..
bár jobban bele gondolva ha nem Tsukuyomizza be a meccs elején utána már nem tudja a klónok miatt.. abból ítélve, amit eddig lerakott az asztalra ha azt mondom háromszor tudja használni mellékhatások nélkül, akkor már jóindulatú voltam.. egyre több esélyt látok arra h Tobirama mégsem kap ki  Gondolkozik

@Fed

1. spekuláció
2. sajnos Madarán kívül mind kidolgozott karaktervonásokat és képességeket teljes mértékben nélkülöző üres rajzok voltak..
3. Madara ellen nem volt oka visszafogni magát, se Juubito ellen
nem volt semmilyen körülmény, ami miatt ne használhatta volna valamilyen vélt OP jutsuját
szóval ennyit erről.. ennél a pontnál még annak a szerencsétlen Orocsimarunak is több eséllyel van debütálásra váró technikája mint Tobiramának
Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8412 Dátum: 14 márc 24, 21:58:22 »

Tobirama vs Itachi
Azt mondjátok nem tudná megkarcolni a sussanott?... Nem értek egyet. Elég hozzá egy edo tenseit megidéznie, akit megsebez vagy akármi és a robbanójegyzetet idéző robbanójegyzetes ultra nagy robbanással a sussanot le tudná nyomni, mint ahogy azt már régebben is beszéltük. Igen rá is veszéllyel lenne egy akkora robbanás, de a hirashin al el tudna teleportálni onnan, amég a robbanás lenyomja a sussanoot. A harc nagyon 50-50%.. a tsukoyomi miatt kcsiit Ita. felé húz, de mivel tudjuk hogy Tobirama milyen jó érzékelő ninja, így rá se kell néznie Ita szemeire a harchoz.
Naplózva
trafo90
Gennin
*

« Válasz #8413 Dátum: 14 ápr 05, 18:36:59 »

Gai vs Raikage

Itt csak az a kérdés, hogy 7 kapu elég-e a Raikagéhez. Ha igen, akkor Gai nyer, ha nem, akkor mindketten meghalnak. Egy biztos, hogy a raikage nem nyerhet. 8. kapu kinyitása nagyon felturbózza az egyént, aminek meg is van az ára. Szerintem alig van pár olyan karakter akit Gai ne tudna legyőzni, igaz pár esetben fel kellene a saját életét is áldozni.

Új csata: Hashirama vs Gai
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8414 Dátum: 14 ápr 05, 18:43:23 »

Gai túl erős lett a 8kapuval. Egy kezemmel megbírom számolni így, hogy hány ember tudja őt legyőzni, a maradék aki alapból erősebb nála az meg nem annyira erősebb, hogy 8kapus gai-t elverje, szóval Gai a karakterek olyan 99,99%át 8kapuval elverné (abba ő is belehal), kb. 0.01% ellen veszítene akkor is ha kinyitja a 8.kaput.
Abba a 0.01%-ba meg szerintem nincs benne Hashirama akármennyire isten lett, elnézve Madara meg Gai harcát úgy, hogy Gai kinyitotta a 8kaput és még van utolsó támadása ami erősebb, mint a többi azt elnézve Hashirama Gaitól kikapna, de nyolc kapuval amibe Gai belehal. Szóval Hashirama vs Gai 50-50% szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 05, 18:46:53 írta Mach5 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 559 560 [561] 562 563 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins