24 nov 16, 22:54:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228134 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6795 Dátum: 12 máj 17, 22:19:54 »

Jó, most katsuyuról nem beszéltem, csak hogy tsunade olyan könnyen azért nem tudja elporlasztani suigetsut. Egyébként nem kell akkor kettévágnia mikor folyékony, gondolom később összeáll. És amíg tsunade fuldoklik, mert mást nem nagyon tud tenni, ha ezt a cselt beszívta, addig suigetsunak bőven van ideje, de akár folyékony is maradhat a biztonság kedvéért. Mondjuk akkor nem vágja ketté tsunadét. Megfulladni viszont akkor is meg fog. És ehhez nem is kell sok víz a közelébe.
Attól függ, hogy tsunade egyből megidézné-e katsuyut. Ha előbb megpróbálkozik ököllel, akkor megszívja.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 22:40:40 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6796 Dátum: 12 máj 17, 23:16:32 »

Tudod ez körülbelül olyan érvelések halmaza ahol az egyiknek minden mindig full teljességgel sikerül, míg a másikkal éppen az ellenkezője történik. Nagyon sokan úgy érvelnek, hogy mindig minden támadás teljes bizonyossággal talál és végez az ellenfelével. Pedig ez közel sem igaz. Figyelmen kívül hagyják a másik tapasztalati szintjét, ellenálló képességét. Például a mai anime részben Shiin jól mondja. A szerencse is egy alapvető eszköze a shinobiknak mint ahogy a tapasztalat is nagy hányadát adja ki a harcértékeknek, így a lehetőségeknek is.
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #6797 Dátum: 12 máj 18, 12:08:17 »

Hát öcsém, régóta olvasom a fórumot, de csak ritkán írok, mert jobban szeretek kívülállóként okosodni a mangákat illetően, és/vagy röhögni azon ami általában itt megy. DE ez hogy Tsunade az "atyauristen".. ez nem vicces, ez fizikai fájdalmat okoz.. A vénasszonynak esélye nincs Suigetsu, vagy Juugo ellen. Előttem már elég részletesen kifejtették, hogy miért is. Huhuuuu csakrakontrol meg biakogooo blabla, ha letépik a fejét, vagy belefullad a vízbe regenerálja magát a pecsétjével, vagy ütögesse a vizet. Meg Katsuyu a savval. Jéé tud savat köpni és kb ennyi a harci képessége. (akkor már: VANNAK OLYAN BÉKÁK, AKIK HA VESZÉLYBEN ÉRZIK MAGUKAT SZEMKÖZT HU**OZZÁK A TÁMADÓT, AKIT EZZEL MEGVAKÍTANAK. ENNYI ERŐVEL MONDJUK JIRAIYA EPIC WIN LETT VOLNA HA BÉKAPAPA TELIBE KAPJA PEIN RINNEGANJÁT  ikszdé, de ők tudnak a testnedveken kívül is harcolni)
Renato-val sokszor nem értek egyet, úgy emlékszem Minatot is ő tartja túlértékelt karakternek, pedig szerintem pont hogy.. (hát szerintem kb annyira félisten a Naruto világban mint Itachi, na mindegy.. Nevet) Ennek ellenére az év beszólása ebben a témában lehetne tőle ez: "Nagyjából annyi közük van egymáshoz, mint Son Goku-nak a gulyásleveshez" Nevet
Zárásként, a TÁPOS szó anno '96-ban, mikor középsős/nagycsoportos voltam, és olyat borultam dombon lefele biciklivel hogy este ugy kellett a sebeimről letépni a takarót, és nem kissé fájt, na jó bőgni akartam, akkor fater mondta, hogy "Ne legyél ilyen tápos". Arra értette hogy nem kell ezzel foglalkozni. Ergo a TÁPOS szó még mindig gyengét jelent..
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 12:53:17 írta pumpa28 » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6798 Dátum: 12 máj 18, 13:06:06 »

hanem arra hagyatkozunk, amit a mangában, animében, databook-ban láttunk, olvastunk.
Szavadon foglak: Katsuyu nem ölt meg senkit a mangában, tehát itt se vesszük figyelembe...
Ez kb. ugyan olyan, hogy Suigetsu szépen vár ameddig Tsunade idézget, pecsétet old, a nyálgép osztódik és savat köp, ami elől Suigetsu nem tud kitérni...

Basszus, én kész vagyok. Tehát nem szabad Tsunade képességeire hagyatkoznunk egy harcban? Esetleg ne vegyük figyelembe Katsuyut vagy mi van? Vagy baj az ha osztódik és nem olyan hülye, hogy az idézőjét is lesavazza?
Tehát ne hagyatkozzunk Suigetsu támadásaira és reflexeire egy harcban? Esetleg ne vegyük figyelembe az olyan támadásokat, amik működnek Tsunade ellen?

Nem vágom, hogy mit akarsz.  Te talán nem mondod mindig azt, hogy Itachi genjutsuba ejt valakit? Vagy Kakashi fogja magát és "lekamuiz" bárkit? Ezzel nincs is semmi baj. Ez a lényege ennek a topicnak. A szereplők bármely képességeiket használhatják, tehát se nem adunk plusz technikákat se nem értékeljük alá a meglévőket.
Akkor az miért is olyan nagy probléma, hogy Suigetsu nem hagyja idézni Tsunade-t? Vagy, hogy 2125-en Katsuyu esetleg eltalálja Tsunade-t?
Jönne a válasz: "Jó nem olyan hülye, hogy az idézőjét leköpje"
Élek a lehetőséggel (ha már így szóba jött a Dragon Ball): Freeza vs Goku-nál, mivel is lett kettészelve Freeza? Pedig még irányította is a támadást.
Itt kicsit másabb a taktika: Suigetsu közel megy Tsunade-hoz, Katsuyu nem köpköd, Tsunade támad, Suigetsu szétfolyik, majd Tsunade fején megjelenik a víz, majd elkezd fuldokolni.
Kicsit hülye példa, de ha már szétporlad az ütéstől, meg nem bírja kikerülni a savat akkor ez nyugodtan kivitelezhető.
És a szép kis bökőjéről se feledkezzünk meg, amivel nem is bánik rosszul (biztos az utcán tanulta).

Akkor legyen egy új harc tőlem: 3. Raikage vs Tsunade
Kíváncsi vagyok ki, mit szól hozzá. Nálam Tsunade felkerült Kisame mellé egy-egy imba jelzővel.
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás Tsunade-val kapcsolatban. Többet nem folynék bele Tsunade-s harcokba, tehát bármiféle válasz jön, esetleg a fentebb említett új harccal kapcsolatban nem válaszolnék. És ez így lesz a többi harcában is.

Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6799 Dátum: 12 máj 18, 13:47:22 »

3. raikage nyer, ez egyértelmű. A teljes formájú Hachibivel játszott döntetlent, akinek mind a 8 farkát levágta 1 csapással, holott bazinagy "teremtményről" beszélünk. Katsuyu sava itt kb mint a víz...semmi hatása... Tsunade ütés sem nagyon hiszem, hogy megérintené az öreget, mivel emlékeim szerint az FRS után sem kellett regenerálódnia... (arról nem is beszélve, hogy a 8farkú sem tudott benne kárt tenni...)
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy nem tudjuk a fekete villám mekkora erőt képviselhetett az ő kezében...
Tsunadénak ott a hatalmas fizikai erő (ami a raikagénak is megvan), a gyógyulás nála a fontos, amíg tud gyógyulni addig nem veszít, de az eddigiek alapján a 3. raikage nagyobb chakrával bír, mint Tsunade, így a hokage előbb kimerülne.

Amúgy Suigetsu megölné Tsunadét épp úgy, ahogy Juugot is kinyírhatta volna a laci által linkelt mangaoldalon...
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6800 Dátum: 12 máj 18, 15:08:05 »

laci te tényleg nem vagy képes elolvasni a hozzászólásaimat teljes egészében? Mikor írtam én olyan, hogy Katsuyu megölt bárkit is? Vagy mikor írtam én olyant, hogy Katsuyu megölné Suigetsut? Azt írtam, hogy "nem lehet rá pozitív hatással a sav" illetve  valószínűleg érzékenyen érintené. Ebből te renato-sannal együtt mit szűrtél le? Hogy Katsuyu képes lenne megölni bárkit. Tehát kivel is van a baj? Gondolkozz kérlek. Az igaz, hogy ő az egyik kedvenc karakterem, de soha nem írnék marhaságokat. Ő a Sannin tagja, ráadásul kishi szerint is erős (35 !!! pontos) tehát ha tetszik ha nem butaság lenne alábecsülni őt.

( jól is teszed, hogy nem folysz bele Tsunadés harcokba. Jó lenne ha én is ki tudnám kerülni őket, mert már torkig vagyok azzal, hogy folyamatosan le van nézve én meg meg kell védjem. Még feldobtam vele kapcsolatosan egy harcot, de ezentúl én is csak akkor szólok bele ha valaki nagyon hülyeséget ír vele kapcsolatban. . )

3. Raikage vs Tsunade

Még abban sem vagyok biztos, hogy a Sannin mindhárom tagja egyszerre le tudná őt verné. Tsunade kb. 10-15 másodpercig húzná ebben a harcban. ( ha véletlenül a Byokugo-val kezdene, akkor tovább húzná. De mivel   erre semmi garancia nincs, így veszít ) Magyarán megmondva ez egy kiegyenlítetlen küzdelem lenne. De helyette egy másik:  

Tsunade, Gai és A vs 3 Raikage

Suigetsu vs Tsunade

Emlékeztek arra, hogy Tsunade képes a chakráját elektromossággá változtatni? Ha igen, akkor ezt a harcot megnyerné. Gondolok itt arra, hogy Sui szépen felül Tsu fejére víz formában, ő pedig megrázza egy picit. Valószínűleg Suigetsu megszilárdulna erre. Ekkor bekapna egy ütést, amibe nem halna bele, de ki lenne ütve egy darabig.  ( mielőtt valaki lehurrogna: ez csak feltételezés. Az sem biztos, hogy Suigetsu megérezné azt s kis rázást. Viszont az is lehetséges, hogy Tsunade tud ennél nagyobbat is. Ezt arra alapozom, hogy Kabuto ellen szinte nem is harcolt komolyan. A chakráját Orochimarura akarta tartalékolni. )
Zabuza kardja meg xart se érne itti... El is képzeltem amint Tsunade galacsinná gyűri össze.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 17:23:51 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6801 Dátum: 12 máj 18, 17:31:37 »

Tsunade a chakráját elektromossággá? Fejezetet teszel, ha szépn megkérlek? Én sajnos már nem emlkészem...pedig biztos olyan fontos momentum volt xD
Zabuza kardja meg azért olyan pro, mert a vérben lévő vasból regenerálja magát... ebben a harcban még a kard is gyógyul.
Modjuk van, amit nem értek.. ha te elfogadod Katsuyát, mint UltimateEvil jutsut Tsunadétől, akkor mi mért nem tehetjük ezt meg Suigetsu egy alapképességével, a vizzéválással? Miért nem fullaszthatja meg Tsunadét, mielőtt az megütné? Mert csak? Oké, meggyőztél, tényleg van igazság abban, amit mondasz. Az meg hogy a banya ütése kárt tenne a Houzuki-gyerekben azt jelentené, hogy Tsunade ütése olyna erős, mint egy Bijuu-bomba, ezt meg gondolom te sem gondolod így.

Új harc:
Kisame vs. Tsunade
Kisame vs. Juugo

Kiírom ide magamnak az előző 2-3 oldal legviccesebb mondatát, hogy később megtaláljam, ha kell:
"Az igaz, hogy ő az egyik kedvenc karakterem, de soha nem írnék marhaságokat." (no comment)
"kishi szerint is erős (35 !!! pontos)"  OMG! Meggyőztél, epic Tsunade win! 35 pont... miért nem ezzel kezdted? :"/
"Tsunade ütése igenis képes lenne megölni valakit egyetlen ütéssel,lásd a Susanoo kardjának kettétörése" R.I.P. Susanno-kard!!!

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #6802 Dátum: 12 máj 18, 17:40:08 »

Azért jók ezek az ellenérvek. Tsunade az atyaúristen és barátai... Nevet Szerintem teljesen egyértelműen megfogalmaztam mit miért, és akkor itt felhívnám mindenki figyelmét rini67 utolsó hozzászólására is! Tapasztalat!!!!!! Csak így röviden.
Az meg, hogy a csiga sav köpése nem talál el senkit, mert csak dísz. Akkor ennyi erővel sosem lesz vége egyik csatának sem, hisz a raikiri sem talál el senkit, mert mindenki csak arrébb lép azt helo. Kidomaru hálója is célba ért Nejinél, pedig a Hyuuga aztán lát mindent. Kulcsszó: Taktika! Remélem ezt a kifejezést mindenki ismeri, bár ebben sem vagyok biztos az utolsó pár hsz-t tekintve. Igencsak szelektív itt a látása 1-2 embernek. Ami még poénos az az, hogy buborékot rak a Hokage fejére. Szerintem ezt elég nehéz kivitelezni, ha épp egy izmos shunitástól mindenfelé repkednek a vízcsepjeid, de persze Suigetsu imba. Mit láttunk töle: 1-2 gyengébb viz jutsu meg folyékony halmaz állapot. Ő sem az az IQ betyár és 10ed annyi tapasztalata van mint Tsunadenak. Plusz a sav extrán jó ellene, de hab fiú belefolyt egy Sannint a víz buborékba.

Tsunade ütéséről: Madara Susano'o = Suigetsu ezek szerint... Mosolyog De még sorolhatnám kacsint

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 17:53:19 írta Tr4nCe » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6803 Dátum: 12 máj 18, 17:40:43 »

1. Nem tudtál volna kisebb betűkkel írni? 500% nagyítás mellett is nehéz volt kiolvasni
2.Itt van a manga fejezet, amit kértél: http://www.mangareader.net/93-169-15/naruto/chapter-164.html Remélem, hogy az angoloddal nincs gond.
3. Mondj kérlek szépen 1 olyan dolgot, amikor Tsunadénak új képességeket adtam vagy marhaságot írtam vele kapcsolatban. Én mindig csak a tényekre hagyatkozom. Ha pedig valamiben nem vagyok biztos, akkor egy "talánt" vagy' " valószínűleget" mindig odaírok.
4. Látom te is le vagy ragadva a gyilkos Katsuyu témánál. A visszaolvasás szó mond neked valamit?
5. Talán fordítva nem lenne igaz? Miért ne ütné, savazná, rázná agyon Tsunade Suigetsut, mielőtt az megfullasztaná? Miért? Mert te így gondolod?

beelőztek Nevet Ezt amúgy Sabakunak szánom  Mosolyog

Kisame vs Tsunade- 70 százalék Kisame javára. Tsunade azért kap harminc százalékot, mert ha egyszer eltalálja a halembert rosszabbul nézne ki mint a Hirutora után.

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 17:50:18 írta TsunadeHime » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6804 Dátum: 12 máj 18, 17:48:55 »

Tr4nCe akkor te vmit nagyon benéztél. Olyanokkal jövünk, amit suigetsu még nem csinált meg? Nehéz lenne kivitelezni azt, hogy abban az állapotban buborékot rakjon vkinek a fejére?
Ha nem vetted volna észre, akkor most belinkelem harmadjára is, mert már egyszer megtettem én is, és egyszer már laci is. -->http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/574/7
Tsunade is épp úgy ütné meg suigetsut mint juugo, ez is elég izmos suhintásnak tűnt nekem. A buborék mégis ott figyel juugo fején.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6805 Dátum: 12 máj 18, 17:56:26 »

1. Megsúgom, hogy ha beidézed, akkor a kisbetűt is simán el tudod olvasni, csak lesz körülötte egy [size=2pt.][/size.] kód. xD Na meg magamnak gyűjtöttem ki, szokásom az ilyesmi.
2. Az enyémmel nincs gond, de úgy tűnik a tieddel igen... az emberi testben is található elektromosság, ezzel működik az agy, az idegek, meg a hasonló jelentéktelen dolgok,, és Tsuande ezzel zavarta össze Kabuto koordinációját. Suigetsu tesét víznek vettük, ugye? Na már most, a tiszta (desztillált) víz nem vezeti az áramot. Meg én a vízpacában nem láttam Suigetsu idegpályáit sem. Mosolyog
3. Olvass vissza az én szemszögemből, és talán meglátod, amit kell.
4. Akkor átalakítom a mondatot, nekem tök mindegy hogy a 120 böszmeségből mi megy oda:
Ha te elfogadod a puszta erejét, mint UltimateEvil jutsut Tsunadétől, akkor mi mért nem tehetjük ezt meg Suigetsu egy alapképességével, a vizzéválással?"

A Bijuu bombás dologra meg még nem válaszoltál.

Tr4nCe:
Idézet
Akkor ennyi erővel sosem lesz vége egyik csatának sem..... mert mindenki csak arrébb lép azt helo

Jó, akkor Tsunade fejére rákerül a vízburok, és kész. Ez, megjegyzem sokkal hamarabb fog beküvetkezni, mint a savas eső, mert Suinak ez az alapképessége, mindig ezt hazsbálja, a kahétől meg alig 3x ha láttuk a csigát.

ui: Neee.... komolyan ennyire se olvastál vissza, hogy a 656353x betett linket észrevedd?És így írsz ilyen határozott hangú hsz-t? x"DD Pedig azt hittem, csak szimplán hülye vagy, nem pedig fejedékeny, de most megnyugodtam.  Akkor nézd meg a csata elején az érveléseket fejezetekkel, meg minden.

ui: AyaseAkami: A 3 soros szabály pajzsként funkcionál. Megvéd a banntól. Pláne, ha be is tartod.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 17:58:30 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #6806 Dátum: 12 máj 18, 18:03:54 »

Hát ja, kissé buta voltam, hogy ezt nem vettem észre. Mosolyog Most azon gondolkoztam, miként lehet védeni, de csak a sav van igazából DE, arra nagyobb a sansz valóban, hogy elsősorban normál támadással fog operálni a Sannin. Bár közben megtudja idézni a csigát, aki segíthet neki így hárítva a jutsut. Így javítom a százalékokat, de nálam még mindig Tsunade rendelkezik nagyobb eséllyel.

60 - 40%
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6807 Dátum: 12 máj 18, 18:14:28 »

" I changed my chakra into elctricity and sent the electric waves into your nervous system " Azaz: Átalakítottam a chakrámat elektromossággá és elküldtem az elektromos hullámokat az idegrendszeredbe. Tehát képes átalakítani a chakrát elektromossággá/ elektromos hullámokká.

Igen, elfogadom Tsunade puszta erejét, kitartását és eszét, mint győzelmi tényezőket egy harcban. Miért ne tenném? Te elfogadod Suigetsu vízburokját, mint " UltimateEvil jutsut" , akkor miért nem teszed meg ugyanezt Katsuyuval vagy Tsunade erejével?

apropó, Bijuu bomba... Nem lehet valami kemény, ha Suigetsu túlélte ( nehogy komolyan vedd  ikszdé, ez csak egy hülye válasz a hülye kérdésedre) . Viszont Tsunade ütései kemények, hiszen eltörte a Susanoo kardját...  Ami megsúgom úgy volt beállítva, hogy a tökéletes védelem.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 18:24:29 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6808 Dátum: 12 máj 18, 18:28:51 »

És szerinted az emberi testben 10 amper erősségű áram folyik sejtenként? xD A chakraátalakítást egy orvosi ninjutsu keretében művelte, és nem elemmanipulációval. Arról nem is beszlve, hogy a desztillált víz még mindig nem vezeti az áramot. Tsunadének meg már nem is tudom milyen elemei vannak... Senju, tehát gondolom szél, de hogy villámot nem láttunk még tőle, az tuti.

Miért nem? Mert ha ütöd a vizet az neked jobbban fog fájni, mint fordítva, és ha a 'víz'nek van csöppnyi esze, még meg is folyt. Katsuya (mindig itt kötünk ki..) meg... eddig kb. 3x szerepelt, Sui vízteste meg kb. az összes szereplésénél a karakternek, de nem baj, csak 1 hszsal korábban írtam le.

ui: Pedig tőled egy pillanatra már komolyan vettem, nem viccből tettem fel azt a kérdést. Madara Susanoo kardja, mint tökélteses védelem? Not Bad xD Asszem te Itachi Yatta no Kagamijára gondolsz.

Amúgy saját magatok alatt vágjátok a fát.. én még korábban tök elegánsan felajánlottam másik két harcot, pusztán felebaráti szeretetből, hogy ne kelljen tovább alázni titeket azzal, hogy már oldalak óta csak söpröm/söpörjük le az érveiteket...  Neeem Egyszer nyújtanék segítő kezet, erre meg észre sem veszik... Mindenesetre a Kisame vs. Juugo harc ajánlata még fenn áll, és ebben végre nem szereple Tsunade(akinek már lassan vakon is le tudom gépelni a nevét).

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 18:32:06 írta Sabaku » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6809 Dátum: 12 máj 18, 18:33:51 »

Csak hozzá kell, hogy szóljak.. Saját magam hazudtolom meg... Mosolyog

Eddig az volt, hogy ha Kisame elkapja Kakashi-t a vízburokkal az megfullad. Ha egy villámklónt kap el és az megszűnik semmi baja nem lesz Kisame-nak, mert a víz nem vezeti az áramot (Mosolyog).
Most Tsunade nem fullad meg a vízben, sőt még idézni is tud... Csak egy a gond: Honnan szerez vért? Gondolkozik Erre szeretnék egy választ kapni.
Másik dolog: ha egy ütés után váratlanul a fejedre víz kerül és nem tudod, hogy mi van, Te még képes lennél pecséteket formálni? Nekem az első reakcióm az lenne, hogy: Mi történt? Mi ez rajtam? És nagy esélye van, hogy vizet is nyelnék. Onnantól kezdve pedig semmit se tehetnék.

Idézet
2.Itt van a manga fejezet, amit kértél: http://www.mangareader.net/93-169-15/naruto/chapter-164.html
A napokban valaki lehurrogott, mert a 3. Hokage-t sima Naruto-s erővel néztem, Hashirama-t pedig a mostani erejével (már amennyit tudunk róla).
Ezenfelül tettem egy olyan kijelentést, hogy a 3. volt a legerősebb kage /vagy a generációjában/ és hozzá tettem, hogy ahhoz képest ~egy jounin szintjén volt.
Erre meg azt kaptam valakitől, hogy sok hülyeség hangzik el Part1-ben tehát arra ne alapozzunk. Most akkor, hogy is van ez?

Idézet
Igen, elfogadom Tsunade puszta erejét, kitartását és eszét, mint győzelmi tényezőket egy harcban. Miért ne tenném?
Igen csak ebben a harcban mit sem ér Tsunade ereje. Mit ér a nagy erő, ha nem vagy képes megütni az ellenfeledet?

Idézet
Viszont Tsunade ütései kemények, hiszen eltörte a Susanoo kardját...  Ami megsúgom szintén úgy volt beállítva, hogy a tökéletes védelem.
Egy kard, mint tökéletes védelem? Nevet:D Danzou is átvitte egy szél jutsu-val.
Emlékeim szerint a Yata tükrére mondta Zetsu, hogy tökéletes védelem. Valaki javítson ki, ha nem így van (manga oldallal és lehetőleg magyar legyen Nevet).
Gaara védelme is úgy volt beállítva, hogy tökéletes védelem. Erre Mizukage átviszi egy vízipisztoly jutsu-val, genin Sasuke egy Chidori-val.

Idézet
Te elfogadod Suigetsu vízburokját, mint " UltimateEvil jutsut"
Ha jól tudom csak Kisame tud a vízben lélegezni, valaki javítson ki ha nem így lenne.
Ebben a csatában ez az "UltimateEvil jutsu". Tsunade-nak van kopoltyúja? (Költői kérdés)

Szerk.: Valami elcsúszott... Szerkeszthetem át az egészet Nevet:D
Szerk2.: Remélem így már jó lesz Mosolyog

Szerk3.: Juuj, valami eszembe jutott erről az idézős dologról Nevet
Jiraiya harcaiban, mindig olyan sok idő megidézni a két öreg békát és összekapcsolódni velük... Általában az ellenfelei nem is hagyják. Akkor ez csak nála van így?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 18:42:27 írta laci1005 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins