24 nov 17, 13:17:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229673 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
iamhated
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7560 Dátum: 12 aug 14, 17:24:04 »

Ez szép és jó, és érteném is mit akarnál belém közölni csak az a probléma, hogy én tudom te akarod tudni mit akarsz Mosolyog

Karin ne tudná milyen egy bijuu féle Chakra amikor harcolt egy nem normális Bee ellen?
VAGY Juugo mellett éldegél? vaaaaaaaaagy Orochimaru ujjazta hétköznaponként? ( picit mintha többet élt volna mint egy hétköznapi szenzor ninja akikre te gondoltál )

De akkor belinkelném neked a képet, hogy két képzett ninja, hogy vélekedik egy átlag feletti Charkrásról :

http://kepfeltoltes.hu/120814/hadehatemondod_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Remélem érted, hogy mire célzok :]

+ Botond : Szeretem Ero sennint, de semmiképpen nem fogok elmenni amellett, hogy A ultraviola pajzsa 2-es fokozaton hardkór, szóval megenné, de mindenki mást akik nem rendelkeznek valami apró szösszenettel amit feljebb írtam ( és nem favoritom A, csak próbálok mangahű lenni )
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7561 Dátum: 12 aug 15, 08:56:12 »

Én az "apró szösszenetek" közé sorolnám még az intelligenciát is. Ha az Itachi-s harcokban mindenki azzal jön, hogy Itachi ilyen meg olyan intelligens, akkor engedjük meg Jiraiya-nak is ezt a luxust. Amúgy eléggé lökött karakter volt, de csatában tudott gondolkodni.

Madara (  nincs mokuton, nincs végtelen chakra) vs az 5 Kage (kipihenten, full chakrával, nem úgy, mint most)

Az 5 Kage vs Kakashi, Gai, Darui, Ao, Chojiro, Temari, Kankuro és Kurotsuchi
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 09:01:23 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7562 Dátum: 12 aug 15, 09:35:10 »

Madara (  nincs mokuton, nincs végtelen chakra) vs az 5 Kage (kipihenten, full chakrával, nem úgy, mint most):
Így is Madara nyerne. Végső Sus'sano, ez mindent visz. Egyedül a jinton tudna benne kárt tenni, de arra ott van a Rin'negan. Ha edo-s ként vesszük akkor meg számításba vehetjük a meteort is, amit ki kivédenének ugyan, de nem esne jól nekik.
Az 5 Kage vs Kakashi, Gai, Darui, Ao, Chojiro, Temari, Kankuro és Kurotsuchi:
Semmi esélye sincs a jobb oldalnak, mindegy hogy kakashi hány kagét kamuiz le(5-öt természetesen nem fog tudni.) Ha kakashi elhasználja az erejét a kamuira akkor egyik kage ellen se fogja bírni az iramot. De ha nem is kamuizik, az még rosszabb. Eleve ,,A" 1-2 sec alatt szétkapna akárkit a jobb oldalról, Tsunade is gyorsnak mondható a jobb oldalhoz képest. Gaara homokvédelmével csak kaashi tud kezdeni valamit, de már ő is kevés a jelenlegi gaarához, ha nem vesszük a kamuit. Az igaszság az hogy ha kakashi nem kamuizik akkor akármelyik kage legyőzi, maximum Tsuandét tudná megölni, de szvsz még őt se ha nem vesszük a mangekyut. Sőt, ha jobban bele gondlok így alig van esélye a sannin ellen. Ha le akmuiz egy-két kagét akkor se jobb a helyzet.
És még meg sem említettem azt hogy a jobb oldalon nagy mértékű harci tapasztalattal csak kakashi rendelkezik, a többiek labdába se rúghatnak a kagék ellen.
Nincs esélye a jobb oldalnak, még százalékot sem érdemelnek.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7563 Dátum: 12 aug 15, 09:55:53 »

Nem feltétlenül mert valószínűleg a végső Susanoo sem így nézne ki Hashirama DNS-e nélkül. Szerintem inkább abban az esetben A Sasuke és Itachi jellegű Susanoot látnánk. Másrészt azért az komoly érvágás lenne Madarának, hogy nem rendelkezik korlátlan chakrával. Ha most visszagondolunk Madara csatájára akkor tulajdonképpen leginkább ezzel a végtelen chakrával és Hashirama fa technikáival állt az öt kage fölött. A tűz és a sima Susanoo támadásaival semmire nem ment az egy genjutsuján kívül. Persze azért még nem láttuk a Rin'negan használatát sem igazán, de azért én így már kétesélyesnek tartom ezt a mérközést leginkább a chakra hiánya miatt.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7564 Dátum: 12 aug 15, 10:27:18 »

Idézet
Nem feltétlenül mert valószínűleg a végső Susanoo sem így nézne ki Hashirama DNS-e nélkül. Szerintem inkább abban az esetben A Sasuke és Itachi jellegű Susanoot látnánk.

Sehol se volt említve, hogy hashirama dns-e miatt lett ilyen a susanooja, sőt madara még említette, hogy aki látta eddig azt a susanoot az nem élte túl vagyis, hogy az a hír járta, hogy az nem élte túl a harcot és ezért se húzta fel az 5kage ellen újra a susanoot. Azt meg kétlem, hogy hashirama dns-t magába ültette azt utána még valaki ellen harcolt ráadásul olyan személy ellen akihez kellett ez az óriási susanoo. Szerintem madara akkor már csak háttérből dolgozott és ez bizonyítja azt is, hogy azt hitte mindenki, hogy már meghalt a hashirama elleni harcába, ha pedig hashirama dns miatt ilyen a susanooja akkor azt nem értem miért nem ölte meg akkor a többi hokaget? Vagy akár egész konohát hisz ha ilyen susanoot képes felhúzni akkor ott azért még lehetett erő benne ergo lett volna esélye a 2. 3. vagy akár 4.hokage ellen is, ha pedig mégse akkor háttérből okosan ledarálhatta volna egyesével a konoha shinobijait, de senki sem említette, hogy hashirama elleni harc után még élt, nem hogy még harcolt a végső susanooval valaki ellen.
Szóval szerintem ez a susanoo nem hashirama dns-nek köszönhető.
Amúgy végtelen chakra és fa elem nélkül is szerintem lehozná az 5kaget a madara hisz láthattuk, hogy madara csak játszadozik velük valamint említette azt is, hogy hashiramához képest ők semmik már pedig madara erős riválisa volt FMS-el a hashiramának is szóval szerintem már FMS-es Madara elverne vagy 3 akár 4kaget is és ehhez hozzá jön a rinnegan is amivel képes volt elszívni oonoki por elemét (míg a másik oldalnak chakra kell a jutsukhoz addig madara elszívja tőlük a chakrát szóval fölösleges a por elemet oonokinak használni mert csak maga alatt vágja a fát)
5Kage vs FMS+Rinneganos Madara   szerintem olyan 45-55% lenne.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 10:30:19 írta Mach5 » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7565 Dátum: 12 aug 15, 10:59:39 »

Viszont az ellenkezője sem volt megemlítve. Ráadásul Tobi elmondása szerint az volt a célja, hogy Hashirama DNS-t szerezzen Madara abban a harcban. Akkor miért akart volna DNS-t ha nem is akarta volna magába ültetni? Röviden, sem én sem te nem tudunk biztosat erről a dologról azon kívül, hogy Madara szerzett Hashiramától DNS-t. Ahogy pedig megnézte a mellkasát nekem pedig egyértelműen az jön le, hogy magába ültette és tudott róla csak megakart győződni róla. Azt pedig azért ne akarjátok bemesélni, hogy nincs hatással Hashirama DNS-e minden jutsura mert ez nem igaz. Lásd Shishui szemét a 10 év helyett 6 óra időtartalmával ezt bizonyítja. Egyszóval bőven befolyásolja szerintem a Susanoot is.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7566 Dátum: 12 aug 15, 11:11:52 »

Idézet
Viszont az ellenkezője sem volt megemlítve. Ráadásul Tobi elmondása szerint az volt a célja, hogy Hashirama DNS-t szerezzen Madara abban a harcban. Akkor miért akart volna DNS-t ha nem is akarta volna magába ültetni?

Ott írtam csomó érvet, hogy miért gondolom azt, hogy nem hashirama dns-e miatt ilyen a végső susanooja. Ráadásul én egy szóval se említettem, hogy nem azért ment madara csatázni, hogy hashirama dns-t szerezzen és azt se említettem, hogy nem akarta magába ültetni. Magába is ültette és az arra volt jó, hogy bírja a fa elemet használni valamit, hogy chakrája több legyen és 1út helyett 2-vel rendelkezzen.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7567 Dátum: 12 aug 15, 11:28:14 »

Azt írtad, hogy a dns beültetése után kétled, hogy valaki ellen használta volna ezt a susanoot. Ezt pedig nem tudhatod. Éppen azért használhatta, hogy megnézze, hogy milyen a dns-el. Ha megnézzük a Sasuke Susanooját aki ugyan azokkal a lehetőségekkel rendelkezik mint Madara a Hashirama elleni harcban akkor szerintem az a reális, ha az övé is ilyen vagy ehhez hasonló méretekkel rendelkezett. Ha nem tette volna akkor honnét tudhatná. A chakrája nagyságára szerintem egyáltalán nem hajtott. Elég nagy lehetett az magától is. Az csak a bonus a DNS beültetésével bár azt sem tudjuk, hogy egyáltalán emeli a chakrája nagyságát. Neki a faelem és a gyógyító képességére fájt a foga a dns beültetésével.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7568 Dátum: 12 aug 15, 11:30:11 »

De ha hashirama elleni harc után miért használt volna ezt a végső susannot? Főleg, hogy úgy tudta mindenki, hogy már meghalt meg levotl gyengülve stb. Ha pedig olyan ereje volt hashirama harc után, hogy még tesztelgesse az új susanooját akkor nyugodtan mehetett volna szembe az árral és megszerezhette volna az útakat ehelyett mindenki azt hitte, hogy halott.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7569 Dátum: 12 aug 15, 11:44:19 »

Nézd, ahogy én gondolom Madara körülbelül hasonló lehetőségekkel rendelkezett abban az időben mint Sasuke most, mivel idősebb volt így erősebb lehetett a Hashirama harc idején. Ugyan azzal a testvértől szerzett MS volt a fegyverük. Tehát a Susanoojuk is hasonló lehetett abban az időben a specifikus eltérésektől eltekintve. Például nem nyilazott hanem kardal volt felszerelve mint Itachié. Ráadásul még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán használta e a Susanoot abban a harcban. Véleményem szerint botorság lett volna részéről mert az egy statikus védelem. Márpedig egy helyben állva harcolni Hashirama ellen, ez halált jelent mert azonnal megkötheti a fáival. Szerintem a dns beültetése után kíváncsi volt, hogy mi változott a Hashirama előttihez képest és ezért mondjuk használta és kiirtott egy egész falut vagy valami ilyesmi. Így nyugodtan mondhatja, hogy senki nem élte túl aki ezt látta. Ha ez lett volna Hashirama ellen is, akkor hogyan lehet, hogy ő túlélte és látta? Röviden ha ezt használta volna a csatában akkor az egész falú tudna erről a Susanooról. Az pedig szerintem egyértelmű, hogy miért volt annyira félelmetes hashirama DNS-e. Mert a használónak adott új képességet (faelem), felerősítette az eddigi jutsuinak hatását (szerintem ez a gigász ebbe tartozik) vagy csökkentette a jutsuk használati ideje közötti időket (Shishui szeme Danzou esetében).
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 11:50:48 írta rini67 » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7570 Dátum: 12 aug 15, 11:55:54 »

Idézet

Itt azt mondja, hogy az a híre járta. Nem pedig azt, hogy aki látta ezt a susanoot az mind meghalt. Híreket pedig akárki mondhat. Valamint pontosan, ha ezt a susanoot használta akkor egy egész falu látta és pont ebből se gondolom, hogy hashirama harc után használta ezt mert mindenki szerint meghalt. Ha pedig egy egész falut kibírt írtani madara a hashirama harc után akkor mint említettem nyugodtan megvalósíthatta volna a céljait akár ő is. Az pedig lehet, hogy igaz, hogy nem használta hashirama ellen ezt a susanoot, de én nem is mondtam, hogy használta ellene, de ez a ki nyerne csatában? téma szóval inkább hagyjuk ezt a találgatást mert csak akkor tudjuk meg az igazat, ha madara többet beszél erről a harcol meg ami utána történt, vagy akár tobi.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7571 Dátum: 12 aug 15, 12:04:39 »

Viszont ha nem is közvetlenül idetartozik azért más megvilágításba helyezheti sokszor az összevetésekben valamelyik oldalt. Például én azért adnám a kagéknak a harcot mert nem ez ellen a monstrum ellen kellene harcolniuk, nincs Hashirama DNS, így faelem sem. Nincs végtelen chakra. Ha belegondolunk már az óriási terhelés lenne a chakrája számára, hogy fenntartsa a a Susanoot és így könnyen lezabálná a chakráját. Másrészt láthattuk, hogy a Shinra Tensei sem biztos megoldás egy olyan sebességű személy ellen mint a Raikage Susanoo nélkül és még lehetne sorolni többet is.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7572 Dátum: 12 aug 15, 12:14:53 »

Nagyon valószínű hogy madara akkor is ilyen Sus'sanoval rendelkezett amikor ,,csak" FMS-e volt. Ezenkívül a S.T. ugyanúgy jó ,,A" ellen is, mert ha belegondolunk sasuke lekövette ,,a" mozgását egy pillanatra, magyarul madara aki sokkal tapasztaltabb az is le fogja, és az a pillanat bőven elég ahhoz hogy rálőjön egy S.T-t. Ezenkívül még mindig ott van Éhes Szelelm Path, amivel elnyelheti ,,A2 villámauráját, és akkor jöhet a Rin'negan talán legveszélyesebb útja: Az emberi path. Elég egy érintés és már A a túlvilágon van. És nagato alapján azt is tudjuk hogy egyszerre akár mind a 6 utat képes használni, ami nem semmi. Ha jobban belegondolok még Nagato is eséllyel indulna az 5 kage ellen. És ha még hozzávesszük azt hogy Madarának van még Sus'sanoja akkor egyértelmű a csata.
Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7573 Dátum: 12 aug 15, 12:59:21 »

Én az "apró szösszenetek" közé sorolnám még az intelligenciát is. Ha az Itachi-s harcokban mindenki azzal jön, hogy

Nem vagyok mindenki és senki se hülyézte a perverzt, ebben a csatában ezzel az ellenféllel édes mindegy, hogy egyszerű vagy mint egy barlangrajz vagy vágod a matekot, akkor Shikamarut is győztesen kéne kihoznom a vasmarkú ellen?
Neeee Nevet

Legjobb példa Shikamarura, hogy egy erősebb ellenfél bármikor, bárhol megkínozta volna, ha az író úgy akarja, de nem akarta.
Raikage falakon át közlekedett passzióból és amikor szomorú volt, ha nem fognak leülni Eroval sakkozni, akkor még mindig esélytelen, mert nem lesz ideje se béka genjutsu előkészítésére se remete formára Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7574 Dátum: 12 aug 15, 13:38:26 »

A Konohamaru-s példa jelen esetben tökéletes. Jól mutatja azt, hogy egy gyengébb ninja is okozhat meglepetéseket egy erősebbnek. De mint mondtam én is a Raikage fele hajlok, de Jiraiya jó esélyekkel indul. Ha Remete formában képes kitérni A elől akkor megfoghatja. Itt a kérdés az, hogy mennyire élesednek ki Jiraiya érzékei, mennyire javulnak a reflexei.

A Madara- Kagék harcához:

Szinte teljesen mindegy, hogy Madarának megvolt-e a végső Susanoo vagy sem. Az a technika valószínűleg zabálja a chakráját rendesen. Tehát a harc elején a gyengébb Susaoo-val fog előjönni valószínűleg. A legerősebb védelmét a végére fogja tartogatni.
Szerintem az 5 Kage képes lenne megszorongatni az élő Madarát, de a harcot még így is az Uchiha viszi.

Autin: te megint nem figyeltél. Ez a Madara nem a jelenlegi Madara, hanem az élő. És neki nem volt végtelen chakrája.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 13:57:49 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins