24 nov 17, 10:30:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 498 499 [500] 501 502 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229436 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7485 Dátum: 12 aug 09, 10:23:48 »

Sakura igenis leolvasta Sasori minden ujjmozdulatát. Itt van egy manga oldal. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/270/9 Chiyo is elismeri a képességeit, sőt, az egész harc alatt Tsunadéhoz hasonlítja őt. Az utódjának nevezi, és azt is mondja, hogy egy napon majd erősebb is lesz nála. Ezek szerint Tsunade is képes lenne leolvasni Sasori mozdulatait, talán még hamarabb is.

És itt van ez is: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/270/11 Még Sasori is elismeri a tehetségét.

És azt még hozzátenném, hogy Sakura nélkül Chiyo sem húzta volna sokáig. Ezt a harcot együtt nyerték meg, kiegészítették egymás képességeit.

És itt Sakura úgy ütötte szét a Sandaime bábot, hogy közben nem is látta a támadását:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/270/16
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/270/17

Sakura ezt segítség nélkül csinálta:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/272/8

És ettől a pillanattól kezdve már nem Chiyo irányította Sakura-t:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/272/12

És Sakura mégis ilyenekre volt képes:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/273/12

Azt nem mondd, hogy erre Tsunade és Jiraiya nem képesek.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 11:01:29 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7486 Dátum: 12 aug 09, 14:27:39 »

jó de ez pont olyan mint a Hang4-se és Nejiék esete. A hang4-se két jounint győztek le, még akikkel harcoltak, azok csak Chuninok voltak. ÉS mégis 1 vs. 1-be legyőzték őket. Tehát... erre szokták rá mondani azt hogy Sakura azért vette fel egyszer-kétszer egydül a versenyt Saroival, mert Kishi nem akarta megöletni. Vagy ha belegondolunk Konohamaru is elintézett egy Pein testet, pedig csak Genin. ÉS még se tudná legyőzni mondjuk Asumát kacsint Tehát Sasori simán elintézné a Sennin-mód nélküli Jiraiyát, szvsz ez nem kérdés. A sennin-mód jiraiya már egészen más eset természetesen.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 14:29:15 írta IndianA » Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7487 Dátum: 12 aug 09, 14:33:34 »

Akkor lapozz 1 oldallal arrébb, ahol Chiyo menti meg a vashomok elől mert ott feküdt volna meg.... Nevet De tudom ez csak mellékes... A 100báb technikánál meg ott a titkos 10báb technika, ami nem kicsit dob az erejükön...
Ahol szétcsapja Sasori testét, ott megint lapozz és mit látsz? Lááám újból összeáll... Mik vannak... kacsint
Chyio ott a fontos pont, nem pedig Sakura... Ahogy mondja Tsunade is, az elhárításban kell jónak lennie, ergo nem F2F karakterek....

Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7488 Dátum: 12 aug 09, 16:15:50 »

Ha pedig Te is hajlandó vagy lapozni néhányat, akkor láthatod, hogy Sakura is legalább annyiszor megmentette Chiyo-t, mint őt az öregasszony. Tehát Sakura ennek a harcnak pont olyan fontos szereplője volt, mint a Nagyi. Nem értem miért mondod, hogy ő itt nem ért semmit, amikor Sasori is csak csodálkozni tudott azon, hogy egy kislány mennyire erő, okos és képes átlátni minden mozdulatát.
 Ha Chiyo egyedül lett volna meghalt volna. Ahogy Sakura is Chiyo nélkül.  

IndianaA: "Sakura azért vette fel egyszer-kétszer egydül a versenyt Saroival, mert Kishi nem akarta megöletni." Ennyi erővel az egész mangára rá lehet fogni, amit írtál. pl. Kabuto azért él még, mert Kishi nem akarta megöletni, vagy Naruto azért vette fel a versenyt egyszer-kétszer Tobi-val, mert Kishi nem akarta megöletni, stb. És mindenki azért van életben, mert Kishi úgy akarja.  Akárhogy is nézzük, de Sakura teljesítménye még így is szép volt. Megnéztem volna, hogy egy Ino vagy Tenten mit kezd a helyében  smirksweat

Amúgy igen, az SM nélküli Jiraiya-t elintézné. De ezt én is leírtam már  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 16:36:46 írta TsunadeHime » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #7489 Dátum: 12 aug 09, 18:28:11 »

Így van, mind2en meghaltak volna külön-külön. Viszont ha akkor Kakashi lett volna Sakuraval, akkor is buknak, mert egyszerűen az öregasszonynak volt olyan tudása Sasoriról amit csak ő ismert. Ezért Tsunade is erre a sorsra jutna. Ugyanis itt nem Sakuraról van szó, csak te hasonlítod egymáshoz. Ami persze jogos is. Viszont pont ezek miatt fog ő is veszíteni. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 18:29:31 írta Tr4nCe » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7490 Dátum: 12 aug 09, 18:36:01 »

Hát szerintem Kakashi és Sakura le tudta volna győzni Sasori-t. A mostani Kakashi legalább is biztosan igen. Ha Kakashi a kamuit a harc elején veti be és sikerül egyetlen támadással eltüntetnie Sasori-t akkor nyert ügye van. Ha nem, akkor természetesen megnehezítené a dolgát a Bábmester.

Viszont azzal még mindig nem értek egyet, hogy Sasori képes lenne legyőzni Tsunadét, főleg úgy, hogy ő ellenszert is használ. Kezdjük azzal, hogy Sasori csak a méreggel tudná Tsunadét lebénítani, majd megölni.
Ha Tsunade nem is tudja kikerülni a tűket, nem számít ha van nála ellenméreg. Tehát megteheti azt, hogy belerohan Sasori támadásaiba és egyetlen csapással szétzúzza őt. Tsunade erősebbet üt, mint Sakura, tehát Sasori-ról nem csak Hiruko-t fogja leütni, hanem jó esély van arra is, hogy egy csapással végez vele.

De abban megegyezhetünk, hogy Chiyo tudása nélkül elvesztek volna. De ő sem tudott mindenről, csak a Hiruko-ról. Legalább is úgy emlékszem.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 18:36:53 írta TsunadeHime » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #7491 Dátum: 12 aug 09, 18:46:18 »

Miért csak méreggel tudná? Szembe szaladsz 1 senbon záporral egy kis gáz felhővel megspékelve, és ha esetleg oda is érne, amit én kétlek. Akkor kapsz még egy vízágyút, ami több mint valószínű, hogy miszlikbe aprít. Utánna elég nehéz regenerálni magát. Tsunade nem Hidan! Csak akkor lesz imba regenje a feloldja a pecsétet, de attól még le tudnak esni a végtagjai. Sasori meg tele van vágó szerszámokkal. Úgyhogy ez ilyen pro-kontra dolog. 
Chiyo meg bábmester volt. Nem tudom már elégszer leírni miért lenne ez fontos, de most már hagyjuk a csudába mert látom nem megy át. Mosolyog
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7492 Dátum: 12 aug 09, 18:50:12 »

Sasori miért nem használt Sakura ellen vízágyút, gázfelhőt, kardokat, stb.   amikor ő feléje rohant? Mert nem gondolta, hogy képes áttörni a bábját. Tsunade ellen miért vetné be az első 5 másodpercben a teljes arzenálját? Mert ez nem így működik. Sok múlik azon, hogy hol történik a harc, mekkora a kettejük közti távolság a harc kezdetekor, mennyit tudnak egymásról az ellenfelek, mennyire vannak felkészülve a csatára, illetve az is lényeges, hogy ki támad először.

Ha Sakura is képes volt meglepetést okozni Sasori-nak nehogy már a mestere ne tudjon.  Mosolyog
Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7493 Dátum: 12 aug 09, 19:07:15 »

Oké... azt mondod Jiraiya nem bírna sasorival.... ezzel simán vitatkozok.... Sakurát lehet hogy irányította egy darabig Chiyo, de ne mond már nekem hogy a legendás Sanin csak állna egy helyben és hagyná magát megöletni....
ráadásul sakuranak és chiyo nak ahoz hogy hirukót vagy akármelyik bábot legyőzzék közel kellet menni (kivéve a 10bábnak) Jiraiya viszont rendelkezik egy teljes távolsági jutsu arzenállal is... ha akarja akkor hirukó vagy épp sasori alá nyom egy olyan mocsár jutsut azt máris süllyed el.. vagy ott egy csomó más távoltsági tűz, olaj és föld jutsu is..
ezenkívül a föld elemű jutsukkal tökéletesen tudja magát védeni is...
+ ne mondja már nekem senki h egy legendás sanin nem tudja kikerülni a felé repülő nagy vashomoktömbeket.... még valszeg énis el tudnék ugrani ha látom h egy kibaszottnagy (elnézést) dolog repül felém....
Meg azért a remet formába neki nem tart olyan sokáig átmenni mint narutonak tartott, hiszen a pein harcok közbe is egy pillanat alatt átalakult, és onnantol már Win..
és nem utolsó sorban ott az a technika is amivel az egyik peint egy béka gyomra szerű helyre küldte és ott legyőzte... nemtom hirtelen az mi de azzal sasorit is eltudja kapni ugyanúgy...
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7494 Dátum: 12 aug 09, 19:11:25 »

Miért kellene ide egy másik vénasszony, egy is bőven elég.  smirksweat Azt akarod mondani, hogy egy bábhasználót csak egy másik bábhasználó győzhet le? Mert ez így fail. Kankuro néhány másodpercig bírta Sasori ellen. Chiyo is veszített volna egyedül, holott ( legalább is szerinted) ő ismerte Sasori minden technikáját.  

Egy Tsunade féle ütéstől nemhogy Sasori, de barlang se maradt volna.  Tehát ha a harc véletlenül így kezdődne akkor gyorsan véget is érne.

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/265/20

Viszont abban igazat adok neked, hogy meg tudná őt ölni a mérgezett fegyverekkel. Ellenméreg nélkül én se adnám neki a győzelmet, de ha van nála ellenméreg akkor már más a helyzet.

vegita: ellenméreg vagy Sennin mód nélkül én sem tudom Jiraiya-nak adni a harcot. Ha a kettő közül valamelyik megvan neki, akkor egyértelműen ő győz.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 19:20:13 írta TsunadeHime » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #7495 Dátum: 12 aug 09, 19:24:52 »

1. Jiraiya honnan tudja, hogy Sasori összes fegyvere megvan mérgezve?! Azért igen nagy a %-os esély, hogy 1 legalább megkarcolja olyan mennyiségnél. Bár ezt Tsunadenál is igaz. Mert ha korrektek akarunk lenni, akkor ne tudjon se az egyik se a másik egymásról semmit.
2. Én földfal jutsut nem láttam tőle, bár lehet tévedek, de nekem ilyen nem rémlik.
3. Tűz jutsut mi is írtuk, hogy az jó lehet, illetve a mocsár is.
4. Sandaime Kazekage nem csak a nagy böhöm vashomokot szórta..
5. Jiraiyanak legalább annyi idő átmenni remetébe mint Narutonak, ha nem több. Pein ellen elég hosszú köröket tolt a csövekben, mire meg tudta idézni papit meg mamit. Közben meg magatehetetlen..
6. Az ilyen trükkös technikákhoz sok rejtek kell (pl. mint a csövek), F2Fben tuti bukta.

TsunadeHime:

Nem csak egy másik bábhasználó, én nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy az ő tanítványa volt. Ő tanította meg mindenre amit tudott, csak Sasori közben egy jóval magasabb szintre lépett. Ergo, ki más ismerné jobban nála?! Tudás, hatalom! kacsint
Ennyi az egész...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7496 Dátum: 12 aug 09, 19:26:26 »

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... Tsunade konkrétan agyonverné az Akatsuki-t egyedül, Tobi-val az élen...

Az általunk elképzelt csatában Sasori nem használhatja a technikáit, mert a Sakura ellen nem tette? o.O
Erre annyi csak a válaszom, hogy Tsunade se ölt meg senkit, ezért itt se fog... Ha ezek után nem érzed át az itt leírt dolgokat, akkor ott komoly gondok vannak...
Sőt mindig felhozod Katsuyu-t, holott emlékeim szerint csak 1x vetette be a harcba. Oro-nál kellett 3 példát mutatnom a mérgeire, de Te szépen érvelsz Katsuyu mellett... A savval se talált el úgy igazából senkit se, de amikor szóba hozod, mindig Kidoumaru pontossággal köpköd... Meg aztán mindenkit szarrá mar.

Szerk.:
Köszönöm a linkedet...
Kicsit tovább lapozol: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/266/5
És még egyet: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/266/6
Én azt veszem ki Sasori szavaiból, hogy Sakura egyedül nem lett volna képes kitérni a támadások elől. Plusz a Hiruko farka is eltalálta volna és szép látvány lett volna a fejéből.
Mivel eddig azzal érveltél, hogy "ha Sakura képes rá, akkor Tsunade is", ezért a Hiruko támadásait Tsunade se tudta volna kivédeni. Nem, hogy széttörni...
Persze szokás szerint jönni fog egy megdönthetetlen érv, aztán megint Mi leszünk a "gyökerek", mert nem úgy gondolkodunk mint Te.
Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7497 Dátum: 12 aug 09, 19:30:46 »

Ha Jiraiyá-t megkarcolja egy fegyver vége. Nem fogja tudni megállítani, méghozzá nem is Szanitéc ninja. Tsunadénál több az esély, mivel ő gyógy, így tudni fogja mit tegyen. Sajna gyógyszer nélkül nincs esélye, de azzal van. De akkor írok pár újat, és fejezzük be =)   :

Hidan vs Tsunade
Haku vs  Part 1-es Hinata és Part 1-es Ino
Karin és Juugo vs Sasori (Két ellenméreggel, és anélkül)
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7498 Dátum: 12 aug 09, 19:42:28 »

Igen laci, szokás szerint Te vagy a gyökér, hiszen még arra sem vagy képes, hogy visszaolvass pár hozzászólást. Ott már leírtam, hogy Sakura kezdetben Chiyo segítségével mozgott, de miután kielemezte Sasori minden mozdulatát már egyedül is képes volt kitérni a támadások elől.  De fejezzük be, mert már ismerem az érveid 99%-át. . ( Tsunade alázná az akatsukit, stb. ilyeneket csak az talál ki aki nem tud normális dolgot írni)
És miért is kellene úgy gondolkodnom, mint Te vagy bárki más? Nem is lehet saját véleményem vagy mi?

Hidan vs Tsunade

Hidan egyetlen esélye ebben a csatában az, ha levágja a saját fejét. Máskülönben az övé fog lerepülni.

Haku vs part1 Hinata és Ino

Hát érdekes harc lenne az biztos. Ha Hinata el tudná kapni Hakut, akkor vége lenne a harcnak. Szépen elzárná a chakrapontjait és kész. De a kérdés az, hogy hogyan kapná el.

Karin és Juugo vs Sasori

Karin kevés ide, de Juugo tudná tartani magát egy ideig. Ellenmérgekkel több esélyük van, de végül a bábmester győzne.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 19:47:49 írta TsunadeHime » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #7499 Dátum: 12 aug 09, 19:59:11 »

Szerintem is hagyjuk az ilyen hszeket. Teljesen normálisan elvitatkoztunk mi itt Hime asszonyságával, vagy nem?! Mosolyog
Kicsit Tsunade felé húz a szíve, de hát  na... Nevet

Hidan vs. Tsunade:

Itt egyértelműen a Hokage a győztes. Nincsenek egy szinten. Ha vért is szerez és bajban van a haza, feloldja a pecsétet és probléma megoldva. Hidan meg csak pislog mi történt. Mosolyog

Haku vs. Kis Hinata és Ino:
Azt kell hogy mondjam, itt nincs esélyük a Konohaiaknak. Hakunak itt azért volt már bőven tapasztalata, amíg a másik 2 lánynak szinte semmi, és amúgy sem azok az agresszív állatok. Nevet Én azt mondom, hogy Haku  a part1eseket megeszi.

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 20:00:21 írta Tr4nCe » Naplózva

Oldalak: 1 ... 498 499 [500] 501 502 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins