24 nov 17, 09:21:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 499 500 [501] 502 503 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229212 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7500 Dátum: 12 aug 09, 20:09:56 »

Az egy dolog, hogy Tsunade-t szeretem, mint karaktert, de ( bármennyire is hangzik furcsának) nem szoktam túlbecsülni a képességeit. Mindig a mangából vagy a databook-ból szedem az infókat. Ahogy Ti is. Csak másképp látjuk a dolgokat ennyi az egész. És a csatákat is más nézőpontból közelítjük meg.  ( amúgy asszonyságnak sem sűrűn neveztek még  ikszdé)

Mondok még néhány csatát:

Terumi Mei és Jiraiya vs Gaara és Shippuu eleji Kakashi
Gai és Lee vs Sasori
Onoki vs Gaara
Gaara vs Temari, Kankuro és Chiyo
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 20:12:47 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7501 Dátum: 12 aug 09, 20:15:31 »

Gai és Lee vs Senpai

Hát Sasori úgy bedarálja őket ahogy illik. Talán már Hiruko-val is. Kevés ide a két Konohai, főleg hogy nem tudnak semmit, csak hogy méreggel öl Sasori, és a bábokkal. Ellenmérgük sincs. Itt Lee kb az első 10 percben meghal, utána jön Gai, mert az oké, hogy szétüti Hiruko-t, de még a kapukkal sincs esélye elkapni a Kazekagét. Ha esetleg el is kapja, a 100-ak előadása ellen semmit nem érne a Jounin.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7502 Dátum: 12 aug 09, 20:26:13 »

A Hidan vs. Tsundade miért is egyértelmű? Hadd vezessem le minkét oldalról a harcot:

1.: Tsuande szupererejű, és immortal
~ Hidant ütheti nyugodtan, ő is immortal

2.: Hidan könnyedén elvégzi a szertartását, mert a kage simán beszed 1-2 sérülést, annyira bízik a regenerációjában (megjegyzem, okkal).
~...de semmit nem ér vele ha átszúrja magukat,  mert egyik oly buzgó hívő, hogy az istene is hisz benne, a másiknak meg ott az a pötty a homlokán.

Erre azt modnanám fifty-fifty, de talán egy kicsit Hidan felé hajlok, mert:
~ Harcos, nem healer
~ Gyorsabb, jobbak a reflexei (egyszerre támadta Asumát és kerülgette az árnyékfogót, plusz Kakashit is megtáncoltatta rendesen, ami szépt teljesítmény egy sharinganos ellenféllel szemben)
~ A nagy kaszájával van esélye levágni a hokage fejét, akinek ellenben nincs lefejezésre alalmas ezköze.

Ezért inkább egy 55-45öt mondok. Ez az én véleményem, úgy sem változtatja meg semmilyen 'de hát a fejét is visszanöveszti!'-szintű agymenés, csak azért írtam le, hogy lássátok, én mindekét oldalról át szoktam gondolni a dolgokat. Ajánlom néha tegyetek ti is így.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 20:38:22 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7503 Dátum: 12 aug 09, 20:43:14 »

Hidan vs. Tsunade:
Hát azért nem olyan biztos hogy meg tudná vágni a sannint. Eleve Tsunade orvosi ninja és jól tud kitérni a támadások elől, csak a kérdés hogy öli meg? Hiába üti, akinek meg se kottyant az hogy átszúrta a gerincoszlopát, azzal nem könnyű puszta ököllel mit kezdeni. De amúgy ha Hidan szerez vért, akkor ő nyer. Ha levágja a saját fejét, azt a nagyi se éli túl. kacsint Hidant esélyesebbnek látom egy kicsit, mert Tsuande eleve egy közelharcos, és jó a reakcióideje meg minden, de nem a legjobb azért. De.... szerintem haggyuk tsunadét, mert már eléggé lefárasztottuk Nyelvesít
Új harc:
Danzou+Kakuzu+Hiruzen+Kakashi+Juugo  vs. Pein?
Helyszín: Ahol Jiraiya harcolt Peinnel.
Harc menete: Ugyanúgy harcol ellenük mint jirayia ellen. Először bevet 3 testet(Állati path, éhes szellem birodalom path, emberi path), majd utána harcolniuk kell a 6 testtel.
Kikötések: Pein nem hasznélhatja az IB S.T.-t, és a Chibakut. A másik oldalról: Danzou az illúziót nem használhatja, kakashi meg a kamuit. Senki nem tud senkiről, és ha nem vesszük alapul a kikötéseket, akkor mindenki a teljes erejében van.
Vélemények?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7504 Dátum: 12 aug 09, 22:00:32 »

hát elég sok embert küldtél oda neki. tuti hogy legyőzik. teljes erejében, megint felvethetném hogy hiruzen egyedül is sokat érne fénykorában de sokan azt mondanák hogy nincs bizonyítva semmi. sokan vannak öten, és ezek mindegyike vadállat. egyetlen fenyegetésük szerintem az idézős. az első 3at kb fél perc alatt megdarálják. Jugo tökéletes bármelyik ellen ezek közül, lenyomná az idézősön kívül a kettőt. a többiek úgyis elkapnák azt az egyet. persze bebújhat a kaméleonba aztán kakashi kutyát kiszagolják. rakétás pein, egy vicc; bármelyik az ötből csukott szemmel elkerüli. Ha megjelenik a többi akkor szívnak kicsit. De előbb utóbb úgyis lenyomnák a feltámasztót, és akkor a tendo marad. Danzo mivel sebezhetetlen, simán odatipeg tendohoz, aztán levágja a fejét; kb ennyi a harc vége. kakuzu is erős, azis elverheti bármelyiket tendon kívül meg a szívoson. a Szívósat lenyomja jugo; kakashi a raikirivel meg a többit. nagyon sok embert küldesz pein ellen ez a baj. danzo meg kakashi lehet ketten is elegek lennének, a halhatatlanság; kakashi esze és nagyon jó jutsui miatt. egyetlen reménye a kaméleonba van itt a peint védőknek de szerintem kiszagolják a kutyák.
Ha ne adj isten 1v1eznek a testek meg a másikak akkor is kikap pein, de akkor jobban. egyetlen erős tagja tendo, az ellen csak danzonak adok esélyt 1v1be.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7505 Dátum: 12 aug 10, 07:19:15 »

Kis sereg vs Pein

Akkor ez ott kezdődik, hogy Pein ráküld Kakára egy rakat állatot, amitől ugye az kiengedi a szíveit, de mivel nem tud Amaterasuzni, nincs sok értelme. A kutyus csak úgy elintézné Kakuzut.Tende pein simán össze Tensei-ezi Hiruzen-t, hisz keveset mutatott. Utána elkapják  Danzóó-t, mivel ő sem lenne valami nagy falat, hisz különösebb képessége a Sharinganokon kívül nincs. Kakashi Kamuizhat, eltüntetheti a feltámasztót, mert együk fel, tudja hogy ő az. Maradt a többi. Kakashinak biztosan nem kell több mint egy C.T. Úgyhogy ő is kilőve. Maradt Juugo, aki egy állat, így őt is simán ki lehet nyírni, már csak a kutyával.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7506 Dátum: 12 aug 10, 08:10:24 »

Még a Hidan vs Nagyi harchoz annyit hozzátennék, hogy Hidan kaszája nem ölésre, hanem vérszerzésre való. Ezt még Shikamaru mondta, de lusta vagyok mangaoldalt keresni. És ha "neadjisten" Tsunade kirántaná Hidan kezéből a kaszát amikor az feléje suhint, akkor az Akatsukis tényleg bajban lenne. És ha Tsunade megüti, akkor ez fog történni: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/11 Halhatatlanság ide vagy oda, de ezt követően már nem nagyon fog tudni harcolni Hidan.

Danzou+Kakuzu+Hiruzen+Kakashi+Juugo  vs. Pein

Ennyi ember szerintem le tudná őt győzni. A leggyengébb láncszem a csapatból Hiruzen, de akárhogy is nézzük Enma-val el tudna bánni minimum egy testtel. A többiek is megizzadnának, de behoznák a harcot.

És itt egy harc tőlem:

Temari, Tsunade, Konan, Mei vs Kakuzu, Hidan, Asuma, Zabuza
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 08:17:22 írta TsunadeHime » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7507 Dátum: 12 aug 10, 10:16:50 »

Idézet
Danzou+Kakuzu+Hiruzen+Kakashi+Juugo  vs. Pein

Ennyi szerintem is behúzná a harcot.. Kb. itt 4kage szintű ellenfélel kéne harcolni peinnek és egy erős chunin szinttel. Ha Jiraya képes volt 3testet elintézni akkor ezek öten is képesek lesznek minimális chakra veszteséggel. Onnantól kezdve meg már jön a hat pein és már kezdik sejteni, hogy mivan hisz azért ott se hülye karakterek vannak. Kakashi egymagába van olyan okos mint jiraya és még ott a 4karakter. Öten többet is megfejtenének pein képességéből valamint több chakrával is rendelkeznek mint jiraya. Ja meg azért peinnek se 1felé kéne figyelni hanem 5felé és hatan vannak. Ráadásul pein nem is használhatja IB S.T.-t meg chibaku tenseit se... Véleményem szerint Danzou+Kakuzu+Hiruzen+Kakashi+Juugo nyerne pein ellen mondjuk olyan 60-40-re. Ez a harc szerintem úgy lenne izgalmas ha pein használhatja az IB S.T.-t meg chibaku tenseit és másik oldalról meg leszednénk juugot aztán Danzou+Kakuzu+Hiruzen+Kakashi vs pein, de még szerintem itt is a 4kage szintű karakter győzne csak nem olyan 60-40-re hanem mondjuk 53-47-re.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7508 Dátum: 12 aug 10, 11:49:20 »

Mondok egy újat !!!

Itachi vs Jiraiya

Itachi amikor narutóért ment kisameval akkor bevallotta h fél Jiraiya-tól, viszont azóta kitanulta a susanoot...
szerintem Jiraiya ellen addig mindenképp kikapna amíg a Sussanot nem aktiválja, onnantól nemtudom Jiraiya mit tudna tenni, de hátha ti okosabbak vagytok!!!
56-44% jiraiya nak
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7509 Dátum: 12 aug 10, 14:05:17 »

Itachi vs Jiraiya

Az, hogy Itachi visszavonult nem biztos, hogy azért tette, mert megijedt a Sannin-tól, hanem azért, mert nem akarta bántani, és egyébként is akkoriban Jiraiya volt Konoha-ban a legerősebb. Gondolom nem akarta meggyengíteni Konoha haderejét azzal, hogy legyőzi őt.

Bár az is lehet, hogy Itachi tényleg nem tudta volna legyőzni a Sannin-t. Csak annyit tudott róla, hogy félelmetes harcos, a nevét, csakúgy, mint Tsunadéét és Marcsiét,  mindehol ismerik és tisztelik. A Remete formáról pl. nem volt ahonnan tudjon. De én nem hiszem, hogy Jiraiya le tudta volna győzni őt.

De a kettejük közti csata mindenképpen szoros lenne. Nálam Itachi nyer 55-60 %-kal. Itachi legyőzésére minimum 2 Sannin  kellene, sőt, talán mind a 3.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 14:08:43 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7510 Dátum: 12 aug 10, 14:16:19 »

Szerintem meg sima Itachi win. Az hogy azt mondta Kisaménak hogy ő se bírna vele, az miért is volt? Nevet Azért mert Konoha oldalán állt, és ha megöli őt akkor narutót elkapják és a világnak Game Over. Pontosan Az is enyhén szólva hülyeség hogy Kisamével együtt ne tudták volna megölni őt.
Jiraiyának még akkor se látok esélyt ha egyből sennin-móddal kezdene. Tsukyumi/Amaterasu/Sus'sano. Tsuykmi még őt is nagyon megviselné, persze Itachit is, de még mindig tudni fog bevetni trükköket. Amaterasuval eleve mit kezd Jiraiya? Tudtommal ő nem rendelkezik a 4. raikage sebességével. Jirayia lehet hogy nagyon erős, de Itachival ő se tudna mit kezdeni. Kapásból van neki egy technikája, ami ellen szinte lehetetlen védekezni(Tsukyumi), utána meg itachi se perc alatt rányom egy amaterasut. Az idézett lényekre meg tökéletes a Sus'sano.
Nálam 100-0-ra itachi nyer, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy a 3 mangekyu mellett hogyan győzhetná le az uchihát.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7511 Dátum: 12 aug 10, 14:41:00 »

Hát szerintem Jiraiya tapasztaltabb mint kakashi és már kaka. is tudta h úgy kell Itachi ellen harcolni h nem néz a szemébe, ezzel a tsukoyomi kizárva, az amatersau elöl sasuke is megtudott menekülni, akkor szerintem Jiraiya-nak is menne, főleg h ha az öreg tudja h kb mi várható egy uchihától, akkor minnél előbb átmegy Senin formába, akkor meg szerintem az amaterasu től mindenképp megtudna lógni, és onnantól h ő Senin formában van csak a Sussano állhat az útjába... azt meg nemnagyon hiszem h áttudná törni, azt nemtom h egy senin formos "ódama" rassengan milyen erős, de szerintem az se menne át rajta, bár a sussano gyenge a széllel szemben és így akár kitudja...
azt nem mondom h sima jiraiya win de azt se h sima Itachi win....
Mert ha azt nézed a senin narutó egyedül ledarált 5peint+állatokat, akkor Jiraiya csak tudna valamit kezdeni 1 ellenféllel szemben, sőt azért ő is elég jól nyomta a peinek ellen...
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7512 Dátum: 12 aug 10, 14:46:07 »

Azért az vicces lenne amint Jiraiya úgy próbál harcolni Itachi-val, hogy közben nem néz a szemébe  ikszdé Így kb. ugyanaz, sőt még rosszabb lenne a helyzet, mintha a szemébe nézne. Így nem tudná, hogy mikor jön az amaterasu. Ha viszont a szemébe néz akkor egy sima genjutsu is veszélyes lenne. Bár azokból ki tudhat törni, de egy Tsukuyomi akkor is sok lenne neki.
De a vén perverz tapasztalt. A háborúban már láthatott egyet s mást, tehát tudna meglepetéseket okozni az Uchiha-nak. De azért egyedül kevés ide. 
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 14:46:42 írta TsunadeHime » Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7513 Dátum: 12 aug 10, 14:55:46 »

Jó.... ez tényleg hülyén hangzott h nem néz a szemébe.... viszont azt nemtom h ha bekap egy Tsukoyomit és közbe a 2 béka folyamatosan szedi a természeti energiákat, akkor az nem billentené-e ki rögtön a genjutsuból, mert amikor sasuke tsukoyomiját bekapta bee, ő a 8 farkóval abban a pillanatban ki is jött belőle...
Meg azért vagyok még mindig Jiraiya oldalán anyira, h lenne esélye mert ha a narutó vs 9farkúbol indulunk ki, akkor ott a sennin naruto (enyhe segítséggel) le tudta győzni a rókát, + a senin formával kitudott térni a edo raikage leggyorsabb és legerősebb támadása elől, és ebből gondolom h akár az amatersau elöl is meglóghat.....
de kezd megtörni a hitem, így h 2 en is Ita.-t hozzátok győztesnek.. Szomorú
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7514 Dátum: 12 aug 10, 15:00:45 »

Hidd el ha tehetném a perverznek adnám a győzelmet.  Pontosan ( már csak azért sem, mert akkor ismét vádolhatnának elfogultsággal) Sokkal jobban bírom őt, mint az összes Uchiha-t együttvéve, de egymaga nem tudná legyőzni Itachi-t. Őt 1vs1-ben szinte lehetetlen megállítani. A múltkor volt is itt egy jó kis vita, ahol egyesek még 3 Kage ellen is kihozták Itachi-t győztesnek. Ami enyhén szólva is nevetséges, de ez van.
Itachi legyőzésére ( legalább is szerintem) minimum 2 vagy 3 Kage szintű ellenfél kell. Egy aki ki tud térni a támadások elől, egy aki tud valamit kezdeni a genjutsuk ellen és egy olyan tag is hasznos aki ki tudja Itachi-t rántani a Susanoo-ból vagy pedig eltünteti a Susanoo-t.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:16:42 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 499 500 [501] 502 503 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins