24 nov 17, 13:17:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 502 503 [504] 505 506 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229668 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7545 Dátum: 12 aug 13, 12:36:28 »

Mert Jiraiya ezt meg azt csinál. Jah, csak a Villámpajzs meg nem dísznek van. Az Amaterasu égette a karját (ami enyhén erősebb, mint Jiraiya BÁRMELYIK saját technikája) és meg se érezte. Ebből mi jön? Katon és "láva" meg se karcolja, Rasengannak el is kellene találnia, de mivel nem szélelemű, így alig okoz sérülést. Fizikailag meg még mindig erősebbnek tartom a Raikagét, tőle láttunk is bravúrt ilyen téren, Jiraiyatól nem, Naruto pedig enyhén jobban használta a Sennin módot, mint az öreg.
Azt se ártana elfelejteni, hogy Juugo lézerágyúja is tüzijátéknak volt jó a kage ellen, holott az a támadás levitte volna Jiraiya fejét békástól... Szóval nem nagyon van olyan támadás, ami átviszi azt a villámpajzsot, legalábbis Jiraiya arzenáljában.
Sebesség: őőő hogy is volt? Raikage elkerülte az Amaterasut? Hát persze, hogy el... szóval az a mocsár épp arra jó, hogy az öreg iszapfürdőt vegyen, ha akar, mert nemhogy elkapni, de lelassítani se fogja.

Az öreg egyedül a béka genjutsuval nyerhet, de annak meg idő kell, nyílt terepen pedig nincs hova bújni...

rini: az öreg békapapi mondta, hogy növeli a taijutsut, amikor Narutonak magyarázott, majd később amikor az éhes szellem Peint hazavágta tette hozzá, hogy az érzékelés és a támadások veszélyessége is nagyobb.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7546 Dátum: 12 aug 13, 13:32:40 »

Aizen, az biztos h ott a villám pajzs, meg h meg se kottyant neki az amatersau amikor égette a kezét, de ez szerintem butaság, ha valami égeti a kezed az fáj, lehet h nem mutatod ki, de fáj..
Meg ha Jiraiya ahogy a harcba fel volt adva, egyből sennin módba kezd, ugy sokkal nagyobb az esélye mint alap módba...
egy Tai jutsus  ellen hogy védekezhetsz a legjobban,? ha távol tartod!! Erre a mocsár pont jó, vagy épp a láva is, mivel "a" repülni nem tud, így megközelíteni viszonylag nehéz...
A rassengan pedig igenis szél elemű jutsu....
Meg csak nem hiába van az a rengeteg jutsu, valamelyik csak ér valamit megerősített sennin formába, sőt én még azt is megmerem kockáztatni h a tűz elemű jutsuk ereje van olyan nagy mint az amaterasu-é csak nem olyan brutálisan alkalmazható, és kioltható...

vagy így is nézhetjük: sétál 'a' Jirailya beleolvad az árnyékába mint az esőfalusiéba (konan ellen), egyszer csak előjön, a sennin hajával fogja és megeszi vagy szétszaggatja a raikaget meglepetésből és kész..
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7547 Dátum: 12 aug 13, 13:39:27 »

Nem, a Rasengan nem szélelemű jutsu. Csupán a chakra manipulálása. A Fuuton: Rasenshuriken már szél elemű. A többi Rasengan nem.

Szerintem Sennin módba Jiraiya képes lesz valamelyest lereagálni A támadásait. Sőt, tulajdon képen ezen múlik a csata kimenetele is. Ha Jiraiya képes kitérni A elől akkor nyer. Viszont ha A akár egyszer is megüti, akkor Jiraiya kb. úgy fog kinézni, mint amikor Tsunade ütötte meg. És abba az ütésbe majdnem belehalt.

Viszont azt is számításba vehetjük, hogy a Raikage nem fogja fenntartani végig a villámpajzsot hiszen az rengeteg chakrát igényel. Az is lehet, hogy a harc elején nem is használja, hanem a nélkül próbálja megölni a perverz remetét. De ezeket nem tudhatjuk.

Én még mindig tartom magam az 55% Jiraiya javára véleményemet.
Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7548 Dátum: 12 aug 13, 13:55:39 »

TsunadeHime val értek egyett!!
itt így új harc:
Sasori vs Itachi
Előző harcokba azt mondtátok h sasori meg itachi ellen is legalább 2 sannin kellene... (amivel én nem értettem egyet)
na most akkor ereszük össze ezt a 2 "legendás erejű" akatsukist...
én itt az elején nem mondok végkimenetelt, először rátok vagyok kíváncsi, h ki mit mond!!
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7549 Dátum: 12 aug 13, 14:03:08 »

Sasori vs Itachi:
Nekem ez elég egyértelmű. Ha Sasorit legyőzte egy öregasszony és egy olyan tinilány, aki szart sem csinált az egész Narutoban, csak nyafogott, akkor őt 1 sannin is gond nélkül legyőzné. Itachit pedig az, aki egyedül odaverte a 7-es csapatot egy karcolás nélkül, csak úgy győzte le, hogy Itachi beteg volt és hagyta magát. Szóval ez valahogy így néz ki:
Öregasszony és egy béna lány vs a 7-es csapat nagyon felerősítve. Ezt véleményem szerint Itachi vinné 90-10-re.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7550 Dátum: 12 aug 13, 14:06:53 »

Ha Itachi fan lennék, akkor azt mondanám, hogy 100-0 Itachi javára. De így inkább elemzem a harcot.

Genjutsu- kilőve, 1 bábot nem lehet genjutsu-ba ejteni
Amaterasu- problémás a legtöbb ellenfélre nézve, de Sasori-t nem tudja ilyen egyszerűen elintézni vele. Neki 100 báb áll a rendelkezésére, amíg Itachi elégeti azokat kiesik a szeme.
Susanoo- Sasori ezzel nem tud mit kezdeni. De a méreg át tud hatolni rajta. Ha Sasori képes egy "méregfelhőt" kibocsátani, akkor azzal megfoghatja Itachi-t. Elég egy apró kis vágás, vagy ha csak belélegzi és kész. Vagy a méreggel átitatott homok  is áthatolhat a Susanoo-n.
Totsuka Sasori gyorsan vált a bábjai között. Tehát ha a kard jön felé cserélhet testet.

Sasori akár azt is megcsinálhatja, hogy kivárja amíg Itachi már nem lesz képes használni a Sharingan technikáit. Ő nem fárad el és amint láttuk chakrája is van bőven.

Nálam ezt a harcot Sasori viszi ha Itachi-nak nem áll rendelkezésére ellenméreg.
Ellenméreggel természetesen Itachi nyerne. Fölényesen.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 14:57:08 írta TsunadeHime » Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7551 Dátum: 12 aug 13, 15:45:44 »

Hát igen, legtöbb csatába induló nem visz magával olyan ellenmérget ami pont sasori mérge ellen jó..
Egyetértek tsunadehime vel, még akár az is lehet h sasori nyer....
Hiruko (rem jól írtam) valszeg nem sokat érne itachi val szembe, bár tény h "nagy védelem" meg 1-2 támadás, de szerintem Itachi ellen hiroko nem sokat ér..
Viszont ha előhozza a kazekaget, akkor ott már Ita. is bajba van, hisz rengeteg "csapda" + vashomok, ott h ne kapjon be véletlen se egy támadást már szerintem mindenképp kell a MS, az amaterasu-t látom az egyetlen hatásos dolognak, és szerintem azt a kazekage ellen (vagy azt ) vagy a sussanot már elsütné, (amin átmegy a mérges gáz)
ha legyőzi a kazekaget ott a sasori test és ha az is bemenne akkor a 100báb ahol csak a sussano az egyetlen megoldás,..
sasori ha bekap egy amaterasut, akkor az égő testből átugrik egy másik báb ba és máris megvan a helycsere, bár nemtom h fent tudja-e tartani ugy is a 100 bábot..

lényegében Itachinak elég 1 vérig hatoló karcolás a halálhoz, sasorit meg annál inkább nehéz legyőzni...
+genjutsu nem hat egy bábra , de még ha hatna is megcsinálja azt a technikát h összeköti a szemét a báb szemével és akkor a báb szemeivel lát, és Itachi nak mire leesik h így a bábot kell genelni addig minden meghal..

50-50%
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7552 Dátum: 12 aug 13, 19:45:31 »

Jiraiya vs. A:

TsunadeHime jól írja, a Rasengan nem szélelemű, csak magát a chakrát pörgeti nagy sebességgel.
A villámpajzsról: Aizen jól beszél, A-nak meg se kottyant az Amaterasu(mármint fájdalmilag), annak ellenére hogy ez baromságnak hangzik, azzal magyarázható hogy nagyon magas az inger küszöbe. Amúgy azt a lehetőséget hogy A nem tartja fönt állandóan a villámpajzsot, igencsak elvethetjük, hiszen a kagénak körülbelül akkora chakratartaléka van mint egy Bijuu-nak.
Amúgy Jiraiya nem kizárt hogy túlélne egy-két ütéstől A-tól, eléggé ellenálló Sennin-módban, nincs kizárva. De problémás Jiraiya részére a Shunshin No Jutsu. Ezzel a kage olyan sebességre tesz szert, hogy még Sasuke se látta... Ha nem vetette volna be abban a helyzetben a sus'sanot akkor A levitte volna neki a fejét.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7553 Dátum: 12 aug 13, 20:37:35 »

Hát szerintem ez a Raikage és az ő Bijuu méretű chakrája olyan, mint hogy Pein legyőzhetetlen  Pojén Madara ellen A szinte csak annyit csinált, hogy csapkodott, rohangált és csodálkozott, amikor valamelyik másik Kage végrehajtott egy támadást vagy nem halt bele Madara egyik támadásába. És varázslatos módon a chakrája elfogyott. Amikor Karin kijelentette, hogy "bijuu méretű" a chakrája, akkor lehet, hogy a természetére és nem a mennyiségére gondolt. De lehet, hogy 1 bijuu-nak is ilyen gyorsan fogy a chakrája  ikszdé

Új harcok:

Jelenlegi Naruto vs Kakashi, A, Tsunade, Onoki
Kakashi vs Shippuu eleji Naruto, Sakura és Sasuke (átokpecsét nélkül )
Shippuu eleji Naruto és Sakura vs Haku és Zabuza
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 20:40:47 írta TsunadeHime » Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7554 Dátum: 12 aug 13, 20:47:28 »

Kakashi vs Shippuu eleji Naruto, Sakura és Sasuke: Azt nézve, hogy Naruto és Sakura ketten megizzasztották Kakashit, és hogy Sasuke lazán, karcolás nélkül odaverte a Kakashi csapatot (amiben nem volt Kakashi), így Kakashinak nem lenne túl esélye. Narutonál a klónok, meg a rasengan, Sakura leül, és nézi a mozit, Sasukénél a chidori, sharingan, ráadásul hogy nem is lehet tudni, hogy Sasuke tudta-e a Kirint shippuu elején, de Kirin nélkül is győznének az ifjú tanoncok 80-20-ra.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7555 Dátum: 12 aug 13, 21:16:14 »

Egyértelmű, hogy az a bijuu szintű chakra kijelentés erős túlzás. Mindig fentartással kell kezelni. Már eleve a bijuuk chakrából állnak, tehát mindenük chakra. Az nem vitás, hogy sok van neki vagy akikről kijelentették azt, hogy rengeteg van abból a chakrából de maradjuk annyiban, hogy ez csak erős túlzás. Talán egyedül Kisame közelítette meg őket de ő is csak a kardja, Shamehada miatt, aki zabálta a chakrát és képes volt átadni belőle Kisamenek.
Naplózva
tasymc
Újonc
*

« Válasz #7556 Dátum: 12 aug 14, 10:12:36 »

Kakashi vs Shippuu eleji Naruto, Sakura és Sasuke:
Kakashi-t nem kell lebecsülni Shipp eleji 7 es csapatnak nem hiszem ,hogy lenne esélye ellene ha rendesen harcolna.
jelenlegi mangába is az ő technikájával sebezték meg tobit.
szerintem 60-40 kakashi javára.
Újharc:
-Jelenlegi Naruto ,Itachi ,Gai ,Kakashi , Minato
Vs
-Jelenlegi Sasuke ,Orochimaru ,Kabuto , Tobi
Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7557 Dátum: 12 aug 14, 14:16:50 »

Egyértelmű, hogy az a bijuu szintű chakra kijelentés erős túlzás.

http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/460/Naruto_460_16.png

Általában egyet szoktam érteni a hozzászólásaiddal egy-két alkalomtól eltekintve, de akkor se reagálok, de most muszáj mivel nem értem az alap koncepciót, hogy most egy Chakra érzékelő milyen nagyságot, bocsáss meg, hogy manga hűen idézzek : " Valami hatalmas közeleg " érzékel? vagy te mit olvastál amit én nem, hogy Karin nem csak a Chakrát érzékeli szenzor képességével?
Gondoltam arra is, hogy esetleg magára a néger alkatra gondolt vagy a félszeműjére, de még erre nem volt eset és nem tért ki rá egy következő buborékba, ezért csak a Chakrát érzékelhette, nem?

+ a villámpajzsocskát nem hiszem, hogy kevés Chakrával lehet fent tartani.

++ Az A vs Ero-senninhez is reagálva itt nem igen van labdába rúgása Jiraiyanak, olvastam pár sorral fentebb, hogy lávát és miegymást köpköd a perverz és még " Uchihákat megszégyenítő katon technikákat is tol", de itt felesleges lenne ezzel pusztítania a Chakra készletét egy ilyen dps állattal szembe, idézhet kígyót békát, nem muszáj foglalkoznia A-nak az idézésekkel és koncentrálhat továbbra is az idézőre, egyáltalán nem fekszik az öregnek ez a harc, mivel Aval szemben igen keveseknek van esélye ( ultimate védelem, sebesség, regeneráció ?! [ igen Botond, a te kedvedért Nevet ] )

Mostani mangába meg hogy nem villogtat A, az már itt nem releváns mert minden Kage szét van nerfelve, hogy Madara segge ki legyen nyalva + a fanoké.

( félre értés ne essék, vártam, hogy visszatér az öreg Uchiha és ténylegesen megmutatja a legendás erőt, de ez az asztalos fa munka koppintás + Nagato up2 és a vasorrú Susi már kicsit hányingerkeltően szar )
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7558 Dátum: 12 aug 14, 15:19:20 »

+ a villámpajzsocskát nem hiszem, hogy kevés Chakrával lehet fent tartani.

Éppen ez az. A Raikage nem fog a harc elejétől a végéig villámpajzsban rohangálni. Bijuu méretű chakra ide vagy oda ez lehetetlen. Tehát ha Jiraiya okosan harcol akkor megfoghatja. És a két karakter intelligenciáját össze sem lehet hasonlítani. De még így is nehéz Jiraiya-nak adni a győzelmet.  Neeem

Sasukefan: Én a jelenlegi Kakashi-ra gondoltam. Szerintem neki bőven van esélye Sasuke, Sakura és Naruto ellen.

Mostani mangába meg hogy nem villogtat A, az már itt nem releváns mert minden Kage szét van nerfelve, hogy Madara segge ki legyen nyalva + a fanoké.

Hihetetlen, de egyetértek veled.  smirksweat
De én azt mondom ne temessük még a Kagékat  kacsint Még bármi megtörténhet. Számtalan példa volt már arra, hogy a karakterek a legreménytelenebbnek tűnő helyzeteket is megoldották.

Autine: ha nem tűnt volna fel mi itt a shippuuden eleji Sasukéról és Narutóról beszélünk Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 16:14:59 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7559 Dátum: 12 aug 14, 16:57:06 »

Nem Karinnal vagy a chakra érzékeléssel van a gond hanem azzal, hogy rengeteg ember számára akik átlagos netán az alatti chakra mennyiséggel rendelkeznek, szinte felfoghatatlan az a chakra mennyiség amit egy bijuu birtokol. Így igazából nem is különbözteti meg őket ilyen szempontból egymástól hanem, hogy valamihez hasonlíthassa akkor azt mondja, hogy bijju szintű chakrátval rendelkezik. Így mindenki tudja, hogy milyen ellenféllel kerülhetnek szembe. Én alapvetően így gondolom, hogy ezt jelenti a bijuu szintű chakrára hivatkozás.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 502 503 [504] 505 506 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins