Egy jó ideje nem írtam már ide... Bár mióta nem járnak be annyit a "régiek" (főleg renato /még mindig nem tudom mi lett vele :S/, aki egyedüliként normálisan megértette a mondanivalómat a Gai vs Itachi harcban) nincs is már normális csata...
Jó olvasást
Naruto vs Shikamaru: egy vicc, főleg ha a jelenlegi Naruto-t nézzük... De nézhetjük a part1-es karaktereket is, akkor sincs esélye Shika-nak.
Hokagek vs Akatsuki:
Valaki írta, hogy a 2.-at Kisame meg még valaki lefoglalja... Én ezt kétlem, ugyanis a 2.-ról ki lett jelentve, hogy imba suiton használó. Kisame labdába se rúghat mellette.
Edo ki van lőve, Oro már a part1-ben jobban használta nála, de az ottani teljesítmény a jelenlegihez képest 0 volt. Mivel így felborult ez az egyensúly, szegény 2. Edo-ja semmit sem ér.
Az 1. szép pusztításokat tehetne, ha nem lenne egy Rinnegan a másik térfélen. Nagato az összes támadását képes lenne hárítani. Kivéve amik a föld alól jönnek, de arra meg ott van Zetsu, elvileg ő maga a föld (aztán hogy kinyírták... szánalom).
Nyilván Nagato sem "Isten" (pedig de...), nem képes mindenkit megvédeni.
A 3. csak elterelésre jó, Tsunade meg healelni. Főleg mivel van egy szippantós Obitobi-nk, lélekszívós terminátorunk, illetve egy sword master-ünk. Mindegyiknek elég egy érintés.
A 4. is elég bajos ellenfél, de a túlerő könnyen leszerelné.
Akkor említsük meg a Chibaku Tensei-t, GM-et, lélekszívós sárkány izét. A GM kivételével a többi ellen védekezni se tudnak. GM-et Hashi letudná fogni.
Ott a kaméleon amibe elbújhatnak, az elpusztíthatatlan kutya, aki minden "halál" után egy újabb ssj fokozatra kapcsol.
Ninjutsu-val el se tudnák kapni (szerintem a fa elemet nem tudja elnyelni, de arra ott a Shinra), taijutsu-ba meg nem érdemes vele keveredni.
És akkor csak Nagato pár technikáját vettem figyelembe.
Itachi szanaszét szívatja őket genjutsukkal, klónokkal. Susanno-t, csak nagyon végső esetben használna, mert Hashi könnyen szétkapná. Amaterasu ellen meg védekezni se tudnak (talán a 4. a teleporttal).
Tobi barátunk, meg odateleportál és beszippant. Erről ennyit. Ráadásul az az Uchiha wall vagy mi is elég áttörhetetlen szagú. Mondjuk egy Bee-t, mind a nyolc farkával megállította, akkor nem lehet üvegből.
Deidara cafatokra robbant mindenkit. Még a saját "társait" is, ha ez kell a győzelemhez. A levegőből, pedig kedvére robbantgathat ugye.
Kisame csak a 3. és 5. ellen érhet itt valamit. Kakuzu szintúgy.
Konan és Hidan elterelésnek jó.
Zetsu ugye, Hashi ellen alkothat valamit.
Sasori bárkire veszélyes lehet a mérgeivel.
Remélem senkit nem hagytam ki.
Ezt az Akatsuki-sok nyerik. Persze rendesen meg is dolgoznának érte.
Csak a kedvedért, már megint úgy írsz, mint valami nagy uchiha fangirl...
Párszor ellett már magyarázva, hogy erről szinte semmit nem tudunk.
Madara hozta a Kyuubi-t. Hashi átvette az irányítást, majd pecsét, hogy ne lehessen újra használni.
Nekem ebből az jön le, hogy Madara támadott vele, Hashi pedig próbálta minél hamarabb elzárni. Mito Uzumaki volt, egyedül is megoldhatta a dolgot, csak védeni kellett őt.
Mito ha harcolt volna, akkor csak hátráltatta volna a Hokage-t, mert nem használhatta volna a tömegpusztító jutsu-it (ahogy most se használja a meteort Madara Tobi végett).
Ráadásul, ha a Kyuubi támadta is Madara-t, akkor az csak az ő balf@szságát bizonyítja. Nem elég, hogy elvileg 1v1 van, ő beidézi az óriás pokémonját, ami nyilván nem kicsit meglephette az ellenfelét (főleg, ha nem tudott erről a "képességéről). Még olyan szerencsétlen is, hogy elveszíti felette az uralmat, az akkor elérhető legerősebb szemmel.
Szóval ha valóban 2v1, majd 1v2 volt, akkor is Hashirama-nak sokkal nehezebb volt harcolni kettejük ellen.
Ezért nem is értem a problémádat...
Nincs a kedvenceim között Hashirama, de el kell fogadni, hogy ekkora power-t kapott.
Amit jelenleg mutatott az 1. és Madara, nem az utóbbi személy felé fogja billenteni a mércét. De ez, nyilván kevés a teljes Akatsuki ellen