24 nov 17, 15:24:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229869 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7590 Dátum: 12 aug 21, 12:39:23 »

Hah..fms sasuke ugy kikapna ...a" maga elintézte volna ha 1v1be ment volna saske és nem menti meg juugo meg suigetsu 3x ,bee-nél is vagy 2x meghaly volna ha nincsenek ott a társai ,kakashi meg hab a tortán hogy fel tudják használni ellene az ms-t,addig bee meg a 10x megolhetne..------Team 7 vs 5 kage ikszdé (sasuket is bevehetitek a teambe)
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7591 Dátum: 12 aug 21, 13:51:12 »

Hidan vs Mei vs Tsunade vs Asuma vs Yamato
Ezt szerintem Hidan vinné, az egyedüli esélyes ellene Mei, mert ő el tudja olvasztani. Mivel Hida halhatatlan, ezért nem nagyon érnének a többiek ellene semmit. Tehát szerintem Hidan vagy Mei nyerne egy ilyen harcban. Tsunade nagy ütése nem ér sokat Hidan ellen, Asuma nem nagyon tudná lefejezni, mert amikor lefejezte, akkor is Shikamarunak kellett lefognia. Yamato pedig nem tudom mit kezdene Hidannal. Tehát sorrendben: 50-35-3-9-3

Ez szerintem közel sem ilyen egyértelmű. Hidan-t Tsunade könnyen harcképtelenné tudja tenni. Elég ha egyszer megüti. A múltkor linkeltem egy oldalt, amelyen Tsunade egy ütéssel összezúzta Madara fél testét. Hidan hiába halhatatlan, egy ilyen sérülés után nem tudna harcolni. Mei is jó eséllyel indul ellene, bár ő még Tsunade-nál is lassúbb, tehát ha Hidan vért szerez tőle akkor vége. De mivel ez egy tömegharc, így gondolom senki se hagyná Hidan-nak, hogy beálljon a köröcskéje közepébe és elvégezze a rituáléját.
Yamato-t sem kell lenézni, Hidan és Asuma ellen ő is jó esélyekkel indul. Tsunade-t és Mei-t nem tudja kiütni, egyiket a fizikai ereje, másikat a két Kekkei Genkei-ja miatt.

Nálam a két Kage tűnik a legesélyesebbnek.

Tsunade/ Mei 35%
Hidan 25%
Yamato 20%
Asuma  20%

IndianA:  Nem felejtettem el a Tsukuyomi-t csak lusta voltam odaírni ikszdé Habár nézhetjük a következő képen is: Hiruzen kap egy Amaterasu-t, A egy Tsukuyomi-t. Akkor Itachi-nak Danzo ellen már "csak" a négy percig tartó Susanoo marad? Mert ha igen akkor Danzo szentem ki tud tartani 4 percig.

Dan vs Kakashi

Dan technikája nagyon szívatós tud lenni és úgy tűnik, hogy szellem formában gyorsan tud közlekedni. De ha elhagyja a testét és Kakashi rájön a cselre egy Kamui-val véget vethet a dolognak  ikszdé
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7592 Dátum: 12 aug 21, 13:55:05 »

Ezt szerintem Hidan vinné

Hidan csak is úgy vihetné, hogy ha nem kerül az öreg asszony elé, és a két kage el van mint a befőtt, és ott már csak Asuma és Yamato lenne, ezek hárman elbohóckodnának.
Asuma itt ki is esne Yamato által, faelemmel meg nem is tudom mit tudna kezdeni Hidan ellen, mivel az arc volt olyan gyors, hogy az árnyék és Asuma kombót megússza, akkor Yamatotól látott kombókat se esne nehezére kikerülni, fa elem ide vagy oda nem mutatott nagy területre ható pusztító támadást, azzal meg nem sokat érne.
Bár ha föld + víz, akkor össze rakhat egy medencét pancsikolni, de mivel ilyet se mutatott a mangában, hogy ezzel a két elemmel valakit megtudna ölni, ezért Hidan a talpon maradt Kage ellen mehetne.

Mei valami csoda módon elpárologtatná Tsunadét akkor egy szépen megcsappant chakra készlettel kéne gazdálkodnia az egyetlen ellen, ha az öreg asszony maradna akkor pecsétet nem nézve, Hidan tőle is szerezhetne vért. ( Igen Botond, lenézem annyira Tsunadét, hogy látatlanba kinézek annyit Meiből, hogy feloldatja vele a pecsétet Nevet )

Bár akkor már megint más a harci helyzet, ha Tsunade elé kerül Hidan, mert egy sorozatnyi pofon után nem állna fel, nem azért mert Tsunade overpower, hanem törött csontokkal nem igen ugrál egy halhatatlan se, regenerációja meg nem ismert, hogy egy ilyen küzdelembe a földön fekve járhatóra regenerálná a csontjait. ( és ha valaki észre veszi, hogy a földön fekvő pasi még beszélget magába akkor csak lecsapja a fejét )

Kinkakunál lehet ereklye sokat nem ér vele, ha nincs 4 keze, és nincs ott a tesó átkozni, Dan meg amit mutatott nem igen tudom kihozni győztesnek Mosolyog

( na bmeg Botond, minek függsz egész nap a fórumon Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 21, 13:55:43 írta iamhated » Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7593 Dátum: 12 aug 21, 13:57:04 »

FMS Sasuke vs Killer Bee + "A" + Kakashi
Énszerintem Sasuke nem olyan esélytelen, hasnálja a Susanoo legmagasabb szintjét, aztán máris más az állás. FMS-sel nem nagyon terheli a legngyobb Susanoo sem. Amúgy amikor a Raikage ellen harcolt, akkora Raikagénak előbb segített a két kísérője, minthogy Sasukénak egy is segített volna.  Killer Bee-ről annyit, hogy akkor használta Sasuke először a Mangekyou Sharingant, és csak Amaterasut és Genjutsut használt belőle. Kakashit pedig leverte volna hullafáradtan, miután 5 kage ellen küzdött, csak az volt a baj, hogy kezdett vakulni, de ennek az esélye FMS-nél nem áll fenn. Szerintem egy 50-50.
Team 7 vs 5 kage
Sasukéra azt mondtuk (már régi csatában), hogy egyedül elverné a Mizukagét, a Raikagét, és a Kazekagét. És szerintem a másik két Kagét lazán odaveri Naruto egyedül, ha nehézség adódna, akkor meg ott van Kakashi, aki kihúzza a pácból. Sakura pedig meggyógyítja, ha valamelyik megsérül. Így a 7-es csapatnak adom a menetet 80-20-ra.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7594 Dátum: 12 aug 21, 14:12:44 »

Azt mindig elfelejtitek Itachinál, hogy őt nem kifejezetten a Mangekyo teszi az egyik legerősebb ninjává. Sokkal inkább az esze, a változatos fegyvertára, és hogy tulajdonképp mindhárom shinobi "harcművészet" terén megállja a helyét (genjutsuban a legjobb, ninjutsuban is ott van a mezőny elején, és azért taijutsuban sincs elveszve.) Mint láttuk a Raikagét nagyon könnyen ellehet kapni genjutsuval, valószínűleg egy sima Sharinganossal meglenne neki. Hiruzen itt nem egy nagy veszélyforrás a kora miatt, úgyhogy az ő külön kiiktatására felesleges külön érvet felhozni. Danzou érdekesebb, Sasuke MS-sel ha jól emlékszek 3-szor szivatta meg, Itachi-nak is sikerülne. Sima Sharinganos genjutsuból még kilehet hozni az ellenfeleket, de ez nem egy pillanat alatt van meg, egy pár másodperces kiesés egy ilyen kaliberű ember ellen végzetes. Ha Danzou vagy A kiesik vége az egésznek, és biztos hogy kifognak. Egészséges Itachi nagyon minimum 85-15-re lehozza ezt a harcot, beteg csak 60-at kap mert lehet rosszkor akarja kiköpni a máját.

A vs. nagyon sok másik

Egy esetben lehet esélyük a chuuninoknak, de persze ez is csak nagyon minimális. Ha A lenézi őket, és a leglassabb fokozatában kezd. Ezesetben a villámpajzsot leszerelhetik róla Shino bogarai, és utána egy 6 kapus Lee egyszer gyomorszájba vágja, vagy akár Neji megsorozza a háta mögött akkor az okozhat annyi kiesést hogy ekkora túlerő kezdjen vele valamit. Az egyetlen bökkenő hogy szinte semmi esélye Shino bogarainak utolérni a kagét. ikszdé De egy 20%-ot megérdemelnek.

Sasuke vs. A, Bee, Kakashi

- Te akartál megölni a múltkor, ezért most bosszút állok! - Mondá Killer Bee valami elb.szott rímek közé rejtve ezt a mondatot, felveszi a Bijuu formát készen a Bijuu dama ellövésére, majd örömmel tapasztalja hogy ezúttal annyi Amaterasut kapott a képébe hogy egy centi szabad felület nem maradt a bőréből. Ekkor A idegrohamot kap, SSJ 3-ba lép, nekiront Sasuke-nek majd ő is meglepve tapasztalja hogy ezúttal az Uchiha nem csak magát vette körbe Amaterasu-val hanem a harctér 90%-át, és mielőtt odaérne A ezúttal nem a kezét veszti el, hanem az marad nagyjából az egyetlen ép testrésze. Ekkor jön Kakashi, aki tudja hogy 1%-nyi esélye nem lenne alapból a tanítványa ellen, ezért kicseréli magát egy klónra, elbújik a fák mögött és hátbakapja egy Kamui-val Sasukét. Úgyhogy ők nyernek, mert ez elől a technika elől a manga jelenlegi állása szerint nincs megoldás. De ha Sasuke is idegbajt kap és rögtön Kakashit intézi el, akkor ő viszi a meccset. Az erőviszonyok kb 90-10-re billentik a meccset, de a végeredmény kiszámíthatatlan Kakashi miatt.
Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7595 Dátum: 12 aug 21, 14:15:16 »

TsunadeHime
lehet kakashi rájönne a cselre, de láttuk Dan milyen gyorsan mozog szellemként, pillanatok alatt átért több kilómétert és még tsunadet is megmentette, szerintem ha egymástól méterekre állnak, és Dan hirtelen "kiugrik a bőréből" és egyből betámadja kakashit szerintem, nem sok esélye van kikerülni a támadást, és ha benne van onnantól egy öngyilkosság és kész..

A Kinkaku vs Kakuzu harcnál nem arra voltam kíváncsi h lehet nála ereklye vagy sem, meg h nincs ott a testvére...
hanem arra h szerintetek a 2 "szörnyeteg" közül ki nyerne a harcba, mert mind a 2 brutális és én nemtok dönteni...
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7596 Dátum: 12 aug 21, 14:28:09 »

Tökéletesen egyetértek Mistich-el. Viszont még annyit hozzá tennék az Itachis harchoz hogy a genjutsuk ellen nem csak az érintéses dolog jön be. A Genjutsu nagy gyenge pontja még az hogyha többen vannak az ellenfelek. Amikor Chiyo-nagyi előadást tartom a ,,harcművészet" ezen ágáról, akkor elárulta, hogyha hátba támadod a genjutsust, akkor megszűnik. Ugyanis: A genjutsu nem pont arról szól hogy megzavarja a chakra áramlást, hanem hogy átveszi az irányítást felette, és ez két különböző dolog. Itachinak is kell 2-3 sec mire átveszi az irányítást genjutsuval az ellenfél felett, és akkor ölheti meg ugye. De 3 Kage ellen ez nem fog bejönni azért. De ennek ellenére nyílván ő nyerne.
Az a ,,baj2 Itachinálhogy van egy technikája amit nem lehet kivédeni(ami ugye más mint a kitörés.) Tsukyumi. Lehetetlen elkerülni hogy ne nézzen itachi szemébe az ellenfél, akármilyen gyors is legyen. ÉS akkor 3 napon keresztül szúrkál kardokkal, ami  után annak is örülhet az ellenfél ha kap levegőt, Itachinak mennyi időbe tart leszúrni egy kunaijal? Pirul Az Amaterasu az csak félig fix technika mert azt sebességgel el lehet kerülni. De erre csak A képes ebben a csapatban. ÉS Danzou se fogja tudni megzavarni Itachi genjutsusgatás közben ha a Sus'sanoban áll.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7597 Dátum: 12 aug 21, 14:42:17 »

Csak az a baj a Tsukuyomival, hogy azt viszont nem olyan könnyű bevetni. Ha visszanézzük, olvassuk a mangát, animét akkor annak aktiválásához elég idő és főleg farkasszemet nézés szükségeltetik. Lásd Kakashi és Sasuke esetét. Ők komolyan farkas szemeztek Itachival, rá is faragtak rendesen. Márpedig ki az a bolond aki ismeri nagyjából is a sharingan képességét, hogy komolyan szemezgetni kezd egy Uchihával. Más genjutsut használhat  ő is, sőt olyat érdemes használnia több ellenfél ellen viszont azokat könnyebb kivédeni vagy megtörni is. Viszont ennek nem is az a célja, hogy ilyen esetben tartósan leverjen valakit hanem, hogy helyzetbe hozza magát több ellenfél esetén.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7598 Dátum: 12 aug 21, 17:05:53 »

Ezt szerintem Hidan vinné

Mei valami csoda módon elpárologtatná Tsunadét akkor egy szépen megcsappant chakra készlettel kéne gazdálkodnia az egyetlen ellen, ha az öreg asszony maradna akkor pecsétet nem nézve, Hidan tőle is szerezhetne vért. ( Igen Botond, lenézem annyira Tsunadét, hogy látatlanba kinézek annyit Meiből, hogy feloldatja vele a pecsétet Nevet )

Tsunade csak akkor oldja fel a pecsétet ha a helyzet már menthetetlen. Mei pedig nem igazán tudja ilyen helyzetbe hozni. A lávát simán kikerüli, a sav pedig használhatatlan nyilt területen. Mei a Suiton technikáival fel tudná tartóztatni egy ideig, de szinte ez az egyetlen esélye. Tsunade reakció ideje jobb ( lásd Madarás harc) illetve valamivel gyorsabbnak is tűnik. Tehát elég ha egyszer hozzáér Mei-hez és a csatának vége.
( habár azt nem vitatom, hogy a sima Sejtgenezist be kellene vetnie, de nem menne el a Byakugo-ig )

De ha már így belejöttünk, nézzük ki az erősebb: Tsunade vagy Mei?

És egy másik mindenki vs mindenki:

Neji vs Kimimaro vs Part1 Kakashi vs Kankuro
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 21, 17:25:34 írta TsunadeHime » Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7599 Dátum: 12 aug 21, 19:15:38 »

Neji vs Kimimaro vs Part1 Kakashi vs Kankuro
Nézzük az erőviszonyokat viszonyítva: Kimimaro a legerősebb a Hang ötös közül, egyedül odaveri a másik négyet. Neji épphogy legyőzte Kidomarut, aki mint említettem: 3 társával együtt sem tudja legyőzni Kimimarot. Tehát Neji kizárva. Ugyanez Kankuro esetében is. Kakashinak is alig van esélye, mert part1-ben nem tudja a Kamuit, mással pedig nem töri át Kimi védelmét. sorrendben: 5-80-10-5
Tsunade vs Mei
Nah ez már nem annyira egyértelmű. Ez terepfüggő. Ha zárt helyen vannak, akkorMei viszi 80-20-ra. Ha szabad helyen vannak, akkor Tsunade 60-40-re.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7600 Dátum: 12 aug 21, 21:26:33 »

nyerne kakuzu sajnos. Jugo egy vadállat sok jounin ellen indul 65+%al, de itt nem ez a helyzet. talán lekapna 2-3szívet mivel szerintem áttörné azt a páncélt simán. de a repkedők ellen sokat nem tehet, ágyú az az közelharci ha jól vettem ki a mangából. nyerne kakuzu, sokan jönnek azzal hogy nagy tapasztalat, aztán mit ért el vele? naruto beszívatta a leghülyébb ember a sorozatba 3 klónnal. de ilyen asumát szerintem megenne reggelire jugo, meg konoha 99%át is.
jugo vs sasuke ms nélkül (de nem csillapíthatja le sharingannal, de megölheti)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7601 Dátum: 12 aug 22, 08:23:44 »

Jugo vs Sasuke MS nélkül
Hmmm... MS nélkül nehéz Jugo ellen. De szerintem Sasuke MS nélkül is esélyesebb, mert Jugo egy nagyon erős támadását kivédte a szárnyával + védekezésre ott van neki a Chidori Nagashi. Támadni Chidorival tud, tűz elemű jutsukkal, + ha fellő egy tűzgolyót és fel tudja tartani Jugot akkor a Kirin is segíthet neki. Ottvan még a genjutsu is, ami MS  nélkül nem olyan erős, de Jugo ellen bevállhat. Így Sasuke nyer 70-30-ra.
Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7602 Dátum: 12 aug 22, 12:02:59 »

hát Jugo vs Sasuke ms nélkül.....
talán énis sasuket mondom, de nem biztosra, ha ugy nézzük az egész Taka/hebi ből Bee ellen, csak jugo maradt talpon végig.... sasuke 3x meghalt(majdnem) +jugo elég kemény tai jutsu támadásokat nyom, meg olyan fegyvert formál magából amit akar (ha minden igaz).
És amikor átmegy a fullos formába mint a raikage ellen, az azért beszaggat, nem sokat láttunk úgy belőle,  de láttuk az ágyút, ami miatt még daruiék is megijedtek, h azt nem élné túl még a raikage se, meg láttuk hogy lyukat ütöttek a testébe és nem halt meg... (meg sose fogy ki a chakrából)
viszont sasuke a gen-jutsuval és a kirin-el legyőzheti jugot véleményem szerint, és csak emiatt a 2 miatt van esélye, de leginkább a kirin miatt, mert azt nemtom h ha genjutsuba esik és folyamatosan kapja a természeti chakrát, az nem billenit-e ki belöle..
sasukenak 57-43
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7603 Dátum: 12 aug 23, 18:06:17 »

Új harc: MS Sasuke+Tsunade vs. Pein?
Helyszín: Ahol Narutó harcolt PEinnel.
Kikötések: Nincs. A Danzou elleni Sasukét veszem alapul, és a jelenlegi Tsunadét. Senki nem tud senkiről semmit, és mindenki a teljes erejében van. Ja és vegyük úgy hogy a fekete lángot nem tudja elszívni Pein.
Szvsz a páros nyerne. Tsunade a legnagyobb S.T.-t is túlélné, aki akármelyik végtagját és szervét képes visszanöveszteni, annak a csonttörés sem fog gondot okozni. Ezenkívül Tsunade a byakugot is fenn tudja tartani elég sokáig. ÉS még az a baj peinnek hogy sasuke sus'sanoját sem fogja tudni elszívni, mivel körbe tudja venni a fekete lángokkal. A C.T.-re ott van az Amaterasu. Az idézett lényeket Tsunade is elég könnyen elverhetné, mivel összezavarná az idegrendszerüket. Sasuke nyilai meg megint csak nagyon problémásak, láthattuk hogy Kakashi és csak a Kamuival tudta kivédeni, pedig ő neki a Jouninokhoz mérten is nagy sebessége van. A S.T.-t Sasuke Sus'sanoja kivédeni, legalábbis annyira tudná hárítani hogy ne legyen nagyobb baja. Az IB S.T-t meg Peinnek sok idő aktiválni, addig Sasukéék 100-szor megölik.
És egy másik is legyen:
3 Sannin vs. Pein?
Helyszín: Ahol Jiraiya harcolt Peinnel.
Harc menete: Pein úgy harcol a 3 Sannin ellen mint Jiraiya ellen. lőször beveti a 3 testet(Állati Path+Emberi Path+Éhes Sz. Path) majd ugye meg kell küzdeniük a 6-ossal.
Kikötések: Pein nem használhatja a C.T.-t. Orochimaru meg az E.T.-vel meg megtudja idézni az 1. és 2. hokagét, tehát tegyük fel nem történt meg a csata. Ja és senki nem tud semmiről semmit, és mindenki teljes erejében van.
Akárhogyis ez kemény csata lenne ikszdé
Vélemények?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7604 Dátum: 12 aug 23, 18:30:31 »

Sasuke és Tsunade vs Pein: Én Pein-nek adnám a harcot. Kezdjük ott, hogy a Chibaku Tensei ellen semmit se tudnak kezdeni. És mielőtt jönnének a kifogások/ellenérvek, nem tart olyan sok ideig a létrehozása, ráadásul 6v2 van (ha az idézéseket nem is nézzük), simán felbírják tartani addig a párost, ameddig létrejön.
Aztán ott van a GM. Szintén egy olyan dolog, ami ellen semmi esélyük. Szintén kifogás/ellenérv előtt, ha Nagato képes megidézni, akkor Pein is. Vagy ha mégse képes, akkor Tsunade se növesszen már (megint) vissza végtagokat Mosolyog. És mivel idézésről van szó megint nem 2 hétbe telik.
Shinra Tensei, ha nem is öli meg őket, azért 2km simán odébb tolná mindkettőt. Láthattuk, hogy a békákat is milyen messzire dobta, egy kicsit könnyebb embert is elég messzire vinne. Mire visszaérnek, Pein megint teljes erejében van.
Susanoo nyilával csak az idézős Pein és Tendo képes elbánni. Előbbi a pandájával, utóbbi egy Shinra Tensei-el. Mivel nem ismerik egymás képességeit, így az 5mp-es korlátról se tudnak. Szóval még egy jó taktikát se tudnak összehozni, ha mégis összehoznának, akkor már késő lenne.
Aztán a kaméleont is csak Sasuke látja. És Pein bácsi még repül is egy kis kolibrin, bár erre Sasuke is képes.
És ott van még a feltámasztós Pein is, ha esetleg valamelyik test kidőlne.
Illetve a lélek elszívásról se feledkezzünk meg. Sasuke és főleg Tsunade közel menne Pein-hez és ha a lélekkitépőshöz mennek, akkor azonnal kiesik egyik vagy másik. Ráadásul a GM is képes kitépni a lelküket, azzal a sárkányos izé bigyóval.
Nem mellesleg Pein kiváló taktikákat ismer, még a páros még csak nincs is összeszokva.

3 Sannin vs Pein: Na itt viszont Pein veszítene. 
Nem szeretném részletezni a harcot, talán valaki megteszi helyettem aki azon a véleményen van, mint én Mosolyog
Azt még hozzátenném, hogy Edo-ra itt semmi szükség.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins