24 nov 16, 18:37:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227550 alkalommal)
0 Felhasználó és 96 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6735 Dátum: 12 máj 14, 17:20:34 »

Idézet
Pedig mekkora lett volna ha a 4. halálát követően Ő lehetett volna az.

Eléggé vicces lett volna ha egy 5éves gyerek lett volna a hokage:D Amúgy miért majdnem akkora tehetség itachi mint minato? Szerintem ő is van olyan tehetséges mint minato mind erőbe mind agyilag. Mind ketten zsenik az tény csak azzal a különbséggel, hogy itachi még a zsenik (uchiha) közt is zseni volt. Amúgy ha sarutobi mondta, hogy 4.volt a legerősebb hokage akkor miért teszed őt sarutobi mögé? Sarutobit tudtommal nem a legjobbnak tartották hanem zseninek mert sok jutsut ismert. Amúgy hokagenál szerintem minato vagy a legerősebb vagy a második legerősebb volt hashirama után, de sima narutoba kishimoto úgy tervezte, hogy minato legyen a legerősebb hokage (hisz sarutobi is említette nyilván kishimoto nem csak úgy hülyeségből írta bele) csak azóta annyit haladt a történet, hogy már ott tartunk, hogy hashirama erősebb mint negyedik hokage volt.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6736 Dátum: 12 máj 14, 17:41:08 »

Mert ezt a legerősebb kijelentést a maga korában kell értelmezni és nem az összes időszakokra. Sarutobi is a legerősebb volt akkor amikor fiatalon a csúcson volt. Az meg senki ne mondja, hogy minden Uchiha zseni volt mert ez hülyeség. Itt Itachira gondolok amikor olyan kijelentéssel találkozok, hogy a zsenik között is zseni volt. Ez nem így működik. Ennyi erővel Minatora is mondhatjuk, hogy zseni volt a zsenik között. A zsenialitás általában egy, jobb esetben néhány dologban jelenik meg. Minden másban akkora gyökér, hogyha nem figyelnének rá kihajtana. Mind Itachi, mind Minato ugyan abban nagyon jó. Nagyon hamar észreveszik és elemzik a másik technikáját illetve annak hiányosságait. Ezért olyan jó mind a kettő és nem az erejük révén. Ilyen volt Sarutobi is a maga idejében. Tőlük pont erőben tér el az akkori Madara és Hashirama. Ők inkább az erősek kategóriájába tartoztak mint a nagyon intelligensek közé.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 17:51:09 írta rini67 » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6737 Dátum: 12 máj 14, 17:57:39 »

Persze, hogy nem lehetett minden Uchiha zseni. Ha mindenki zseni lett volna és MS-sel és FMS-sel rohangált volna, akkor nem ők lennének a halottak, hanem Itachi. Valószínűleg a legtöbben csak átlagosak voltak. Talán egyesek felnőtt korukban sem tudták annyira használni a Sharingant, mint Sasuke a sorozat elején.

Valóban Itachi mondta, hogy nem akar összetűzésbe keveredni Jiraiya-val, ez akkor azt is jelenthette, hogy erősebbnek gondolja őt. Viszont az óta változott a helyzet, hiszen Itachi megmutatta mire is képes igazából. Bár azt el kell ismerni az erőkülönbség koránt sem olyan hatalmas a két ninja között. Egy csatában talán Jiraiya sokáig kitarthatna, de végül az Uchiha nyerne.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 17:58:25 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6738 Dátum: 12 máj 14, 18:05:08 »

Azért tettem Hiruzen mögé, mert ő katpa meg a shinobi no kami rangot rikodu mellett, az jelent azért valamit. Ráadásul narutopedian minden értéke 5, azzal magyarázható néhol a csökkenés, hogy 100 éves és már lelassult. Ja azt benéztem hogy kicsit fiatal volt még akkor itachi, de pl 10 évesen simán megtehetnének már valakit annak.
A lényeg abban volt a mondandómban, hogy egy gara homokja vagy egy susano nem biztos hogy megbírná állítani, gyakorlatilag nem volt vesztes csatája, 3. nagy háborúban is egyedül alázott több száz ellenfelet. Egyébként minden erős intelligens, ez ide nem annyira vág: összes erős karakter inteligens narutoban. Sok idióta volt benne pl hidan, aztán mire ment, egy mezei jounin megszívatta egy 10méteres gödörrel.
Jó az okosak közül kivétel naruto, de őt is egyre inkább okítja a jóságra kishi.

kicsit a nagato vs sannin harcról: shinra tensei-el verné el őket egyedül, mivel ha nem peineket irányít lecsökken a jutusk közti időkorlát, ezt mondja is naruto mikor harcol ellene. szerintem a két ST között annyi idő telik el míg kimondja. Ninjutsuk hasztalanok, orochimaru se virgonckodna ha kitépnék a lelkét a testcserével. jiraiya 3 nagy békája is 1 shinra tensei volt, szerintem nem sok sansza van a 3nak, akkor se ha nagató egyedül áll ki ellenük.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
malakian666
Vendég
« Válasz #6739 Dátum: 12 máj 14, 18:41:37 »

Nem:   Férfi
Kor:   12
Lakóhely:   Haku x Deidara (Cuuukkiii xD):

Leírtam, hogyan játszódott a Pein vs. Naruto harc, külön nektek (egyébként már rengetegszer ki lett beszélve ebben a topikban, mekkora hátrányokkal indult Pein). Innentől az, hogy Narutonál erősebbek a sanninok nem érv. Különböző harcmodoroknál pedig egyébként sincs helye erősebb - gyengébb érveknek.

Amit te leírtál, az legalább konkrét elképzelést ír le a harc menetérők, más kérdés az, hogy ezer sebből vérzik és hülyeség. Egy hónapja sem volt, hogy Sannin vs. Pein/ Nagatot tárgyaltuk, használd a keresőt, vagy lapozz vissza, ha érdekelnek az akkori vélemények és az írásod tévedései (de gondolom ez a hozzászólás agyfaszból született, az ilyeneket, hogy a kígyó bekapja őket még te sem gondolhatod komolyan).

És off: Miért ne tudnám a retardált jelentését? Teljesen helyes kontextusban használtam, köznyelvben ugyanúgy, mint pl. a GYP-s/ gyépés elterjedt kifejezés hülyeség rokonértelmű szavaként. És nem kell szemetelni a topikot, küldj privátot.

Még a Susano'oval el tudom képzelni, hogy tud kezdeni valamit, de Gaara homokjával kevésbé. De inkább nem írok semmit, mert animét nem nézek a fillerszezon óta (most jönnek le a kihagyott részek, így húszasával jobb nézni  Pontosan), mangában meg keveset láttam belőle.

A sok ellenfél alázása menő volt, de ugyanezt egy Deidara, akár Shippuuden Naruto (200 klónnal és Rasenganokkal) vagy Sasori segítség nélkül is megoldotta volna. Tömegpusztításra nem volt olyan jó a harci stílusa, mint ahogy nagy vagy nagyon erős védelmű ellenfelek ellen is kevésbé hatékony, mert nincsen monumentális vagy nagyon nagy erejű technikája (mint Jiraiya végső Rasenganja, Tsunade ütése, Kirin, Rasenshuriken, Bijuu Bomba stb.). Az elteleportálás mennyire működik támadásként?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6740 Dátum: 12 máj 14, 18:49:32 »

Azért azt ne felejtsed el, hogy Minatoról még így is talán a legkevesebbet tudjuk. Például tudjuk róla, hogy rendelkezik saját természeti erővel de nem ismerjük annak típusát. Másrészt Minato pont az intelligenciájáról és a jutsuk ismeretéről volt híres. Nehezen képzelem el, hogy csak ennyit tudott amit nekünk eddig bemutatott. Mert eddig csak a villanás, a teleport és a rasengant, valamint idézést látunk tőle. Kétkedve gondolok arra, hogy csak ennyit tudna Minato is.

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 19:00:58 írta rini67 » Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6741 Dátum: 12 máj 14, 19:19:12 »

Malakian, az neked örömöt jelent hogy idéztél a Profilomból? :'D

Különbe, az , hogy valakiket leszólsz, mert szerinted az hülyeség, és nem felel meg az elvérésaidnak, attól nem kell olyat kiírni: "Ez Retardált volt"!

Különben: Tényleg, az milyen perverz érzelmet jelent, az hogy a profilomból emelsz ki? Nyelvesít  Félreértés ne essék, nekem az nem baj, nyugodtan nézhetitek, azért van ott, csak hát, ha ezzel az értelmi szintemre szerettél volna utalni...

Talán még így is nagyobb, mint egyeseké, itt most speciel nem rád értettem.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6742 Dátum: 12 máj 14, 19:48:03 »

Látszik, hogy nem írkálok már ide... megkapta más a "beugatok, mert csak" szerepet. Ráadásul már le is bunkózták, holott az én suttyósságomat meg sem közelíti a szintje... ejj-ejj...
Perverz érzelem? xD Öcsém, én gyakorlatilag majdnem megfulladtam, mikor megláttam a "lakhelyed" (remélem nem élsz az ősi trükkel, és nem x-szel jelölted meg a valós helyet).

Mikor lett kijelentve, hogy Hiruzen a legerősebb kage? Mikor a második és az első ereje kimerült pár tikkfában és egy nagy tsunamiban. Ha most megidéznék őket, az egyik használhatná az Edo Tensei2-t (mekkora troll lenne már Orochimaru/Kabuto, ha megidézné a másodikat, az létrehozza az Edo Tenseit, majd feloldanák az őt működtető Edo-t, és egy totál halhatatlan Edo hadsereget kapnánk, akiket csak lepecsételni lehet Nevet), a másik pedig bevágná a Go to sleep no jutsu-t (vagy a spórásat, vagy a Punk-osat), és már legyőzhetetlenek is lennének. Szóval a harmadik pengeségét ne vegyük készpénznek.
Minato pedig továbbra is gyenge, mint a harmat (azaz a kage szinthez képest), viszont a sebessége ezt olyan szinten kompenzálja, hogy a legjobbak között lehet számon tartani.
Viszont még így is kevesek a Shodai ellen. Hallhattuk, hogy előszeretettel használja a fa klónokat, eléggé nagy fail lenne, ha annak a lelkét zárná el Minato, vagy Hiruzen. Emellett ott a spóra, a regeneráció, a fa elem, és a Chuck Norris-éval vetekedő, rajongóktól nyert ereje, amit a mostani Madara-s harcok által szenvedett el. Bár az utolsót nem számítva is esélyes a harcban.

Egy tanács: kapd ki a klaviatúrádból az entert, hogy meglegyen a három EGÉSZ sor mindig.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6743 Dátum: 12 máj 14, 20:44:18 »

Renato beírt elém, de utólag nem bánom, mert okozott 1-2 vidám pillanatot így estére:D AyaseAkami lakóhelyéről én csak annyit mondok, hogy én 14 éves lányként mélységesen szégyellném kiírni ezt, nemhogy X korú fiúként.xD De én senkit nem szólok le a feltételezhető nemi identitása miatt, az nem lenne tisztességes dolog, nemde? Öregcsávó
  Malakian.. ebben a 'vitában' elvileg neked kellett volna az okosabbnak lenni, itt vagy már egy jó ideje, ismered a szentírást, satöbbi, satöbbi, bla-bla. Ez 'látszik' is, te retardáltoztad le előbb a másikat xD Pedig az Úr így szólt egyszer vala: 'A trollokat ne etessétek, édes gyermekim, mert megnőnek vala'.
  Egy ideje szeretek itt olvasgatni. Pihenteti a szemet a 3 soros szabály nem ismerete, mert jóhiszemű emberként feltételezem, hogy nem ismeritek. Ki vagyok én, hogy az gondoljam, hogy egyeseknek a 3 sor az 6 szó?:O Ugyan.

Hiruzen meg akkor erősebb a két elődjénél, ha Naruto jelenleg is genin szinten mozog. Mondok még pár megdönthetetlen igazságot Kishitől:
- Pein legyőzhetetlen
- a Tsukoyamiból lehetelten kitörni
- Jiraya meg tudta volna ölni Itachit meg Kisamét
- Itachi egy szemétláda, Sasuke mártír
- A Hyuugák juukenje halálos
- A Kyuubi egy velejéig gonosz, igazi öntudat nélküli szörny

Egyéb kérédés?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 20:46:37 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6744 Dátum: 12 máj 14, 22:32:45 »

hát azért visszakanyarodva a chunin vizsgához, sarutobi csúnyán visszaverte mind az első mind a második támadásait, igen akkor még a történet nem tartott dragon ball szintjén erőben, csak kb az elmúlt 50részben lett feltápolva az első annyira hogy Ő lett rikudou 1.1 egészen addig senkinek nem volt vele baja hogy a harmadik elkapta/szívatta robbanósdival/lepecsételte őket. Igen ha újra meglenne tartva a harc, a 3.jóval bővebben mutatná be a tudását; és ha hozzáveszem hogy már 68éves volt ott, akkor 25-30évesen eléggé bivaly lehetett.

Igen mondok valamit neked sabaku: abban a harcban erősebb volt mint a két elődje, ezt lehet annak a számlájára írni hogy nem voltak a pakliban ezek a 6utak meg a fa elem istenné emelése, vagy annak is hogy direkt legyengítette őket kishi mivel edo tensei zombik, sajnos nem látok a fejébe. De attól még Ő "nyerte" a harcot, legalábbis nem veszített a kettő ellen [úgy hogy öreg volt, gyenge és lassú is]. Jó hát ebbe is bele lehet kötni hogy Enma segített neki :DD
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6745 Dátum: 12 máj 14, 23:36:59 »

Ha az a harc csak arórl szólt ovlna, hogy Orochiamru megölje Sarutobit, az elején elvágja a torkát. Most ne kössünk mrá bele, hogy miközben játszadozott vele, a drótoon rángatott bábjai nem zúztak teljes erőbedobással. Ezt kb. ötvenszer beírtam már ebbe a topicba, és kicsit fura már ismételgetni, nem mintha ezt úgy érteném, hogy jegyezzétrek mrá meg, lehet egyetérteni, nem egyetérteni, nyílván nem is látrta mindneki, csak megjegyeztem.
A harmadik fénykorában viszont nagyon kemény lehetett. Még ha csak anynit ios tudott volna, mait mutatoptt, ha nem kell félnie minden köhögésnél, hoyg kifogy a chakrából, elég jól zúzna, a legtöbb akatsuki tagot talán lenyomná. A legerősebb hokage viszonbt talán soha nem volt. Talán de.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 23:38:12 írta STM » Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6746 Dátum: 12 máj 15, 05:37:15 »

Ez nem "nemi identitás" kérdése. "Haku x Deidara (Cukiiiiii xD)" Van oda kiírva...
Na ellemezzük csak le:

Haku= Haku
x=és
Deidara=Deidara

Miután ezeket leírtam, félreértés ne essék, (nem vagyok buzi!) de nálam ez gúnyosan van leírva, ezért van ott az "xD"

Mem szimpla élvezetből tettem oda, hanem mert Karin fajta "Fangirl" stílusban írtam ki. A *zárójel* Cukiii *zárójelbezérva* Meg azért van ott bazdmeg mert az egy gondolatmenet, ahogy Karin elecseteli: *Ó Kawaiii*

Aki nem érti nem lényeg, le is szólhattok nem fog meghatni, de azért Renátó! Én meg nem szólalnék egy Latin-Amerikai, Roshalindából választott nick-névve!
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6747 Dátum: 12 máj 15, 11:16:34 »

Még véletlenül se fordulhat elő, hogy tényleg Renátónak hívják igaz? -.-" Mert mindenki kitalált névvel fórumozik... Mert a Béla biztos Tomi42-őt fog megadni...
Nem akarok vitába keveredni (megint), de ez erős kijelentés:
Idézet
le is szólhattok nem fog meghatni
Nem hat meg, mégis megmagyaráztad. Engem ha valaki véleménye nem zavar, nem kezdek el magyarázkodni.

Félreértés ne essék, nem azért hoztam fel ezt a 3. a legerősebb kage dumát, mert így gondolom. Csak kifejtettem, hogy ez lett mondva, mégis annyit mutatott, mint egy jounin. Egy pecsételő technikát nyomott, amivel hozhatna egy döntetlent Hashirama ellen és persze erre kiváló védekezés a faklón, de láttuk hogy a 3. a klónokkal is képes pecsételni.
A 3. szerint Minato a legerősebb kage, aztán ő se mutatott a sebességén és a teleportáláson kívül semmit. Ezzel szintén nem lehet megfogni Hashirama-t. Megint ott a pecsét, de az 50-50 vagy fa klón és Minato-nak annyi, vagy az igazi Hashirama, de szintén annyi Minato-nak.
Én még mindig azt mondom vagy Hashirama win vagy szerencséjük van és egy döntetlen.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6748 Dátum: 12 máj 15, 13:42:55 »

Idézet
A 3. szerint Minato a legerősebb kage, aztán ő se mutatott a sebességén és a teleportáláson kívül semmit.

Egy harcba a sebesség az egyik döntő tényező, ráadásul ehhez mint említetted még ott van a teleportálás ami képes volt bijuu bombát elteleportálni így nem kívánatos támadásokat is elbírná. Ráadásul ott az intellegencia is neki ami a harcba nagyon sokat számít. Már ezekkel a képességekkel is a legjobbak között van minato ráadásul nem hinném, hogy csak ennyit tudott volna, de ha mégis csak ennyit tudna már az is bőven elég hisz nem elég, hogy gyors és teleportálni tudja a támadásokat, de még nagyon okos is ami harcba nagyon jól jön. Szóval az a hashirama vs minato+sarutobi szerintem ne m olyan egyértelmű, hogy hashirama nyer. Szerintem sarutobi+minato nyerne még ha öreg sarutobiról is van szó hisz sarutobi sok jutsut ismer, minato hihetetlenül gyors, okos ráadásul mind ketten ismernek olyan technikát amivel szinte bárki ellen egy döntetlent kibírnának hozni. Ha hashirama mégis olyan über brutál, hogy nem bírnának el ketten vele akkor max. sarutobi vagy minato csinál pár klónt lefogja és mehet a pecsét. Minato meg a biztonság kedvéért közben szét szórna mindenhova kunaiokat hátha feltűnik az igazi hashirama ha mégis csak klónokat csinált. Szóval véleményem szerint a legrosszabb esetbe is úgy nézne ki a harc, hogy vagy csak minato éli túl vagy csak sarutobi.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6749 Dátum: 12 máj 15, 14:33:37 »

Én meg egy ilyen kemény ferde hajlammal ülnék inkább csendben, de te tudod.. csak hogy megnyugtassalak: ez a valódi nevem. Megnézheted naptárban is, ez nem olyan, mint a Nintendó, vagy a Pokémon, november 12-én ott figyelek Jónással (ami úgyszintén ősmagyar név) egy napon. (igen, megsértődtem... még hogy ROSALINDA??? MARICHUY 4EVER! - de tök poén, cigányoztak már le a Renátó miatt, nagyjából mindennek lehordtak már miatta a szellemi magasságokba emelkedett 12 éves badass fórumozók, de a latin szappanoperahőst még senkitől sem kaptam meg xD Murcik új fénytörésben, úgy látom Nevet).

Haku és Deidara cuki? Jaaaa, ez tök hetero, én kérek elnézést. Azért lenne egy jó tanácsom: ne guglizz rá a "Haku x Deidara" kifejezésre, mert könnyen felcserélődhet a salakanyag kibocsátó nyílás szerepe. Nekem nem kell a nemi identitásodat ecsetelned, csak furcsa, hogy pont TE oltod(=próbálod oltani, mert amit produkálsz, az édeskevés) itt a népet ez meg az miatt.

Mach5: teleportálhat akár a Vénuszra is Minato, ha beszívta a spórát, akkor neki annyi.
Sarutobi sok jutsujából ismerünk keményen 6-ot. Hiába ő a professzor, nem mindegy, hogy ismer ezek mellett még 1000 D-C-szintű technikát, vagy 5 S-szintűt. Akárhogy is legyen, édes mindegy, mivel ezzel a virágspórás jutsuval túl nagy power up-ot kapott Hashirama.

Amúgy köszönöm sámson1005, hogy próbáltad elmagyarázni, de számára úgyis kitalált minden nicknév, ezért szerintem te is cseréld a Laci-t Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 15, 14:37:28 írta renato » Naplózva
Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins