24 nov 16, 08:33:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 553 554 [555] 556 557 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226718 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
nclearu
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8310 Dátum: 13 dec 15, 14:14:30 »

megnyugodtam mivel már attól féltem túl halvány lett az írónia a kommentemben de ezek szerint nem áll fent efféle probléma...

komolyra fordítva a szót, ha úgy érzed, hogy annak, hogy Tsunade Ay meg Ohnoki támadásait kivédte a Szuzanóó logikai következménye az, hogy madár ellen legalább annyi atomra lenne szükség hogy szétrobbanna a föld vagy olyan szintű sugárzás lenne hogy két éven belül mindenki rákban meghalna, akkor tényleg lehet jobb, ha most csendben elsétálok és rád hagyom...
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 14:18:33 írta nclearu » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8311 Dátum: 13 dec 15, 14:27:37 »

Idézet
komolyra fordítva a szót, ha úgy érzed, hogy annak, hogy Tsunade Ay meg Ohnoki támadásait kivédte a Szuzanóó logikai következménye az, hogy madár ellen legalább annyi atomra lenne szükség hogy szétrobbanna a föld vagy olyan szintű sugárzás lenne hogy két éven belül mindenki rákban meghalna, akkor tényleg lehet jobb, ha most csendben elsétálok és rád hagyom...

Én azt mondtam, hogy ahhoz, hogy Madarára atombombát dobjanak ahhoz odáig el is kell jutni ráadásul Madarának ott van a szép kis rinneganja amivel shinra tensei-t meg chibaku tensei-t bír nyomatni. Amúgy ez a világ vs Madara akkor szerinted hogy néz ki? Úgy, hogy Madara harcol pár száz emberrel miközben a maradék több milliárd szét szórva a földön eléldegél meg nyomogatják az atombombát, meg telefonon kommunikálnak egymással miközben harcolnak Madara ellen? Az is lehet, hogy Madara szépen vissza shinra tenseiezi az atombombát.. Nevet Vagy szép nagy chibaku tenseit csinál az atombombának utána Madara felhúzza az Óriás Susanoot (hogy a föld, kő darabok ne Madarára essenek hanem a Susanoora).
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #8312 Dátum: 13 dec 15, 14:38:30 »

Annyit már láttunk hogy a tömény sav főleg ha levegőben terjed meg tudja valamennyire olvasztani a Susannot.
Ha valaki ezt tudná nagyobb mértékben és hatákonysággal használni,akkor a védelem egy része megszűnhetne.
Persze elterelésnek pár embernek,vagy szereplőnek be kéne áldozni magukat.
Ezek után egy erősebb fizikai hatással megtörhetik akár szét is törhetik ezt a védelmet.
A gond az hogy ezek után még mindig ott van a Rinnegan,és nem mellékesen ezek után hülye lenne ledöbbenve álldogálni hogy oda A Susanno,vagy a nagy része.Maximum 1-2másodpercig megdöbbenne.

Atom nem feltétlenül szükséges főleg hogy az emberek vesztét is okozná.
Biológiai hadviselés sokkal célszerűbb lenne,vagy valamit a vérébébe juttatni,mint anno Gaara a homokot.
Biztos hatalmas veszteségek lennének,de szerintem pár nap alatt lenyomnák Madarat.
Viszont messze nem annyi hogy az emberiség a kihalás szélére kerüljön,Pár Milliárd biztos maradna. Gondolkozik
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8313 Dátum: 13 dec 15, 14:45:18 »

Madara a való világ ellen? Egyszerűen elégetik az összes naruto mangát, volt-nincs Madara osz" csókolom.

Komolyabbra fordítva a szót:

Az valószínű, hogy a kisebb erősségű nukleáris fegyvereket Susanoo kivédené, de mondjuk ha rádobnának egy teljes kapacitású 100 megatonnás cár bombát, azzal már nem hiszem hogy olyan könnyű dolga lenne. Ismét csak más kérdés a sugárbetegség, ugyanis még ha Susanoo meg is védi magától a robbanástól, a radioaktív sugárzás az már más kérdés.
A biológiai iletve vegyi fegyverek ellen pedig végképp védtelen, ráadásul azt sem tudná mi történik vele.
Azt viszont nem tudom, hogy nem edo Madarának milyenek a regenerációs/gyógyító képességei, amilyen információkkal én rendelkezem nem elég nagy, hogy megvédje az ABC fegyverek hatásaitól.

Egy esetlegesen igen fontos tényező: Madara mennyit tud a modern fegygverekről, hadviselésről, technológiáról?
Ugyanis ha semmit, simán elképzelhető, hogy rásétál egy taposóaknára és felrobban.

Összeségében tehát ha az emberiség a különböző nemzetközi egyezményeket, illetve az áldozatokat figyelmen kívül hagyja elintézik Madarát.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8314 Dátum: 13 dec 15, 15:20:23 »

@Mach5 ezzel a hozzászólásoddal is csak azt bizonyítottad, hogy lövésed nincs a témáról... a bombák nem feltétlenül direkt találatra robbannak fel, WW2ben a város felett robbant mert azt akarták hogy ott robbanjon...  ..bizony, nagyon alábecsülöd a saját fajtád ikszdé

"Én azt mondtam, hogy ahhoz, hogy Madarára atombombát dobjanak ahhoz odáig el is kell jutni"

ezt sem értem nagyon... miért lenne nehéz eljutni oda? tudtommal Madárnak nincs edó tensei hadserege amin át kéne verekedniük magukat vagy hasonló technikája... néhány faklónnal tudja körül venni magát amiknek a védelme mint azt az "öt pancser" elleni harcból is láthattuk erősen kifogásolható.. ahogy a sebességük és a hosszú távú támadásaik is... (az is kérdéses h egyáltalán tudja-e ezeket a klónokat meg a nagyszuzit egyszerre használni mivel mindkettőhöz sok csakra kell... )

egyébként ami még viccesebb, vannak hanggal operáló fegyverek amitől a susanoo nem véd (lásd kabutó harc)
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 15:23:48 írta nclearu » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8315 Dátum: 13 dec 15, 17:37:27 »

Ott van a láthatatlan kaméleon, ha nem tudják, hogy hol a Madara akkor hogy találják el? Valamint repülni is tudd, ha nagyon akar. Ott az a jutsu is amelyikkel az öt kaget elkábította azzal a virággal, azt is bevethetné. Na mindegy, ha ennyien azt mondják, hogy Madara kikapna akkor adok még neki erősítést, hogy izgalmasabb legyen a harc.

Madara, Oonoki (hasznos lehet a por eleme meg, hogy tudd repülni), Minato (Gyorsaság, Stratégia), Raikage (szintén a gyorsaság), Sasuke (Deidara ellen szépen megbírta idézni a Mandát vagy mit amivel elbírt máshova teleportálni, hasznos lehet ha mondjuk látják az atombombát, hogy elbírjanak menni).

Szóval, Madara+Oonoki+Minato+Raikage+Sasuke (FMS, de bírja irányítani a Mandát) vs Az emberiség.

Itt van két személy aki képes lehetne az atombombát eltüntetni (Minato eltüntette kyuubi bombát ami szintén nem kis méretű volt, Oonoki meg por elemmel tudd operálni)
Valamint van 1 olyan ember aki képes elteleportálni magát meg még szerintem társait is.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 17:45:11 írta Mach5 » Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #8316 Dátum: 13 dec 15, 17:56:13 »

Szóval, Madara+Oonoki+Minato+Raikage+Sasuke (FMS, de bírja irányítani a Mandát) vs Az emberiség
Először is ....  ikszdé ikszdé ikszdé hahaha. Ez miféle harc lenne? Olvastam az előbbi hozzászólásokat. Mivel ez az egész amúgy is csak egy fikció, szóval erre komoly választ adni nem kell.  Nevet Ha a valóságban léteznének ezek a szereplők, akkor is simán kinyírnák őket. Kíváncsi lennék, hogy a modern lőfegyverek ellen, hogy védekeznének. Eleve nem is ismernék a technológiát. Atombomba? Felesleges. A Susanoo-t levinné, egy dupla csövű légvédelmi gépágyú + két-három rakétavető. A többi tagot, a Spetsnaz elit sniper egységei leszednék. Madara is emberből van. A raikage villámpáncéljára nagynyomású vízágyúval benzint (illetve más gyúlékony folyadékot) lövellnének rá. És Oonoki kivételével (aki ugye röpköd), mindegyik rálépne egy taposó aknára.  Nevet
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8317 Dátum: 13 dec 15, 18:05:52 »

Azért nem kell ennyire felbecsülni az emberiséget, hogy susanoot átviszi két-három rakétavető meg stb... Gondolj bele, Raikage úgy sétált át a falon mintha semmi nem lenne, képzeld el, hogy milyen erőseket csapkodhat, óriás susanoo ellen az se ért volna semmit, karcolást se bírt volna azzal szerezni, valamint óriás susanoo kardja szó szerint hegyeket vágott ketté. Igen, nyilván a Spetsnaz elit sniper egységei lereagálnák Sasuke,Minato,Raikage mozgásait, valamint oonoki por elemét is nyilván visszapöckölnék, Madarát meg inkább meg se említem. Ja, hogy még Raikage villámpáncéljára is lövöldöznek nagynyomású vízágyúval benzint.. értem, Raikage mozgása kb. több ezer km/h, lereagálni nem bírják a mozgását, de azért lelövöldözik benzinnel a páncélját. Vágom én, hogy nagyon kemény az emberiség, de azért ilyeneket nem kéne... Nevet
Taposó aknát meg se említettem.. 5ilyen szintű ellenfél ellen majd építgetnek taposó aknát harc közben, idejük nem lenne rá... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 15, 18:06:52 írta Mach5 » Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8318 Dátum: 13 dec 15, 19:43:08 »

egyedül Minato ér valamit az erősítésből, a többit szimplán szétbombázzák oszt cső.. (igen akármilyen fájdalmas elfogadnia pár embernek még Ay sem tudna elfutni... sőt akkora elfogult héter vagyok hogy olyat merek feltételezni hogy még a villámpajzs sem menti meg egy ilyentől)

viszont Minato más tészta. ellene csak akkor nyerhetnek, ha lebombázzák a térséget mielőtt szélesebb körben (megye ország kontinens) szétdobálhatná a kunaiit mert onnantól lehetetlenség lenne elkapni... ő viszont rajtütésszerűen támadhatna mindenkit..
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8319 Dátum: 13 dec 15, 20:23:02 »

A legfontosabb tényező továbbra is a rendelkezésre álló információ, illetve a felkészülési idő. Elsősorban a nindzsák szempontjából érdemes vizsgálni a helyzetet, ugyanis hátrányban vannak a megfelelő feltételek nélkül épp a már említett atom/biológiai/kémiai fegyverek, meg az összes más technológia miatt amire most akár nem is gondolunk. Ráadásul az sem jelentéktelen tényező, hogy 7 milliárd ember ipari kapacitása és technológiája, illetve "emberi erőforrási" ellen kell felvenniük a harcot.

Ezen két elem (információ és felkészülési idő) bőséges rendelkezésre állása esetén Madara még akár egyedül is nyerhet.
A következőt kell átgondolni: ha a naruto csapat tisztában van a modern technológiával akkor már egyrészt nem érheti őket sok meglepetés (ha látnak egy porfelhőt  mondjuk nem godolják, hogy köddel van dolguk, hanem eszükbe juthat, hogy lehet épp mustágázt eresztettek rájuk [igazából nem tudom milyen szinű a mustárgáz, szóval a hasonlat lehet csak részleteiben állja meg a helyét]).
Másrészt a fentebbi feltételek teljesülése lehetővé tenné számukra a megelőző csapásokat: nemcsak, hogy megsemmisíthetnék a rakétasilók, hadi üzemek, stb... nagy részét, de klónokkal, transzformációval (lehet több klónt átváltoztatni különböző személyekké?), genjutsuval a politikai/katonai elit körében is likvidálhatnák a fontosabb személyeket kaotikussá változtatván ezáltal épp a legkritikusabb pillanatban a helyzetet.
Gerilla-hadviseléshez hasonló módon, gyors rajtaütésekkel és visszavonulással, a nyílt ütközeteket nem vállalva van a legtöbb esélyük.

Tl,dr verzió: ha eleget tudnak a modern világról, és kitervelik a dolgot, felkészülnek rá, akkor legyőzhetik a modern emberiséget. Ha egyszerűen csak bedobja őket valaki modern világunkba, és elkezdenek simán öldökölni, akkor viszont nem.

Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8320 Dátum: 13 dec 15, 21:15:58 »

úgy tűnik te posztolod a leginkább kiegyenlített meccseket..

ekközül a három közül sztem egyedül a gaarás lett egyoldalú mivel Ay egy 200 méter magasan lebegő homoggömb ellen nem sokat tud tenni... Gaara nyugodtan figyelheti a harmadik szemmel és elsülyesztheti.. láthattuk hogy egy füves mezőből futóhomokot csinált erőlködés nélkül ráadásul mindezt még a part1ben

sztem Kankuro kikap főleg a rotáció miatt... ugyebár ha nem jutnak el a támadások Nejiig akkor a méreg hasztalan. a byakugan meg látja csakrát szóval elvileg yuuken(?)nel elvághatja a fonalakat.. bár lényeges tényező hogy milyen szinten tudja nyomni a rotációt..

így belegondolva bár kb egy szinten kéne lenniük darui jóval táposabb dolgokat mutatott mint zabuza (part2 erőszint emelés effektus ikszdé) ennek ellenére nem tartom kizártnak zabuza győzelmét sem ha a köddel nyit aztán mivel darui nem szenzor (javítsatok ki ha tévedek) elviekben meg tudná lepni.. ráadásul ott vannak a klónok is
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8321 Dátum: 13 dec 16, 13:14:22 »

Nem tudom, hogy volt-e már ilyen kérdés, de azért bedobom:
Sannin(egyesével) vs Sarutobi (mindenki full erejével)
Szerintem Orochimaru és Jiraya egyértelműen más szint, egyedül Tsunadét tartom kérdésnek. De a pecsétje miatt szerintem ő is legyőzné az öreget, bár kétségkívül szélesebb a repertoárja Sarutobinak.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8322 Dátum: 13 dec 16, 18:56:36 »

>.<# újabb hype meccs... Hiruzen erejét csak becsülni tudjuk.. ha enyhén jó indulatúak vagyunk minden konohai jutsut használ a sebessége ereje és gyorsasága jóval felülmúlja azt, amit az Oro elleni harcban láthattunk...
de pl külföldi fórumokon a legtöbb Tsunade fan szereti teljesen figyelmen kívűl hagyni a Konoha Inváziója arc alatti állításokat meg a databookban szereplőket is, csak hogy Tsunade ne csússzon le a "leggyengébb Hokage" helyre.. (talán ez az amiért az Oro fanokat mindig jobban tiszteltem egy cseppet, attól függetlenül, hogy mekkora baromságokat bírnak írni időnként)

Természetesen a mangában látottak alapján a sanninok nyernek mivel fiatal full erejében lévő Hiruzent sosem láttuk senki ellen, így nem is tudott szinte semmit sem mutatni. Enma megidézése a mai napig az egyetlen, amit letett az asztalra, de az kevés lesz ide.
Naplózva

Zuki
Gennin
*

« Válasz #8323 Dátum: 13 dec 17, 17:14:47 »

Feldobnék egy újat,remélem ez még nem volt.

Hashi elleni Madara 9farku nélkül VS Pein 6 utja.
Vagyis egy EMS vs Rinnegan, és mondjuk madara nem tudja pain titkát.

Szerintem Pain nyerne idézesekkel csak ugy tudna végezni ha rájön ki idézte.
Maximum a tökéletes Sussanoval tudna valamit csinálni,de nem hinném hogy nagyon sokáig tudná azt fenntartani,de lehet hogy azt is felporszivozhatná a Chibaku Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 17:17:03 írta Zuki » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8324 Dátum: 13 dec 18, 12:57:56 »

Mintha már megírtam volna a válaszomat, de eltűnt. Törölték, vagy csak nem küldte el. Na mindegy. Tömören annyi, hogy mivel Naruto egymaga, a saját erejéből legyőzött 5 Peint, a Kyuubi erejével kiverkődött a Chibakuból, így szerintem a kérdés egyértelmű. Madara a tökéletes Susanooval legyőzné őket, nem is nagy erőfeszítéssel, hisz a tökéletes Susanoo felér egy bijuu erejével.
Egy 6 Pein+Nagato (ha ez lehetséges) vs Madara már érdekesebb lenne.

szerk. És ne felejtsük el, hogy az akkori Madara, főleg a Kyuubi nélkül, nincs egy szinten a mostanival. A mostani már "nem csak ember".
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 13:00:30 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 553 554 [555] 556 557 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins