24 nov 17, 22:41:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 519 520 [521] 522 523 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230246 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7800 Dátum: 12 szep 08, 18:09:58 »

Ó, félre értettél Mosolyog
Én egy percig se vitattam, hogy ameddig a gömbben vannak, esetleg homokkal, rengeteg homokkal támadnak, addig az Uchiha páros hasznát venné az Amaterasu-nak.

Nemrég elég hosszasan ki lett tárgyalva, hogy ez egy quick battle és nem kell törődniük az utána következő kockázatokkal.
Ha olyan nagy bajban lennének, akkor az Izanagi-t igenis használnák. Inkább veszítsék el az egyik szemüket, minthogy meghaljanak.
Nem kötekedésből, de ez épp olyan, mint Tsunade pecsétje. Ha elfogy a chakrája, akkor kifekszik. Ezekszerint ne használja a harcokban, mert néznie kell a jövőre is? Én kétlem.

Miután használták az Izanagi-t a kage-k a levegőből nem jönnének rá, hogy ez egy csapda. Tudtommal nekik nincs olyan képességük, amivel észreveszik a bushinokat. Esetleg azt, hogy ténylegesen meghaltak.
Másképp hogyan ellenőrzik le? Hát közel mennek. Mivel a látszat az, hogy halottak nem kell már fent tartaniuk az őket körülvevő gömböt, mert ez is chakrát igényel.
Amint leeresztik a védelmet, az Uchiha páros Amaterasu-val indít. Erre írtam azt, hogy nem bírják kivédeni, hacsak a homok/arany nem mozog a Raikage sebességén.

Hogy hol bújnak el a testvérek? Elvégre Gaara és az apja átrendezték a terepet, a támadásukkal. Szóval már nem sík, ezáltal lehet bujkálni.
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7801 Dátum: 12 szep 08, 19:31:53 »

Szerintem ez azon ritka harcok egyike, amiben Sasuke sokkal többet ér, mint Itachi. Viszont szerintem ő egyedül lehozná a meccset, még CS2 formában. Egysíkú Gaara és faterjának a harcmodora, Sasukének pedig tökéletes fegyverei vannak a homok ellen: villám és repülés. De még Kirinnel sem kell pózolnia előtte, elég egy gyors Chidori Senbon, hogy legalább az egyiket átlyuggassa, meglepetés repüléssel és akár genjutsuval kombinálva egy Chidori Eiso is halálos lehet. Gaara homokját ugyanúgy kikerülheti, mint Deidara, de ha elkapja még akkor is háríthat egy Chidori Nagashival, (legrosszabb esetben kihoz egy döntetlent/elmenekül, ha a találkozást Deidara előttre tesszük).
De ha az alapfeltételezésem rossz lenne, és a homokozás nem föld jutsunak számít villám elleni gyengeséggel, a testvérek szerintem még akkor is győznek. Van annyi eszük, hogy mozgékony borda-Susano'ot használnak, és erős távolsági támadásokkal (Yasaka no Magatama, Susano'o nyíl) nyomás alatt tarthatják az apa-fia párost. Amaterasu lehet, hogy tényleg nem sokat ér, max egy gyors befejezésre, ha sikerül rést nyitni a védelmen, de annyira nagy szükség nincs is rá. Akár föld jutsu akár nem, az öt méteres Chidori penge és a Totsuka kard is átviszi a homok és arany védelmet, Sasukének még CS nélkül is ott van a sólyom repülésre, szorítana helyet Itachinak is. A genjutsut nehéz/lehetetlen elkerülni, alapból véletlen találkozást szoktunk feltételezni, ez mindenképpen Itachinak és Sasukének kedvez, elég egy ujjmozdítás, aztán egy-egy Amaterasu.
Ha a homok föld jutsunak számít, és Manda is megvan, akkor nekem CS2 Sasuke egyedül 60%-os nyertes. Ha nem, akkor csak 50, mert homokkal elkapható, és Gaara elég pro lett, az apja sem semmi, csak rossz az ellenfél.
Itachival együtt,  véletlen találkozást feltételezve 95% a testvéreknek, ha előtte fél perccel már tudják a felek, hogy találkozni fognak, akkor csak 85.

BTW Sasukének ki volt adva, hogy kussoljon és maradjon Kabuto ellen, Itachi nem akarta megölni. Ha az öcsin múlik szétkapja a helyet a négyszeművel együtt, valószínűleg még a furulyás szopatás előtt.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7802 Dátum: 12 szep 08, 20:40:57 »

Gaara+4. vs. Itachi+Sasuke:

Nah szóval kezdjük ott hogy a Part1 óta Gaara annyit fejlődött hogy az valami hihetetlen, persze tudom Sasuke is, de akkor ne hanyagoljuk már Gaarát se kacsint A másik: Sasuke csak a Sólyom miatt tud repülni, mivel amikor Itachi Uchiha felszabadította az ÁCS alol azóta önmaga nem tud repülni, csak a sólyommal. DE! Ha a sólymot elintézik ketten akkor löttek a repülésnek, tehát innetől fogva nem nyerhetnek. Ezenkívül Gaara se perc alatt hozza létre maga körül a gömböt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/248/17 http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/248/18
Ja és ha ez nem elég íme még két link ami bizonyítja hogy Gaara mennyi homokot képes mozgósítani egy pillanat alatt:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/249/14 http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/249/15 --> ez a két link mást is bizonyít: hogy milyen jó Gaara homokjának a felfogó képessége. Az a robbanás képes lett volna a földdle egyenlővé tenni az egész falut, Gaara mégis egy szempillantás alatt kivédte. Na mármost akkor az Apjával együtt miért ne védenék ki a nyílat vagy a Yasaki No Magamatát? Jah igen és még annyi hozzátennék hogy Gaara jelen pillantban sokkal erősebb mitn a Shippuden elején.
A másik: Itachi/Sasuke mióta tud Izanagizni? Tobi azt mondta azt csak azok használhatják akikben egyszerre van jelen az Uchihák és a Senjuk ereje is. Ha valamiről lemaradtam én kérek elnézést. De valaki linket adjon lehetőleg kacsint

A Muu+MS Sasuke vs. Peinben egyet értek laci1005-tel, mondjuk annyit megjegyeznék hogy Muu akár be is állhat Sasuke Sus'sanojában, majd amikor Sasuke kilőtte Tendot, a múmia-kage akkor harcolna. Végülis miért is ne?
Naplózva
NEWYQRK
Újonc
*

MostWanted

« Válasz #7803 Dátum: 12 szep 08, 22:09:29 »

ÉS Garra és az apja hogy harcolnak Itachival ha rá se nézhetnek a szemére????????  Technikai KO Technikai KO Technikai KO
Istenem skacok. Tsukuyomi Itachitol Közben Sasuke meg Susanoo zik. Uchiháknak nincs ellenfele. Tobinak csak egyszeme van még is alig birtak vele. Madara meg a 4 kaget alázza mint a szar. Hagyjuk már. Jó persze Garaaék is rohadt jók de mesze vannak itachitol. Ott vége ha a szemébe néznék akárcsak Kakashinak.  Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7804 Dátum: 12 szep 09, 00:08:45 »

És miért kellene valakinek a szemébe nézni harc közben? Ezt mindig is hülyeségnek tartottam, hogy valakinek a szemezés jut eszébe ha valaki egy Uchihával készül összecsapni. Ha ilyen egyszerű lenne ez a szemezős dolog akkor már régen az Uchihák uralnák a világot és nem létezett volna Senju klán mert semmi perc alatt eltiporták volna őket. Mégsem ez történt. Böven lehet úgy harcolni, hogy nem a másik szemébe nézegetsz. Csak példaként. Ha valakit nézek akkor ugyan úgy látom de ez nem azt jelenti, hogy a szemébe néznék. Vegyél példát a mai sportolókról. Ők sem a másik szemével vannak elfoglalva.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7805 Dátum: 12 szep 09, 00:16:36 »

Sivatagban, 2 homok használóval szembe állítani föld harcosokat az merőben bátor tett! Mosolyog
Nem kell a szemükbe nézni, hisz bármikor létrehoznak 1 homok szemet. Tudnak repülni, kemény védelmet húzni. Ne felejtsük 2en vannak. Erősíthetik egymás azonos jutsuját, ergo dupla az a védelem vagy támadás és mellé szinte kifogyhatatlan homok. Ezt a meccset nem nyerik meg az Uchihak. Homok tenger közepén leállni harcolni velük az epic fail.
Még annyit tennék hozzá, hogy az Izanagi is védhető (bár nem tudnak Izanagizni de most mondjuk tudnak). Gaara-ék ugye mindent érzékelnek ami a homokkal érintkezik.Hiába a bunshin, ők attól még tudni fogják, hogy valami nem stimmel, és azt is, hogy hol keressék őket. Itachi amúgy szerintem nem is harcolna, hisz jól tudná, hogy ez nem az a hely ahol igencsak sok esélyük lenne 2 kage ellen, akiknek a sivatag a menny!

NEWYQRK te meg szerintem hagyd az építő jellegű kritikáidat. Tobi dimenzió váltást használ. Mégis, mi a kakit tudtak volna ellen tenni?!
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7806 Dátum: 12 szep 09, 07:51:23 »

Rini: Raikage hogyan is lett kiütve, harci tapasztalattal és extrém nagy sebességével együtt? Madara szemébe nézett. Ha valakivel találkozol (lsd. Madara megjelenése, Itachi és Naruto az erdőben) az első dolog az lesz, hogy beazonosítod. Legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy az arcába nézel, és ezzel együtt garantáltan a szemébe is. De Itachinál ennyi sem kell, lenézel az akatsukis ruhára és ott a keze, amivel rögtön durva genjutsuba ejt, a következő pillanatban pedig rád küldi a fekete lángokat és game over.
Amit elfelejtettem figyelembe venni, de nem szóltatok érte az az, hogy ilyen terepen, ha Sasukéék gyalog jönnek, akkor nincs véletlen találkozás, mert Gaara érzi, hogy két alak lépked velük szembe. Ekkor pedig, mivel távolsági harcosok és nem hülyék kiküldik a Harmadik Szemet. Azzal elkaphatnak egy felvillanó Mangekyo Sharingant, mielőtt szétég Amaterasuban. Onnantól Sasuke is tudja, hogy ki lesz az ellenfelük, mert ismeri a technikát a chuunin vizsgáról. Innentől pedig nem más a helyzet, mint amikor mindkettőnek megmondják, hogy találkozni fognak. Sasuke madarat idéz, Gaaráék odarepülnek, szemüket takarják, kezdődik a fogócska. (Ha a madarat megfogják nem tudom, miért ne idézhetne Sasuke egy újat? Láttuk, hogy a levegőben is megy neki, és eddigi ismereteink alapján egy fajból többet is lehet idézni.) Még egyszer: Chidori Senbon ellen mit tudnak kezdeni? Azt nem fogja meg a homok. Susanó nyilat és Yasaka no Magatamát direkt úgy írtam, hogy nyomás alatt tartja a kazekagék védelmét, azt még megfognák, az igazi probléma a Chidori változatai, ha a kagék mellett érveltek ezt cáfoljátok légy szíves. Mivel véletlen találkozás nincs, fix 85 a testvéreknek.

Én is tudom, hogy két kage ellen nevetségesnek tűnik kihozni nyertesnek egy CS2 Sasukét, de egyszerűen nem látok semmilyen hatékony fegyvert a kezükben. Sivatagban ugyanígy felismerné Gaarát a Harmadik szemről, odarepülne és onnantól apríthatna Chidorikkal, de ha elkapják, és ha a Chidori Nagashi nem ütné a homokot  (de miért ne ütné?) még úgy is kiszabadulhatna Orochimaru lefolyós-testcseréjével, vagy kígyóival, végső esetben (ha Deidara előttre tesszük a találkozást) akkor kihozhatna egy döntetlen Mandával. Nekem marad az 50-50/60-40.
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7807 Dátum: 12 szep 09, 10:39:56 »

Kezdjük ott, hogy Gaara nem föld, hanem szél elemű.  Azt hiszem ez a mangában is elhangzik, de utánanéztem a databook-ban ( amit Kishi írt) és ott szél elemet ír Gaara-nál. Tehát a homokja nem csak úgy mozog, hanem Gaara szél elemet használ. És így már egész más a helyzet, hiszen a szél erősebb a villámnál. Tehát ha a helyszín a sivatag, hiába jön Sasuke a chidori bármely változatával, az életben nem fogja átvinni Gaara védelmét.
Emlékeztek arra, amikor a faluját védte meg egy pajzzsal? Egy olyan pajzzsal, amelyen még Deidara sem volt képes áthatolni? Most komolyan, nehogy már egy Chidori okozzon benne kárt.
( arra, hogy a CS2 Sasuke indul valamilyen esélyekkel 2 Kazekage ellen a sivatagban inkább nem mondok semmit  smirksweat)  
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 10:49:06 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7808 Dátum: 12 szep 09, 12:02:00 »

TsunadeHime: tényleg, akkor még gyenge is ellene, a Chidori Senbon sem megy át rajta valószínűleg, csak beleáll, mint a sima tű. És a Chidori Nagashi sem hatástalanítja a homokot, hanem fordítva, a homok söpri el a villámot. Akkor CS2 Sasuke nagyon kevés lenne ide, 5%-ot kap, mert egy genjutsu, Chidori penge vagy jól időzített Kirin és szerencse segíthet rajta.
Uchiha testvéreknek együtt így, hogy a villám nem fegyver csak 65%-ot adok.

Ha már felmerült: Sennin Kabuto vs Sasuke? Ugye a hang genjutsuig kell beaprítani a négyszeműt, szerintetek ez menne az öcsinek? Különböző helyszínek: Deidara elleni erdő, sivatag, Kabuto barlangja.
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7809 Dátum: 12 szep 09, 12:34:22 »

Azért Deidara rohadt messze van a kirin től. AMit csak a susanoo állított meg. Szóval a homokról is ennyit. ^^

Azért te se vagy egy karnyújtásnyira a fórumszabályzattól, szóval erről ennyit is ^^

+ értelme sincs ide firkantani, hogy a "kirin" így meg úgy és azért a "susanoo"...
Ha másik irányból nézem ezt a történetet akkor Dei fiú robbantása éppenséggel pusztítóbb mint egy Uchiha kiiktatására "készült technika".
Sasuke nem a tömeges pusztítást helyezte előtérbe hanem a testvére fejét akarta lekapni a helyéről, ezzel ellenben Dei terroristás tevékenysége legyen már elegendő erőben, ha már egy falut akart leradírozni a térképről Mosolyog

Botond tele van meglepetésekkel, hogy elment a Gaara féle szél elemig, de ez se győzi meg az Uchiha fanokat, cs2es Sasuke meg a villámgenerátor... ezt nem tudom melyik bolha firkantotta be, de köszönöm neki mert ennyit rég nevettem, ki is kellett mennem az udvarra mert ennyi boldogság nem fért el a szobámba.

Az meg külön bónusz, hogy még a sivatagi séta is fel lett dobva mint lehetőség és ezzel is a 2 kage van előnyben, de ezt is legyűri a szemes duó, és villám madárral aprítanak és összebújva szállnak tova a naplementébe... kész ":ASD"
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7810 Dátum: 12 szep 10, 09:58:49 »

Hanyagoljuk az Uchihas csatát és nézzünk néhány másikat:

Gaara vs A  és Danzou

Helyszín: szintén a sivatag
Feltételek: nincs KA, A-nak két keze van.

Gai vs Lee, Neji és Tenten

Feltételek: Gai csak az 5. kapuig mehet el, a többiek nincsenek korlátozva

Temari vs Kimimaro

Feltételek: Kimimaro egészséges
Helyszín: egy sík terep, tehát egyikük sem tud elbújni

Shikamaru és Shikaku vs Zabuza

feltételek: mindenki tud mindenkiről mindent  ikszdé

Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7811 Dátum: 12 szep 10, 17:50:39 »

Azért erre hogy gaara szél elemű, majd pont ez állítja meg az áramot, most köcsög vagyok és azt mondom amit te: hiszem ha látom. Ha linkelsz egyetlen egy olyan gaara támadást/védekezést amibe benne volt a szó hogy fuuton, akkor gaara harcba sem bocsátkozom többé  Pojén . És elismerem hogy sasuke raitonját megfoghatja ha nagyon jó fej vagyok.

Gai úgy megverné a kis köcsögjeit, és mindezt két perc alatt. Tenten egy ütéses ellenfél, lee alapjáraton gai árnyéka, neji pedig lassabb jóval mint gai kapukkal. Egyszer üti meg őket 3-4-5kapukkal annyi nekik.
kimimaró elveri temarit, de csak mert jobban szeretem és fingom sincs milyen erős lehet ha egészséges (bár tuti hogy kage szintet súrolja)

Ide módosítok mert nincs kedvem három sor kamut teleírni, na: azt is kishi írta hogy sarutobi a legerősebb kage a korosztályába tehát tsunadét (aki béna senki hozzá képest) úgy ütné ketté hogy az nem igaz, mégis folyton sírsz hogy "hiszem ha látom". "NA Hiszem Ha Látom" hogy gaara szél elemmel blokkolja a chidorit erről meg ennyit...
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 18:15:14 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7812 Dátum: 12 szep 10, 18:01:47 »

Gaara vs A-Danzo:
Ha lenne KA, akkor se kéne Danzo-nak használnia.
Így nézne ki a harc: amint szembe állnak egymással A egyből villámpajzs fel és támad. Most két lehetőség van:
1., Gaara felhúzza a gömböt és belehal az ütésbe
2., Nem húzza fel a gömböt és szintén belehal az ütésbe
Ha mégis túlélné és sikerülne felrepülni (ami kétlek...), akkor se érne túl sokat. Támadhat több tonnányi homokkal, A szépen elfut előle. Ezt játszanák egy darabig, majd Gaara kimerülne.
Ja, hogy Danzo is részt vesz a harcban...

Gai vs csapata:
Egyetértek az előttem lévő hozzászólással.

Temari vs Kimimaro:
Nem tudok mit hozzáfűzni, de hajlok Kimimaro felé.

Apaja-fia vs Zabuza:
Ha feljön a köd, akkor Zabuza nyert. Ha hamarabb elkapják, akkor a páros.

Szerk.:
Szerintem a raiton simán átmegy Gaara homokján. Az, hogy szél elemmel mozgatja még semmit se jelent.
Ennyi erővel a katon könnyedén átb*szná? Mert mindkét Uchiha képes katon-ra, és akkor övék a harc használjanak a kage-k bármennyi homokot. Sőt az Amaterasu is láng, szóval az is átmenne rajta...
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 18:40:57 írta laci1005 » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7813 Dátum: 12 szep 10, 18:09:25 »

Nem a szél elem, hanem a szél elem mozgatta Homok fogja megállítani az áramot (?). Manga oldalt nem tudok adni, egy részből azért, mert lusta vagyok, más részből meg azért, mert fölösleges. Ha neked a Kishi által írt databook nem elég bizonyíték, akkor egy manga oldal miért lenne az? Egyébként ha egy kicsit logikázol is rájössz, hogy Gaara szél elemű. Vegyük csak példának a Mizukagét: az ő eleme a víz, amelyet általában a száján keresztül lő. Tehát ő akkor teremti meg a vizet. De ugyan ez a helyzet a tűztechnikákkal, egyes földtechnikákkal, stb.
Gaara viszont nem maga teremti meg a homokját, hanem a hátán lévő lopótökben tárolja. Ha föld elemű lenne, akkor erre nem lenne szüksége, hiszen a földből is ki tudná nyerni a csatához szükséges homokmennyiséget, vagy ő is megteremtené valahogy. Viszont ő nem tudja csak úgy a semmiből előteremteni és ezért hordja mindig magával.
És gondolom a homok sem repül csak úgy magára, hanem egy elem segítségével mozog. Jelen esetben a szél elemmel.

A Temari vs Kimimaro nem ennyire egyértelmű. Temari egyetlen mozdulattal képes volt átvágni a 3. Raikage kemény bőrét, valamint a part1-ben jó néhány fát vágott ki egy legyező suhintással. Természetesen taijutsu-ban nem tudja felvenni a versenyt Kimi ellen, de ha tartani tudja a távolságot és a technikái megsebzik Kimimaro-t, akkor Temari-nak jó esélyei vannak.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 18:30:45 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7814 Dátum: 12 szep 10, 18:52:00 »

(De Gaara ugye KAZEkage, ugyanúgy, ahogy "A" RAIkage, Tsunade még HOkage  Ördögi  Tudom szar angol szóvicc, de nem tudtam kihagyni ikszdé) De tényleg szél elemű, csak nem jutott eszembe.
Új harcok, amik közül pár hátha érdekel valakit:
A és Darui vs Bee
A és Darui vs KinGin tesók Rikodou fegyverek nélkül
Bee vs Sandaime Raikage
Bee vs KinGin tesók Rikodou fegyverek nélkül
A és Darui vs Sandaime Raikage

A és Tsunade vs Sandaime Raikage

Uchiha Madara Kyuubi, Rinnegan és Hashirama DNS nélkül vs Sandaime Raikage

Minato, Harmadik Hokage Kyuubi elleni állapotban, Jiraya, Kakashi és Kyuubi elleni sennin mód Naruto vs Sandaime Raikage, A, Bee és Darui
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 18:53:57 írta malakian213 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 519 520 [521] 522 523 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins