24 nov 17, 11:14:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229554 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sasukefan
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7515 Dátum: 12 aug 10, 15:14:15 »

Szerintem meg Itachi nyerne, használná az amaterasut, és Jiraiya hiába tudja, hogy Itachi tudja használni az amaterasut, nem tudna ellene semmit sem tenni, elvégre Itachinak elég csak ránéznie, és lángol is. Még a Raikage felturbózva is alig bírta kikerülni az amaterasut, akkor Jiraiya mit tudna ellene kezdeni?  Susanoo ellen sem érne sokat, mert ott van nála Yaka tükre, ami minden támadást kivéd. A tsukuyomit pedig nem tudná feltörni, mert egy pillanat alatt zajlik le az egész, és addig Itachi azt teheti vele, amit akar. Ha Jiraiya támadásait nézem, akkor nem érnek semmit egy Sharingan ellen. Ezért Itachi győz nálam 5-
95-re. (Azért adtam Jiraiyanak 5-öt, mert minimális az esély ugyan, de akkor ő győz, ha Itaychira zuhan egy meteor.)

Új csata: FMS Sasuke vs Raikage+Kazekage

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:15:14 írta Sasukefan » Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7516 Dátum: 12 aug 10, 15:14:45 »

Én úgy vélem, hogy legyőzné Itachit egy ilyen mérközésen. Bőven láttuk Jirayrától is olyan jutsukat amivel képes legyőzni Itachit. Itt van mindjárt a taijutsus sörénye amely még meglehetősen erős védelmet is biztosít számára. Ott van a pokoli mocsár jutsuja amivel elsüllyesztheti a Susanooját. Tud használni tűz és föld elemet amellyel megvédheti magát az Amaterasu ellen. Ott vannak az idézései illetve a kőbéka nyelöcsöve vagy torka jutsu amelynek elpusztítása hatására Itachi majdnem padlót fogott. Képes a békái által hangalapú genjutsuba ejteni Itachit és ehhez még remete formát sem kell használnia, ráadásul valószínűleg a chakrája mennyisége és a rengeteg tapasztalata is mellette szól. Nálam Jirayra a nyerő ebben a harcban.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7517 Dátum: 12 aug 10, 15:32:52 »

Hát Sasukefan, azt kicsit túlzásnak érzem h Jiraiya ennyire esélytelen legyen.....
Rini-nek meg sok dologban igaza van.... Taijutsuba a sörény miatt Ita nem tudna mit tenni, és abba bele se gondoltam h a mocsárral elsüllyesztheti a sussanot... az tény h remete forma nélkül a nyerési esélyei nem nagyok, de szerintem remetébe, olyan testi erővel amivel naruto szarvánál fogva felemelt egy többtonnás  állatot, + saját chakrája se fogy ráadásul az elemi támadásai is erősebbek, talán lehet esélye..  viszont a süllyesztésen kívül olyan technikát ami a sussanot lenyomná nem tudok.... de az tény h a föld technikákkal akár megmenekülhet az amaterasu tól..
(pl.csinál egy kő falat, azon nem megy át az amaterasu csak elégeti, addig ő lemegy a földalá előjön máshol és meg is menekült)
Meg az nemtom melyik technika de akár ha tudja el is nyelheti Itachit mint az egyik peint, de erre nemtom menyi az esély

viszont Rini erről a Kőbéka torka/nyelőcsöve cuccról valami linket tudsz dobni vagy valamit?
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7518 Dátum: 12 aug 10, 15:39:44 »

A gond a Jiraiya VS Itachi harcban, hogy a lángok elé nem tud beidézni. A lángokat a célpontra idézi, így kb.. hát nem mondom mit csinálhat a falával. Sebességgel sem ér semmit ellene, hacsak nincs 2. szintű villámpajzsos 4. Raikage szintjén. Jah, hogy nincs, oké. Mosolyog A mocsarat meg 1 egyszerű varjús helycserével megússza. Ráadásul még mindig 1 Sharingan használóról beszélünk, aki előre látja a mozdulatait... A híres katonokat meg 1 Suitonnal elnyomja.
Egyedül a beteg Itachi ellen adnám meg neki a harcot éppen hogy, de ha az egészségi állapota mondjuk a Part1-es, akkor az öreg csomagolhat.

FMS Sasuke vs Raikage és Kazekage

Már MS Sasuke is döntetlent hozott ki a Raikagéval 1v1ben, és közben majdnem tökéletesen követte és reagálta le a mozgását és támadásait. Most pedig már jóval keményebb Susano'oval bír ráadásul a szemei sem sérülnek Nyelvesít "A" át sem bírná törni a védelmét egyedül. A gond igazán Gaara erre a technikát nézve, aki kikaphatja alóla bár a bordapajzsot attól még magára aktiválhatja, mielőtt a Raikage betalál, így jócskán csökkenti a sérülést.
Az Enton-sortűzzel nem igazán tudnának mit kezdeni, Gaara a homok mögé bújik ami begyullad, a Raikage meg leharapdálja a karját/lábát, vagy nem tudom mit csinál, ha eltalálják. ikszdé
Genjutsu: 1 Jinchurikit kiütött vele 2-3 másodpercre, így igazából kettejük közül bármelyiket elkaphatja. "A" kapásból gyenge ellenük, ezt láttuk, Gaara meg nem Jinchuriki, nincs aki felkeltse. smirksweat Abból kiindulva amit eddig láttunk A-nak segítség kell a kiszabaduláshoz, amit egyszerűen nem kaphatna meg, mert Sasuke lefoglalná Gaarat.
1v1 alakulna ki, és nem kérdés, hogy ki nyerne. Sasuke bedarálná Gaarat, hiába használja profi szinten a homokot, a Sharingan + jó gyorsaság-kitérés ellen kevés, már a Chunin vizsgán is megmutatkozott.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:43:18 írta Aizen » Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7519 Dátum: 12 aug 10, 15:46:48 »

Ebben a harcban egyet értek, hoy nem tudnának mit kezdeni Sasukéval, és abban is egyet értek, hogy a földpajzs nem védené meg Jiraiyat. Mivel elég egyoldalú a FMS Sasuke vs Raikage és Kazekage, szerintem toldjuk meg ezt a harcot még egy Mizukagéval és egy Tsuchikagéval. Szerintem ez a harc kicsit keményebb lenne, mert nem tudom, hogy Oonoki caspdába-e tudná ejteni a Susanoot az atombontóval. Röviden az új harc:
FMS Sasuke vs Raikage+Kazekage+Mizukage+Tsuchikage
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7520 Dátum: 12 aug 10, 15:47:11 »

Hát figyelj.... most már kezdem elismerni h Ita. győz, bár Rini adott egy remény hullámot, de azért 2 dolog:
tegyük fel harcolsz valakivel, aki sharingannal rendelkezik, te ismered az amaterasut, és egyszercsak meglátod h lecsukja az egyik szemét , csukva tartja és elkezd folyni belőle a vér, most vagy agyvérzést kapott vagy amaterasu, te mit csinálnál, próbálnál valahogy védekezni vagy fognád és megállnál egy helybe h már mindegy, mert Ita. nem amaterasu zik olyan jól mint sasuke, h abban a pillanatban elnyomja..
2: Sussano elkezd a mocsárba süllyedni, Ita. nyom egy varjós testcserét, azt akkor csak megszűnik a sussano, nem hiszem h ezzel a varjús dologgal egyik helyről "átteleportál" a másikra azt ott felbukkan fullos sussano val..

viszont valaki erről a Kőbéka torka/nyelőcsöve cuccról valami linket tudsz dobni vagy valamit?
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7521 Dátum: 12 aug 10, 15:49:09 »

rini-nek részben igaza van.
 Végül is attól is függ, hogy Jiraiya-t a beteg vagy az egészséges Itachi ellen küldjük. Ha a beteg ellen harcolna ( az ellen akivel Sasuke is) akkor a Doton-nal és a Katon-nal ideig-óráig feltarthatná az Amaterasu-t. Itachi pedig nem fog egy végben az amaterasu-val próbálkozni, egyrészt a látása, másrészt a chakrája végessége miatt. De ettől eltekintve se tudok a Sannin-nak 50%-nál többet adni.

Sasukefan: ha a Hokagét is odateszed, akkor az esélyeik még inkább növekedni fognak. Ha minden igaz ő az egyetlen aki a többieket meg tudja védeni a genjutsu-tól, ( Katsuyu-val) illetve Onoki támadásait is erősíteni tudja. De az öt Kage már túlzás lenne.  Pojén

Gaara vs MS Sasuke

Helyszín: a sivatag
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:55:11 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #7522 Dátum: 12 aug 10, 15:53:18 »

Jujj, Sasukefan... Ez így rengeteg, túlzásba estél. Nevet
Oonoki por eleme az eddig látottak alapján legyalulná Sasukéról a Susano'o és akkor vége a dalnak. Bár kérdéses, hogy a sima por elem mit kezdene vele, hiszen csak Tsunade általi töltőset láttuk, de ennek fényében megadhatjuk szerintem, hogy a sima is leviszi róla. Noha szemből nem ér semmit, mert ott van neki a tükör. Mosolyog Mindenesetre ha a Susano'o lekerül, bajban van, Sasuke teste sem bír ki mindent.
Mei itt szegény nem ér semmit. Szép a 2 Kekkei Genkai tőle nem mondom, de hacsak nem zárt terepen vannak, akkor a sava is elpocsékolt chakra lenne. ikszdé A lávája pedig... ugyan, Madara csontos Susano'oval körberöhögte a technikát, és igen, tudom hogy Sasuke nem Madara és nem Edo-s, de attól az a Tengu páncél felfogná. Mei itt vetkőzzön le nyugodtan, és feküdjön le napozni, legalább nem lesz útban.
Igazából szerintem már a Gaara-"A"-Oonoki trió elég lehet Sasukéra persze csak a por elem miatt. Aztán ha Kishi végre megmutatja Sasuke teljes erejét változhat a felállás.
Ez a 4-es elkenné Sasukét a jelen ismereteink alapján.
Ellenben Raikage-Mei-Gaara triót is hazaverné FMS Sasuke.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:54:33 írta Aizen » Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7523 Dátum: 12 aug 10, 15:58:41 »

Gaara vs MS Sasuke
Itt Gaara védelme szinte végtelen lenne, így csak egy darabig húznia kéne, míg Sasuke túl nem használja az MS-t, onnantól könnyű lenne Gaarának nyernie. Bár, ha Sasuke nem az MS-re hagyatkozik, hanem használ például egy Kirint, vagy Shunshinnal kikerüli Gaara védelmét, akkor még lehet esélye, de ezt a menetet szerintem Gaara viszi 60-40-re. Ráadásul neki ott van a sok homok, amit támadásra használhat.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:59:27 írta Sasukefan » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #7524 Dátum: 12 aug 10, 16:05:12 »

Gaara vs MS Sasuke
Kezdjük ott, hogy Sasuke védelmét nem tudja átvinni Gaara, de ez fordítva nem igaz. Elég 1 chidori a homok"gömbre", persze az más kérdés, hogy oda is kell jutni, de az eddigiek alapján nem lenne nehéz dolga. Sasuke veszett gyors és a Sharingan is a segítségére van. Ráadásul Sasuke még a Chidori-Nagashi-t is bevetheti, az ellen meg nem nagyon tud védekezni Gaara, max ha felugrik, de akkor újra célpontja lesz 1 másik chidorinak.
Sasuke viszi a harcot.
Annyit hozzátennék, hogy ne csak azt nézzük, hogy Danzou ellen végig MS volt. Nyomták az elemi technikákat is, de valójában ott a szemek csatája volt, ezt mindketten elismerték. Gaaranak pedig nincs "szeme", így ott fölös folytonosan fenntartani az MS-t.

vegita: MS Sasukét csak Oonoki tudná legyőzni az 5 kage közül. Raikagéval sima döntetlent kinyomott, Mei ellen már kimerülten ment, a legnagyobb jóindulattal sem bírt Amaterasut lőni, pedig a csaj elhamvadt volna. Tsunade szintén a lángok mardalékává válna, bár ő talán kihozhat 1 döntetlen szerűséget, hiszen a regenerációja miatt bírná a lángokat 1 ideig. Gaarat fent leírtam, esélye nincs.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 16:06:12 írta Aizen » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7525 Dátum: 12 aug 10, 16:05:53 »

Vicces sasukefan, hogy FMS Sasuket 4kage ellen állítod, de MS Sasukenak nem adod meg gaara ellen a győzelmet aki nem is a legerősebb ráadásul szintén olyan fiatal mint sasuke. FMS Sasuke vs 4kageba akit felállítottál sasuke kikapna, de MS Sasuke vs Gaara ellen sasuke nyerne olyan 60-40-re ha nem többel.. 4.raikage akit a többség második legerősebb kagenak állít be a mostaniak közül az nem bírt elbánni azzal a sasukeval aki csak tesztelgette az erejét és nem tudta mikre képes. Ő képes lett volna döntetlenre azzal a sasuke ellen, de ha danzou elleni sasuket teszed be az már jobban használja a susanoot is és jobban tisztába van az erejével. Na az a sasuke már 4.raikaget is elverte volna szerintem már pedig 4.raikage nem gaara mert gaara szerintem gyengébb nála. Szóval MS Sasuke vs Gaaraba Sasukenak adom a győzelmet olyan 60-40-re kb. Meg ott azért eléggé szép hosszú ideig képes volt sasuke mangekyou sharingant használni nem gyenge képességekkel.
Nem egészséges itachi vs jiraya harc eléggé jó lenne szerintem, de ott ettől függetlenül itachinak adnám a győzelmet. Az se szabad figyelmen kívűl hagyni, hogy sasuket nem akarta megölni ott itachi ezért is állította le az amaterasut valamint jirayat ha elkapja amaterasu akkor nem tud sehogyan se meglógni onnan. Szóval nem egészséges itachi vs jiraya 52-48 itachi javára.
Egészséges itachi meg szerintem még sokkal jobban elverné jirayat mondjuk olyan 60-40-re. Egészséges itachira én inkább jiraya+orochimaru párost küldeném, de még lehet őket is elverné.
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7526 Dátum: 12 aug 10, 16:07:51 »

De itt FMS Sasukéról volt szó, ami azért sokkal erősebb, mint egy sima MS Sasuke. Nem terheli annyira a Susanoo, és az amaterasut is sokkal jobban és tovább tolja. Amúgy nekem sem ismerős az a kőbéka nyelőcsöve, én csak sima békára emlékszem, kőre nem. Akkor írok egy olyan harcot, ami egy kicsit izgalmasabb, mint a FMS Sasuke vs ennyi, meg annyi kage:
Lámpás Naruto vs FMS Sasuke
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7527 Dátum: 12 aug 10, 16:09:43 »

Itachi vs. Jiraiya:

Szvsz még beteg Itachi is elverhetné Jiraiyát. Ugyanúgy képes Amaterasaut használni. Jiraiya hiába erős meg hiába rendelkezik nagyon nagy jutsu arzenállal, az ellen nem tud mit kezdeni, mert egyszerűen szólva nincs olyan gyors mint a raikage. Ez a technika tényleg arról szól hogy ránézel az ellenfélre és már lángol is. Itachi egyszerűen szólva erre van specializálódva, az azonnal végbemenő, szinte kivédhetetlen jutsukara, amikkel ha eltalál valakit, akkor onnatól vége a dalnak.(Ha csak nincs az ellenfélnek szuper tér-idő jutsuja, vagy izanagija, vagy valami hasonló.)
FMS Sasuke vs. Kazekage+,,A":

Nem tudjuk, Sasuke amaterasut mennyit használhat., De itt lényegtelen. Ha még csak eggyet is használhat, akkor sincs baj, mivel az Entont profi szinten használja, és óriási mennyiségben. Nem is beszélve arról hogy ő neki is van valamiféle Tengu pajzs, és egy ,,Enton-kard", ami nem lehet túl lassú. Gaara tehetne a legtöbbet, ha valahogy megpróbálná a föld alól támadni Sasukét. De... Sasuke se egy gyenge genjutsu használó, elég egyszer elkapnia ,,A"-t a Tsukyumival, és vége a dalnak, amaterasuval lelövi.Gaarat meg 1 vs.1-be elintézné ez nem kérdés.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7528 Dátum: 12 aug 10, 16:11:41 »

Egészséges itachi meg szerintem még sokkal jobban elverné jirayat mondjuk olyan 60-40-re. Egészséges itachira én inkább jiraya+orochimaru párost küldeném, de még lehet őket is elverné.

Ja, éppen ezért mondtam én is, hogy Itachi ellen legalább 2 Sannin kellene, sőt, még egy harmadik se lenne hátrány.

Gaara vs MS Sasuke

Direkt azért mondtam, hogy a helyszín a sivatag legyen, mert én is úgy gondolom, hogy Sasuke erősebb. De mivel Gaara a sivatagban harcol konkrétan kimeríthetetlen homok tartalékai vannak, ami egy ilyen harcban hatalmas előny. Akár a levegőbe is felrepülhet és onnan szívathatná szét Sasuke-t. Bár igaz, hogy neki is van egy "Madara" ( aki nem Uchiha), de ha Gaara azt leszedi akkor vége. Nálam a Kazekage nyer olyan 55%-kal. Ha nincs sivatag a közelben, akkor Sasuke nyer 70-75%-kal.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 16:13:26 írta TsunadeHime » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7529 Dátum: 12 aug 10, 16:58:04 »

Danzou elleni MS Sasuke vs Bee+Part 1-es Kakashi. Szerintetek ki nyerne? Én itt Sasukenak adnám a győzelmet olyan 58-42-re hisz semelyikük nem bírja kivédeni az amaterasut max. bee, de láthattuk, hogy amikor sasuke használta akkor már menekülőre fogta magát a bee és hachibinek se esett jól az amaterasu. Ráadásul ott még nem is használta olyan jól sasuke kakashi meg semmivel nem bírná kivédeni az amaterasut. Part 1-es Kakashi csak azért kell bee mellé, hogy legyen aki gondolkozik bee helyett is meg, hogy sasukenak nehezebb dolga legyen, de szerintem így is ő nyer 58-42re, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins