24 nov 24, 16:27:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 558 559 [560] 561 562 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1242553 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Misumi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8385 Dátum: 14 feb 20, 12:29:16 »

Sasuke vs Konoha

Eléggé túltárgyaltátok, azzal értek egyet aki azt mondja, hogy Konoha nyer. Nem fogok regényt írni, mert kb minden értelmes érvet már leírtatok. A konohaiak kemények kacsint.

De akkor hozzunk valami újabbat:
Kakuzu, Sasori, Deidara, Hidan vs III.Raikage A túlerő az akatsukisok mellett szól, de szerintem nem is tudnának hozzáérni. Kíváncsi vagyok a véleményekre, szerintem 65-35 a Raikagénak.

Egy másik:

Darui vs Gai

Kicsit indokolatlan összecsapás, de nekem eléggé megmozgatta a fantáziámat. De hát mire van ez a topic, nem igaz?

« Utoljára szerkesztve: 14 feb 20, 14:21:23 írta Misumi » Naplózva
mr subarashii
Újonc
*

« Válasz #8386 Dátum: 14 feb 20, 21:29:40 »

sasuke-konoha, persze, hogy konoha, menne sasuke a levesbe, az ino-shika-cho trió lefogná, kakashi meg bár megkönnyezné, de átküldené a fejét kamuiba Nevet

nem olyan erős a raikage, hogy a 4 akatsuki tag ne nyomná le. deidara egyedül fogta el garát. sasorinak egy seb és megmérgezi (plusz egyedül ölte meg a 3. kazekagét). hidan meg egyértelmű. amíg mindenki ezt csinálná addig kakuzu pont puhítgatná kicsit. Nevet

az én kérdésem:
mi lenne, ha itachi belenézne gennosuke szemébe? Nevet nem tudom, de én nem lennék közöttük. (aki nem tudja ki gennosuke nézze meg a basilisk c. anmim sorozatot, megéri)

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aAY26m0_700b.jpg

<hsz-nek ez a rész törölve>
Moderátor (Chakra): Ne kérj like-ot más oldalra!

miért ne?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 20:39:59 írta Chakra » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8387 Dátum: 14 feb 21, 22:09:13 »

Valószínűleg a raikage veszítene, bár egy-egy ellen kétségkívül nyerne. Itt is az van, mint a Sasuke vs. Konoha esetén, a túlerő miatt akatsuki. Sasorinak rengeteg fegyver áll rendelkezésére, plusz a III. Kazekage, az erejével együtt. Kakuzu ugye öt elemet használ, és gyakorlatilag ötször kell megölni. Deidara különösen jó lehet, hiszen nem kell közelharcba bocsátkoznia, bár igaz, hogy a föld gyenge a villám ellen. Végső esetben meg felrobbantja magát, az elől nem tudna elmenekülni. Sőt, azt az elporlasztó részecske bombáját is használhatja. Hidan meg halhatatlan Nevet ha sikerülne valahogyan vért szerezniük, akkor ő is komoly fegyvertény. A raikagenak meg ott van az eszméletlen gyorsasága, a legtöbb fegyvert, jutsut, robbanást simán kikerülné. Ott vannak a fekete villámok, az ujjas támadásai, és majdnem sérthetetlen. Nem gyenge az biztos Nevet szóval a túlerő miatt, meg mert nem egy csapat idióta az ellenfele, én 70(65)-30(35) -re adom az akatsukinak.

A Gai vs Darui csata elég kiegyenlítettnek tűnik. Daruinak a fekete villámok, meg gondolom az alap villám jutsuk. Valószínűleg villámrejtek 3. legerősebb shinobija, Bee és a Raikage után. Gainak ott van a taijutsuja, a sebessége, a hirutora, meg persze a kapuk. Azért ha belegondolunk, azt mondták még a manga elején, hogy a 8. kapuval megszégyenítesz még egy kagét is. Valószínűleg az öt bijuu bombát is ki tudta volna védeni vele. Darui meg azért nincs egy kage szintjén. Szerintem 7 kapu bőven elég lenne. Ja és ne feledjük, Gai akármekkora retardált is, legyőzte Kisamét is( igaz, hogy a samehada nélkül). Kisame meg szerintem biztos erősebb Daruinál. Végül nem is annyira kiegyenlített, legyen 75-25 Gainak.

Fel szeretnék dobni még egy témát, amitől függetlenül még a fenti témák is élnek, kíváncsi vagyok mások hogy gondolják ezeket.
Az új téma: Naruto és Sasuke vs Hashirama. Mindenki a teljes erejében. A kifejtésre már nincs energiám, így gyorsan átgondolva 65-35 Hashiramának.

U.i. Remélem sikerült objektívnak maradni.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 22:15:20 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8388 Dátum: 14 feb 21, 22:42:04 »

Gai vs daruival egyetértek, de szerintem a fekete villám megölné egyből sasorit meg deidarát, még akkor is ha fenn röpdös 50 méteren.

És innen kezdődik a móka, hidan elég gyors, bár nem annyira mint a raikage, ha tud vért szerezni akkor megölik, de ha nem akkor szétdarálódnak.
A páncélját átütné kakuzunak, meg a szörnyei se valami fürgék, és szerintem minden eleme alulmaradna a feketevillám ellen, annyival felsőbbrendű.

Akkor tudnak ha nyerni:
-ha előre terveznek, és megfogják mérgekkel
-ha hidan szerezne vért, erre van a legkevesebb esély
-kihoznak egy ikszet, azzal hogy deidara felrobbantja magát (bár ez kérdéses hogy megölné-e, mert a társait mindenképp megöli, úgy vélem ebbe még azért a 3. is meghalna)

sasori az ész, meg kakuzu; kár hogy papírok
raikage nyeri 55-45
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #8389 Dátum: 14 feb 22, 00:31:41 »

Nem láttuk sehol azt, hogy a fekete villám bármilyen távolságból, bárkit megölne. Azért mégiscsak az akatsukiról beszélünk, nem gyengék, még akkor se, ha jócskán vesztettek a súlyukból. Bár az is igaz, hogy a III. Raikage az egyik legerősebb megismert kage, Minaton meg Hashiraman kívül. Igazából azt sem tudjuk, hogy mennyire erősek is azok a fekete vilámok. Kakuzunak akkor is van szél eleme, ami ellen gyenge a villám, még ha fekete is. Túlerő. Ezért nyernek az akatsukisok.
Szerk. Persze szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 22, 00:33:15 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8390 Dátum: 14 feb 22, 01:33:41 »

Annyit viszont mindenféleképpen tudunk, hogy nem csak villám az eleme hanem a szél is. Rendelkezik egy iszonyúan pusztító széltechnikával a manga alapján. Ha ehhez még hozzátesszük a villámpajzsot, a sebességét, pusztítóerejét és a nagyon kemény bőrét akkor egyes támadó személyeket és technikákat azonnal ki is lehet vonni az egyenletből. Legalábbis azok a támadó technikák kivannak zárva amelyek gyengébbek mint Naruto RS támadása. Hidan már itt kibukik az egyenlet miatt mert vért szerezni majd még eljátszani a rituálét esélytelen. Mondjuk megölni is nehéz Hidant de ha szétkapják akkor tehetetlen. Talán legnagyobb esélye a légnemű mérgeknek lenne ellene.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #8391 Dátum: 14 feb 24, 00:38:07 »

Mindettől függetlenül, ha Sasuke vs. Konoha esetén a döntő érv a túlerő volt, akkor szerintem itt is az. Annyira azért nem hiszem, hogy sebezhetetlen, hogy egy pár robbanás meg se sebezné. Ha meg megsebezné, akkor a vért csak oda kell adni Hidannak.
A másik témához mit szóltok: Naruto és Sasuke vs Hashirama? Ha már volt, akkor bocs.
Ugye Hashirama legnagyobb ereje a hatalmas chakrája, a fa elem, az önregeneráció, és a senjutsuk.
Narutónak a hatalmas chakra, a senjutsu chakra, a klónok, a rasengan, a rasenshuriken, és persze a kyubi.
Sasukénak a susanoo, az amaterasu, a genjutsuk, a raikirik, a kirin, a tűzjutsuk, kardforgatás.
Véleményem szerint, ketten már erősebbek mint Madara volt anno. Sasukénak ugyanúgy megvan az EMS, Narutonak meg Kurama (igaz, hogy csak a fele). De pluszban ott van az ő oldalukon is a senjutsu, ami nagyon sokat nyom a latba.  Meg ugye ketten vannak.
Azt a régi csatát szerintem nagyon szorosan, úgy 55-45-re Hashirama nyerte. Hashirama itt nem fogja tudni elvenni az irányítást a kyubi és Naruto között, viszont a kyubi erejét tudja blokkolni. Mivel Narutóéknak csak egy fél kyubi van, viszont rendelkeznek senjutsuval, és ketten vannak, ezért átgondolva ezt is úgy 55-45-re Hashiramának adom. De lehet, hogy döntetlen. Ha ők is rendelkeznének a teljes Kuramával, akkor 60-40 Narutóeknak. Így inkább Hashirama tűnik esélyesnek.
Szerk.: elfelejtettem, hogy Sasuke eddig közel sem mutatta a tökéletes Susanoot. Viszont a kyubival nem is hiszem, hogy azt használta Madara. Maradjon a 45-55 Hashiramának.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 00:42:13 írta Jon97 » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8392 Dátum: 14 feb 25, 17:43:37 »

Szerintem a jelenlegi Naruto+FMS-es Sasuke már elverné azt a hashiramát aki ellen FMS-es Madara volt, de csak nagyon nehezen.
Madara vs Hashirama harcnál Madara mellett szól az, hogy sokkal több harci tapasztalatta lehetett annó mint most Narutonak+Sasukenak, valamint a chakrája is állítólag hatalmas volt meg különleges még az uchihák között is, de naruto+sasuke mellett szól az, hogy azért kettőjüknek szerintem több a chakrájuk, mint FMS-es Madarának főleg, hogy naruto-t is sokszor mondták, hogy nagy mennyiségű a chakrája meg sasukeról is tudjuk, hogy van most neki elég főleg, hogy itachi chakrája is átáramlott hozzá.
Hashirama ellen szól most az, hogy 2 felé kell figyelni, 2olyan emberre aki nagyon gyors, az egy dolog, hogy Madarára+Kyuubira is kellett figyelni, de kyuubit Madara irányította addig Madara sok mindent nem bírt tenni, meg kyuubi-t amikor irányította akkor kb. csak kyuubi mozoghatott és Naruto+Sasuke ketten mozognak és sokkal gyorsabban, több támadásra kell figyelni hashiramának, több jutsura ráadásul narutoéknak olyan jutsuik vannak amik halálosak ha bekap vagy nagyon legyengíti hashiramát.
Viszont hashiramának több a harci tapasztalata mint a Naruto+Sasukenak.
Szerintem Hashirama vs Naruto+FMS Sasuke harcba Hashirama veszítene olyan 56-44-re.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8393 Dátum: 14 feb 25, 19:12:15 »

Már miért is szerencsétlenkedett Madara a Kyuubi irányítása közben? Ezt honnan is vesszük? Ugyanúgy a teljes erejét használta, csak közben az egyik Bijuu-val mozgott (lásd a páncélos rókát).

Azzal az 50 ezer tenyér/mancs/kar jutsu-val röhögve verné agyon őket, jöhetne bármilyen Bijuu, óriás Susanoo, meg 16 felől támadás.
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan a pollen alatt tartaná őket. Sasuke tudna a tűz jutsuival operálni ellene, de az már késő lenne. Ugyanis a föld alól egy erdőt növesztene rajtuk keresztül.
A fa klónokkal is elég szépen eljátszadozna, főleg úgy, hogy a már létrehozott fáiba simán egybeolvadhatnak (talán még Madara csinálta).

Genjutsu-t most nem említeném. Úgy rémlik, hogy még nem volt róla szó, hogy Hashi mennyire immunis rájuk. Véleményem szerint aki a fél életét Uchihák elleni harccal töltötte azt nem igazán hatják meg (Itachi és Shisui genjutsui más lapon említendők).

Amaterasu veszélyes lehet, de klónokkal az is kijátszható.

Összegezve: Naruto nincs azon a szinten, hogy ellenfél legyen a Hokage-nak. Sasuke-t meg egyszer már elverte, Madara személyében.
Nálam sima Hashirama win.

Akatsukisok vs Raikage
Kérdem én, akit egy Bijuu nem volt képes megsebezni, akkor ez a négy mégis hogyan tenné?
Ahogy rini írta egyedül a légnemű mérgekkel van esélyük. Viszont hamarabb kihozna a Raikage egy döntetlent, minthogy meghaljon a mérgektől.
Ha benyeli a mérget, akkor döntetlen, amúgy meg lehozza.
Naplózva

ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #8394 Dátum: 14 feb 25, 20:03:17 »

nem tom volt-e de ha sasukenek kellet volna megvivni pain ellen mikor betámadta konohát...

1) tehát nagato + 6 test + vèsz esetèn Konan ( Naruto ellen nagato ès konan nem igazán harcolt, de az a talk no jutsu miatt volt ami sasukenel nem hiszem hogy lenne)

vs

sasuke (akkori szintje ha jol rèmlik EMS + susano + amaterasu + idézés)

ìgy én Painnek adnám  70 30 ra

2) viszont ha  Sasuke is hozza a csipet csapatot (Karin , Sui , Jugo) akkor már neccesebb , Karin gyogyìt, Jugo is valamennyit hozzátesz bár Suigetsu viz hiányában lehet nem sokat tudna tenni... az èn tippem itt 50 50

3) sasuke ès csapata konohaiak segitségével ( Naruto megkértm mindenkit h. maradjanak ki, de sasuke kèrhet segitsèget) bár kakashi már halott Tsunade lenullázta magát, sokan kiütve...

ennèl az opcionál azt is irjátok kit hoznátok  be Sasuke oldalán mondjuk sakura shikamaru törött lábbal igaz de taktikába jol jön, choji shino igy  70 30 sasukènak
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 20:05:38 írta ozsiruyg » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #8395 Dátum: 14 feb 25, 20:13:49 »

Egyáltalán nem biztos, hogy az ezer kézzel simán leverné Hashirama. Személyes véleményem szerint, az a jutsu a Naruto manga történetében látott valaha legerősebbje, a tökéletes Susanoo előtt.( a meteoritot csak edos használhatja, így azt nem vettem) Mindennek ellenére, a Naruto-féle senjutsus Kyubi és a Sasuke-féle Susanoo komboja egyáltalán nem esélytelen. Valóban a legnagyobb előnyük az az, hogy ketten vannak, nagyon gyorsak, nehéz levédekezni. Azonban Hashirama jutsu arzenálját nem ismerjük teljesen, de van egy tippem, hatalmas Nevet Hashirama nyer, de szorosan. Meg mindig úgy gondolom, ha Narutóéknak full Kyubija lenne, akkor egyértelműen nyernének.

A Sasuke vs Pain, akkori állapotában egyértelműen Pain. Ez nem kérdés. Akkor még nem használta a Susanoot (legalábbis nem mutatta, de életveszélyben lehet előjött volna), az amaterasut sem úgy mint most. A genjutsui meg nem rosszak, azzal mondjuk kezdhetne vmit. De neki nem lesz egy előtörő Kyubi, sem egy motiváló, megnyugtató Minato. Anelkül esélytelen a chibaku tensei ellen. Az akkori Naruto, senjutsuval kb. olyan erős lehetett, mint az akkori Sasuke, ám Kurama nélkül. Szóval ez egyértelmű, Pain legalább 60-40, de inkább 70-30 arányban nyerne.

Szerk. Tényleg, lehet, hogy a chibaku volt a legerősebb. Bár nm hiszem. Na mindegy Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 20:21:03 írta Jon97 » Naplózva

Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #8396 Dátum: 14 feb 25, 20:28:00 »

Tessék egy kis fejtörő
Killer Bee vs Sasori
Itachi vs Tobirama
Gai vs Raikage
Gaara vs Danzou

Akatsuki vs Raikage

Szerintem is Raikage win. Deiadara egyik technikája sem jönne be. Ha a raikage be is lélegzi a C4-et, akkor is úgy kerülnek a testébe a mikroszkopikus bombák, hogy azok már régen inaktiválódtak, hála a villámpáncélnak. Kakuzu-nak hiába van szél eleme, az a szél jutsu majdhogynem gyengébb Temari szeleitől is, szóval sokra nem menne vele. A föld szíve pusztulna el legelőször. Hidannak lehetetlen lenne vért szereznie tőle, túl lassú, de ha szerezne is vért, mire neki állna a woodo ceremóniájának, addig tízszer levágják a fejét. Szóval Deidara és Hidan kilőve.
Sasori a vashomokkal feltudná azért tartani, de nem sokáig, ha a száz bábot is beveti, azzal is csak az időt húzná el. A helyzet az, hogy kib*szottul gyors a raikage, nem tudják egyszerűen eltalálni.

Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #8397 Dátum: 14 feb 25, 20:59:55 »

Maximum döntetlent tudna kihozni a Raikage, Deidar végső bombájába belehalna. Igaz, abba mindenki. Sőt már a részecskésbe is. Ha Deidara szétbombázna, nem értem miért ne lehetne egy csöppni vért szerezni. Ha meg szereznek, akkor mar feltudják tartani addig, míg gyorsan elvégzi a szertartást Hidan. Szerintem 60-40 az akatsukisoknak.
Killer Bee vs Sasori- erős Sasori, de egy bijuuval nem bírna el.
Itachi vs Tobirama- egyértelműen Itachi. Nem is kell részletezni.
Gai vs Raikage- ha kinyitja a nyolcadik kaput, akkor elveri. Amúgy nem. Nem olyan gyors, a hirutora meg kivédhető, ha gyors vagy. Meg nagyon erős is.
Gaara vs Danzou- na ez egy jó kérdés. Gondolkozom rajta Nevet
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8398 Dátum: 14 feb 25, 21:04:27 »

Killerbee egy biju bombával megöli sasorit, ha nem változhat 8farkúvá csak 7 farokig akkor még esetleg adok a másiknak 20%ot.

tiachi tobirama kihagyom, még a végén az tmondjátok ita fan vagyok xd

gai vs raikage, na de melyik?
igazából a hirutorával sem bírná legyőzni egyiket sem, 3. egy hegyomlás, a 4.meg gyorsabb szerintem. 8kapuval legyőzheti A-t, az apját talán még így sem.

gaara vs danzo, danzo nyer ha nem a sivatagban van a harc. Biztos elveszítene pár szemet, de nincs egyszerűen annyi homok hogy tíznél többször megöljék (nem bírnák távol tartani).
Ja és ott van a kotoakármi szeme, amivel mindenkit legyőz 1v1be  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #8399 Dátum: 14 feb 25, 21:55:17 »

Természetesen a jelenlegi Raikage-ra gondoltam, Bee bratyójára.  Nevet
Szerintem ha a 7. kaput kinyitja Gai, akkor már sebességügyileg és fizikai erőügyileg is partiban van a raikageval. Nem azt mondom, hogy gyorsabb vagy erősebb, de azért ott van a szeren. A 7.kapu + asa kujaku + hirutora kombóval azért tisztességesen vissza lehet köszönni.  Mosolyog

Idézet
Itachi vs Tobirama- egyértelműen Itachi. Nem is kell részletezni.

Részletezzük kérem!  Nyelvesít ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 558 559 [560] 561 562 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins