24 nov 17, 05:16:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 535 536 [537] 538 539 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228719 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
nclearu
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8040 Dátum: 13 jan 23, 13:52:11 »

Idézet
Igen minato valóban jobb volt akkor tobinál, de ne felejtsd el, hogy tobi ott csak a mindent átengedek magamon jutsut használta és láthattuk azóta gazdagodott már rinnegannal és láthattunk tőle még pár brutál technikát.

mivel itt az Akatsukiról beszélünk, szerintem az alap akatsukis Tobit lenne logikus használni, mert ha neki is meg Nagatónak is adsz rinnegant az kb annyira lenne igazságos mintha azt mondanám Itachi vs Rejtett Hang falu Marcsi él full egészséges de közben Kabutónak is megvan Marcsi full chakrája ebből következően a teljes Edo hadserege Itachit leszámítva...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8041 Dátum: 13 jan 23, 17:38:24 »

Egy jó ideje nem írtam már ide... Bár mióta nem járnak be annyit a "régiek" (főleg renato /még mindig nem tudom mi lett vele :S/, aki egyedüliként normálisan megértette a mondanivalómat a Gai vs Itachi harcban) nincs is már normális csata...

Jó olvasást Mosolyog

Naruto vs Shikamaru: egy vicc, főleg ha a jelenlegi Naruto-t nézzük... De nézhetjük a part1-es karaktereket is, akkor sincs esélye Shika-nak.

Hokagek vs Akatsuki:
Valaki írta, hogy a 2.-at Kisame meg még valaki lefoglalja... Én ezt kétlem, ugyanis a 2.-ról ki lett jelentve, hogy imba suiton használó. Kisame labdába se rúghat mellette.
Edo ki van lőve, Oro már a part1-ben jobban használta nála, de az ottani teljesítmény a jelenlegihez képest 0 volt. Mivel így felborult ez az egyensúly, szegény 2. Edo-ja semmit sem ér.
Az 1. szép pusztításokat tehetne, ha nem lenne egy Rinnegan a másik térfélen. Nagato az összes támadását képes lenne hárítani. Kivéve amik a föld alól jönnek, de arra meg ott van Zetsu, elvileg ő maga a föld (aztán hogy kinyírták... szánalom).
Nyilván Nagato sem "Isten" (pedig de...), nem képes mindenkit megvédeni.
A 3. csak elterelésre jó, Tsunade meg healelni. Főleg mivel van egy szippantós Obitobi-nk, lélekszívós terminátorunk, illetve egy sword master-ünk. Mindegyiknek elég egy érintés.
A 4. is elég bajos ellenfél, de a túlerő könnyen leszerelné.

Akkor említsük meg a Chibaku Tensei-t, GM-et, lélekszívós sárkány izét. A GM kivételével a többi ellen védekezni se tudnak. GM-et Hashi letudná fogni.
Ott a kaméleon amibe elbújhatnak, az elpusztíthatatlan kutya, aki minden "halál" után egy újabb ssj fokozatra kapcsol.
Ninjutsu-val el se tudnák kapni (szerintem a fa elemet nem tudja elnyelni, de arra ott a Shinra), taijutsu-ba meg nem érdemes vele keveredni.
És akkor csak Nagato pár technikáját vettem figyelembe.
Itachi szanaszét szívatja őket genjutsukkal, klónokkal. Susanno-t, csak nagyon végső esetben használna, mert Hashi könnyen szétkapná. Amaterasu ellen meg védekezni se tudnak (talán a 4. a teleporttal).
Tobi barátunk, meg odateleportál és beszippant. Erről ennyit. Ráadásul az az Uchiha wall vagy mi is elég áttörhetetlen szagú. Mondjuk egy Bee-t, mind a nyolc farkával megállította, akkor nem lehet üvegből.
Deidara cafatokra robbant mindenkit. Még a saját "társait" is, ha ez kell a győzelemhez. A levegőből, pedig kedvére robbantgathat ugye.
Kisame csak a 3. és 5. ellen érhet itt valamit. Kakuzu szintúgy.
Konan és Hidan elterelésnek jó.
Zetsu ugye, Hashi ellen alkothat valamit.
Sasori bárkire veszélyes lehet a mérgeivel.
Remélem senkit nem hagytam ki.

Ezt az Akatsuki-sok nyerik. Persze rendesen meg is dolgoznának érte.

Csak a kedvedért, már megint úgy írsz, mint valami nagy uchiha fangirl...
Párszor ellett már magyarázva, hogy erről szinte semmit nem tudunk.
Madara hozta a Kyuubi-t. Hashi átvette az irányítást, majd pecsét, hogy ne lehessen újra használni.
Nekem ebből az jön le, hogy Madara támadott vele, Hashi pedig próbálta minél hamarabb elzárni. Mito Uzumaki volt, egyedül is megoldhatta a dolgot, csak védeni kellett őt.
Mito ha harcolt volna, akkor csak hátráltatta volna a Hokage-t, mert nem használhatta volna a tömegpusztító jutsu-it (ahogy most se használja a meteort Madara Tobi végett).

Ráadásul, ha a Kyuubi támadta is Madara-t, akkor az csak az ő balf@szságát bizonyítja. Nem elég, hogy elvileg 1v1 van, ő beidézi az óriás pokémonját, ami nyilván nem kicsit meglephette az ellenfelét (főleg, ha nem tudott erről a "képességéről). Még olyan szerencsétlen is, hogy elveszíti felette az uralmat, az akkor elérhető legerősebb szemmel.
Szóval ha valóban 2v1, majd 1v2 volt, akkor is Hashirama-nak sokkal nehezebb volt harcolni kettejük ellen.
Ezért nem is értem a problémádat...
Nincs a kedvenceim között Hashirama, de el kell fogadni, hogy ekkora power-t kapott.

Amit jelenleg mutatott az 1. és Madara, nem az utóbbi személy felé fogja billenteni a mércét. De ez, nyilván kevés a teljes Akatsuki ellen Mosolyog
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8042 Dátum: 13 jan 23, 22:57:35 »

Nagyrészt eyget értek veled laci kivéve hogy Kisamén kívül nem tudsz mondani egyetlen suiton használót se a mostaniak közül a Mizugakén kívül. Ja és mellesleg azt a végső fegyverét nem sokan élnék túl, főleg ha ninjutsuval jönnek.

A 2.hokagét egyetlen ok miatt tartom erősebbnek mint kisame és az a tér-idő jutsu. Suiton vs Suitonba szerintem nyerne, mivel ő elszívja az ellenfelét, és ebből gyógyul. (valamiért az akatsuki tele van ilyen über karikkal:D)

Másrészt ilyen csapat harcba túl sok a tényező lehetetlen megmondani hogy ki nyeri, de nyugodt szívvel mondom az akatsukit mert van egy itachi, egy pein, meg egy tobi is akik a legerősebb szemekkel rendelkeznek^^

De mivel én hokage fan vagyok, és úgy veszem hogy mindenki a legerősebb állapotában van jelen, akkor a hokagék nyernek, mert:
1. hashirama egy félisten
2. az öccse is az
3. a harmadik maga a shinobik isten
4. meg a leggyorsabb karakter a világon. És ha ezeket összevetem akkor lenyomnak 2 szemest: peint meg itachit, a többi meg látva a bossok halálát elszalad sírva.

Szerk.: Direkt hagyom ki tsunadét, mert szerintem 1v1be nem tudna lenyomni egy akatsuki tagot sem: Hidan ellen lenne esélye, kár hogy hidan felvette kakashival a sebességet. De persze a többi ellen meg szín tiszta 0, de hát te úgy is rácáfolsz erre, mert bizony ha levágják a  fejét is kettő nő helyette. Nem is kommentelek ide túl gyakran, de a tsunade s harcoktól kifejezetten tartózkodom.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 23:29:03 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8043 Dátum: 13 jan 23, 23:07:17 »

Hokage fan, de  a Godaimét elfelejti  Kúl Hiruzen meg a Shinobik Istene? Hát igen, 3 árnyékklón 1 Katon, 1 Doton, egy majom és egy Halálisten valóban erre a rangra emelheti  smirksweat
Ja és Naruto valószínűleg már felülmúlta az apja sebességét.

Laci

Tobirama-ról valamelyik Jounin azt mondta, hogy gyorsabban képes végrehajtani a Suiton jutsukat, mint az átlag shinobik. Azt hiszem, hogy a Water Daragon-hoz valami 4O kézjel kell, neki viszont elég volt egy. De ezt Mei is meg tudta csináni. Én valahogy jobban szeretek a tényekre alapozni és nem a "hírnévre".
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 23:08:14 írta TsunadeHime » Naplózva

nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8044 Dátum: 13 jan 23, 23:48:17 »

xd Hiruzen nem = Tsunade vagy Marcsi, hogy 50-60 között pont olyan legyen mint 30 évesen de ennek nem sok köze van az erőhöz, ez szimplán tartósság
ON
Öreg Hiruzen vs Zabuza és Haku
Vagy Hiruzen vagy döntetlen(Shiki Fujin) Hakuéknak van pár trükkjük de Zabuza a part1ben kb Kakashi szintjén állt aki összesz*rta magát Marcsitól, akinek 2 Edo kellett, hozzá, hogy leverje Hiruzent így is veszteségesen. Én egyébként pont utálom az A-B-C logikát de sztem ennél a felállásnál pont használható
Jelenlegi Naruto vs MS Sasuke és MS Itachi ( Itachi egészséges )
Itachi maga mondta, hogy Kisaméval együtt is max döntetlent tudna kihozni a Kyuubival MS Sasuke pedig egyértelműen a gyengébb tagja a csapatnak... bár sztem ha Itachi full egészséges és ügyesen összedolgoznak megtudják vhogy oldani, Itachi sosem becsüli le az ellenfeleit, ami sokat számít egy ilyen harcban. Szóval sztem az Uchihák nyernek, de nem sokkal
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 23:49:33 írta nclearu » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8045 Dátum: 13 jan 24, 14:30:41 »

Nem fogok idézgetni, mert telefonról elég hosszadalmas lenne.
Konkrétan nem emlékeztem, hogy ki, mikor, mit állít a 2.-ról. Az rémlik, hogy nagyon jó suiton használó.
De ha olyan szinten is van, mint Mei, akkor is győzedelmeskedne Kisame fölött.
Elég sokszor olvastam itt, hogy Mei simán elverné Kisame-t suiton használatban.
Ezek után nincs is miről beszélnünk.

A 3. pedig az akkori erőviszonyokhoz képest,  az egyik legerősebb kage-nak számított.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8046 Dátum: 13 jan 24, 15:55:58 »

Yamael, szóval szerinted Tsunade senkit se tud leverni az Akatsuki-ból? Na mind1, itt van egy kis összefoglaló, nyugodtan bele lehet kötni. De van egy olyan érzésem, hogy neked az is kevés lenne ha egy könyvet írnék Tsunade képességeiről.

Tsunade vs Zetsu

Zetsu mégis mivel tudna kárt tenni benne? Sakura meg egyébként is egyetlen ütéssel megölt egy Zetsut.

Tsunade vs Hidan

A kérdés ugyan az, mint az előbb: Mivel tudná Hidan megölni Tsunadét? Az egyetlen lehetőség az, hogy lefejezi magát. Viszont ehhez vért kellene szereznie Tsunade-tól. Tegyük fel, hogy jó napja van és sikerül neki. Beáll a kör közepébe és hasba szúrja magát. Tsunade ezt meg sem fogja érezni azok után, hogy 2 Susanoo kard is volt benne. Nyomat egy Sozo Saize-t és kész. Ez után pedig nyilván nem fogja hagyni Hidan-nak, hogy újra végrehajthassa a rituálét. Egyszerűen összetöri alatta a talajt és kész. A sebességről szólva: A databook szerint egyenlőek. És mivel azt Kishi írta, nem lehet megkérdőjelezni. Valahol az 577. fejezetben van egy oldal, ahol Tsunade egyetlen ütéssel elpusztította Madara fél testét. Na pontosan ez történne Hidan-nal is. Esetleg összezavarja az idegrendszerét és otthagyja megrohadni.

Tsunade vs Sasori

Ha a regenerációja jó a mérgek ellen simán szétveri Sasori-t. Ha nem akkor Sasori nyer, viszont nem lenne könnyű dolga. Tsunade a méreg eltávolítására használhatná azt a jutsut, amelyet Sakura használt Kankuro-n. Mivel ő sokkal képzettebb és tapasztaltabb, mint Sakura, így gyorsabban menne neki.
Amikor Chiyo és Sakura Sasori ellen harcoltak, Chiyo konkréten az égig magasztalta Tsunade-t. Ha hússzor nem mondta el, hogy " Tsunade-hime, jó tanítványt választottál", akkor egyszer sem.  Ezzel gondolom azt akarja érzékeltetni, hogy Sakura egyszer majd felülmúlhatja Tsunadét.
Meg aztán ott volt az a rész is, amikor Chiyo és Sasori megdícsérték, hogy képes volt alkalmazkodni Sasori harcmodorához. Értsd: az újjai mozgásából képes volt meghatározni a következő támadás irányát. Tsunade pedig sokkal tapasztaltabb, mint Sakura. Meg aztán Chiyo-val is harcolt párszor a 2. háborúban, tehát lehet valami fogalma a bábhasználóklról.

Tsunade vs Kakuzu

Ez is egy érdekes küzdelem lenne. Kakuzu nem tudná könnyen elintézni őt az elemi támadásokkal, sem a csápokkal. ( láthattuk mi történt legutóbb, amikor valaki megpróbálta megfolytani Tsunadét a nyelvével ). Kakuzu gyorsabb és tapasztaltabb mint ő, viszont ez nem jelenti azt, hogy nyerhet is. Tsunade regenerációja kitartott az egész Madarás harc alatt és ez mellett még gyógyított és chakrát is adott át. Tehát a chakrakészlete megvan ahhoz, hogy bármit túléljen Kakuzu arzenáljából.
Ebben a harcban Katsuyu is segítségére lehetne. 1-2 szivet fel tudna tartani. Túlélte a Kyuubi chakráját, túlélte Pain legerősebb Shinra Tensei-ét. Az elemi támadások nagy része neki sem okozhatna gondot.

Tsunade vs Konan

Konan mégis mit tud kezdeni vele? Megdobálja origami madarakkal?

A többieket nem részletezem, mert azok elvernék őt.

Pain 80 %
Deidara 75 %
Kisame 70 %
Itachi 65 %
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 16:03:34 írta TsunadeHime » Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8047 Dátum: 13 jan 24, 16:33:47 »

Hidannak miért kell vért szereznie? Igen, van egy technikája, amivel képes az ellenfélre vetíteni a saját sérüléseit, de ezt nem kötelező használnia. Simán lecsaphatja Tsunade fejét is a háromágújával.

Sasori ellen érdekes harca lenne, szerintem a 100 báb legyőzheti a Hokagét, de a Sakurás jutsuval tuti nem tudja kiszedni a mérget magából, lehet, hogy gyorsabban menne neki, de láthattad, hogy Kankuro mekkora fájdalmak közepette feküdt az asztalon, amíg Sakura meggyógyította, Tsunade sem hiszem, hogy ugrálna közben.

Konan ellen fordítva is igaz a helyzet: Tsunade mit tudna kezdeni vele? Boxolja a papírt?

Kakuzu ellen viszont szerintem nyerne a Hokage. Egyből regenerációra kapcsolna, amint meghallja, hogy a nagyapja egyik ellenfelével küzd éppen, az elemi jutsuk pedig innentől nem nagyon okoznának kárt benne, viszont neki minden támadása hatna Kakuzura. Alapvetően az egyik legerősebb középmezőnyös Akatsuki-tagnak tartom Kakuzut (azaz tartottam, amíg nem verte le őt Chouji és a két chuunin spanja), de Tsunade ellen nem sokat tehetne.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8048 Dátum: 13 jan 24, 16:46:38 »

Hidan maga mondta, hogy az a kasza csupán vérszerzésre jó. Tehát lefejezni aligha tudná vele Tsunadét.
Konan ellen főként azért nyerhetne, mert nagyobb chakra tartalékokkal rendelkezik nála. Nyugodtan beleállhatna Konan támadásaiba. A legtöbbet még regeneráció nélkül is kibírná. És ott van neki Katsuyu is, akinek a savas köpete kárt tehet Konan papírtestében.
Tsunade-t nem biztos, hogy annyira gyorsan kifektetné a méreg. A part1-ben Kabuto elvágta a légző izmait és ő mégis képes volt tovább harcolni. Kabuto maga mondta, hogy Tsunade teste jóval kitartóbb, mint egy áltagos ninja-é.
A Kakuzus dologban egyetértek veled.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8049 Dátum: 13 jan 24, 16:51:44 »

Idézet
Alapvetően az egyik legerősebb középmezőnyös Akatsuki-tagnak tartom Kakuzut (azaz tartottam, amíg nem verte le őt Chouji és a két chuunin spanja)

Szerintem meg kakashit kifelejtetted mert azért eléggé szépen megizadott kakuzu ellen is, valamint narutot se hagynám ki hisz 5szívből kettőt vagy mennyit ő intézett el a rasen shurikennel. Sőt, akár még hidant is ide vehetjük hisz hála neki -1 szívvel rendelkezett a társa. Személy szerint én is valami erős középmezőnybe tenném kakuzut az akatsukinál hisz szerintem párat elverne közülük.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 16:53:49 írta Mach5 » Naplózva
tasymc
Újonc
*

« Válasz #8050 Dátum: 13 jan 24, 17:06:37 »

Hát. ők elverék kakuzut:
pein
itachi
kisame
tobi
...Tsunade ezek közül elverné kisame-t talán... na m1 .szerintem tsunade le tudná verni kakuzut.
De ehhez harchoz nem tudok sokat hozzáfüzni inkább írok újakat:
itachi vs. tobi,kisame (Mindenki full egészséges)
Naruto vs kisame, konnan (Mindenki legerősebb formájában pl. naruto mostani...)
itachi vs naruto (Mindenki full erő)

Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #8051 Dátum: 13 jan 24, 17:10:21 »

Most a háborús Kakuzus harcra gondoltam, ott nem volt ott sem Naruto, sem Kakashi.

Hidan maga mondta, hogy az a kasza csupán vérszerzésre jó. Tehát lefejezni aligha tudná vele Tsunadét.
Konan ellen főként azért nyerhetne, mert nagyobb chakra tartalékokkal rendelkezik nála. Nyugodtan beleállhatna Konan támadásaiba. A legtöbbet még regeneráció nélkül is kibírná. És ott van neki Katsuyu is, akinek a savas köpete kárt tehet Konan papírtestében.
Tsunade-t nem biztos, hogy annyira gyorsan kifektetné a méreg. A part1-ben Kabuto elvágta a légző izmait és ő mégis képes volt tovább harcolni. Kabuto maga mondta, hogy Tsunade teste jóval kitartóbb, mint egy áltagos ninja-é.
Miért ne tudná? A kés is alapvetően dolgok felszeletelésére jó, ha akarom, akkor viszont levághatom vele valaki ujját is.
Tsunade nagy chakratartalékát mire alapozod? Én Konanét erre: http://www.mangapanda.com/93-57323-16/naruto/chapter-509.html és ezután még maradt is chakrája, hisz tudott még egy támadást csinálni és még túl is élte, szóval nem nullázta magát.
A méreg lehet, hogy nem hatna olyan gyorsan, de szét sem tudná zúzni Sasori testét addig. Ott van Hiruko, a harmadik Kazekage és a 100 báb, mire ezt mindet elintézi, a méreg már szétkapja a testét.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8052 Dátum: 13 jan 24, 17:19:07 »

Nem akarok Tsunade ellen érvelni, így inkább nem írom le, hogy Kisame hány módszerrel győzhetné le őt  Pirul

Naruto vs Kisame, Konan

Ez még viccnek is rossz.

Itachi vs Obito és Kisame

Mivel Itachi tehetetlen a Kamui ellen, így Obito egyedül is le tudná győzni.

Itachi vs Naruto

Ez szintén vicces. Naruto csinál 1O klónt és szétszivatja velük Itachi-t.

Mire alapozom Tsunade chakra tartalékait? Hm, mire is?

Nézzük csak a háborút:

1. Túlélte a teleportációt és használt egy Sejtgenezist
2. Meggyógyította Gaara-t és Onoki-t, valamint chakrát adott nekik
3. Megyógyította Mei-t és chakrát adott neki
4. Aktiválta a Byakugou-t
5. Elegendő chakrát koncentrált az ökleibe és a lábaiba, így képes volt áttörni a Susanoo kezdetelges verzióján
6. Madara átszúrta egy karddal, valamint belenyomott 3 Yasaka Magatamát. Tsunade ezekből is felgyógyúlt
7. 5 Susanoo ellen küzdött, ezek közül kettőnek letörte a kardját, a harmadikat meg lenyomta a földre. Itt szintén használta a regenerációt.
8. Annyi chakrát adott Onoki-nak, hogy az képes volt egyetlen támadással megsemmisíteni 25 Teljes Susanoo-t.
9. Még kivédett 5 Tűztámadást.

És azt még hozzátenném, hogy az orvosi ninjutsu használata rendesen fogyasztja a chakrát.
Igen, Konan berobbantott 6OO millió robbanó jegyzetet, viszont ehhez nem chakra, hanem egy gyújtó is elég. Elméletileg. Ő inkább azért gyengült le, mert ő is a támadás középpontjában volt.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8053 Dátum: 13 jan 24, 18:27:59 »

Tsunade képes volt arra, hogy három Kage chakráját feltöltse. Ez már önmagában is elképesztő. Add hozzá ehhez az előbb leírt dolgokat és remélhetőleg rájössz, hogy Konan elbújhat mellette chakra tekintetében.
Konan nem irányíthatott 6OO milliárd  papírt, ez képtelenség. Az sokkal valószínűbb, hogy azokat irányította, amelyek Tobioz közel voltak.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 18:28:51 írta TsunadeHime » Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8054 Dátum: 13 jan 24, 18:45:33 »

1) Azok a kagék nem a végtelen chakrájukról híresek.
2) Nem csurig töltötte, csupán töltött rajta.
3) Tsunade a Föld forgását is megfordíthatja, és a bolygó összes lakójának a chakráját feltöltheti fullra a saját tartalékának kis töredékéből, de Konannek, az Akatsuki egyik elitjének lehetetlen, hogy 600 milliárd papírt mozgasson? Köszöntem a lehetőséget.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 535 536 [537] 538 539 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins