24 nov 16, 19:58:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 544 545 [546] 547 548 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227762 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
nclearu
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8175 Dátum: 13 máj 29, 18:32:35 »

a "Sasuke elintézte Deidarát tehát Itachi lazán elverné" érv csak a villám elem meg a repülés miatt mondható enyhén sz*rnak

Halálában képes volt 2 Amaterasura

2 évvel a halála előtt is 2 tsukuyomi + 1 amaterasu merítette ki
a "Kisamét akarta távoltartani" érv pedig több sebből vérzik

Madara meccs
Madara nyer
Perfekt Susanoo mindent hárít kivéve a mikrobombákat amik valószínűleg bemennek a Susanooba tekintve hogy Madara lélegzik odabent tehát a levegő behatol... de ezzel az a gond hogy Deidarát intézi el elsőnek oszt cső
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8176 Dátum: 13 jún 06, 17:39:16 »

3útas Madara edo tensei nélkül (nem játszadozik) vs Itachi,Sanninok(Jiraya,Tsunade,Orochimaru),Gaara,Bee. Vélemények a harcról? Szerintem ez a 6személy többet érne el mint az öt kage a madara ellen, de ne felejtsük el, hogy amikor madara nem játszadozott akkor 5kage félholtan a saját vérükbe feküdt. Persze nem tudjuk, hogy Madaranak mennyi időbe tellett őket úgy szétkapni így nem nagyon tudjuk, hogy mire képes ha nem játszadozik. Viszont most ennél a csapatnál Itachi eléggé okos, jó stratéga és higgadt így kiagyalhat valamit amivel ha nem is verik le Madara-t, de okozhatnak gondot neki. Szerintem ezt a harcot is Madara nyerné meg ha nem játszadozik olyan 55-45-re. Mondjuk senki nem bírja eldönteni, hogy ki nyerné ezt a csatát hisz Madarat még nem láttuk teljes erőbenyomással harcolni, de a jelenlegi ismeretem alapján még így is Madara-t tartanám az esélyesebbnek, aztán kitudja, hogy milyen ha teljes erejéből harcol:D
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8177 Dátum: 13 jún 06, 18:40:33 »

Mit értetek 'utak' alatt? Ezzel eddig csak ezen a fórumon találkoztam, az angol fórumokon még csak meg sem említik az utakat.   ( Vagy pedig nem így említik őket )

Madara vs Sannin, Itachi, Bee és Gaara

Madara aktiválja a PS-t és egyetlen csapással kinyír mindenkit. Ez a meccs még csak nem is szoros. Az ellenfelei közül senki sem tud mit kezdeni a Susanoo-val. Merem állítani, hogy még Itachi áttörhetetlen  Yata tükre se mentené meg őket.

Sakura ( a jelenlegi erejével és idézésével  ) vs

- Tenten
- Ino
- Hinata
- Kiba
- Shino
- Shikamaru
- Choji
- Lee
- Neji

Persze egyenként és nem egyszerre. Szerintem Neji-n és Lee-n kívül mindenkit lever. Ha megkapja a regenerációs képességet, akkor őket is le tudja győzni.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 18:43:09 írta TsunadeHime » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8178 Dátum: 13 jún 06, 18:49:11 »

TsunadeHime ne már, hogy te is Madara-nak add a meccset... Amúgy Rinnegan, Senju DNS, Uchiha DNS, meg a még rejtegetett baromságok.

Nincs halhatatlanság, végtelen chakra, ezért nem fog semmivel csak úgy random dobálózni. Az ultra szuper Susanoo-t se fogja elsőnek bevetni. És itt bukta el a meccset.
Van egy Jiraiya-nk, meg a békái. Azok meg tudnak szépeket énekelni. Tsunade itt pont jól jönne, mint időhúzó tag. Nem lehetne egy könnyen eltenni láb alól.
Mit is csinált Tayuya genjutsu-ja a két Uchiha-val? Itt is pont ez lenne, csakhogy Madara-t senki nem szedi ki onnan. Azt ne mondjátok, hogy megtöri mert felakasztom magam...
Jaa, hogy nem csak ketten harcolnak ellenne... Lazán kikapna a Hatalmas Uchiha Király vagy mi...
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8179 Dátum: 13 jún 06, 18:56:14 »

Idézet
Mit is csinált Tayuya genjutsu-ja a két Uchiha-val? Itt is pont ez lenne, csakhogy Madara-t senki nem szedi ki onnan.

Tayuya genjutsuja nem a béka genjutsu akik énekelgetnek. Nem tudjuk, hogy melyik a hatásosabb már pedig ha tayuya genjutsuja képes volt a két uchihát genjutsu alá nyomni attól nem biztos, hogy béka genjutsu fogna madarán, ha pedig igen, akkor ezekszerint jiraya 1v1be is képes lenne Madara-t elverni? Ráadásul jiraya se használja rögtön a béka genjutsut előtte ötször kinyírhatja madara, ja és én nem azt a madarát mondtam aki játszadozik hanem aki keményen harcol így miért ne kezdene rögtön az óriás susanooval?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8180 Dátum: 13 jún 06, 19:20:35 »

Erről beszéltem... Pein-t megfogja megfogja a genjutsu, Madara-t nem... Miért kezdene a békákkal?
1: ismeri a Rinnegan-t és a Sharinagn-t is
2: keményen harcolna és nem játszadozna...
Ha van ideje a genjutsu-ra, akkor igen is elveri 1v1-be.

Ha már így mindenki full powerbe nyomja az elejétől, akkor Oro hány kage-t is képes megidézni? Tudom, most majd megint jönnek a hülye kifogások... Viszont én szívesen válaszolo rájuk Mosolyog

Ha a terep nem volt meghatározva, kedvezzünk egy kicsit Gaara-nak... Mondjuk egy egész sivataggal. Tudna ott ő is alkotni rendesen...
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 19:21:26 írta laci1005 » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8181 Dátum: 13 jún 06, 19:30:17 »

Arra még mindig nem válaszoltál, hogy Madara miért ne kezdhetne full susanooval amikor azt mondtam, hogy ő nem játszadozna. Nyilván ha elejétől kezdve nem játszadozik akkor full susanooval is kezdhetne, de gaara hiába nem játszadozik attól még enm biztos, hogy sivatagos területen harcolnak és ha ott is harcolnának sokat nem érne akkor se Madara ellen, de ha mondod, hogy jiraya 1v1be elverné Madarat akkor ezek szerint jiraya mindenkit képes lenne 1v1be elverni kivéve peint (mert ugye bár ő ellen bevetette a béka genjutsut csak mivel 6teste volt így kibírta a többi testet onnan hozni) Szóval akkor jirayat tehetjük rikodou sennin ellen is mert ha rikodou nem használja azt a 6emberes rinneganos technikát akkor ő is kikapna hisz benyomna jiraya kis béka genjutsut és megvan oldva. Hashiramát is akkor lerendezné jiraya 1v1be.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #8182 Dátum: 13 jún 06, 21:24:28 »

Tayuya és Jiraiya genjutsuja teljesen mást csinál, nem is említhetőek egy lapon. Előbbinél a 2 Uchiha röhögve dumált a VALÓ világban, majd genjutsuzták egymást újfent a VALÓ világban, megtörve a genjutsut. Ezzel szemben Jiraiya-é a siker esetén az agyat bénítja, ami ezt lehetetlenné teszi. Jelenleg valószínű nincs is olyan ember aki megtörné épp ezért. Persze Jiraiya-nak alapból chakrát kell gyűjtenie a 2 bölcs megidzésére, ami nem 1 Gamabunta idézési idő + a genjutsuja hátránya, hogy nem hat azonnal, amint a célpont meghallja, hanem meglehetősen hosszú procedúra, mire aktiválódik és mivel Gaaranak kedvezünk, hogy sivatagos terepen emberkedjen, ami a háborúban sem ért semmit, ezúttal elbújni sincs hová.
Madara kezdhet pollennel és akkor el sem jutunk a genjutsu mizériáig, mert mindenki kifekszik. A pollen mellett pedig az Edo is elsülhet visszafelé, eszméletlenül nem fog irányítani senkit és mintha az Edosok épp azon morfondíroztak volna a háború alatt, hogy megagyalják a "nyomorfej Orochimarut"... Márpedig a pollen szabad akaratra ad lehetőséget.

Nem, nem azt mondom, hogy Madara nyer. Az ilyen meccsek úgyis szimpátián múlnak, na meg hogy ki szerint ki mivel kezd.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 21:32:48 írta Aizen » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8183 Dátum: 13 jún 07, 12:36:33 »

Na ezt már szeretem Mosolyog

Pein/Nagato szépen hagyta kinyíratni a testeket (nem tudom mennyi volt) és élesztette fel őket újra, mert így sokkal kevesebb chakrába kerül. Teljesen világos. Az a megoldás szóba se jöhet, hogy egyszerűen megtöri a genjutsu-t. Ja, mert lehet hogy nem volt képes rá? Sőt ha jól rémlik Nagato valami olyasmi megjegyzést fűzött hozzá, hogy milyen erős  genjutsu.
Az öregek idézése se volt több 4-5 oldalnál. A genjutsu hatásához kellett egy kicsit többet várni, de könyörgöm... Ott van mellettük egy Bijuu...

Pollen... A Katon mire is való?

Az Edo pedig még mindig játszik... Mit is akart a 2. miután megtudta, hogy Madara is "él"? Összeverni Oro-t mi... Ha nem irányítják őket, akkor is Madara-ra fognak támadni. Oro csak másodlagos célpont lenne ebben a helyzetben.

Mivel ilyen király érveket kapok, ezért az a Yata tükör még mindig áttörhetetlen, óriás Susanoo ide vagy oda ^^.
Tegyük fel Madara megtöri a békás genjutsu-t. Utána Itachi-tól kapja a Tsukuyomi-t, majd ha megtörte megint a békásat. Közbe az Amaterasu repked rá, hála Tsunade-nak aki folyamatosan pumpálja Itachi-ba a chakrát. Az eddig látottak alapján nem lehet elszívni.
Ezt a kombinációt sehogy se védi ki.
Totsuka karddal is lehet pecsételni. Oké, még nem talált el egy mozgó célpontot se. Az emberek genjutsu alatt nem futkároznak (hacsak nem úgy akarják).
Izanami is van mindkét oldalon. Vajon ki használná hamarabb? Vajon ki nem tudna kijönni belőle? Ha ki is jön, addigra már késő. A csapatból bárkit kiszednek belőle (gondolom én, de egy szemért 1 ember simán megéri).

Gaara pedig le volt butítva. Egy sivatagban sokkal többre lenne képes. Madara-t az egész Susanoo-val temetné el...

Genjutsu kilőve Madara részéről, hála Katsuyu-nak. Meteor megint csak nem játszik, mert ő se "tudott" kitérni előle.
Megelőzöm a válaszokat:
-Ő idézte, lazán kijátszaná
-Ohh... Akkor az ellentől is bárki képes rá
Oonoki megállította, Bee pedig darabokra robbantja. Vagy követik Madara állítólagos módszerét.

Tudok még más finomságokkal is dobálózni, csak kérni kell. Mondjuk azért még kaphatnék normális érveket is, minthogy másra tereljük a szót... Igaz Mach5? Mosolyog

nclearu: ha hozzászólsz, akkor tisztelj már meg minket azzal, hogy te is szabályos hsz.-eket írsz...
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8184 Dátum: 13 jún 07, 14:34:31 »

Nincs ezen mit szeretni. Mindig és mindennek megvan az ellentettje vagy ha úgy tetszik a gyenge pontja. Ha jól körbenéz az ember akkor mindent meglehet magyarázni (főleg ha a másik véleményét teljesen figyelmen kívül hagyjuk). Madara is ilyen ha nincs EDO akkor szinte ugyan annyira sebezhető mint bárki más. Nincs regeneráció és ami fontosabb, nincs örök chakra. Nem cselekedhet meggondolatlanul mert be kell osztania azt amivel rendelkezik. Ha nincs abszolút védelem akkor pedig egyszerűen képtelenség kikerülni, kivédeni egyszerre x típusú és x mennyiségű támadást főleg nem egyszerre. A susanoo védelme ennek megfelel de ő sem képes mindenre azért. Például kétlem, hogy hatásos lenne mérgek vagy genjutsuk ellen. Az elemi és fizikai támadásokat viszont semlegesítheti. Természetesen azokat melyek ellene irányulnak. De mi van például ha nem ő a cél hanem mondjuk a talaj a susanoo lába alatt. Egy jó földelem használónak ez semmiség mint láthattuk. Márpedig ha egyensúlyát veszti a sunanoo akkor aki benne van akkor az is. Szóval lehet találni sok kis apró kifogást, ötletet amivel mindenki megfogható.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8185 Dátum: 13 jún 07, 16:00:30 »

Idézet
Mondjuk azért még kaphatnék normális érveket is, minthogy másra tereljük a szót... Igaz Mach5? Mosolyog

Én csak arra terelem a szót amit leírtál. Már pedig ha jiraya béka genjutsuja ilyen kemény akkor tényleg nyugodt szívvel állíthatnánk az ellen a rikodou ellen aki 1testet használ (nem úgy mint pein a 6test, mert csak azért bírt kijönni abból a béka genjutsuból) Már pedig ha igaz amiket leírsz akkor jirayanak 1v1-be képes kéne lenni bárkit elverni aki ellen kibír mondjuk 1-2 percet (ugye bár béka idézés, aztán énekelés meg ilyenek) Szóval ha már így belelendültünk a jiraya-s harcokba akkor hadd dobjak fel még jiraya-s harcokat mert ugye bár érvelni én nem tudok olyan jól mint te, ezért is írogatom én inkább a harcokat, hogy miket kérnék, hogy levázoljon itt a többség.
Na szóval Jiraya vs Hashirama valamint Jiraya vs Rikodou. Mit szóltok ezekhez a harcokhoz? Igaz, hogy rikodout nem ismerjük, de minek kell ismerni amikor egyedül van jiraya ellen és nyilván neki is van agya,füle ahova eljuthat a csodás béka genjutsu éneklése. Hashiramát meg tök mindegy, hogy a shinobik istenének nevezik hisz jiraya ellen kemény 1percig bírná (ameddig a békák nem énekelnek, de persze jirayanak elő kell készíteni a békákat)
Naplózva
trafo90
Gennin
*

« Válasz #8186 Dátum: 13 jún 07, 16:38:45 »

Jiraya békás genjutsuja az eddigi második legerősebb genjutsu ami volt a mangában, azonban a használatához el is kell jutni, ami nem kis idő. + ott van Orcsimarcsi edoja is. Bee nem sok minden tudna csinálni, maximum a  pollent tudná semlegesíteni egy bitang nagy bijubombával.  Itachi pedig a hátamögött a legjobb gyógyítóninjával biztos el tudná húzni addig  a harcot hogy Jiraya beadja be tudja adni a genjutsut.

Jelenleg szerintem a csapat tuti behúzná a harcot, de kíváncsi vagyok hogy mit fog még mutatni Madara az erejéből, mert eddig a rinnengan használata el volt hanyagolva.
70-30 a csapatnak
Naplózva
Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #8187 Dátum: 13 jún 07, 19:22:16 »

Sakura ( a jelenlegi erejével és idézésével  ) vs

- Tenten
- Ino
- Hinata
- Kiba
- Shino
- Shikamaru
- Choji
- Lee
- Neji

Sakura Vs Tenten:

Ez azért "húzós" mert Sakura közel, míg Tenten távharcos. Ha most odaidézi rá a fegyverkészletét, akkor valószínűleg ő nyer. Feltéve ha Sakura nem jut a közelébe. akkor meghal.

Sakura vs Ino:

Ino eddig mit mutatott fel? Semmit. Ez már nem a Chuunin vizsga:D

Sakura Vs Hinata:

Hinata a byakugannal sokra menne, de még mindig nem tudna kivédeni 3-4 Sakura féle "agyonütlekmertnagyembervagyok" csapást.

Sakura Vs Kiba:

De most komolyan. Sakura úgy agyon lett tápolva... Mindent tud így az utolsó pár fejezetre. De ezt a meccset attól még Kibának adom, hisz a 3 vadállattal nem tud semmit kezdeni. Míg 1-et kiüt, Megöli a másik 2.  Hiába tud gyógyítani a Szarkula , attól a chakrája véges.

Sakura Vs Shino:

Ezt Shino nyeri. Valljuk be, csak 1 bogarat kell bejuttatnia Sakura testébe ahhoz, hogy az meghaljon. És mint már sokszor láthattuk, ezt elég gyorsan és látványosan meg is teszi.

Sakura Vs Shikamaru:

Ezt Shikamaru nyeri, mert az árnyék technikát Sakura sehogyan nem tudja majd feloldani, amíg Shikamarunak el nem fogy a Chakrája.

Sakura Vs Choji:

Ez alap Sakura, mert mire a dömperke mamuttá változna, addigra Sakura 10x megöli.

Sakura Vs Lee:

Ez is Sakura. Mégpedig azért, mert Sakura is otthon van a nagy ütésekben, igaz, nem Taijutsu, de attól neki még a gyógyítás is egy nagy előny.

Sakura vs Neji:

Ez Neji. Mivel Neji képzetteb mint Hinata, és erősebb is, így ő ki tudja ütni a Chakrapontokat, ezáltal Sakura már csak csapkolódhat össze-vissza.
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8188 Dátum: 13 jún 08, 19:22:06 »

Mach5: Már meg ne sértődj, de csak nevetni tudok a hozzászólásaidon. Mindig feldobod a napom... Köszönöm ^^

És akkor válaszoljunk: Nyilván aki uralma alá tudta hajtani a tízfarkút, azt nehezen fogja meg egy genjutsu. Hashi pedig röhögve törte meg az Edo irányítását, csak-csak van némi ellenállása a genjutsu-kkal szemben is. Főleg mivel rengeteg Uchiha-val nézett farkasszemet.
Innentől kezdve időpocsékolás volt leírnod a hozzászólásod.

Még valami: Nagato nem törte meg a genjutsu-t, ez benne a poén. Valószínűleg nem volt képes rá. Ha megtehette volna, akkor nem hagyja meghalni a testeket. Mert azokat vissza is kell hozni, ezzel meg ugye rövidítette az életét (azt hiszem).
Mint korábban írtam, megjegyzést is fűzött a genjutsu-hoz, talán azt hogy milyen erős.

Madara így vagy úgy, de kikap. Mielőtt jönnél megint az óriás Susanoo-val, azt is meglehet ám fogni:
-Ha egy Bijuu nem is elég, akkor mellette még 6 nagy dög biztosan.
-Mivel nem volt terep megadva, ezért a sivatagot is számításba vehetjük. Ott pedig Gaara szépen eltemeti.
-Az Edo nem tart tovább egy normál idézésnél (Kabuto és Tobi esete), ezért Hashi is megtudja fogni.
-A 4. is képes lenne elteleportálni vele, asszem a Kyuubi-val is ezt tette. Neki meg mindegy, ha találat éri.

Ha Jiraiya nem tudja megidézni a két öreget, vagy ők nem képesek végrehajtani a genjutsu-t, akkor még mindig ott van egy előkészített Izanami.
Egyik vagy másik kiüti Madara-t. Ha nem is örökre, de egy halálos támadásig (pl.: Amaterasu, Tsunade, Bee) vagy pecsételésig biztosan.

Meteorról és a pollenről már leírtam a véleményem, tessék visszaolvasni.

Nem azt mondom, hogy Madara nincs a toppon az ilyen erősorrend izékbe, de ennyi és ilyen kaliberű emberek ellen nem sokat tehet. A kage-k elleni harcát kár említeni, ott csak Tsunade és Oonoki végzett érdemleges munkát. A többiek teljesen le voltak butítva és gyengítve.

Ha van valami amit nem vettem figyelembe és Madara győzelmi esélyeit növelné, azt tessék leírni. A többire nincs értelme válaszolnom, mert csak ismételni tudnám magam (esetleg PÜ-ben, mert ott nem kell a 3 sorral foglalkozni).
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8189 Dátum: 13 jún 09, 12:59:51 »

Idézet
És akkor válaszoljunk: Nyilván aki uralma alá tudta hajtani a tízfarkút, azt nehezen fogja meg egy genjutsu. Hashi pedig röhögve törte meg az Edo irányítását, csak-csak van némi ellenállása a genjutsu-kkal szemben is. Főleg mivel rengeteg Uchiha-val nézett farkasszemet.
Innentől kezdve időpocsékolás volt leírnod a hozzászólásod.

Most már én röhögök rajtad... Nevet Nehogy már a legerősebb uchiha (ugye bár uchihák a legjobbak genjutsuba) meghaljon a béka genjutsuba míg hashirama állításod szerint kivédené mert, hogy uralma alá tudta hajtani a tízfarkút....  Tízfarkú tudtommal nem nyomogatott olyan hűde kemény béka genjutsukat és ha jól emlékszem kellett még mellé maradék három hokage, hogy lefogják a tízfarkút és ha netalántán mégis egyedül képes lenne lefogni tízfarkút az nem azt jelenti, hogy a nagy kemény béka genjutsut is röhögve kivédené...
Komolyan, ha rám azt mondják, hogy így meg úgy uchiha fan akkor rád nyugodtan lehetne azt mondani, hogy így meg úgy anti uchiha fan. Kész vicc, hogy a legerősebb uchiha akinek ott van a sharinganja( nem is akármilyen) nem bírná megtörni a hatalmas béka genjutsut, de azért hashirama meg képes kivédeni. Komolyan én már többet nem szólok hozzá ezekhez a harcokhoz.
Másik poén meg, hogy Gaara olyan kemény sivatagba, hogy egész susanoostúl elsüllyeszti a Madarát akkor miért nem volt képes megtenni maradék 4kage mellett ezt? Tudtommal sivatagba is voltak és tsunade meg nyomatta a chakrát belé is. Na mindegy, függetlenül a hozzászólásodtól a te hozzászólásodra nem kívánok reagálni, mert ha ilyeneket képes vagy összehozni akkor írhatok akármit ide.

Harmadik poén pedig az, hogy harcokba beleveszed minatot meg hashiramát amikor én nem mondtam őket, hogy madara ellen lennének ők is. Tudom most majd jön az, hogy dehát nem volt kikötve, hogy orochimaru nem edozhat, de orochimaru mióta tudja leedozni a fullos hashiramát meg minatot? meg harmadik hokaget? Pontosítok semmikor sem tudta. Az, hogy elmegy konohába egy rejtekhelyre és utána sasuke segítségével (mivel kellett sharingan is) a halál istenből megidézi a hokagekat az nem azt jelenti, hogy orochimaru bármikor előkapja az edo tenseit aztán fullos orochimarut meg minatot meg harmadik meg második hokaget megidézi. Sima Narutoba edozott orochimaru, de ott mondanom se kell milyen nevetséges erőt adott első és második hokagenak.

Bocs, hogy ilyen nyers voltam, tisztába vagyok vele, hogy mindenkinek más a véleménye.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 13:56:18 írta Mach5 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 544 545 [546] 547 548 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins