24 nov 17, 07:26:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 497 498 [499] 500 501 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229093 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7470 Dátum: 12 aug 08, 15:29:01 »

Köszi renato azt a képet, valamiért nem vettem észre.  Pojén És mit bizonyít ez? Hogy Tsunade-nak igen is jó a reakcióideje. Felső képen Naruto mögött térdel- egy másodperccel később viszont már előtte van. Mondhatni nagyon lassú és rossz a reakció ideje is.

Bár ezt hiába mondom, mert szerinted Tsunade Yin-Yang használó kinyírhatatlan, legyőzhetetlen ninja, csak tudnám, hogy miért van ott a másik 4 kage a Madara elleni harcánál, mikor csak hátráltatják, hisz őt harcban nem lehet megölni. Bár tudom a választ: Madara azért többet érdemel, mint egy fél fejezet alatt történő alázás, kell a másik oldalnak a gyengítés.

Ezen a fórumon egyedül Te vagy az egyetlen, aki ilyeneket ír... Én még csak hasonlókat sem állítottam. Nézzük kik ellen is mondtam Tsunadét győztesnek: Juugo, Gai, Kimimaro ( de lehet h itt volt még Sakura, Anko, Yamato is). Amikor csapatban volt valakivel: Sannin vs Itachi, valamint Tsunade és Pein vs Itachi. Ja, és Onoki és Tsunade vs Itachi.
Orochimaru ellen egy erős 50,5 százalékot mondtam de így is csak azzal a feltétellel ha Oro nem edo-zik. Mert ha használja és megidézi Hashi-t és Tobirama-t akkor nem tudom ki tudná őt legyőzni.
Aztán ott volt a Raikage. Azt mondtam, hogy legjobb esetben is döntetlent hozhat ki ellene.
Kakashi, Itachi, Sasuke ellen egyértelműen vesztesnek mondtam.

Komolyan mondom ezekből az jött le, hogy istenítem őt? Mert ha igen, akkor nem velem van a baj.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 15:30:54 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7471 Dátum: 12 aug 08, 15:40:56 »

Ha ilyen félisten Tsunade reakcióideje, mi a bánatért nem kapta el Orochimarut? Ne, inkább ne reagálj, egészségesebb lesz, ha nem tudok erről.

Szajkózod, hogy Tsunade harcban megölhetetlen, ha leszakad a keze, akkor újat teremt (teremtés=yin-yang stílus), és még hogy a reakcióideje (ami most gondolom megtriplázódott, mert a 10 méterre lévő Orochimarut meglátta, és fél métert elmozdult, hogy őt kapja telibe a Kusanagi, holott valójában csomót köthetett volna a Sannin nyakára) a Naruto egyik leggyorsabb karakterének gyorsaságát is veri. Valamint mi volt még? Ja igen, hogy a chakrakontrollja többet ér a Mangekyou ellen, mint a Sharingan (amivel állítólag meg lehet törni), hogy sok chakrával rendelkezik, mert Konoha lakóinak csak az egyik fele esett el a Pein invázió alatt (másik gondolom küldetésen volt), áttöri az áttörhetetlen pajzsot, széttöri/eltéríti a spirituális kardot, és még egyéb szépséges dolgok. De nyugi, nem kell nekem magyarázkodni, már rájöttem, Tsunadés harcokba nem szabad belefolynom, mert úgyis felturbózod valamelyik képességét.
Naplózva
alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7472 Dátum: 12 aug 08, 15:45:51 »

Legtöbbször amúgy TsunadeHimének van igaza... Ti csak arra hajtotok hogy elferdítsétek, kimagyarázzátok valami ostobasággal az ő hszeit meg hasonlók. Ha rá azt mondjátok hogy isteníti Tsunadet akkor meg se tudom fogalmazni hogy ti mennyire istenítitek Itachit meg Szöcskét...
Orochimaru vs Tsunade:
Orochimaru nyerne elég nehezen és nem úgy hogy " le genjutsuzza és levágja a fejét", meg  ha meg is mérgezi Tsunadet amire szinte alig volt példa akkor se fog hősi halált  halni 2 perc után... Orochimaru szinte már nem is ember a teste nem is érdekli, ha tönkre is megy csak kihányja magát és némi chakra veszteség által ismét sértetlen. Az edo tensei meg nem egy olyan technika amit bármikor bevethet csak úgy semmi előkészület nélkül. Tsunade jól meg gyötörné de végül nyerne... Mellesleg én jobban szeretem Tsunadet Orochimarunál de a tény az tény.
Edo nélkül 55%-al nyerne orochimaru.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
renato
Vendég
« Válasz #7473 Dátum: 12 aug 08, 16:14:54 »

Lássuk Itachi mivel rendelkezik:
-Áttörhetetlen védelemmel.
-Örök genjutsut kibocsátó karddal.
-Elolthatatlan lángokkal.
-Kirin álló alapvédelemmel.
-Időmanipuláló genjutsuval, amit állítólag csak Sharingan törhet meg.
-Óriási mértékű homoszexuális hajlammal (bár ez csatákban nem nagyon számít).
Elhiheted, hogy nekem sem kedvencem Itachi, viszont ezt a fegyvertárat csak nagyon nagy böszmeséggel tudod leszólni.

Sasuke:
-Úgyszint elolthatatlan lángokkal, amit már irányítani is tud, így védelemre, támadásra egyaránt használhatók.
-Susano'o-val, ami távolsági harcra kiváló (gondolom nem sértem meg senkinek a lelkét azzal, hogy Kakashit a Sharingannal jó reakcióképességűnek nevezem, mégsem tudott kitérni a nyíl elől, a Kamuival kellett eltűntetnie).
-Két idézett fajjal, az egyik a földi, a másik a levegőben folyó harcokhoz idealizálva.
-Két elem magas fokú használatával.
Ezeknek a fele is bőven elég lenne a Kage szinthez, gondolom nem nagy túlzás azt mondani, hogy egy szanitéc ninját 1v1ben megfingatna.

Kérném szépen azt, ahol én ostobasággal, teljesen megalapozatlan dologgal kezdtem el az ő hozzászólására reagálni, miközben ő a mangából vett tényekkel győzködte az itt lévőket.
Próbálok már inkább hasonlatokat felhozni, hátha úgy jobban érthető lesz a hozzászólásom:
Katonás/éppen amilyen játékokba melyik önmagába a leggyengébb kaszt? A gyógyító. Ezek mindig valakivel együtt járnak, gyógyítják, erősítik a társukat, cserébe pedig védelmet kapnak. Önmagukba képesek elintézni egy olyan szörnyet/ellenfelet, amit a harcos kaszt kemény küzdelem árán legyőzhet? Nem nagyon.
Ugyan ez a helyzet Tsunade-vel is. Ő azért van, hogy a társát erősítse, 1v1-be nem olyan kemény, pláne nem a manga talán legalattomosabb, legerősebb technikákat használó karaktere ellen.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7474 Dátum: 12 aug 08, 17:12:08 »

Miért, azt hol olvastad, hogy a Yata tükör áttörhetetlen  Gondolkozik Megvan! A mangában! Tehát nem csak én próbálom a mangából vett tényekkel győzködni a többieket, hanem te is! Tehát amíg azt állítod, hogy a Yata tükre áttörhetetlen, vagy azt, hogy a Totsuka kard ilyen meg olyan gyors akkor miért ne állíthatnám azt, hogy Tsunadét nem tudják addig megölni amíg elfogy a chakrája?
 De tudod mit? Az a baj, hogy a véleményeink nagyon eltérnek és valahogy soha nem tudjuk megtalálni a középutat. Abban tökéletesen igazad van, hogy Tsunade elsősorban healer, de ez nem zárja ki azt, hogy ő egyben harcos is legyen. Márpedig ő harcos is- és hála annak, hogy nehezen tudják megölni- a legjobbak közül való. 1vs1- ben természetesen nem hasonlítható össze a mostani "nagyágyúkkal" ( pl. Kakashi, Naruto, Madara, Kabuto,  Bee, Tobi és még néhány karakter) de ettől ő még nem lesz gyenge.
Itachi és Sasuke ellen is veszítene ha egyedül van, de olyan túlzásokkal jönni, hogy 10 másodperc alatt Itachi a Susanoo-tól a Totsuka-ig mindent kipróbál rajta hatalmas nagy hülyeség. Még akkor is, hogy Pein ott van mellette és  ( szerinted) szoborként fogja nézni, amint a Hokage-ból Itachi élő fáklyát varázsol.  Már rendesen várom, hogy mikor győzeted le őt Tenten-nel vagy Konohamaru-val  judge

És itt mondja, hogy ő nem egy egyszerű szanitéc. Ő sokkal több annál.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/5

De inkább ejtsük a témát, mert ezen vitatkozhatunk a végtelenségig.

Még itt vannak Sabaku harcai:

part1 Gaara vs Kakuzu
Jiraiya vs Sasori
és itt egy bónusz:
part1 Gaara vs part1 Kakashi
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 17:35:36 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7475 Dátum: 12 aug 08, 18:01:12 »

Mangában az szerepelt, hogy a sérüléseit regenerálni tudja. Ez szép és jó, elismerem, hogy ha szíven szúrná akkor vissza tudná hozni magát az életbe, de azt egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy tud magának kezet, fejet, vagy bármi mást növeszteni.

Az, hogy healer nem zárja ki, hogy harcos legyen, de egy full harcost nem tudna legyőzni, pláne egy Orochimaru-félét, aki ellen a saját kedvencemnek sem adnék 40%-nál többet (mondjuk hozzá kell tenni, hogy nálam jóval kevesebbet ér 10%, mint néhány hozzászólónál. Nem tudom, valahogy dilim, hogy 5-re, vagy 0-ra végződő eredményeket adjak meg a harc végkimenetelét illetően.).
Nem azt mondtam, hogy nem tudna leverni jó pár ninját (mert most ha nem is a te nézeteid szerint nézem a regenerációját, akkor is egy bivaly technika), de Orochimaru a ninja világ egyik erős tagja (szerintem nyugodtan sorolhatom a top 10 legerősebb közé), ellene kevés karakternek van esélye 1v1ben, mert szívós, erős, és minden harcstílusban kiemelkedően jeleskedik.
Tévedsz, én nem azt mondtam, hogy Susano'o-tól Totsukáig mindent belenyom 10 másodperc alatt. Azt mondtam, hogy 10 másodperc alatt elintézné, és ezt továbbra is tartom, de ha megnyugtat, akkor kevés karakternek adnék Itachi ellen hosszan elhúzódó harcot, mert ő a jelenleg ismert karakterek közül nálam a második legerősebb címet viseli (valahol szerintem ki is fejtettem, hogy egy ideje nagyon túltápolták, unfair-nek tartom én is, de ez van).

Nem egyszerű szanitéc, de szanitéc. Attól még ugyanúgy bőszen tanulta az orvosi ninjutsukat, míg a többiek a saját erejüket fejlesztették, így elég nagy lemaradása van a többiekhez képest a pusztító technikák terén, és ez az 1v1 harcoknál nagyon meglátszik, pláne, ha olyanok ellen küldöd, akiknek egy-egy technikája halálos bárkire nézve is.

part1 Gaara vs. part1 Kakashi:
Ömm... Sasuke elintézte Gaara-t a kezdetleges Chidorijával. Kakashi a Raikirivel nem átütné a homokpajzsot, hanem a lendületénél fogva átszaladna rajta. Nagyon-nagyon a jouniné.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7476 Dátum: 12 aug 08, 18:29:54 »

Na ja, ebben legalább egyetértünk. Bár ha a Shukaku átveszi Gaara fölött az irányítást, akkor Kakashi-nak nem lesz olyan könnyű dolga. Ha a bijuu-val nem is tud elbánni, de szerintem van annyira okos, hogy lefejelje Gaara-t a Shukaku tetején  ikszdé Legalább is minden épeszű ember ezt tenné  ikszdé

Legyen akkor még néhány csata:

- Hidan vs Hinata, Ino, Tenten
- Sasori vs Sakura és Asuma ( 3 db. ellenmérgük van)
- Konohamaru vs part1 Hinata
- Hinata vs part1 Neji
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7477 Dátum: 12 aug 08, 19:29:39 »

Part 1 Gaara vs. Kakuzu:: LOL... part1-es gaara egy chunin szintjén van, Kakuzu meg egy S-szintű harcos. További kérdés uraim?? Gaara százalékot sem érdemel.
Part1 Gaara vs. Kakashi: Hát, a part1-es gaarának úgy adnák 1% esélyt, ha képes lenne az Izanagit használni olyan 150-szer, na jó, legyen csak 135. ikszdé Egyszerűen szólva akkora sebesség különbség a két karakter között mint Hidan és Minató között.  Nevet
Jiraiya vs. Sasori:
Nos, Jiraiyának ugye idő kell mire átmegy sennin-módba, elég necces ez ilyen ellenféllel szemben aki se perc alatt kivégez a mérgeivel akármilyen idézett lényt. Ha Sasori bekeményít, akkor a sanninak esélye sincs átalakulni. Na, de egye fene, tegyük fel átalakul zökkenő mentesen. Nos, a sennin-mód ugye minden fizikai képességet megdob, mondjuk a sebességet nem annyira, mert peinen se látszódott annyira azért na.Na meg az érzékelő képesség. A sima tűk 110% hogy nem fogják eltalálni, a sandaime problémás lehet viszont. De jirayának nagyon nagy a fegyvertára, kiválóan ért a doton jutsukhoz, és az Oodama-rasengan ha egyszer eltalálja Sasorit akkor vége a meccsnek. Az idézések mondjuk itt jók lehetnek arra hogy egy kevés időre lefoglalják a kazekagét. A 100 báb is nagyon veszélyes, sasori egy egész országot lemészárolt vele. smirksweat
Hát, elég necces, de ha jiraiya eljut a sennin-módig, akkor valószínűleg nyerne.
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7478 Dátum: 12 aug 08, 20:13:27 »

Mostani Hinata vs part 1 Neji

Itt Hinata úgy szétalázná, hogy még Naruto is megirigyelné A hyuuga lány bőven túlszárnyalta Neji-t erőben a Part 1 óta. Az megeshet hogy most Neji az erősebb, de régen a mostani Hinatánál bőven gyengébb.
3 lány vs Hidus

A lányok viszik. Ino elrabolja a testét, addig Tenten elővarázsol egy kardot a gyűjteményéból, és levágják Hida fejét, majd Hinata elküldi a fenébe egy ütéssel. Erősen a lányok viszik. De ha netán Ino meghal, akkor ott van Tenten és Hinata. A Hyuuga nem sokat érne, max annyit, hogy védi a másikat, vaagy fedezi, míg elkapják Hidrát.
De ha nem tudják a képességét, és ő sem tudja az övékét, akkor kapásból kilőjük Hinatát, mert megkarcolja és vége. Akkor Ino és Tenten marad. Ino valószínűleg elkapja Hidant, és látják hogy nem szabadna közel menni, így Ino ráküld egy Testlopó cuccost, addig Tenten leviszi a fejét.

úgy hogy tudják mit tud: 80-20 ha Hidan is tudja 60-40
Ha egyik sem tudjha: 60-40 vagy 55-45

Mindenképp viszik.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 20:16:40 írta AyaseAkami » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7479 Dátum: 12 aug 09, 08:09:48 »

Jiraiya vs Sasori

"A 100 báb is nagyon veszélyes, sasori egy egész országot lemészárolt vele." Nem lehetett valami erős ország hiszen Sasori 100 bábját egy öregasszony és egy chuunin csaj legyőzte  ikszdé
Jiraiya csatában nagyon intelligens, ezért ha nem is tud Sasori mérgeiről sejtheti, hogy egy bábhasználónál arra is kell figyelni. Így vagy beáldoz egy békát, hogy megtudja igaz-e a sejtése vagy pedig kockáztat és megpróbálja kikerülni a tűket. Ami szerintem még remete mód nélkül is menne neki. Hiruko-t egy rasengannal elintézheti, de attól kezdve már a Sandaime Kazekage-val kell szembenéznie. Ha Sasori úgy harcol, mint Sakura ellen akkor nem tudom, hogy Jiraiya az elkerülésen kívül egyebet mit kezd a vashomokkal. Kb. ekkor kell átmenjen Remetébe. Addig megidéz két békát, az egyik lefoglalja Sasori-t míg a másik megvédi, amíg átmegy remetébe. Csak az a baj, hogy a békákat nem lesz nehéz eltalálnia Sasori-nak, tekintve, hogy eléggé nagy célpontok. Ha Jiraiya át tud menni remete módba akkor már le tudná győzni, de ha a békáit kiütik akkor nem tudom mit tudna kezdeni.

Ha Jiraiya nem tud átmenni remete módba Sasori nyer 60%-al
Ha Jiraiya át tud alakulni, akkor viszont ő nyer ugyan ennyivel.
Viszont ha adunk az öregnek legalább 1-2 ellenmérget, akkor szinte 100% lenne a győzelme.

Akkor legyen egy Tsunade vs Sasori harc. Az első esetben nincs ellenmérge a Hokagénak, a második esetben viszont legyen nála 2. Egy ellenméreg hatása azt hiszem 3 percig tartott  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 08:11:54 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7480 Dátum: 12 aug 09, 08:27:51 »

tsunade vs Sasori

Sasori fog győzni, szerintem. Ha nincs Tsunadénél méreg. Nem fogja tudni elkerülni a vashomokot amit a Bábmester zúdít rá, de még szerintem Hiruko tű kavalkádját se. Talán azt igen, de a homokot semmiképpen. Sakura ugyan olyan beállítottságú, csak  Tsunade erősebb. Habár ha megidézi Katsuyu-t akkor az sok darabra válik, de a Kazekage még így is bedarálná a kukacot.A nagy Katsuyu-nak meg végképp vége.

Méreg nélkül Sasori viszi 55-45-re. De csak azért, mert távharcos,  és Tsunadéval nincs a Csijó csipsz.

Méreg ellenivel a Kagéjé a győzelem.

1.Méreg: Hiruko, és talána Kazekage.

Második méreg: A Kazekage maga, és a bábok

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 09:39:11 írta AyaseAkami » Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7481 Dátum: 12 aug 09, 09:14:00 »

Jiraiya vs Sasori

"A 100 báb is nagyon veszélyes, sasori egy egész országot lemészárolt vele." Nem lehetett valami erős ország hiszen Sasori 100 bábját egy öregasszony és egy chuunin csaj legyőzte  ikszdé
Jiraiya csatában nagyon intelligens, ezért ha nem is tud Sasori mérgeiről sejtheti, hogy egy bábhasználónál arra is kell figyelni. Így vagy beáldoz egy békát, hogy megtudja igaz-e a sejtése vagy pedig kockáztat és megpróbálja kikerülni a tűket. Ami szerintem még remete mód nélkül is menne neki. Hiruko-t egy rasengannal elintézheti, de attól kezdve már a Sandaime Kazekage-val kell szembenéznie. Ha Sasori úgy harcol, mint Sakura ellen akkor nem tudom, hogy Jiraiya az elkerülésen kívül egyebet mit kezd a vashomokkal. Kb. ekkor kell átmenjen Remetébe. Addig megidéz két békát, az egyik lefoglalja Sasori-t míg a másik megvédi, amíg átmegy remetébe. Csak az a baj, hogy a békákat nem lesz nehéz eltalálnia Sasori-nak, tekintve, hogy eléggé nagy célpontok. Ha Jiraiya át tud menni remete módba akkor már le tudná győzni, de ha a békáit kiütik akkor nem tudom mit tudna kezdeni.

Ha Jiraiya nem tud átmenni remete módba Sasori nyer 60%-al
Ha Jiraiya át tud alakulni, akkor viszont ő nyer ugyan ennyivel.
Viszont ha adunk az öregnek legalább 1-2 ellenmérget, akkor szinte 100% lenne a győzelme.

Akkor legyen egy Tsunade vs Sasori harc. Az első esetben nincs ellenmérge a Hokagénak, a második esetben viszont legyen nála 2. Egy ellenméreg hatása azt hiszem 3 percig tartott  Gondolkozik

Jirayia vs. Sasori:

Sasori erőssége a meglepetés. Minden bábja tele van trükkökkel, cselekkel. Egyik méreg ködöt köp, a másik szórja a senbont, a harmadik tűz lángot tol, vízágyúzik, és még sorolhatnánk. Számtalanszor elhangzott, hogy Chyio-baachan miatt nyertek ott, na meg azért, mert Sasori ezt akarta. Amennyiben nem lett volna ott a nagyi, Sakura 2 percig sem élt volna. Amit itt le kell szögezni, a Sanninnak nem lesz sansza remete módba váltani, mivel Sasori folyamatos koncentrációra fogja kényszeríteni. A békákat nem fogja kinyíratni, mivel ez  nem Jirayia. Pein harcnál is inkább hazaküldte a brekkencset, minthogy kikészüljön idő előtt. Ami itt érdekes lehet, hogy Hirukot milyen hamar tudja feltörni. Azt kéne tudni, hogy 1 Katon technikát mennyire képes levédeni az a báb?! Biztos, hogy valamilyen szinten képes lehet rá, hisz az az első védelmi vonala Sasorinak. Csak utánna jön a böki, a Sandaime Kazekage.  Itt igazából, nem nagyon tudnék mondani Sennin mód nélkül olyan technikát, amivel hatástalanítani tudná a vashomokot.. Most lehet jönni, hogy könnyen kikerüli mint Sakura, csak ott volt még mindig 1 Chiyo mellette, aki úgy ismerte Sasorit, mint a tenyerét. A Sanninak nem fog így menni. Tapasztalatban sincs sokkal előrébb Sasorinál.
A 100báb technikáról meg annyit, hogy igen legyőzték a híres 10 báb technikával és  a régmúlt legnagyobb bábhasználójával "az az öregasszony igen". Az sem Sakurán múlott. Na meg Sasori kegyelme is kellett a winhez, de ez már teljesen mellékes. Mosolyog Jirayia viszont egyedül lesz és ő hamarabb fog kifogyni a chakrából, mint Sasori a bábból. Na meg ott van még a saját bábteste is puppet masterünknek, ami úgyszintén nem gyengusz.
Én szerintem itt bőven Sasori a esélyesebb. Egy  65 - 35re nálam jó.

Tsunade vs. Sasori:

Az alap ugyanaz mint Jirayianál, csak ő még nehezebb helyzetben lesz, mivel közelharcos. Sasorira támadni mindenféle információ nélkül egy közelharcosnak alap bukta.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7482 Dátum: 12 aug 09, 09:26:49 »

Nem igaz, hogy Sasori hagyta magát  smirksweat Végig komolyan harcolt és feltett szándéka volt, hogy megöli Sakurát és a nagyanyját. Ha nem akarta volna őket megölni akkor miért mérgezte meg őket? Fogalma sem volt arról, hogy egy Chuunin túljár az eszén és ellenmérget készít. Sasori csak az utolsó pillanatban engedte Chiyo-nak, hogy legyőzze. Egészen addig a pontig komolyan vette a csatát.

Az igaz, hogy a harc első felében Chiyo irányította Sakurát, de a báboknál már nem. Sakura leolvasta Sasori ujjmozdulatait és ebből következtetett a támadás irányára. Ha ezt egy Chuunin meg tudta oldani, akkor Jiraiya-nak is sikerülhet. Egy idő után. De addig neki is menekülnie/ védekeznie  kell.

Tsunade-nál pedig az a helyzet, hogy ő Sakura egy fejlettebb kiadása. Erőben, sebességben, intelligenciában is simán veri a tanítványát. Ellenszer nélkül én sem adnám neki a győzelmet, de ha kettő is van nála bőven lesz ideje szétverni Sasori-t.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 09:28:54 írta TsunadeHime » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7483 Dátum: 12 aug 09, 09:55:48 »

Tudom, hogy csak a végén hagyta magát, de ott be is fejezhette volna csatát, de mégsem tette. Na de nem ez a lényeg.
Naruto meg genin és Tobival tolja a témát.. Sakura meg a shinobi világ legnagyobb healer karijával bandázik. Kb. itt ennyi jelentősége van a rangoknak. Mosolyog

Hogy olvasta volna Sasori mozdulatait, amikor a 100bábot a testéből kivezetett chakra fonalból irányította? Mosolyog Na meg Sakuranak nem kellene semmi másra figyelnie, hisz Chiyo irányította helyette. Kiváncsi vagyok Jiraiya hogy nézi Sasori kezét, miközbe 1000 senbon, gáz felhő és tűz sugár tart felé. kacsint A baachan nélkül semmire sem ment volna. Ellen anyag ide vagy oda.

Tsunadenak is az ellenszer maximum annyira jó, hogy tovább bírja majd strapát.  A shinobi világ legnagyobb bábmesteréről beszélünk (akinek itt az összes bábja megvan), bőven kage szinten vagy felette. Tsunade nem F2F kari az az igazság. Na meg honnan lenne ellenanyaga?! Nevet
Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7484 Dátum: 12 aug 09, 10:01:09 »

Az nem fontos. Tegyük fel hogy van.

Sasorit agyon alázza az anyaggal. Alapból kb 2 perc hogy leolvassa Sasori mozdulatait,De előtte ott van Hiruko akit egy jól irányzott ütéssel kettészedsz. Akkor még ott van a Kazekage, azt szimplán leroncsolja, egy méreg idő alatt. Innentől az öregasaszony már tudja a harcistílust, és elkapja Sasorit ugyan úgy mint Sakura, egy nagy földhöz vágással. Jönnek  a bábok.Ott van 100 nyomoroncság, akik elég gyengének ígérkeznek, Hisz Sakura csak ránézéssel kettészedte őket. Akkor megidézi Katsuyu-t, aki a savval egy jó párat szétolvaszt. Maradt 50 báb, egy roncs Sasori, és egy Öreglány meg az idézett állata.Nah akkor, Katsuyu már semmire nem jó, csak annyira hogy feláldozza magát, az öreglány meg szerintem gyorsan végezne az utolsó gyógyszer hatásával.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 497 498 [499] 500 501 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins