24 nov 17, 07:43:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 533 534 [535] 536 537 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229124 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8010 Dátum: 12 dec 21, 13:46:44 »

Sasuke és Itachi vs Madara

Madara a Sharingan/ Rinnegan/ Mokuton nélkül kb egy nagy nulla. Na jó, nem egészen, de azért mégis. Ezidáig 1 genjutsut láttunk tőle, tehát nem alapozhatunk arra, hogy Itachi szinten képes genjutsukat használni. Maradnak a Katon technikák.
Szerintem ezt a harcot Sasuke és Itachi viszonylag simán vinné.

Tsunade, Itachi és Onoki vs FMS Madara

Kikötések: Madara-nak nincs se rinnegan-ja se fa eleme. Itachi egészséges. Onoki-nak nem görcsöl be a dereka.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8011 Dátum: 12 dec 21, 13:48:37 »

Amúgy a genjutsu is hat mangekyo ide vagy oda, ezt láthattuk akkor amikor Kabuto ellen egymást szedték ki mangekyo genjutsuval a sípos genjutsu alól. a megtörés meg tökmindegy mennyi ideig tart mert Itachi pár másodperc alatt kínoz valakit évekig.

Itachi és Sasuke vs Madara szerintem egyértelműen a testvéreké. Sasuke létrehozza azt a nagy villámfarkast amíg Itachi a kunai dobálós trükkjeivel játszik Madarával meg a varjúklónokkal hülyítheti.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8012 Dátum: 12 dec 21, 14:06:02 »

EMS Madara képességeiről nem sokat tudunk, nem villog a szemeivel annyit, mint szeretnénk. Az tuti, hogy az óriás Susanoo és a meteor megvolt neki már abban az időben is, ami hatalmas fegyver. Susanoo-n nem megy át elvileg a Totsuka és a fekete lángok sem, maradt a Tsukuyomi és a taktika Itachi részéről, előbbi is csak az óriás Susano'oig (utána már nem látna fel a szeméig ikszdé ). Ha a 2 kage összedobja az óriás Jintont sem biztos, hogy nyernek, Madara elég könnyen kitört belőle a surranójával, ha meg már az óriás aktiválva van, akkor kár a chakrát pazarolniuk a kombinált támadásra, nem érnének vele semmit. Egyelőre Madarának adom, aztán meglátjuk... ^.^
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8013 Dátum: 12 dec 24, 22:48:21 »

Nagato bitang erős, de Tobito rendelkezik a legjobb védelemmel - szó szerint sebezhetetlen. Gyakorlatilag 5 percig kell folyamatosan csépelni, hogy egyáltalán megüthesse Nagato, viszont az jó eséllyel menni fog pl. Asura út rakétazáporával, idézésekkel, Déva út erőlökéseivel... Másrészt ha egyszer is hibázik, Tobito mögé kerül és zsupsz a dutyiba. Plusz végszükség esetére ott van neki az Izanagi is, amivel Konan-t, a barbárt is átverte.

Összességében 75%, hogy Tobito nyer.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatásos Pein fan :D.

« Válasz #8014 Dátum: 12 dec 25, 14:29:58 »

A legjobb védelem a susanoo vagy a shinra tensei. Amikor konohát támadta Pein kimondták hogy a shinra tensei mindent kivéd. Mindezek mellett a Banshou Ten'in-el megtudja fogni csak épp semminek nem tudja neki dobni de a besszippantás ellen jó. Illetve ez a szippantás csak úgy működik ha elég közel van az ellenfélhez és a teste szilárd. Ilyen esetben: Shinra Tensei és megvan oldva... és ez csak 1 test képessége. Köztudott hogy Nagato az összeset tudja használni egyszerre. Ninjutsu elszívással összedarálná Obito bármelyik technikáját amit eddig mutatott. Obito kb. esélytelen lenne Nagato ellen.

Danzo vs Orochimaru

Kisame és Itachi vs A és Bee

Minato vs Sasuke (FMS)
Naplózva

\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
Aizen
Jounin
*

« Válasz #8015 Dátum: 12 dec 25, 14:57:24 »

Danzou vs Maris
Maris lehozza, a konohai vénség Shisui szemén kívül nem tudna mással nyerni ellene.
(Persze ha a jobb szemét is használhatja 100-0 Danzounak)

Kisame és Itachi vs A és Bee
Ha Bee felveszi a Bijuu-módot neki instant halál van, hála a fekete lángoknak. Sasuke ellen is csak a levágott csápja mentette meg, most pedig nem valószínű, hogy lesz levágott testrésze. Kisame pedig elég jól ellenne A-val, addig biztosan kitart, amíg Itachi kicsinálja Bee-t.
Ha pedig Bee vs Kisame van, akkor Itachi addig ronggyá veri A-t genjutsukkal meg hasonló finomságokkal (hiszen mint láttuk nem gyengén védtelen ellenük), utána becsatlakozik Kisaméhez... Mindenképpen a páros nyer.

Minato vs EMS Sasuke
Ez már volt párszor, Sasuke win, Minato hozzá se tudna érni a kontaktlencséi miatt, míg az Uchiha a szétszórt Kunaiokat 1 támadással elégeti. Onnan meg szívás van a szöszinek. Rasenganja lepattan már az 2. szintű Susano'oról is, de talán még az elsőről is. A Shiki fuuinnal döntetlenezhet talán, másképp kikap.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 14:58:59 írta Aizen » Naplózva
Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8016 Dátum: 12 dec 28, 17:49:30 »

Kénytelen vagyok én írni, mert senki más nem ír xD szal:

Danzo vs Orochimaru
Úgy gondolom az nem vita tárgya, hogy ha Danzo tuja használni a Jobb szemét(gondolom ezt nem kell részleteznem xD) akk Danzo nyer, habár itt egy kis kétely támadt bennem hogy mi lenne ha Marcsi pedig tudná használni az Edo tenseit, és akk full erőbe nézzük őket...Na most ezt az ötletet elvetettem mert Danzonak csak annyit kell tennie hogy feloldatja vele a jutsut, viszont nem tom mennyi ideig tudja használni a szemét Danzo.Szóval maradjunk annyiban hogy ilyen helyzetben énszerintem is Danzo nyer!!!Viszont nézzük úgy hogy Danzo nem tudja használlni a szemét, és Marcsinak sincs meg az Edo tensei.Így viszont sokkal érdekesebb a dolog, mert Danzo nagyon topon van szél elemből, és maradjunk annyiban hogy támadásban csak erre támaszkodhat, viszont Marcsi a Sandaime ellen nagyon jól nyomta az edo tensei elött is, de ha ez nem is lenne elég Marcsinak RENGETEG csakrálya van, ugyanis a 4 farkú kyuubi ellen csak RÖHÖGVE, ÉS SEMMI ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL HASZNÁLTA 4 SZER AZ ÚJJÁSZÜLETÉSÉT, amitől mellesleg Sasuke egyből kimerült, de ezt mondjuk Danzo is übereli az Izanagival, de Marcsinak még akkor is ott van a 8 fejű kígyó módja amivel sztem Danzo nem tartaná a lépést...Idézésekben meg igaz hogy erős Baku, de Mandánál nem jobb,(és sztem ugyanúgy át tudná verni Marcsi Mandát mint a Saninok harcában, vagy valamit beadna nek).
Mindezek alapján én azt mondom hogyha Danzo a jobb szemét tudja használni akk nyer, viszont ha nem(és marcsinak sincs Edo tenseije) akkor 60:40% Marcsinak

Kisame és Itachi vs A és Killer Bee
Na ez megfogott azért is írtam ki xD
Szóva abba sztem egyetértetek velem hogy ez nem Kisamén múlik xDNem azt mondom hogy rosszul nyomja, sőt mint karaktert kisamét is szeretem és a stílusa is teccik, viszont mind A és Bee is erősebb nála(Ha a Kisame vs Bee harcban használja a Bijuu formát Bee Kisaménak vége, szal ott korlátozva volt Bee)Úgyhogy minden Itachin múlik(aki viszont bika xDD)Na ha úgy áll a széna hogy Itachi  A val harcol vége mindennek, mert kap egy genjutsut(amiben nagyon otthon mozog Itachi) és utána mehet Kisame segítségére és 2 vs 1 szal anyi.Viszont ha Itachi Beet kapja...Nos hát Bee sokat mutatott Taijutsuban a 7 kard táncával, amivel tulajdonképpen rongyá verte Sasukét... Szal ott Itachinak mindenképp reagálnia kéne egy MS  sel, és ahogy ismerjük Itachit nem rohan fejjel a falnak, eddig mikor használta az MS t mindig egy Tsukoyomival kezdett, mi történne, ugyanaz mint a Bee vs Sasukéban.Szóval én azt mondom hogy egy harcot mindig építsünk fel.. tuti hogy nem az lessz ahogy ismerem Itachit, hogy Susanoo, és Bijuu forma, és akk összeesnek, tudom nehéz elfogadni hogyha így vesszük Bee legyőzné Itachit, de a meglepetés ereje nagyon hatalmas xDDD na és akk mi lenne Kisame ellen mennek 2 vs 1 ben. Szal szerintem ez is 2 esélyes lenne mint az előző harc xD

Minato vs EMS sasuke
Nos ez a harc is érdekelt mit írtok rá, de azt amire számítottam, szal sztem is maradjunk annyiban, hogy Sasuke mindig belevág a meccsbe, és Susanoo(főleg ez a bekattant Sasuke) és igazság szerint sztem nem tudnának egymásal mit kezdeni, Minato túl gyors lenne, Sasukét meg azzal a komoly támadási erővel(máramennyit tudunk) szal a rasengannal nem fogja az életbe se megsebezni xDFélreértés érdekében nem azt mondom hogy Minato gyenge, vagy a rasengant szólom  le nagyon is jó kombó a hiraishin meg a resangen nagyon is összeillik Minato esetében...de az EMS és a Susanoo jobb kombó xDD
Szal én is Sasukéra voksolok xDDD

Na akk rakok fel még néhányat xDD:

Kakashi vs Sasori
Jiraiya vs A
Gaara vs Onoki
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8017 Dátum: 12 dec 29, 16:49:12 »

Gaara vs Onoki

Attól függ, hogy Onoki el  tudja-e egyetlen támadással tüntetni Gaara-t a homokjával együtt vagy sem. Ha képes rá, akkor egyértelműen ő nyer. Ha nem, akkor 200 méterrel a föld alatt végzi.
Úgy összességében Onoki-t erősebbnek tartom, viszont nálam ezt a csatát a Kazekage nyeri.

Jiraiya vs A

Nagyon szeretem az öreg perverzet, de ebben a csatában nem tudom hogyan lenne képes felülkerekedni a Raikagén. A egyszerűen túl gyors neki.

Új.:

Mei vs Gaara

- helyszín kis sziget egy tó közepén

Tsunade vs Gaara

- helyszín: Kagék vs Sasuke

Bár Gaara-t erősebbnek tartom, mint Mei-t és Tsunadét, viszont ezeken a helyszíneken látok némi esélyt a győzelmükre.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 29, 17:23:47 írta TsunadeHime » Naplózva

Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8018 Dátum: 12 dec 30, 00:45:30 »

Mei vs Gaara

Hát az az igazság hogy nagyon nem kedvez neki a terep...szal azzal a kevés homokkal amit magával visz nem fog nyerni, továbbá ha nem szeles az idé, akk Mei a köd technikájával akkor is le tudja kapcsolni 1 vs 1 ben, mert valameddig benne lessz a levegőben, szal lefegyverezésnek jó, utána pedig a láva elemmel betalálna sztem...ilyen terepen nagyon nehéz dolga lene Gaaranak a nyeréshez...

70-30% Mei javára

Tsunade vs Gaara

Hát erre kevesebb eséjt látok mint Mei ellen, de ugyancsak kevés homoklehetőség Gaaranak, de viszont megmondták hogy a tök ben különleges homok van(még a shippuuden elején Deidara ellen) ez lenne az abszolút védelme, és Gaaranak pont az van meg ami Tsunade ellen jo lenne...mivel Tsunade nem nagy hatótávolságú technikákat használ, így nem kell ellene sok homok, + mivel Tsunade közelharci tipusú így méginkább kedvez Gaara számára, de az biztos hogy sokáig húzodna a harc, mert kemény öngyógyítása van Tsunadénak...
Szal összességében úgy gondolom, hogy Gaara egy erős karakter, és ez a terep javítota Tsunade eséjeit, méghozzá olyan 60-40% ban, de ezzel együtt is azt mondom Gaara Nevet
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #8019 Dátum: 12 dec 30, 02:21:42 »

Gaara vs Tsunade

Gaarának a tökben lévő homok is elég ahhoz, hogy repüljön, de ez a terep nyilván kedvez Tsunadének, így 55 neki.

Gaara vs Mei

Elvileg oldania kéne a savnak a homokot, így a védelmén áthatolhatna Mei. Choujouroval együtt esélyesebb lenne, így 80% a Kazekagének, mert gyorsabb a homokkal, ha elkapja Mei lábát akkor max. választhat, hogy lesavazza vgy hagyja szétroppantani, addig is arra összpontosít és kaphat egy ugyanilyen támadást a kezére, derekára is.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #8020 Dátum: 12 dec 31, 09:47:33 »

Gaara vs Mei
Mint már nem shipuudenben is láthattuk, Gaara nem tud mit kezdeni, ha a homok elázik, és tudtommal Mei-nek van vízeleme a 3 eleme között. Így ha eltalálja egy fröccsel Gaara nem ér semmit, és lazán elpárologtathatja. Így Mei-nek adom 90-10-el.

Új tömegesharc: Naruto vs Sasuke vs Orochimaru vs Tsunade vs Jiraiya vs Kakashi
Kikötések: nincs tanár-tanuló kapcsolat, se baráti, és nem fognak össze 1 ellen, mindenki legerősebb állapotában harcol
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 31, 09:48:27 írta Sasukefan » Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #8021 Dátum: 12 dec 31, 10:09:58 »

Idézet
Új tömegesharc: Naruto vs Sasuke vs Orochimaru vs Tsunade vs Jiraiya vs Kakashi

Ha mindenki a legerősebb állapotába harcol akkor gondolom FMS Sasuke meg mostani Naruto. Halálozási sorrend szerintem valahogy úgy nézne ki, hogy Tsunade,Kakashi,Jiraya,Orochimaru aztán vagy sasuke vagy naruto az még kérdéses. Ha százalékokba kéne rendezni akkor véleményem szerint Sasuke 25%, Naruto 25%, Orochimaru 15%, Jiraya 13%, Kakashi 12%, Tsunade 10%.
Naplózva
Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8022 Dátum: 12 dec 31, 17:00:50 »

Gaara homokjában van víz így tömörebb, és jobban véd, de a túlzott vízmenyiség hat rá.Viszont Meitől olyan bika víz technikát, szal inkábba lávában, és a savban van az ereje...! Nevet

Na hát a tömegharc érdekes lenne, mert Jiraiyát Narutoval nehéz összehozni, mert mind a 2 Senin formát használ, szal nem tudnánk kinek segítene a 2 béka(Fukasaku, Shima) de gondolom Jiraiyanak... de Naruto aznélkül is fel tudja venni a Senin formát, csak ídő kell neki, és ebben a harcban nem lenne ideje, kivéve ha eleve így érkezik meg a harcmezőre, de nem tom hogy gondoltad, hogy megbeszélt a harc, vagy mit tom én összefutnak, oszt egymásnak esnek...

Nah szal én úgy fogom írni hogy véletlenszerű...

Szóval Naruto mire is tudna támaszkodni ilyen helyzetben ilyen kaliberű ellenfelekel...hát csak a kjuubi mód lenne...
Kakashi a sima Sharingannal nem sokra mene, de az elemeivel, és elemkombókkal, valamint a kamuival tudna harcolni ellenük...
Na most Jiraiya használhatná a békákat, és ezáltal a senin formát is, mivel a békák nyernék a természeti chakrát(Fukasaku, Shima)
Tsunade ismét a közelharcra tudna támaszkodni, és a gyógyítására, ami hatásos is...
Orochimaru hát rengeteg chakrája van, és az éledős technikái is naon kemények...
Sasuke na nem is kell részleteznem, FMS naon hasznos xD

Hát őszintén ennek annyi variációja lehet, hogy ki kivel nyomja, hogy nem is lehet megállapítani...
 Én szeretek felépíteni egy harcot, és mivan akkor pl.:hogy Naruto és Sasuke összecsap, és teljesen új harctérre kerülnek, az összes fél szétváll 2vs2 re, és lehet hogy egy ember mosojjal az arcán visszajön a másik pedig hulla fáradtan, és kimerülve...innen fogva bárki nyerhet(remélem érthető volt) xD

Őszintén szólva bárki nyerhet, és ezt nem is firtatnám.... xD

Akk felraknák párat xD:

Killer Bee vs Ororchimaru(Edo tenseillel csak hogy érdekesebb legyen xD)

Kabuto vs Jiraiya

A, Gaara, Mei, Oonoki, Tsunade vs Nagato + Pein Hat Útja ( nem lessz vékony, úgy irányítja őket mint Tobi)
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 31, 17:03:59 írta Johni » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8023 Dátum: 12 dec 31, 17:29:25 »

Naruto vs Sasuke vs Orochimaru vs Tsunade vs Jiraiya vs Kakashi

Nem fair Naruto-t a jelenlegi formájában Sanniin szintű ellenfelek ellen küldeni, mivel túl erős. Csinál 25 klónt és szétszivatja a bandát Kakashi-val, Sasuke-val és a Sannin-nal együtt. Nálam ebben a harcban ő az abszolút győztes.

Naruto 55%
Sasuke 3O %
Sannin tagok 7, 5 %
Kakashi 7, 5 %

Inkább egy ilyen tömegharcot javasolnék:

Hidan vs Tsunade vs Kakuzu vs Orochimaru, avagy azon karakterek harca, akiket nehéz kinyírni-

illetve:

SM Naruto vs Tsunade vs Kakuzu
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 31, 17:31:13 írta TsunadeHime » Naplózva

Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8024 Dátum: 12 dec 31, 18:20:39 »

Hidan vs Tsunade vs Kakuzu vs Orochimaru:

Hát ez is attól függ, hogy különveszem őket, hogy leállnak 2vs2 ben, vagy egymásnak rontanak "4 en"
Ugyanis Kakuzuék 5 en mennek xD

Na túl sokat lehetne filózni azon hogy mi lenne ha szétválnának...
Szal úgy írom, hogy megküzdenek együtt, Na Hidannak semmi esélyt nem adok, mivel a szertartását nem fogja tudni elvégezni, és pusztán közelharcal nem fogja legyőzni őket, nem mindennapi ninjákról vannak szók...Tsunadénak töb esélye van az idegrendszeres technikálya miatt, de ez sem marcsira nem fog használni, mert újjászületik, sem pedig Kakuzura, mert Kakuzunak elég anyi hogy hátul áll, és harcolnak neki a szivei, azokra pedig nem fog hatni Tsunade technikái.Szóval marad Marcsi és kakuzu, akik viszont elég problémásak, mert mindketten sokáig húznák, de sztem Kakuzu legyőzné hosszútávon Marcsit az elem kombókkal, viszont lehet hogy marcsi visszatudna vágni a Yamata no orochi technikájával, de nem tudjuk mennyit bírna a fehérkígyó bőre, a kombókkal szemben...(elég komplikált, de nézzétek el fáradt vok xDD)

Hidan:10%
Tsunade:20%
Kakuzu:40%
Orochimaru:30%

SM Naruto vs Tsunade vs Naruto

Ugyan azt tartom valószínűnek mint az elöbbi harcban Kakuzu esetében...Viszont Narutot esélyesebbnek tartom mint Tsunadet a Rasengan kombokal, de Kakuzu komboi ellen nem lenne elég, mivel nem kel közelkerülnie, és távolsági technikái is vanak...

Összességében:
SM Naruto:30%
Tsunade:10%
Kakuzu:60%
Naplózva

Oldalak: 1 ... 533 534 [535] 536 537 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins