24 nov 16, 20:37:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227814 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6780 Dátum: 12 máj 17, 19:29:56 »

laci1005: A szerintem-et lehagytad mert azt is írtam csak zárójelbe. Egyszerűen nem tudtam mire alapozzak mi ütheti ki suigetsut de akkor kiegészítem: Elég neki tsunade erőteljes ütéseiből amivel tényleg kiüti. De minden technika más. Most pl sakura egy fillerbe gyomron vágott egy nőt ( akik megtámadták konohát 60-70 rész között a shippuudenbe ) és fel se tudott állni. Egy bijuu bombától meghalna de akkor nem értem hogy suigetsu miért nem halt meg? Orochimaru is a 3 kaput használta egy gyengébb bijuu bomba ellen. Még is megsebezte valamennyire. Tsunade ütéseit se akarta bekapni és van is oka miért smirksweat. Suigetsu meg telibe kapott egy full formába öltött bijuu bombát a hachibitől. És ha nem elég akkor villámmal volt teli töltve. A villám suigetsu gyengéje és meg se halt. Túl lőttek ott a húron. Tsunade ütése is veszélyes azért ám.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6781 Dátum: 12 máj 17, 19:51:34 »

Kentonsama: van egy rossz hírem, zárójel sincs a hozzászólásodban, nemhogy zárójeles megjegyzés Szomorú
Ja, meg fillerbe lett egy második Kyuubi Jinchuuriki, stb... sok értelme nincs annak, hogy fillerrel érvelsz.
Suigetsu és Orochimaru közt alapvető különbség van: Orochimaru teste szívós, de szilárd, míg Suigetsu nem szívós, csak folyékony.
Mért lenne villámmal töltve? A Bijuu bomba egy természeti elemtől mentes, 100%-os chakra gömb.

TsunadeHime:
Igen, páran arra a szintre emelitek.. Minden harcot azzal kezdtek, hogy Katsuyu sugárban ráfossa XY-ra a savat, azt meg szétmarja. Ha gyors, akkor meg Katsuyu szétosztódik, és úgy köpködi a savat, de Tsunade-ra egy csepp sem megy.

Sannin másik két tagja sem volt formában? Gyakorlatilag két harcképtelen emberrel harcolt, mégsem nyert. Orochimaru (aki gyakorlatilag még a fenekét sem tudta kitörölni) simán kicsinálta volna, ha Jiraiya (akit megmérgezett a zseniális királykisasszony) nem szórakozgat vele.
Tsunade minden erősítését felhúzva megölhet egy mozgásképtelen, védelemmel alig rendelkező személyt. Hatalmas erő, eltörpül a Bijuu-dama mellett.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6782 Dátum: 12 máj 17, 19:56:06 »

Suit Tsunade ha felfordul se lesz képes megütni. A srác akkor és ott válik vízzé amikor nem szégyelli... a vizet csapkodná Tsunade... és mivel nem tudjuk tud-e villám elemet használni ezért úgy vesszük, hogy nem... így Sui-t nem tudja leverni.. Hachibi full erejű bijuu bombája nem ölte meg, igaz víz alakban.. épp ezért mondom: víz alakban Tsunade nyugodtan készülhet megfulladni... meg se fogja sérteni Sui "testét"...

Juugo ellen sem tenném Tsunade ellen a voksom épp azért, amit laci írt.. Juugo egy olyan lyukkal a mellkasán még bevitt 1 olyan erejű csapást, ami egy erős Jounint is hamuvá porlasztott volna, a Raikage is a villámpajzsnak köszönheti hogy megúszta.. ami Tsunadénak nincs, sőt.. hasonlója sem. Noha tud gyógyulni az igaz, de a chakrája véges... míg Juugonak meg ott a természeti energiája és az átok pecsét ami nem kevés, tekintve hogy a természeti energiát ő folyamatosan elnyeli...
Naplózva
alig33
Chuunin
*

« Válasz #6783 Dátum: 12 máj 17, 20:00:30 »

Akkor ezt magyarázza el vki:
Mióta Sisak testvér ki nyögte hogy jugo képes természeti energiát nyelni ti úgy kezelitek mint egy remetét... Pedig arról szó se volt hogy tudja kezelni is sőt azért szokott dührohamot kapni mert túl sokat szíppant be... Neki egyáltalán nincs olyan kitérőképessége mint a  másik 2 embernek akik rászoktak a term chakrára... Nem tudna valami sokszor kitérni Tsunade elől sőt...
Suigetsu ellen meg adnék Tsunadénak egy 60-40 et mert egyik se legyőzhetetlen de Suigetsunak fele annyi tapasztalata sincs... Ja azt kihagytam hogy Suigetsu se képes a nap 24órájában vízzé válni... nem egy ásványvizes üveg a gyerek ha elfogy a chakrája akkor játszhatja a boxzsákot...
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 20:05:02 írta alig33 » Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6784 Dátum: 12 máj 17, 20:00:56 »

Renátó:

Még nem kaptál Eshmeraldás megjegyzést? Na már az is van Mosolyog Egyébként amit írtál az hogy kisebbségnek hittek, nem hiszem hogy normális dolog, ilyet még én sem vágnák senki fejéhez.

TsunadeHime:

Igazad van.Nem hiszem hogy Tsunade szupermanus lenne, azonban egy ütéssel, biztosan tudna ölni.Ha az az egy ütés, egy nyakcsigyolát, vagy bordát, esetleg fejet ér el, a halál biztosított.

Az meg hogy amikor Kabutóék ellen harcolt, tényleg nagyon keveset mutatott, és ezért Kabuto jól meg is gyepálta.

A kevés edzés hiányában Tsunade nem rázkódhatott volna vissza a formájába szimpla 2 óra alatt, mielőtt a harc elkezdődött...

Egéybként meg röhögtem egy sort mikor megfogta Oro-nyelvét és a falhoz baszta :'D

Aizen:Szerintem Suigetsut meg tudná támadni.Nem hiszem hogy mindig vizzé válhatna.Ez olyan mint Tobi testtelensége.Kell lennie egy kibúvónak, hátulütőnek.Én asszem még a 3. elmondta Oro elleni harcban, hogy semelyik Jutsu nem végleges, vagy valami ilyesmi.Orochimaru jutsujai mondjuk annyi Chakrát fogyasztanak, hogy használ 5-öt (ami nem biztos) és ott hal meg magától:'D

Amúgy Orochimaru nem szívós hanem cseréli a testét!
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6785 Dátum: 12 máj 17, 20:02:35 »

Ne felejtsed el, hogy Suigetsu rendelkezésére állt egy egész tó amikor a Hachibi bijubombáját hárítani próbálta. Ismétlem, egy egész tó. Más esetekben pedig állandóan folyadékot kell fogyasztania mert a mozgástól semmi idő alatt kiszárad víz létére. Röviden, ha nincs víz a közelében akkor az ereje alig több a nullánál egy Kagéhoz hasonlítva. Ha pedig nagyon "megerőlteti" magát akkor semmi perc alatt kiszárad víz közelsége nélkül.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #6786 Dátum: 12 máj 17, 20:04:44 »

Renato: Oké csak én emlékeztem zárójelre mert leírtam de mind1. Miért ne lett volna feltöltve? A rasengan hasonló alapú mint a bijuu bomba. Lehet keverni elemekkel. Killerbee is keverheti a villám elemmel. És mivel képes használni ezért meg is tehette.
Aizen: Suigetsut meg se tudja ütni/érinteni? Kétlem. Ha én tévedek akkor van más módszere a győzésre nem kell csapdosni. Ennyi Mosolyog.

Rini67: ebbe igazad van.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6787 Dátum: 12 máj 17, 20:08:29 »

Azért szívós is eléggé. Most mondtad tsunade mit csinált vele, a végén mégse lett különösebb baja. Azért tsunade ha már széttörte a susanoo kardját akkor csak meg tudna tán ölni egy embert egy ütéssel. Bár nem suigetsut az tény.
Kabutoék ellen nem mutatott sokat, de hát most na. Hashirama se mutatott semmit a 3. ellen. A part1 óta sok minden változott.
Suigetsut hiába támadja akkor is amikor úgymond szilárd, mert ha megüti akkor max szétloccsan. Nem hal meg tőle. Katsuyu sava már más kérdés, de katsuyut most sem vetette be tsunade, valszeg suigetsu ellen sem azzal indítana, és mire megpróbálná talán már késő lenne.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
renato
Vendég
« Válasz #6788 Dátum: 12 máj 17, 20:10:26 »

alig33:
Attól, hogy nem tudatosan teszi, még természeti energiát vesz fel, ami meg végtelen. A reakcióhoz nem tudok mit írni, szerintem sem növeli, de Tsunade-nél még alapállapotban is jobban reagál minden támadásra.

AyaseAkami:
Nem, mivel a nevem olasz, Eszmeralda meg argentin. Nagyjából annyi közük van egymáshoz, mint Son Goku-nak a gulyásleveshez.
Ahhoz képest, hogy keveset mutatott, a harc végén chakrahiányban összeesett.
Suigetsut valóban meg tudná támadni, sérülést viszont nem okozna. Mért ne lenne képes bármikor vízzé változni?

Orochimaru nem szívós? Hehh, kívánom, hogy STM ezt lássa meg Nevet

rini:
Attól még bekapta a támadást. Egyszerűen csak a felületét növelte a tóval, az egész víz közepében lubickolt, telibe kapta a bomba.
Ahhoz képest, hogy tök könnyen kiszárad, Kisame ellen elég jól bírta.

Kentonsama:
Leírtad, még sincs ott... fránya láthatatlan betűk >.<#
Azért, mert Naruto sem egyből Rasenshurikent hozott létre, hanem sima, 100% chakra alapú Rasengant.
Mivel nem cikáztak villámok a bomba körül, ezért gondolom kizárhatjuk ennek jelenlétét.
Ja, ha gondolja, akár rá is küldheti Kakashit, aki a villám eleme miatt pár perc alatt kicsinálja. De ha neki kell face to face kiállni Suigetsu ellen, akkor bukta van :/
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 20:15:57 írta renato » Naplózva
TsunadeHime
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6789 Dátum: 12 máj 17, 20:16:31 »

renato
Basszus, én kész vagyok. Tehát nem szabad Tsunade képességeire hagyatkoznunk egy harcban? Esetleg ne vegyük figyelembe Katsuyut vagy mi van? Vagy baj az ha osztódik és nem olyan hülye, hogy az idézőjét is lesavazza? Ez kb olyan mintha Naruto megidézné Gamabundát az meg véletlenül rálépne...

Nem vágom, hogy mit akarsz.  Te talán nem mondod mindig azt, hogy Itachi genjutsuba ejt valakit? Vagy Kakashi fogja magát és "lekamuiz" bárkit? Ezzel nincs is semmi baj. Ez a lényege ennek a topicnak. A szereplők bármely képességeiket használhatják, tehát se nem adunk plusz technikákat se nem értékeljük alá a meglévőket, hanem arra hagyatkozunk, amit a mangában, animében, databook-ban láttunk, olvastunk.

persze beelőztek, mert kajáltam  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 20:29:23 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6790 Dátum: 12 máj 17, 20:30:45 »

ÉN vagyok az, aki mindig ír egy alternatív megoldást, hogy ne kelljen a Kamuit szajkózni mindig. Itachi pedig egyedül több genjutsu-t mutatott, mint a többi szereplő együtt.
Katsuyu sava megölt eddig bárkit is? Ráadásul nem is használta még osztódott alakban, de te biztosra mondod, hogy úgy is használja, sőt, ugyanannyit fúj, mint alapállapotában, sőt, az ellenfél nyugodtan vár, míg Tsunade ezt az egész folyamatot végigcsinálja... hagyjál már ezzel...
Naplózva
TsunadeHime
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6791 Dátum: 12 máj 17, 20:35:33 »

Miért ne várna az ellenfél ? Már az előbb is leírtam, de megismétlem ismét: Nem sűrűn fordult elő, hogy valaki ne hagyná megidézni valaki valamijét. ( egyszerűbben: az idézést nem sokszor szakították félbe) Ezt követően Tsunadénak ( vagy más idézőnek) nem igazán van dolga. Az idézett lények tudtommal nem pokémonok, hogy csak azt a támadást hajtják végre, amit a mesterük ordít. Tehát Katsuyu magától is képes szétosztódni. Azzal meg ne gyere nekem, hogy Katsuyu nem ölt meg senkit, mert ez nyilvánvaló... És én sem írtam olyant, hogy végezne Suigetsuval ( Madarával meg pláne) hanem azt mondtam, hogy érzékeny lehet a savra.   Komolyan ennyit nem lehet megérteni?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 20:58:03 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6792 Dátum: 12 máj 17, 21:03:56 »

Hát ha minden harcnál azzal érvelsz, hogy "mert a sav szétmarja", akkor egy idő után arra asszociál az ember.

Nem az idézésre gondoltam, hanem a savköpködős dologra. Ha Manda azzal a batár testével kitért előle, Juugo-nak is menne, sőt, Suigetsu-nak is. Mondjuk Sui-t érdekelne, hogy milyen rosszul érintené a sav, mivel konkrétan sosem volt vízként emlegetve a teste, csak folyadékként. Az meg ugye változó pH értékű is lehet, főleg úgy, hogy az egész testéből folyadék lesz a jutsu-ja során.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #6793 Dátum: 12 máj 17, 21:57:30 »

Tsunade vs. Suigetsu:

Ez alap Tsunade win. Suigetsu körülményes, nem egy taijutsu ász. Igaz Tsunade sem egy villám dzsoni, de az ütései elporlasztják hab fiút. Amennyiben cseppfolyóssá válik, akkor sincs semmi, max megúszott 1 jobb csapottat, ha meg megszilárdul úgy, hogy Tsunade keze benne van, csak saját magát szivatja. Hatalmas vizi babává meg csak sok víz mellett tud válni, ő nem Kisame! Katsuyu idézése meg igencsak sokat lendítene Tsunade esélyein, és igen, itt nagyon is jól jön a sav köpködés. Még ha nem is találja el, akkor is elég ha belép, fexik, érintkezik savas felülettel, hisz mint tudjuk a sav-bázis elmélet ezen alapszik és Suigetsu gáz halmazállapotú lesz. Csak a példa kedvéért a sósavval:
HCl + H2O ⇌ H3O+ + Cl− Nevet
Suigetsu ezzel szemben csak vizipisztolyozni tud, ami ide azért na... nem sok Mosolyog

80 - 20% Tsunade

Juugo egy kissé másabb ütközet. CS2 az azért üt, bár ne soroljuk öt Naruto szintjéhez sebességben és most már erőben sem. Amit láttunk tőle ilyen formában az szimplán tiszta erő, különösebb logika vagy taktika nélkül. Nos, véleményem szerint ez azért így sovány egy Hokage ellen. Tsunade a legerősebb pusztakezes shinobi jelenleg és azért ő sem az a nagyon lassú kari (nem a villám kukihoz viszonyítok). Van 1 remek idézése, ami gyógyít, osztódik és savat köp. Van 1 pecsétje amitől imbán regenerálódik és meg erősebb lesz (nevezzük CS6-nak Mosolyog ) Juggo észleli a természet energiáit, de ezzel meg is állt a tudás. Majd ha úgy nyomja mint Naruto Sennin módban, akkor beleveszem az ütközetbe.Amink van, az 2 közel harcos, ezek közül az egyiknek elég 1 nagy parasztlengő aztán mehet a  kollega  a levesbe. A másik, igaz képes középtávról is harcolni, de mivel agyilag zokni és amúgy sem ezt erőlteti, így én Tsunadenak adnám a győzelmet.

60 - 40% Tsunade

U.i.: Suigetsut nyugodtan vehetjük víz alapúnak, hisz a mangaban az alap elemekre építkezik Kishi, szal nem hiszem hogy kólából lenne hab fiú. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 22:02:03 írta Tr4nCe » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6794 Dátum: 12 máj 17, 22:06:00 »

Az ütései hogy porlasztanák már el a vizet/folyadékot? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/574/7 Ugyan ez történne. Hiába üti meg, suigetsunak nem árt. Akármekkorát is üt, a víz elpárologni nem fog, csak szétloccsan. Aztán újra összeáll. Tsunade ez ellen nem tud mit tenni.
Ellenben suigetsu ugyan azt megcsinálhatja tsunadéval is, mint itt Juugoval. Közbe hogy biztos legyen akár ketté is vághatja, úgyis az a kedvenc elfoglaltsága a fent linkelt mangaoldal előtti oldal szerint. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins