24 nov 17, 07:40:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 496 497 [498] 499 500 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229117 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
iamhated
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7455 Dátum: 12 aug 08, 10:36:13 »

Orochimarunak a vedlest nem igen kene hasznalnia, mivel amikor Tsunade box zsaknak hasznalta se artott vele sokat, ellenben Tsunade megerezte Mosolyog

Ha mar csak azt nezem, hogy Oronak mindig volt valami gond a testevel : - kar, epp vedles elotti kyuubi fight
Akkor azt nezve, hogy igy se tudtak megolni, nem hiszem, hogy Tsunade lenyomna az egeszsegeset.

DE ha beirtak majd mogem, akkor idezgetek toled, es ugy valaszolgatok.

ui : kedvenc szokasodhoz hiven megneztem, hogy a nagy vilagban egy-ket helyen mit gondolnak errol :

http://kepfeltoltes.hu/120808/dd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hiszek nekik.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 10:38:38 írta iamhated » Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7456 Dátum: 12 aug 08, 11:34:36 »

A csatához jelen pillanatban csak annyit szólnék hozzá hogy a Databookot Kishi nem így éri. Hanem úgy hogy a karaktert úgy mond saját magához képest viszonyítja, jó példa erre a diagrammos-statisztika. Tehát egyszerűen szólva hiába Kishi írja a databookot ha nem jól értelmezzük mi is a célja vele. Mivel leírtam hogy is működik, ezért nem is lehet két vagy több karaktert összehasonlítani, mert nagy baromságokat kapunk eredményül. Például ha így vesszük Sarutobi Asuma szívósabb mint Orochimaru ikszdé Ennek semmi köze a valósághoz.... szvsz ezzel mindenki egyetért.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7457 Dátum: 12 aug 08, 11:38:54 »

Mit érzett meg Tsunade? Orochimaru hozzá sem tudott érni miután a Hokage leküzdötte a vértől való félelmét. Hiába nyújtogatta Orochimaru a nyelvét és csavarta Tsunade köré ő egyszerűen letépte magáról. Attól kezdve Orochimaru már a Kusanagi-val se ment semmire Tsunade ellen.
És az ütéseket igenis megérezte. Ha nem lettek volna rá semmilyen hatással mégis miért vonult vissza? Valószínűleg azért, mert bár kívül nem látszott rajta sérülés a belső szervei súlyos károkat szenvedhettek.
Az eset után néhány nappal már testcserére is kényszerült.

És az a szavazás mit bizonyít? Azt, hogy 24 emberből 6 úgy gondolkodik, mint én. Észérveket hoz fel és nem előítéletekre hagyatkozik. De mint azt láthatod, nem fölényes győzelmet mondtam Tsunadénak. A csata tulajdon képen akárhogy eldőlhet.
 Éés rákerestem a neten: az a szavazás az előtt volt, mielőtt Tsunade megmutatta volna az új pecsétjét. Tehát réégi.

Jah, és az "egészséges" Orochimaru tizedannyit se mutatott, mint a beteg. Tehát jobb lett volna a beteg ellen küldeni, vagy mi?

IndianA: Igen, egyetértek. Ha erősorrendnek nem is,  de viszonyítási alapnak igenis tekinthető a Databook.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 11:42:41 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7458 Dátum: 12 aug 08, 11:43:11 »

Mégis hogy lehet viszonyítási alapnak tekinteni a databookot? Mosolyog Ha a karaktereket saját magukhoz képest pontozza Kishi akkor nem lehet. Viszonyítási alap, erősorrend, ha mélyebbre tekintünk ez ,,ügyben" rájövünk hogy ez egy és ugyanaz. A legjobb viszonyítási dolog az a Manga. Hiába írja Kishi a databookot hogyha nem arra találta ki hogy összehasonlítsuk a karaktereket. Ez a databook egyszerűen szólva afféle ,,útmutató"kacsint
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7459 Dátum: 12 aug 08, 11:51:27 »

De ha még mélyebbre mész, akkor láthatod, hogy egy bizonyos erősorrendet is takar. Akik 30-34 pont között vannak az erősebb jounin- gyengébb Kage csoportba tartoznak. Közöttük van pl. Kakashi a maga 34, 5 pontjával. Ő már bőven Kage szint. És utána jön a Sannin 35 ponttal és Itachi 35, 5 ponttal. Ha Kishi csinál egy új databook-ot akkor valószínűleg Nagato, Madara, Hashirama, Onoki, Raikage is megüti pontok alapján ezt a szintet. Sőt, Madara vagy Hashirama közel maximális pontszámot is megérdemelhet.

Tudom, hogy vannak benne érdekes dolgok, amit furcsáltok/ ok ( pl. Tsunade a pontok alapján le tudná győzni Kakashit, amivel én nem értek egyet), de ahogy a mangát, ezt is Kishi írja. Így ő tisztában van a karakterei képességeivel, határaival. És azt is számításba lehet venni, hogy Kishi már az előtt tud a karakterei képességeiről, mielőtt a manga-ban megírná. Így a databook-ot is a tervei szerint írhatta. Pl. Tsunade megkapta a 35 pontot, holott a part1-es képességeit nézve nem biztos, hogy megérdemelte volna. De most a háborúban mutatott egy új jutsut is.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 11:54:38 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7460 Dátum: 12 aug 08, 11:55:35 »

Nagy fejtegetéshez nincs most hangulatom, de még is muszáj írnom mert egy ideje Orochi-t is megkedveltem. (HÁHÁHÁ ÉN IS ELFOGULT VAGYOK!!!)

Először is az, hogy a part 1-es harcukra alapul az érvelésed fele már eleve epic fail, hiszen egy olyan ninját intézett el Tsunade (nem, nem intézte el, mert még így se tudta) aki semmi ninjutsut nem használhatott, még egy átlagos idézést is a csicskájának kellett véghezvinnie.

A databook-os adatokról meg többször ki lett már fejtve, hogy ezeket ne használd fel egy harcban. Tegyük fel Konohamarunak kettes a fizikai ereje. (Fogalmam sincs mennyi, csak tippeltem egyet.) Akkor most a dimenziópusztító Tsunade még háromszor se tud nagyobbat ütni mint egy TELJESEN átlagos genin? Ezeket az adatokat arra érdemes inkább használni, hogy megnézzük ki-milyen beállítottságú. Tsunade ugye taijutsus-healer fajta, Orochimaru meg nin-genjutsu-s. Ez nem jelenti azt hogy egy szinten lennének ninjutsu-ban, mert Orochi alaphangon több technikát ismer elméletileg, mint egész Konoha együtt véve. (Oké, Konoha mínusz Kakashi, mert elvileg ő is sokat tud.)

"Vedlés" pontodhoz írva: ha Orochimaru akár a legkisebb mértékben megérezte volna Tsunade hatalmas ütéseit, akkor miért kellett a hölgyeménynek 20-szor képen vágnia a kígyót, és miért említett meg után valami olyasmit, hogy valamiért nem tölt be a mangareader, úgyhogy pontos linket nem keresek, de hiába üti folyamatosan, de mintha semmi eredményt nem érne el vele?

(Nem mellesleg Katsuyu>Manda elméletről annyit, hogy ha nincs ott Gamabunta akkor a csigából 10 másodperc után kígyóreggeli vált volna)

A védő kapukat egy Bijuu Bomba volt képes egyedül áttörni (Orochimaru-nak semmi baja nem volt tőle ennek hála), Tsunade azért akkorát ne üssön már.

És kifelejtetted Orochimaru egyik legnagyobb fegyverét, a mérgeit. Hacsak nem hagyja Tsunadenek hogy a csata közepén elszaladjon gyógynövényeket keresni, és azokból ellenszert keverni rá, akkor az első 10 vércsepp után, (oké, legyen 20) Tsunade nem mozdul többet.

Új posztokra csak ennyit:

Tehát ha 24 (ami 22) emberből 20 neked ad igazat, akkor teljesen értelmesek, és a relativitást felhasználva érvelnek, viszont ha csak 6-an adnak neked igazat, akkor a másik 16 csak az előítéletekre épít? ikszdé Nincs több kérdésem.

Közben 8-an beírtak elém, ahogy átnéztem a posztjaikat szinte mindent megemlítettek amit én is, de mivel még nincs 2000 hozzászólásom gondolom nem gond ha én is elküldöm.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7461 Dátum: 12 aug 08, 12:00:32 »

Ha viszont útmutatónak szánja az elgondolásod szerint akkor az abban leírtak az igazságot kell, hogy tükrözzék. Hogy én vagy más ezt a látottak alapján máshogy véleményezzük az egy dolog, de az abban leírtak az író véleményét tükrözi. Másrészt mivel ő írja a mangát így mindig úgy írhatja az eseményeket, hogy az mindig az ő véleményét támassza alá. Kicsit hasonló a Naruto és Sasuke fejlődéshez. Egyszer az egyik mutat olyan dolgot amivel erősebbnek mutatkozik a másiknál máskor viszont pont a másik kap egy kis powert. Mint írtam, mindenki máshogy vélekedik a dologról de azt figyelembe kell venni, hogy minden ember mást favorizál és ezért azt erősebbnek látja mint a valóságban azt megérdemli. Például van aki a jutsukat szereti leginkább míg mások a fizikai harcot részesítik előnybe. Én úgy gondolom, hogy hármukat figyelembe véve ők egyforma erővel rendelkeznek mert mindegyikük rendelkezik egy specifikus képességgel amellyel képes lehet legyőzni a másikat. A többi már, az adott harcban szerencse, hangulat stb. kérdése és nem az, hogy jobb vagy nem.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7462 Dátum: 12 aug 08, 12:14:01 »

rini67- látom van rajtam kívül még valaki aki reálisan látja a dolgokat.

Mistich: a hozzászólásod fele epic fail. Kár, hogy nem töltött be az oldal, mert ha megnézted volna nem írnál ilyeneket.

Először is az, hogy a part 1-es harcukra alapul az érvelésed fele már eleve epic fail, hiszen egy olyan ninját intézett el Tsunade (nem, nem intézte el, mert még így se tudta) aki semmi ninjutsut nem használhatott, még egy átlagos idézést is a csicskájának kellett véghezvinnie.

Tsunade le volt gyengülve. A szíve és a tüdeje többszörösen át volt szúrva, a Kusanagi felhasította a mellkasát, Kabuto elvágta az izmait és ehhez hozzájött még az is, hogy félt a vértől. Miután leküzdötte a vértől való félelmét meggyógyította magát- de ezzel a fáradságát nem enyhítette és chakrát sem kapott vissza. Tehát ne csak azt nézd, hogy Orochimaru nem tudta használni a kezeit, hanem azt is, hogy milyen állapotban volt az ellenfele.
Miután Tsunade rendbe szedte magát Orochimaru nem tudott benne kárt okozni. Pedig még meg sem volt sérülve.

És Tsuande nem püfölte sokáig... Legalább is a mangában egyszer ütötte meg, de úgy, hogy Orochimaru-nak muszáj volt visszavonulnia. Ezért mondtam azt, hogy egy egészséges Orochimaru-nak muszáj lenne levetnie a bőrét egy ilyen ütés után.

(Nem mellesleg Katsuyu>Manda elméletről annyit, hogy ha nincs ott Gamabunta akkor a csigából 10 másodperc után kígyóreggeli vált volna)

Ez sem igaz. Manda a csiga köré tekeredett aki lazán szétszedte magát.  Szerinted Manda hogy kapta volna el Katsuyu azok után, hogy az 100 felé szakadt? És ha már a megmentéseknél tartunk: Tsunade volt az, aki megmentette Jiraiya és Bunta életét, azzal, hogy belevágott egy kardot a kígyó szájába.

És kifelejtetted Orochimaru egyik legnagyobb fegyverét, a mérgeit.

Eddig kit mérgezett meg vele? Olyan sokról nincs tudomásunk. Sarutobi ellen miért nem használt? Tsunadéék ellen miért nem használt? És egyébként is, Tsunade orvosi ninja. Jiraiya-nak is úgy adta be a mérget, hogy az észre sem vette. Tehát neki is van a tarsolyában 1-2 dolog, az ellenmérgekről nem is beszélve.

De mint mondtam, nincs nagy különbség köztük. Akárki akármit is mondjon, a Sannin tagjai valamilyen módon egyenlőek, hiszen ahogy rini is mondja mindegyiknek van olyan képessége, amely a másikukra nézve veszélyes. Én ezt még kiegészítettem a csiga< varangy< kígyó< csiga elméletemmel.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 12:21:12 írta TsunadeHime » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7463 Dátum: 12 aug 08, 13:12:18 »

Kicsit belefolyok én is (megint...).

A part1-es sannin harchoz:
Oro nagyobb hátrányba volt, mint Tsunade a harcuknál... Szinte semmilyen jutsu-t nem használhatott és még csak normálisan se tudott védekezni/támadni. Így aztán tényleg szép teljesítmény, ha valaki egyszer megüti.
Sőt Manda is 2v1-be tolta és elég szépen helyt állt. Miután Gamabunta lefoglalta és a kardja a levegőbe volt, Tsunade már keménykedhetett... Emlékeim szerint Katsuyu köpött felé savat és Manda nem igen érezte meg (ha lesz kedvem linkelek mangát). Manda a legerősebb summon a 3 közül.

Oro mérge eddig minden harcnál számított, Tsunade ellen pedig nem, mert nem használta olyan sokszor? o.O
Viszont Tsunade fel van ellene készülve és pont van ellenszere Oro mérge ellen... Ugyan már...

Aztán Oro képes a genjutsu-ra is... Megfogja Tsunade-t 3-4mp-re, majd volt fej->nincs fej. Habár úgy is visszanöveszti...

Kérdem én mi van az Edo Tensei-el? Ezt miért nem nézi senki? Már csak ezért is Oro a győztes...
Megidézi az első két hokage-t (ugye mást nem tud...) és Tsunade-nak veszett ugye van. A fent említett okból, hogy Oro alig használ mérget ezért itt se tegye, Tsunade nem képes egy Edo-t se lepecsételni, mert a mangában se tette.
Persze megint jönni fog valami k***a jó érv, mert Ő Tsunade, mert halhatatlan, mert több a chakrája, mint egy Edo-nak (ami Madara szerint most már végtelen), mert a hokage-k le vannak pecsételve, mert csak egyszer használta az Edo-t. Mert Tsunade hokage BIZTOS képes lepecsételni egy zombit...
Ahogy IndianA szokta írni. Megidézi a kage-kat, majd azok több ezer klónt hoznak létre hála a végtelen chakrának.
De az Edo-s érv megint meg fog bukni, mert Tsunade ellen ugye senki semmit nem használhat... Nem is értem minek járok én ide... Ja, mégis: koptatnom kell a billentyűzetemen a gombokat.

iamhated által linkelt képhez:
16 ember gyökér, mert nem a Te elveid szerint szavazott. Amikor Itachi harc volt, akkor viszont Mi és az általad linkelt képen (fogalmam sincs mennyi...) 3 személy volt a gyökér, mert megint nem a Te elveid szerint szavazott.
Azt hozzátenném, hogy az első esetnél a Te elveid buktak meg, a 2. esetnél pedig a Mi elveink a külföldi oldalon lévő szavazás miatt. Ugye érzed a lényeget...
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7464 Dátum: 12 aug 08, 13:26:46 »

Őszintén mondom, hogy vártalak. És arra is számítottam, hogy milyen érveket fogsz felhozni.

Oro nagyobb hátrányba volt, mint Tsunade a harcuknál... Szinte semmilyen jutsu-t nem használhatott és még csak normálisan se tudott védekezni/támadni. Így aztán tényleg szép teljesítmény, ha valaki egyszer megüti.

Mert Tsunade használt jutsut? Puszta kézzel verte agyon Orochimarut, nem használt semmiféle technikát. Orochimaru még mindig jobb helyzetben volt, hiszen ott volt neki a Ku-sa-na-gi. És a nyelve. Tsunade-nak se 2 kilométeres nyelve, se kardja nem volt. És ez mellett még a chakrája is fogyóban volt. Orochimaru viszont csak Mandára vesztegetett chakrát. Tsunade arra, hogy a mi kis főhősünk, Naruto, ne patkoljon el a manga 160 akárhányadik részében.

Oro mérge eddig minden harcnál számított, Tsunade ellen pedig nem, mert nem használta olyan sokszor? o.O
Viszont Tsunade fel van ellene készülve és pont van ellenszere Oro mérge ellen... Ugyan már...

Kérek legalább 3 esetet amikor Orochimaru mérgei számítottak a mangában. Ismétlem: 3 esetet kérek, amikor az áldozata a méregbe belehalt vagy lebénult és Mária végzett velük.
Ő és Tsunade csapattársak voltak egykoron. Azt hiszed Tsunade nincs tisztában Orochimaru mérgeivel? Na ne már. És amúgy is Orochimaru hogyan juttatja be a szervezetébe a mérget? Rákacsint? Mert nem a Kusanagi-n keresztül, az biztos.

Aztán Oro képes a genjutsu-ra is... Megfogja Tsunade-t 3-4mp-re, majd volt fej->nincs fej. Habár úgy is visszanöveszti...

Tsunade viszont elméletileg képes védekezni ellenük.

Edo tensei:

Úgy látom az 1. és 2. Hokagénál jobb érveket nem találtál arra, hogy Orochimaru miként is győzne. Ők le vannak pecsételve ha nem tűnt volna fel. És egyébként is ha Orochimaru minden harcánál felhoznánk őket, akkor ő legyőzhetetlen lenne. Nemhogy Tsunadét, de az egész egyesült shinobi haderőt le tudná győzni egy Edo Hashirama-val és Tobirama-val.

DE most erről eszembe jutott valami: Tök random találkoznak.  Tsunade-nak nincsenek ellenmérgei, de Orochimaru fel van készülve az Edo bevetésére. Akkor hogy is van ez?
 Úgy tudtam, hogy az edo igényel bizonyos előkészületeket. ( pl egy holttest és a feltámasztandó személy egy testrésze, vére, stb., valamint bonyolult kézjelek a jutsu végrehajtására)

Mert Tsunade hokage BIZTOS képes lepecsételni egy zombit...

Ezt nem tudhatjuk, de mivel ő Uzumaki és mivel ismerte a nagyanyját eltanulhatott ezt-azt. És pecséteket képes használni- lásd a homlokán lévő biszbaszt.
De mivel nem láttuk, hogy lepecsétel egy edo-t így nyilván nem tud.

De azért, hogy legyetek boldogak: ( és mert ez az igazság)

- Ha Tsunade-nak van ellenmérge és Oro nem edozhat- 50, 5 % a Hokage javára
- Ha Tsunade-nak nincs ellenmérge, de Oro nem edozhat- 50-50
- Ha Tsunade-nak nincs ellenmérge és Oro edozhat- 0-100 Orochimaru javára.

Sabaku még felvetett 2 csatát, arra nem érkeztek válaszok. Aki lusta visszaolvasni annak itt vannak:

Jiraya vs. Sasori
part 1 gaara vs. kakuzu
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 13:52:52 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7465 Dátum: 12 aug 08, 13:58:42 »

Szabadulna rád STM, örülnél, ha a kéz nélküli Orochimaru ellen csak 100-0 arányban kapna ki Tsunade..

Amúgy tudod mi a különbség a realitás, és az elvakult fanság között? Nem kell rá válaszolni, tudom, hogy nem.

Tsunade le volt gyengülve. A szíve és a tüdeje többszörösen át volt szúrva, a Kusanagi felhasította a mellkasát, Kabuto elvágta az izmait és ehhez hozzájött még az is, hogy félt a vértől. Miután leküzdötte a vértől való félelmét meggyógyította magát- de ezzel a fáradságát nem enyhítette és chakrát sem kapott vissza. Tehát ne csak azt nézd, hogy Orochimaru nem tudta használni a kezeit, hanem azt is, hogy milyen állapotban volt az ellenfele.
Miután Tsunade rendbe szedte magát Orochimaru nem tudott benne kárt okozni. Pedig még meg sem volt sérülve.

Most komolyan, de tényleg komolyan válaszolj: tényleg úgy gondolod, hogy az Orochimaru által okozott károk unfair harchoz vezettek?
Miután Tsunade rendbe hozta magát, tudtommal az idézős harcok jöttek (apropó, a csiga<kígyó elméletedet majd magyarázd már el Kishimoto-nak is, mert itt úgy fest, hogy Gamabunta nélkül már nem lenne miről beszélnünk), szóval tényleg nehéz lett volna támadást bevinnie Orochimarunak. Egyszer próbálkozott, egyszer vágta arcon Tsunade, de hozzá kell tenni, hogy ő az egész harc alatt elkapni akarta Tsunadét, hogy rendbe hozassa vele a kezét.

És Tsuande nem püfölte sokáig... Legalább is a mangában egyszer ütötte meg, de úgy, hogy Orochimaru-nak muszáj volt visszavonulnia. Ezért mondtam azt, hogy egy egészséges Orochimaru-nak muszáj lenne levetnie a bőrét egy ilyen ütés után.
Azért durva az arány. Orochimaru kezek nélkül, puszta taijutsuval feldarabolta Tsunadét, ő viszont össze-vissza egyszer tudta arcon vágni az ellenfelét. Nem tudom néha, hogy te Tsunade mellett, vagy ellene akarsz érvelni?
Vedlést pedig a Bijuu-dama után kellett alkalmaznia, pedig annak is le volt fogva az erejének nagy része. Tsunade ütése a közelében sincs annak.

Mert Tsunade használt jutsut? Puszta kézzel verte agyon Orochimarut, nem használt semmiféle technikát. Orochimaru még mindig jobb helyzetben volt, hiszen ott volt neki a Ku-sa-na-gi. És a nyelve. Tsunade-nak se 2 kilométeres nyelve, se kardja nem volt. És ez mellett még a chakrája is fogyóban volt. Orochimaru viszont csak Mandára vesztegetett chakrát. Tsunade arra, hogy a mi kis főhősünk, Naruto, ne patkoljon el a manga 160 akárhányadik részében.
Könyörgöm, mintha Lee vs. akárki harcba hoznád fel, hogy a Chuunin nem használt ninjutsut. Tsunade taijutsu beállítottságú, Orochimaru ninjutsu. Orochimaru meg volt fosztva a saját stílusától, Tsunade nem. Egyre biztosabb vagyok a kígyó győzelmében, pedig csak a te postjaidat olvasom.

Kérek legalább 3 esetet amikor Orochimaru mérgei számítottak a mangában. Ismétlem: 3 esetet kérek, amikor az áldozata a méregbe belehalt vagy lebénult és Mária végzett velük.
Kérek egy, ismétlem EGY esetet, ahol Tsunade kitört akár egy E-szintű genjutsuból is. Ha már a Kishimoto által kijelentett "Orochimaru egy méregzsák" dolgot nem vesszük figyelembe mert senkin sem használta, ezt se vegyük. Így viszont lókuki az egész harc, Orochimaru genjutsuba ejti a Hokagét, majd feldarabolja rántott húshoz valónak.

Edo Tensei-el hagyjatok. Nehogy már Tsunade ellen kelljen használnia...

Uzumakik mind képesek pecsételni? Naruto-nak is áruld már ezt el.
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7466 Dátum: 12 aug 08, 14:02:30 »

Na én most felhoznék egy Új harcot így a saninok hallatán felbuzdulva:
2.Mizukage és Müü(Muu) vs Jiraiya-Tsunade-Orochimaru

szerény véleményem szerint a saninok vesztenének a 2 kage-val szemben, hiszen a mizukage képes olajos vízzé válni, ezenkívül ott a Kagyló és a Joke Boy.. (meg mondhatnám a víz jutsukat de egyet se ismerek, főleg olyat ami valami értelmes, veszélyes támadás lenne).... +ott van Muu aki láthatatlan érzékelhetetlen, és a por elemet, ezzel együtt mind a 3 elemet tudja használlni.....
szerintem 60-40 a kageknak...... ti véleményetek?
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7467 Dátum: 12 aug 08, 14:16:16 »

renato- te most ugyanazt mondtad el, amit a többiek csak más megfogalmazásban. És azokra választ adtam. De mivel nem fogtad fel a lényegét, így elismétlem:

Amúgy tudod mi a különbség a realitás, és az elvakult fanság között? Nem kell rá válaszolni, tudom, hogy nem.

Fan vagyok? Igen. Elvakult? Nem hiszem.

De most én kérdezek: tudod mi a különbség az között ha valaki utál egy karaktert de azért figyelembe veszi a képességeit és az között ha valaki utál egy karaktert és semmibe veszi a képességeit?

Ha azokra a károkra gondolsz, amelyeket a Kusanagi okozott Tsunadén, akkor igen, az unfair volt. Bármennyire is tagadod abban a harcban egyetlen Sannin se hozta ki a legjobb formáját. Orochimaru a karjai elvesztése miatt, Jiraiya a drogtól, Tsunade pedig attól, hogy 51 éves létére rohangált, krátereket ütött, többször megsebezték, gyógyította magát és Naruto-t, stb. Nem, ezek egyáltalán nem számítanak hátrányként.

Kérek egy, ismétlem EGY esetet, ahol Tsunade kitört akár egy E-szintű genjutsuból is. Ha már a Kishimoto által kijelentett "Orochimaru egy méregzsák" dolgot nem vesszük figyelembe mert senkin sem használta, ezt se vegyük. Így viszont lókuki az egész harc, Orochimaru genjutsuba ejti a Hokagét, majd feldarabolja rántott húshoz valónak.

Tsunade nem tört ki egyetlen gen-ből sem mert a manga során még nem volt alkalma 1vs1- ben harcolni egy erős genjutsu használóval. De ha nekem nem is, legalább Jiraiya szavainak higgy, amikor elmagyarázta miként is lehet kitörni egy genjutsu-ból.

Jó is, hogy linkeltél, mert ha 1 oldallal tovább lapozol akkor láthatod amint K. 100 felé osztódik. Ha Manda be is kapta volna a fejét attól Katsuya még szétosztódhatott volna és a savával esetleg kárt is okozhatott volna Manda-ban.

"Azért durva az arány. Orochimaru kezek nélkül, puszta taijutsuval feldarabolta Tsunadét" miközben ő védelmezte Naruto-t és teljesen védtelen volt a támadásokkal szemben. ( ez a mondat kiegészítésre szorult)

Orochimaru-nak is vannak módszerei a Hokage megölésére de ez fordítva is igaz. És kár az ilyen tények fölött elsiklani.

Ja és az idegrendszer összezavarásra még várom a magyarázatot. Ez kb. ugyan az lenne, mintha Tsunadét Oro 3-4 másodpercre genjutsu-ba ejtené. Itt Tsunade-nak is elég annyi idő, mert amíg Orochimaru rájönne a testrészei irányításának módjára Tsunade simán elintézhetné.

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 14:24:04 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7468 Dátum: 12 aug 08, 14:59:30 »

Isten őrizzen, nem utálom Tsunadét, de 1v1ben egy szanitéc ninját ne akarj már győztesként kihozni egy vérprofi harcos ninja ellen. Tsunade támogatónak tökéletes, jobbról álmodni se lehet, de az 1v1 nem az ő terepe, pláne nem Orochimaru ellen. Bár ezt hiába mondom, mert szerinted Tsunade Yin-Yang használó kinyírhatatlan, legyőzhetetlen ninja, csak tudnám, hogy miért van ott a másik 4 kage a Madara elleni harcánál, mikor csak hátráltatják, hisz őt harcban nem lehet megölni. Bár tudom a választ: Madara azért többet érdemel, mint egy fél fejezet alatt történő alázás, kell a másik oldalnak a gyengítés.

Ha azokra a károkra gondolsz, amelyeket a Kusanagi okozott Tsunadén, akkor igen, az unfair volt.
Szerintem rosszul értem. Szóval Orochimaru támadásának hatékonysága unfair szerinted? Egy Orochimaru vs. Tsunade harcban kinek kéne megsebeznie Tsunadét? Fekete Lacinak?

Tsunade nem tört ki egyetlen gen-ből sem mert a manga során még nem volt alkalma 1vs1- ben harcolni egy erős genjutsu használóval. De ha nekem nem is, legalább Jiraiya szavainak higgy, amikor elmagyarázta miként is lehet kitörni egy genjutsu-ból.
Szóval én hallgassak Jiraiya általánosságban tett kijelentésére, de te le se tojod azt, hogy Orochimaruról ki van jelentve, hogy több mérget használ, mint testet. HIGH-FIVE!

Jó is, hogy linkeltél, mert ha 1 oldallal tovább lapozol akkor láthatod amint K. 100 felé osztódik. Ha Manda be is kapta volna a fejét attól Katsuya még szétosztódhatott volna és a savával esetleg kárt is okozhatott volna Manda-ban.
VAGY a kígyó leharapja a fejét egyből, és cseszheti Katsuyu, mert egybe volt, meghalt. Ezt azért valamennyivel reálisabbnak találom, HACSAK Tsunade közelében nem vált halhatatlanná a csiga is.

"Azért durva az arány. Orochimaru kezek nélkül, puszta taijutsuval feldarabolta Tsunadét" miközben ő védelmezte Naruto-t és teljesen védtelen volt a támadásokkal szemben. ( ez a mondat kiegészítésre szorult)
Azért egy általad beharangozott Tsunade számára ez ritka szar indok. Nem Naruto-t védte, egyszerűen nem tudott mit kezdeni Orochimaruval, mikor szembe jött vele, pedig ha minden igaz olyan jó a reakcióideje, hogy el kellett volna kapja a nyakát, és azzal összekötöznie a kezeit.

Orochimaru-nak is vannak módszerei a Hokage megölésére de ez fordítva is igaz. És kár az ilyen tények fölött elsiklani.
Mint például? Felvenni az egyik Bijuu formáját, és Bijuu-dama-val telibe köpni? Vagy már van ilyen erős az ütése?

Ja és az idegrendszer összezavarásra még várom a magyarázatot. Ez kb. ugyan az lenne, mintha Tsunadét Oro 3-4 másodpercre genjutsu-ba ejtené. Itt Tsunade-nak is elég annyi idő, mert amíg Orochimaru rájönne a testrészei irányításának módjára Tsunade simán elintézhetné.
Orochimaru egy zseni, ha Kabuto kitapasztalta pár másodperc alatt, Oro meg sem fog lepődni. De ha jobban tetszik, akkor nyúljunk a végső fegyverhez: Oro átmegy Tsunade testébe, és boldogan él, míg pár év múlva nem kell testet váltania.

Régen (a Pein invázió, és a háború kezdete között valamikor) még engem hívtak elfogultnak, mert egy Kakashi vs. CS2 Sasuke meccset a jouninnak adtam, de mióta itt vagy, egy ilyet sem kapok. Köszönettel tartozom neked ezért.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7469 Dátum: 12 aug 08, 15:02:06 »

Idézet
Oro viszont használ mérget a manga szerint. Arra viszont semmi bizonyíték, hogy Tsunade fel lenne ellene készülve. Akkor megint csak az egyik oldalnak hiszünk?

Idézet
És amúgy is Orochimaru hogyan juttatja be a szervezetébe a mérget? Rákacsint? Mert nem a Kusanagi-n keresztül, az biztos.
Emlékeim szerint Oro mérge a vérével terjed és még a kígyói harapása is mérgező.
Ha a méreg nem is öli meg, minimum lebénul tőle.

Az 1. és 2. hokage le van pecsételve... Viszont Tsunade-nak már nincs (sok) chakrája, mert most harcolt Madara-val.
Oro viszont újult erővel harcol, ráadásul Kabuto-tól is visszaszerezte az erejét...
Kb. ilyen az érved, amit akkor én is erőszeretettel használok. Megint Oro felé billen a mérce.

Oké elfogadom, Oro nincs felkészülve Edo Tensei-el. De nélküle is Oro nyer.
Egyrészt a mérgei vagy bénító hatásúak vagy pedig halálosak. Ameddig hatnak a mérgek, addig Oro simán kihúzza.

Másik módszer a genjutsu. Ugye, ha az első módszer nem jön be, mert nem láttuk a mangában vele ölni/bénítani, akkor ez még mindig működhet, mert ahogy renato is mondta Tsunade nem igen tört meg egyetlen egy genjutsu-t sem a mangában. Az olyan dolgokat, meg hogy "ez meg az ezt mondta" zárjuk ki, mert ugye Pein is legyőzhetetlen, ahogy szoktad mondani  kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 496 497 [498] 499 500 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins