24 nov 17, 14:36:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229834 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
CsukiIce
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7920 Dátum: 12 okt 11, 11:41:25 »

Na utoljára még írok ehhez a harchoz aztán kiszállok egy darabig, mert nem tudom felfogni, hogy lehet vki ekkora "fan".

Félreértettél. Tsunadénak nem a bőre, hanem a teste ellenálló. Amint azt láthattuk a Senju DNS csodákra képes. Tehát a Raikage bőre lehet bármilyen ellenálló, mert egy Susanoo-törő pofontól a Raikage is megszédülne. Ha rajta van a VP, akkor kell 2-3 ütés. De a Raikage minden egyes ütés után lyukasabb és lassabb lenne.  Így szerintem ha Tsunade egyszer eltalálja a győzelme már szinte biztos.
A Raikage bőre és teste az ellenálló, nem pedig Tsunade-é. Neki sem a bőre, sem a teste nem az. Az eddig begyűjtött ütések és az ezek utáni sérülések alapján kb egy átlagos shinobiéhoz hasonló. A Hokage azért kemény, mert tudja magát nagyon gyorsan és hatásosan gyógyítani, ha szükséges, akár pecsétek nélkül is. Ezt láttuk a teleportálásnál is. A másik dolog, hogy szerinted azért mert nagyot tud ütni Tsunade, már a beszedett pofonokat sem érzi meg? Ez is hülyeség. Pont hogy a Raikage az, aki majdnem olyan erőset üt mint Tsunade, viszont neki van védelme, a villámpajzs. Tsunadénak semmi ilyenje nincs. Ja és a lényeg, hogy állításod szerint 2-3 pofontól vége lenne A-nak. Még mindig nem látja őt a Hokage!!!

Most kicsit sok lesz az idézés, szeretnék mindenről írni:
Idézetet írta:
Elkezdődik a harc. A Raikage rohan, a Hokage azt sem tudja mi történik a harctéten. Körülnéz, hogy nem-e látja, erre a Raikage hátulról megüti. A sérülése nem túl komoly, mert a Raikage üvöltözve támadt rá és így a hang alapján nagyjából behatárolta a támadás irányát.
Ennek jellemzésére már a komolytalan szó is túl komoly. Kezdjük sorban. Mire körülnéz Tsunade h merre is lehet A, már repült is a feje és ezt nem tudja visszarakni. Miért üvöltözik A??? Ez honnan jött? Hang alapján behatárolni? Ez is hülyeség, mert a fény (látás) kicsit gyorsabb mint a hang, azaz mire meghallja, addigra rég csattant a pofon. Mielőtt azt írná vki, hogy a Raikage nem mozog fénysebességgel, itt ez nem is számít, mert a hangsebességgel mozgó dolgokat az ember látja, azaz biztos gyorsabb A mint a hang.

Idézetet írta:
Még bekap néhány ütést, majd rájön, hogy a Raikage eléggé ostoba, mivel csak rohangál és csapkod, nem igazán taktikázik.
Mivel Tsunade jó megfigyelő,  képes alakalmazkodni az ellenfél harcstílusához. ( lásd Sakura vs Sasori). A Raikage következő támadásakor akár úgy is helyezkedhet, hogy neki kedvező legyen: Susanoo kard begyűjtő pózba.
"Még bekap néhány ütést" --> Faceg. Tsunade alkalmazkodik az ellenfél harcstílusához dolog mit jelent? Felgyorsul annyira mint A? Máshogy nem tud, helyezkedhet tőlem még magzatpózba is, akkor sem tud mit kezdeni A-val, mert még mindig nem látja, hogy honnan és milyen támadás jön!!! Mi van ha "Susanoo kard begyűjtő pózba" van és kap a fejére egy ütést?

Idézetet írta:
Ha a Raikage hátulról támadja meg, Tsunade-nak még könnyebb dolga lesz: egyszerűen átrúgja a Raikage gyomrát ( vagy lerúgja a  pöcsét )
Álltál már vki mögött közel hozzá? Nem tudna hátra rúgni, de még mindig ott tartunk, hogy fejre miért nem üthet A?

Idézetet írta:
A lar. szép és jó, de az ereje még annak sincs Tsunade szintjén. Tehát ha azt állítod, hogy a Hokage kidőlne egy Lariat-tól az olyan, mintha azt mondanád a Raikage kidől egy Tsunade féle ütéstől. A fejét meg nem viszi le, pontosan azért, mert Tsunade egy képzett közelharcos.
Leginkább a 2. mondattal van bajom:
  • Még mindig nincs védelme Tsunadénak vagyis ő a testével fogja fel az ütéseket, majd a sérüléseket gyógyítja. Ez egészen addig működik, amíg a feje vagy keze el nem válik a testétől. A Raikage testét ezzel szemben az ütések erejének töredéke éri el a pajzs miatt.
  • Pontosan azt mondom, hogy a Hokage kidőlne egy Lariattól, de ez nem olyan mint ha azt mondanám, hogy ez fordítva is igaz. Tsunade számára A még mindig láthatatlan!
Az utolsó mondat pedig egy igazi gyöngyszem. Lehet hogy képzett közelharcos, de ha nem látja a támadást, akkor nem tud védekezni.

Idézetet írta:
Egyébként meg éppen azért van igazam, mert fan vagyok. Mivel szeretem az adott karaktert, nem csak felszinesen vizsgálom meg őt.  Ti csak azt látjátok Tsunade-ből, hogy lassú, nagyokat üt és könnyen lelehet fejezni. Viszont én mangából vett példákkal cáfolom ezeket az érveiteket.  
Ezekben a mondatokban ^^^^ még annyira sincs igazad, mint a harcban. Ja és a manga nem a Madara vs Kagék harccal kezdődött! 'A' már előtte is harcolt párszor. Nevet
Itt meg is ragadnám az alkalmat és kérdeznék tőled vmit: Ha a Raikage ütése olyan erős, hogy gond nélkül átnyúl Tsunadén, akkor ha a Hokage kapna olyan erősségű pofont vkitől, mint amilyet ő tud ütni, mi történne vele? Szerinted ki bírna ki több "Susanoo-törő pofont", A vagy Tsunade? Ki lenne az aki előbb kifeküdne? (Visszaütés nincs, csak pofongyűjtés.) Ezzel kérdéssel, példával arra próbálok rámutatni, hogy van nekünk egy Sasukénk, aki már harcolt A ellen és ott bevitt egy, a Kakashi-féle Raikirihez hasonló szúró támadást (Chidori?) az 1. szintű villámpajzson keresztül. Ezt a támadást már többször láttuk mások ellen és ott bizony ha az ellenfél a védtelen testével (pl: nincs körülötte villámpajzs) próbálja felfogni az ütést, akkor a Raikiris kéz bizony könnyedén átszalad rajta. Tehát egy ilyen Raikiri Tsunadén átmenne, A-n pedig nem. Hiába tudja gyógyítani magát Tsunade, ha beszed 1 db!!! végzetes ütést, már vége is. Egyébként ha nem fejre megy A, hanem testre, akkor szerinted mi történne, ha nem a kardokat gyűjtő hasán, hanem a szívénél menne át a Raikage keze?
Már néhány oldalt megtöltöttünk ezzel a harccal és még mindig ott tartunk, hogy csak a testre üthet A. Azzal nem is foglalkozol, hogy Tsunade nem is látja A mozgását, támadásait, mi van ha kap a fejére egy ütést a Hokage, arról nem is beszélve, amit itt a hsz végén fejtegettem.

szerk.: Tsunade simán eléri a Kage szintet, de nem a harci tudásának köszönhetően. Nála ez szerintem átlagos, mint a sebessége is (nem lassú, hanem átlagos, csak A-hoz ez nagyon kevés), viszont a gyógyításban és emiatt szívósságban magasan a többi Kage felett van. Sajnos ez egy Ki nyerne topic, itt neki kevesebb babér terem, mint a többi Kagénak (kivétel talán Mei).
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 11, 12:06:09 írta CsukiIce » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7921 Dátum: 12 okt 11, 12:20:57 »

CsukiIce - Fogad el, hogy TsunadeHime így gondolja, hogy Tsunade erősebb lenne mint a Raikage egy egymás elleni harcban. Ő így gondolja és ezt nemigen lehet megváltoztatni amig más információkat meg nem ismerünk. Mellesleg én is így gondoltam, hogy a Raikage erősebb, de végül új információk ismeretében megváltoztattam ezt a véleményem. Így most már nincs egyedül. Mindkettejük mellett van pro és kontra. Mindketten tudnak olyat amit a másik nem. Alapvetően a Raikage támadó jellegű harcos míg Tsunade pedig védekező felfogású. Márpedig a védekezés mindig kevesebb erőt és mozgékonyságot igényel mint a támadás képessége. Tehát Tsunadének nem is kell olyan gyorsnak lennie. Nála a reakcióidőnek és az erőnek kell ami domináljon. Nálam így lennének egyformák. Részemről az döntött Tsunade javára később, hogy megismertem Tsunade gyógyító képességét amely még kiegészül Katsuyu lehetőségeivel. Amíg új információkat nem kapok ez így is marad.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7922 Dátum: 12 okt 11, 19:27:10 »

Számomra is egyértelmű az A vs Tsunade

Egyetlen pozitívuma a regeneráció, de azzal nem nyerhetsz harcot egy leggyorsabban mozgó, biju chakrájú, barna villanás ellen.
Tsunadének egyetlen ütésre/rúgásra nem lenne ideje, ez nálam tény. Kettétörné őt a raikage 5 másodperc alatt.
Rini amit írsz, a reakcióidőről, az nem játszik itt; egy ember kerülte ki a támadását Yondaime Hokage, most említette animeben. Most nem akarom ecsetelni hol van tsunade reakció ideje hozzá képest, de sehol.
Mire megérezné az ütést, azóta kap újabb négyet, és darabokban hever = nincs kézpecsét, se semmi idézés.

Tsunade teste nem kemény, a kusanagi úgy járkált ki/be mint kés a vajon. Akkor a raikage tenyere lecsapná a szép fejét mint vak a poharat.
Aki nem elfogult nem értem hogy adhatja neki a harcot, mint ezerszer elmondta tsuandehime is, ő egy gyógyító, nincs sok keresni valója 1v1ben, egyszerűen más kategória.

(ja azt is hadd említsem meg hogy itachit/sasukét lenyomja gaara, de tsunadét nem? hát hová lesz a világ maunika?!
ráadásul gaara mellett annyira érvet felhoztál miként győzi le az ucihákat akik kb a legjobb távolsági támadásúak, de egy 100%közelharcos aki csak gyógyul az elveri őt?)
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 11, 19:28:18 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7923 Dátum: 12 okt 20, 12:38:06 »

Felhoznék két új harcot. Shippuudenes Neji vs Zabuza elleni Kakashi (Amikor elverte zabuzát nagy nehezen) másik pedig kimimaro (egészségesen) vs Zabuza elleni Kakashi. Szerintem mind két harc szoros lenne. Shippuudenes Neji vs Kakashi szerintem döntetlen lenne hisz kakashi és neji is magas intellegenciával rendelkezik és zabuza elleni kakashi nem rendelkezik nagy állóképességgel valamint sok chakrája sincsen míg ez nejiről nem hinném, hogy elmondhatni viszont kakashi mellett szóljon az, hogy nagyobb tapasztalattal rendelkezik mint neji, de kakashinak eléggé kellemetlen lenne közel harcban harcolni neji ellen attól függetlenül, hogy sharingannal rendelkezik. Főleg, hogy neji minden találata veszélyes tud lenni meg ott az a 360%-os fordulat is meg az a nagy ütés ami eléggé elrepíti az ellenfelet. Szerintem ez 50-50-es harc lenne. Egészséges Kimimaro vs Kakashi hát ezt még nehezebb megjósolni mivel egészséges kimimaro erejét nem nagyon lehet belőni,de viszont egyedül elrendezte azt a hang négyest a hang négyes pedig két jouninnal elbánt. Szóval Egészséges kimimaro ereje valahol erős jounin környékén lehet így jó harcot lebírna tolni zabuza elleni kakashival szerintem. Viszont kimimaro végző jutsuját (amikor gaaranak már repülni kellett mivel a földön minden teli volt éles csonttal) nem tudom, hogy bírná kakashi kivédeni hisz repülni nem tud tudtommal. Szóval véleményem szerint 51-49 lenne kimimaronak. Vélemények?
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #7924 Dátum: 12 okt 20, 13:38:38 »

Kakashi vs Kimimaro ( egészséges ): Szerintem abszolút kakashi a nyerő. De azért nem hozná elő egyből a kamui-t. Szerintem ha kimimaro egészséges akkor a támadásai meg a védelme meg minden minimum meg kétszereződik Maximum meg háromszorozódik. Kakashi sharingan nélkül elbír vele ha alap formában harcol kimimaro. Ha 1. szintű átokpecsétre vált ott már húzós, de ha 2. szintre lép akkor már ott kell a sharingan, mert elég gyorsan veszít ha nem. Kakashi állítólag több mint 1000 jutsut lemásolt ezért biztos előrukkolhat valamivel amivel távol tarthatja magától kimimarot. Azért kakashinak adom 55-45-re és ha kamui-val akarja befejezni akkor 80-20.

Senju hashirama & Senju tobirama vs Obito ( felnőtt ) & Madara
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7925 Dátum: 12 okt 20, 13:51:17 »

Idézet
Kakashi vs Kimimaro ( egészséges ): Szerintem abszolút kakashi a nyerő. De azért nem hozná elő egyből a kamui-t.

Szerintem te félreolvastad. Én nem a mangekyou sharinganos kakashit mondtam hanem a zabuza elleni kakashit valamint hiába tud 1000jutsut ha abból kb. láttunk a sima narutoból olyan három-négyet és már azoktól is a földet fogta majdnem. Valamint a mostani kakashi aki kamuival tolja sokkal több chakrával rendelkezik mint a zabuza ellenis és több jutsut is ismer. Nyilván a mostani kakashi odaverné az egészséges kimimarot meg shippuudenes nejit is, de zabuza elleni kakashit írtam.
Abba a harcba meg amit te írtál ott tobirama használ edo tenseit? Mondjuk szerintem tök nyolc, hogy használ vagy nem hisz orochimaru is tovább fejlesztette a tobiramás edo tenseit és az volt a sarutobi elleni edo tensei, de mint láthattuk az se volt valami nagy szám és orochimarusat meg kabuto fejlesztette tovább ami már tényleg nagy szám. Valamint nem tudnánk, hogy edo tenseiből kiket hozna vissza a tobirama. Ha edo tensei-t használhat akkor szerintem ő+hashirama kikapna mondjuk olyan 54-46-ra ha pedig nem használhat akkor olyan 56-44-re. Szerintem itt madara+hashirama hosszasan elharcolgatnának, obito pedig elverné tobiramát jelenlegi információk alapján főleg, hogy negyedik hokage még ki is jelentette, hogy obito tér idő jutsuja felülmúlja még az övét is meg tobiramáét is és mint tudjuk azóta már tudja az uchiha tiltos jutsukat is obito meg láthatatlan is tud lenni ami szintén kellemetlen lehet tobiramának. Szóval szerintem obito+tobi harcolna és olyan 5 perc után obito nyerne, de ki lenne fáradva viszont még obitonak lenne annyi ereje véleményem szerint, hogy besegítsen madarának és átbillentse a mérleget hozzájuk. (Ja és ez madara elmondása szerint lenne ez a harc szóval, hogy hashirama erősebb mint madara, de véleményem szerint három útas madara elverné hashiramát, de hát hadd tudja jobban madara mint én) Viszont véleményem szerint 65-35-re is elverhetné a két uchiha páros a két senjut, de próbáltam a legkorrektebb lenni a harc során. Valamint a Tízfarkú tárolóját is bírja használni a két uchiha és végső esetekbe még az izanagit is amit több mint öt percig képesek használni fejenként.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 14:00:24 írta Mach5 » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #7926 Dátum: 12 okt 20, 16:00:58 »

Jah, csak én nem a zabuzásat írtam direkt, mert az a kakashi egy 0. Szó szerint. De ha a vélemény érdekel akkor kimimaro földbe gyalulja alap formájában. Egyébként nem írtam tobiramához semmi extrát mivel nekem elég ha víz elemet használ és kész. Legyenek inkább más harcok. Neji ( shippuudenes ) & Hinata ( Shippuudenes ) VS Gai ( maximum 6. kapu )
MS sasuke ( danzou elleni csak nem idézhet madarat és kígyókat se ) vs Gai csapat & Yamato
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7927 Dátum: 12 okt 20, 16:16:07 »

Idézet
MS sasuke ( danzou elleni csak nem idézhet madarat és kígyókat se ) vs Gai csapat & Yamato

Szerintem Ms Sasuke nyerne olyan 60-40-re és, hogy miért? Gai csapat akkor gondolom abba nem tartozik bele Gai hanem csak a három diákja valamint yamato is sasuke ellen. Láthattuk, hogy Kisame(aki erejének a 30%-át vagy mennyit használhatta eléggé szépen megküzdött Gaival+Csapatával szóval ms sasukenak most hasonló erővel kell megküzdenie azzal a különbséggel, hogy gai helyett yamato van aki szerintem nincs olyan erős mint gai volt akkor, de tegyük fel van. Ms Sasuke szerintem bőven kiteszi kisame erejének a 30%át ergo ő is elbírna olyan hosszasan harcolni gai csapattal meg yamatoval, de mivel szerintem ms sasuke egy magába hasonló erőt képviselhet mint kisame (ahol erejének 100%át használja) így szerintem beveri gai csapatot meg yamatot is. Ráadásul danzou elleni még használta az agyát is valamennyire és ott már amaterasut is jól bírta használni valamint susanooját is. Szóval szerintem 60-40-re nyerne az ms sasuke, ha nem többre.
Amúgy szerintem kéne olyan szavazás a ki nyerne csatában? ahol elején kilennének téve harcok és ha például sasuke vs naruto lenne és valaki sasukera szavaz, hogy ő nyerne akkor sasuke kapna egy pontot ha pedig narutora szavaz valaki akkor ő is kapna egyet itt pedig ha valaki akarná akkor meg lehetne indokolni, hogy ki miért nyert:D Remélem érthetően leírtam, szerintem így mindenki jobban elbírná dönteni meg látná az erő különbségeket. Meg például valaki ide ír egy harcot és szavazni lehetne, hogy ki nyerne, végén pedig megkapnánk egy eredményt. Persze ez csak egy ötlet lenne:D
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 16:43:28 írta Mach5 » Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7928 Dátum: 12 okt 22, 09:44:01 »

2 szerintem viszonylag érdekes harcot dobnék fel:
Minato vs Mostani Tobi/obito (10farkú nélkül)
Minato vs Raikage a mostani szintjén

Minato már mind a 2 harcost legyőzte , viszont azóta nagyon sokat fejlődtek, kíváncsi lennék h ti hogyan látjátok ezeknak a ki a gyorsabb és ki tekeportál jobban csatáknak a végkimenetelét!!
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 29, 10:06:13 írta vegita » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7929 Dátum: 12 nov 01, 17:26:39 »

Idézet
Minato vs Mostani Tobi/obito (10farkú nélkül)
Minato vs Raikage a mostani szintjén

Minato vs Mostani tobinál szerintem tobi nyerne, hisz régi minato vs tobi harcnál is azért meggyűlt minatonak a tobival baja viszont ott tobi csak a szellem módot használta. Azóta már rinnegant is használ (lehet nem úgy mint pein, de azért az is dob az erején) valamint láthattuk, hogy tud uchiha jutsukat is meg fa elemet szóval ha életre halálra harcolnának akkor szerintem tobi nyerne a mostani erejével olyan 55-45-re. Minato vs Raikagenál meg minato nyerne hisz nem csak, hogy gyorsabb hanem okosabb is nálla nem is kicsivel valamint tud pecsételő jutsukat is használni. Ja és raikage mg mindig azt mondja, hogy minato után ő a leggyorsabb szóval nyilván nem fejlődött azóta annyit raikage a gyorsaságba, hogy minatot legyorsulja:D Szóval minato vs raikage olyan 56-44 lenne minato javára.

Felhoznék új harcot én is. Pein vs Raikage+Segítői+Gaara+Segítői. Ha nem ismerik egymást akkor szerintem döntetlen lenne ez a harc viszont ha ismerik mind egymást akkor szerintem a 2kage+4segítő nyerne olyan 52-48-ra. Azért a 4segítőt se szabad elhanyagolni hisz mind a 4en jounin szinten vannak és nem is bénák. Ehhez még hozzá társul a 2kage is ráadásul úgy, hogy kibírják egészíteni egymást mert mind ketten más technikákkal rendelkeznek. Egyik támadóval másik védekezővel.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7930 Dátum: 12 nov 03, 12:43:54 »

Minat Vs Raikage:
Lehet h minato gyorsabb, de semmi olyan támadása nincs ami különösebb kárt tudna okozni a kage ban... láttuk h a kard csak ugy lepattant róla.. a chidori nem ért semmit..... akkor egy rasengan vagy egy kunai se éren...
esetleg csak akkor tudna kárt tenni a raikage ban a senin módba csapatná a dolgot!

Pein vs Kagek+ segítők:
Szerintem Peint a raikage is elintézné egymagában... Azért a 2. szintű villámpajzs al vagy amikor éppen maximumra kapcsol és oylan gyors h sharingan se követi le, meg olyat üt h egy egész terem darabokra törik, pein nem tudna mit csinálni...
szerintem pein vs A  ha nem ismerik egymást 70-30% A-nak
Gaara is eléggé megtudná izzasztani peint , hisz neki van a legjobb abszolút védelme, meg tudna távolról támadni,.. és ha deidara c3 mát kifogta akk egy fullos shinra tenseit is kifogna... szerintem segítőkkel lehozná ő is a harcot, egyedül nem biztos

Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7931 Dátum: 12 nov 04, 15:25:10 »

Ki nyerne szerintetek: Itachi vs Obito ? (szerintem itachi mert már 12 évesen anbu volt, ő találta fel a susanoo-t, az izanamit is csak ő tudja, meg okosabb is + ottvan a totsukanoo tsurugi)

Madara vs itachi ? (ezt már nehezebb itt vagy egyenlő erősek, vagy madara az erősebb mert kiütötte mind az 5-kage-t úgy hogy 1 karc se lett rajta.. mondjuk szerintem itachi is kiütötte volna mind az 5 kagét...)

Am szerintem pein kiütné a raikagét.... amúgy is deidara ch3-ma sokkal gyengébb mint a pein shinratensei-e, vagy chibaku tenseie.. Hiába tudna gyorsan futkárosni ha shinratensei miatt közelébe se megy..
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 15:30:59 írta cimpeti » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7932 Dátum: 12 nov 04, 15:47:18 »

Én is régen érveltem a raikage mellett, pein ellen de beláttam hibáim.

Pein egyedül verte szét a teljes Konohát, benne az elitekkel hokagéval, kakashival, anbuval. Erre semmilyen més személy nem lett volna képes. (ja és lenyomta 1v1be a tendo narutot, majd elkapta a 6farkú kyubit).

Nem mellesleg Nagatóként berántotta sárga narutot (és megalázta Beevel együtt), aki egyforma gyors a raikagével. Akkor képzeljük el mennyi esélye van A-nak, hát nem sok.

Ja és egy shinra tensei nem kicsit hatékonyabb fegyver mint a bomba. Főleg ami lerongyolta konohagurét. Azt két sivatagnyi homokkal nem védeni ki Gaara.
Gaara esélye segítőkkel együtt is nulla. A raikagénak adok egy hangyányit, mert bírom  Pojén

Ha hatan mennek rá, akkor sem tehetnek egyebet mint hogy bíznak A-ban és abban hogy nagató miközben pislog szívrohamot kap...Hogy példát említsek Idézések ellen is tehetetlenek, ha a többi megvédi az idézőt.

itachi vs obito: Igen itachi száz mérfölddel volt tehetségesebb mint obito, de obito m.s-je erősebb nálam. A kérdés hogy ha egészséges ita akkor meddig tudja fenntartani a susanót és hogy be tud e lépni a susanóba obito.
Mert ha be tud akkor nyer 100-ra egyébként meglehetősen egyenlők a felek.
(és hozzátenném hogy obito, főleg a turbózott 3utas jóval több chakrával bír mint itachi. Aki ellenben a legokosabb karakter)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7933 Dátum: 12 nov 04, 16:36:52 »

Ja :DDD szerintem obito még a rinnegan-jával is gyengébb itachinál...
azért is mert kabutot a saját erejével győzte le , és kivédehetetlen az a jutsu amit használt a z izanamit"
Obito meg amikor harcolt naruto,kakashi,gai - trioval hogy szétsérült, szerintem ha nemmegy oda madara akkor lehet hogy kiesett volna (és még így is a rinnegannal)
Itachi szerintem könynedén elintézte volna mind3-at egy karc nélkül.. ő a legjobb a genjutsukban- és a leg kiszámíthatatlanabb karakter.

Kérdeznék még..
deidara vs kakuzu
Hanzou vs Danzou
Madara(az akit felélesztett kabuto, nem pedig a tobi akire azthitték hogy ő madara) vs pein,sasori,hidan,kakuzu,deidara,kisame ?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 17:20:57 írta cimpeti » Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #7934 Dátum: 12 nov 04, 17:01:32 »

Deidara vs Kakuzu- ha Deidara okosan játszik (levegőből támad), akkor nyer 90%-ra, ha nem (lsd. Sasuke), akkor veszít 98%-ra.
Danzo, max. 3 Izanagi és biztosan nyer. 99,9%.

85% Madarának. Ha nem kapcsolja be időben a Susano'ot, akkor mindegyikük gondot okozhat (Sasori- mérgek, Pein- lélekkitépés, Kakuzu- szívkiszedés, Deidara- szétrobbantás, Hidan- egy csepp vér és a Susano'o sem segít). Talán Susano'oval is behúzható Chibaku Tensei, C4 segítségével, de erre kevés az esély.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 20:49:58 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Oldalak: 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins