24 nov 16, 20:33:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227807 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6765 Dátum: 12 máj 17, 15:33:00 »

Van elegendő chakrája Konoha gyógyítására? Csak nekem rémlik, hogy Kakashira a halála után csatlakozott csak rá? Plusz egy fél (és most lehet, hogy keveset is mondtam) falut legyalult addigra Pein, szóval nem egy embert hagyott veszni.
Juugo átadott egy jóóóókora részt a saját testéből szöszinek, nem azért ment ott össze, mert regenerálódott, hanem mert átadta a saját testét a főnökúrnak.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6766 Dátum: 12 máj 17, 15:33:26 »

Ja, komolyabb mellékhatása volt, mert nem magával csinálta ezt. A saját húsából adott szöcskének, de ha vele történik ez, az anyag nem vész el, csak átalakul=odébbmegy. Ha a Föld köré építenek egy 40 000 km hosszú védőfalat, akkor nem lesz nehezebb a bolygónk, mert a fal anyaga is onnan származik.
Konohát meg pont olyan sikerrel gyúgyította, hogy Nagatónak kellett a falu minimum 3/4-ét föltámasztania. Ráadásul én egy darab olyan jelenetre sem emlékszem, hogy egy Katsuya mondjuk egy nyílt töréses shinobit meggyógyított volna, csak a horzsolásokon meg miegymásonkon mászlált meg zölden fénylett. Ha Juugo másokat ilyen sikerrel gyógyít, akkor magát logikus, hogy még jobban fogja, főleg ha a módszereit nézzük. Ha Tusnadének meg elfogy a charája, neki annyi, mert ütni is chakrakontrollal üt, nem izomból, mit Juugo, aki természeti energiát is használ, ergo az erzékei meg a reflexei is sokkal jobbak, a gyoraságról nem is beszélve.

szerk: renato is beírt elém 26 egész másodperccel xD
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 15:36:25 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6767 Dátum: 12 máj 17, 15:38:56 »

Oké, az első részét én néztem be elnézést. Erre már azelőtt rájöttem.
Arról se vitatkoznék (pedig lenne amiért), hogy nem Tsunade volt az, aki életbe tartotta a falu egy részét, hanem a szentlélek. De ebben a csatában csupán önmagát kellene gyógyítsa. Mint láttuk a Madarás harc már elég régóta tart és még mindig talpon van. Pedig használt a chakrájából rendesen. ( a teleportáció után egy sejtgenezis, a többi kage gyógyítása, az új jutsuja majd a gyomrán tátongó lyuk begyógyítása).
Az pedig tényleg nem igaz, hogy Tsunade csak chakrából üt... Ő nem Sakura. Ő alapból hatalmas testi erővel rendelkezik, a chakrakontroll csak felerősíti ezt. Mit gondolsz miért kapott ötöst az erejére, miközben Sakura csak hármast? Nyilván azért, mert ez azt mutatja, hogy ő mindenféle jutsu nélkül is erős.

"It should be noted that unlike Sakura, Tsunade herself already possesses incredible raw strength, capable of crushing stones in a single hand with nothing but pure muscle power. This strength is later increased to monstrous levels, when Tsunade uses this technique, allowing her to perform feats like lifting and swinging Gamabunta's sword high in the air, create craters and fissures on the ground by simply tapping on it with either her heel of finger, and destroy Madara Uchiha's Susanoo and its sword with relative ease. "
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 15:42:59 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6768 Dátum: 12 máj 17, 15:46:59 »

Hát.. nem vagyok biosz szakos, de szerintem a testi erő elég nagy százalékban a muszkliktól függ, a Raikage sem vélteltlenül van kockásra kigyúrva még az orrán is. Tsunadén pedig nem látok semmiféle átlagosnál nagyobb 'cepszet. A charkakontrollt meg kölökkorában is megtanulhatta, eléggé alap dolog, Sakure sem tudta volna földobni Narutót a levegőbe Tobi ellen tiszta izomból. Tsunade meg persze hogy erősebb egy chuuninszintű csitrinél meg a chakrakontrollja is jobb. Ennek ellenére ütésenként egyre csökkenti a charáját, lehet csak kicsivel, de Juugónál biztos sokkal többel.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6769 Dátum: 12 máj 17, 15:53:38 »

Mi a fenéért csökkenne hamarabb a chakrája, mint Juugo-é? Hát nem az a lényege az egész chakrakontroll cuccnak, hogy veszteségek nélkül tudjon jutsukat alkalmazni? Ezt még Kakashi is elmagyarázta valamikor a part1-ben.
Mi van akkor, ha nem látsz rajta bicepszet? Elég hülyén nézni ki ha lenne neki. Ez egy kitalált, képzeletbeli történet, ahol ninják hihetetlennél hihetetlenebb technikákat alkalmaznak. Ne akadj már fenn olyanon, hogy  Tsunade fizikailag is erős, miközben azt hitelesnek tartod, hogy mások tűzgolyókat fújnak.

Neked így jobban tetszene?   Nevet

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 15:58:37 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6770 Dátum: 12 máj 17, 16:04:50 »

Mondjuk azért, mert Juugonak ott van az átokbecsét, ami begyűjti neki a természeti energiát, úgy meg pazarolhatja, ahogy tetszik neki. Veszteségek nélkül meg nem lehet támadni, a minnél kisebb energiaveszteség a cél. Szép is lenne, ha a végtelenségig tudnák egyesek folytatni a figt-ot.
Nem akadnék fönn rajta, ha mások meg nem lennének kigyúrva még a kisujjukon is. De nem ezen kéne vitázni, Tsunade chakrakontrollal erősebb, mitha izmozna, csak kicsit több energiába kerül, na.
Naplózva

alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6771 Dátum: 12 máj 17, 17:45:53 »

Tsunade úgy összeveri Jugot mint egy óvodást... Ahogy Kimimarot meg a többi hangoskodót is Nevet Ő a Hokage plusz a Sannin tagja valószinüleg 2-3x annyi jutsut tud mint amit eddig láthattunk tőle... Nem fogja őt legyőzni pár mezei csunin az tuti. Ja és fizikailag erősebb mint a Raikage, de attól még nem fognak neki kockahasat meg 50es bicepszet rajzolni... Ő egy női karakter bakker Nevet

Mondjuk legyen a következő harc: Suigetsu vs Rock Lee Nevet
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
renato
Vendég
« Válasz #6772 Dátum: 12 máj 17, 17:56:38 »

Össze-vissza tényekkel én is tudok dobálózni: Juugo sennin módot használ, harcolt a Hachibi, és A ellen is, sőt, talán az egész csapatából a legjobb bőrben ő volt a ezek után, ráadásul egy bazinagy lézerágyút is képes a chakrájából létrehozni, Kashyyyyk lemészárlása bizonyították a világnak, hogy a fizikai erő mit sem ér a tökös lövöldözéshez képest.

Suigetsu vs. Lee:
Suigetsut nem lehet megsebezni fizikai támadásokkal. Röviden el is mondtam, hogy miért nyerne 100-0 arányban.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6773 Dátum: 12 máj 17, 18:24:30 »

Ez a Suigetsu dolog nem állja meg a helyét. A normál fizikai támadások nem képesek megsebezni, de például egy olyan kunai amibe belevezetik a chakrát már nem normál támadási szint.  Ez ahhoz hasonlít mint a fantázia történetekben a normál fegyverek és a mágikus fegyverek közötti különbség. Másrészt azt tudjuk, hogy Lee nem tud chakrát kivezetni egy fegyverbe így semmi esélye nem volna. Azt viszont nem tudjuk, hogy fejlődött e a kapunyitási képessége. A sima Narutoban már az ötödiket képes volt megnyitni, így egyáltalán nem lepne meg ha az azóta eltelt időben akár a 7. kapuig is eljutott volna.  Márpedig a 6.-ban megjelenik a páva támadása, ami már nem sima fizikai támadás.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6774 Dátum: 12 máj 17, 18:35:31 »

De, az is sima fizikai, max nem annak néz ki. Rock Lee pedig béna Suigetsuhoz képes, aki egy ideig még a Hachibit is feltartotta, olyan izmokat növeszt, amilyeneket akar, vízzé válik, csak villám chakrával vagy valami durva ninjutsuval lehet legyőzni (de még egy tisztán bekapott Bijuu Bombába sem halt bele!).
Én még a Gai vs Suigetsut is Suigetsunak adom, kicsit megrugdossa Sui meg elkardozik, elsüti a Hirutorát, amíg Gai fetreng meg feldarabolja.

Juugo nagyon durva és taijutsuban szerintem felveszi a versenyt Tsunadével (nem üt akkorát, de gyorsabb és kiszámíthatatlanabb), ugyanúgy vagy még jobban regenerálódik, az átokpecsétet is profin használja pl. repülésre. De a chakrapengékkel lehet, hogy Tsunade hozná a harcot, nekem 70-30 Juugonak.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 18:40:38 írta malakian666 » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6775 Dátum: 12 máj 17, 18:43:10 »

A Páva támadás se valami chakrával töltött izé. Az ütés gyorsaságától lángra kap a levegő és az találja el a célpontot.
Nem hiszem, hogy a tűz ártana Suigetsu-nak. Egyedül a 7. kapuval lenne esélye, azon belül is a Hirutora-val. Hasonlít egy Bijuu-bombához és amikor Bee elkapta vele Suigetsu-t nem nézett ki valami jól. Ha Lee eltalálja a Hirutora-val és van még benne annyi, hogy szétkapja van némi esélye.
De odáig el is kell jutni, ha egyből nekiugrik Suigetsu-nak, úgy fog járni majd mint Juugo, annyi különbséggel, hogy Lee-ről nem szedi le a vizet.

Juugo vs Tsunade:
Akkor én is dobálózok egy kicsit: Bee is erősebb A-nál, tehát mondhatjuk ugyan olyan erős, mint Tsunade. Juugo harcolt Bee-vel, aki fel is vette a 8. farkú alakját, mégis túlélte.
Most jöjjenek a tények: Tsunade soha nem találná el Juugo-t... Hála a természeti energiának, amivel simán kikerüli Tsunade ütéseit!!
Naruto a 3. Raikage ütése elől is kitért, aki valljuk be kicsit gyorsabb, mint a Hokage. És mivel ugyan azt az energiát használják Juugo-nak se lenne nagy gond.

Suigetsu vs Tsunade:
Az öreglánynak kevesebb esélye van, mint Juugo ellen.
Itt csupán az a kérdés, hogy Suigetsu víz teste miként reagálna a savra... Pozitívan valószínűleg semmiképp sem.
Na meg az, hogy Tsunade hogy kap levegőt olyan víz burokba, amit Juugo-ra rakott... Valószínűleg sehogy.
Azt elmagyaráznád, hogy idézi meg Katsuyu-t, ha Suigetsu nem hagyja neki? Vagy, ha idézés közben kapná a vizet a fejére mit csinálna?
De ilyen alapon, hogy több jutsut ismer, meg bárki belehal egy ütésébe Suigetsu is biztos ismeri azt a Vízipisztoly jutsu-t amit a Második Mizukage csinált Ooniki ellen. Na már most, ha a Hokage kap belőle egy sorozatot a fejére mi történne vele?
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6776 Dátum: 12 máj 17, 18:53:18 »

Most akkor mi van? Juugo természeti energiát használ és kitér minden ütés elől... Ezek szerint legyőzhetetlen vagy mi?
Eddig nem láttunk tőle olyan támadást ami kárt tehetne a mi Hokagénk-ban. Ha bekapna egy sorozatot abból a fegyveres támadásból elvileg csak néhány karcolást szenvedne el. Hogy mire alapozom? Egyszerű. A Raikage villámpajzs nélkül védte ki ezt a támadást. Emlékezetek arra, hogy mit mondtak a teleportálásról? Amely elvileg szét kellett volna szaggassa Tsunadét? Mi is történt a végén? Megúszta néhány karcolással. Tehát ne próbáld nekem bemesélni, hogy Juugo meg tudná őt semmisíteni egy ilyen szintű támadással.
Mivel Juugo nem igazán gondolkodik, valószínűleg egyből nekimenne Tsunadénak. Tehát nem távolról venné fel a harcot, hanem ököllel kezdene... Ekkor elég lesz egy kis idegrendszer manipulálás.

Tsunade vs Suigetsu

Miért ne hagyná, hogy megidézze Katsuyut? Eddig nem sűrűn fordult elő, hogy valaki nem hagyta valakinek, hogy megidézzen valakit.  smirksweat
Persze még ekkor sem biztos, hogy Tsunade győzne. Én csak megállapítottam azt a tényt, hogy Suigetsu nem szeretne savban fürdeni.
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6777 Dátum: 12 máj 17, 19:08:19 »

Tsunade vs suigetsu: Az elején nem értettem ezt a savas valamit de most hogy katsuyut mondod beugrik. Amúgy meg suigetsu sem gyenge. Képes volt blokkolni a hachibit amikor megindult. Na jó...nem nagy szám de látszott abba a formába nagy erővel rendelkezik úgy. Vízi jutsukra csak képes és távol tudja tartani valamennyira magától Tsunadét. De mivel tsunade több chakrával rendelkezik és suigetsu nem ugrálhat örökké meg használhat jutsukat ezért tsunadénak adom a meccset. Egy chakrával telített ütés ami erőteljes és be is talál az suigetsut kiüti. Nem is egyből de ezt nem tudhatni. 80-20 tsunade nagyinak.

új harc: edo itachi és edo nagato vs sennin 3-as és kin-gin tesók.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6778 Dátum: 12 máj 17, 19:20:13 »

Hogy mire alapozom? Egyszerű. A Raikage villámpajzs nélkül védte ki ezt a támadást.
Akkor én mit látok körülötte? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/462/5
Valamivel összekeverném? Vagy rossz a látásom?

Emlékezetek arra, hogy mit mondtak a teleportálásról? Amely elvileg szét kellett volna szaggassa Tsunadét? Mi is történt a végén? Megúszta néhány karcolással.
Na meg azt is, hogy csak a 3. Raikage volt képes vele utazni, erre mi történik? A 4. is túlélte egy karcolás nélkül...

Most akkor mi van? Juugo természeti energiát használ és kitér minden ütés elől... Ezek szerint legyőzhetetlen vagy mi?
Nem minden ütés elől... Csak a lassú ütések elől. Ebbe pedig igenis beletartozik Tsunade akár elfogadod, akár nem.

Eddig nem láttunk tőle olyan támadást ami kárt tehetne a mi Hokagénk-ban.
Én nem emlékszem rá, hogy Tsunade valakit úgy megüt, hogy belehal a sérüléseibe. Akkor miről is beszélünk? (Ha volt ilyen, azért én kérek elnézést).

Most ugrott be valami... Tsunade a T-1000-es Terminátor... Nem lehet megölni, kifogyhatatlan a chakrája, ő a leggyorsabb, és bárkit megöl egy ütéssel... Akkor miért is harcol mellette +4 kage Madara ellen? Ott van Katsuyu köpi a savat és Madara halott is... Bekap egy ütést, mert Tsunade gyorsabb, mint Minato és Madara nem képes kitérni előle aztán halott... Viszont Madara nem képes kárt tenni benne...
Lassan Tsunade is olyan lesz, mint Kisame. Isten lett belőle a Kakashi harc után...

Na beírtak elém...
Egy chakrával telített ütés ami erőteljes és be is talál az suigetsut kiüti.
Értem már... Tsunade ütése már nagyobb erejű, mint egy Bijuu-bomba... Ezt a fönti kis "leírásomból" kihagytam ^^
A többihez nem szólnék hozzá, mert ehhez nincs mit...
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6779 Dátum: 12 máj 17, 19:26:55 »

Fú, úgy tűnik téged másképp tanítottak meg olvasni...
Írt valaki olyant, hogy Tsunade szupersebességű? Vagy olyant, hogy akár egy lapon említhető Madarával vagy Hashirama-val? Esetleg olyant, hogy kifogyhatatlan a chakárja? Én csupán azt mondtam, hogy elkerüli a felesleges veszteségeket.  

Tsunade ütése igenis képes lenne megölni valakit egyetlen ütéssel. ( lásd a Susanoo kardjának kettétörése, stb.) Az, hogy eddig senki nem halt bele az ütéseibe igen egyszerű: össze vissza egyszer láttuk harcolni Orochimaru és Kabuto ellen. Igen, akkor nem mutatott valami sokat. Miért? Mert nem csak a Sannin másik két tagja, de ő sem volt formában. Amióta elhagyta a falut (minimum 20 éve) nem gyógyított és nem is harcolt csak piált. Namármost ha te kihagynál ennyi időt nem veszítenél valamit a képességeidből? Nem fáradnál el gyorsabban ha harcra kerülne a sor? Ha ezekre a válaszod nem, akkor te nagyon pro lehetsz.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 19:47:30 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins