Kakashi és Asuma/Neji vs. Hidan és Kakuzu:
Véleményem szerint Kakashi mellé elég egy személy, és már lehozhatják a harcot. Hidan képességét már ismerik, így Neji vagy Asuma defenzív harc során tarthatná magát ellene, sőt, talán még tönkre is tehetik a kaszáját.
A kör megrajzolásához mire is van szüksége? Vérre (legalábbis eddig mindig azt használt). Asuma ellen mi segítette hozzá a körhöz, és Asuma véréhez? Kotetsu és Izumo balul elsült akciója+a pengék, amiket otthagytak+Kakuzu, aki lefoglalta az ellenfeleket. Kakashi egyedül erősebb, mint az a három együttvéve, szóval nem lenne szükség Asuma segítségére Kakuzu ellen.
Most három eshetőség van:
Csapatmunka vs. két önfejű Akatsuki tag:
Egyértelmű, hogy ebben az esetben a Kakashi és Neji/Asuma páros nyerne. Kakuzu szétválhatna, mit sem érne vele, ha az ellenfelei külön-külön is milliárdszor okosabbak, mint az 5 társa együtt. Kakashi úgy tartotta magát a szívek ellen, hogy Choujiékra is figyelnie kellett, emellett egyetlen egy ninjutsut használt az éles harc során, ez is egy szívébe került Kakuzunak. Ráadásul ha Kakashi és Asuma egy csapatot alkot, máris megvan az 5 elem az ő oldalukon is. Neji pedig kiütheti a chakrapontjait a szörnyeknek, más nagyon nem tartja őket életben. Hidan pedig egy egyszerű lefejezés után használhatatlan lenne a társa számára.
Ebben az esetben 80-20-ra adom a harcot a jouninoknak.
Kakuzu vs. Asuma/Neji és Kakashi vs. Hidan:
A második harcot nem nyújtanám hosszúra, szerintem elég egyértelmű Kakashi győzelem lenne.
Az első pedig akárki ellen küzd Kakuzu, az ő győzelmét hozza, viszont nem mindegy, hogy ki az ellenfele.
Asuma vs. Kakuzu:
Ebben az esetben láthatnánk Asuma haláltusáját, ami során véleményem szerint egy, maximum két szívet magával vinne (like Dugovics Titusz
).
Neji vs. Kakuzu:
Neji kivédekezné magát, és várná az erősítést. Ő valószínűleg egy szívet sem ölne meg egyedül, de sokkal jobbak az esélyeik, ha a Hyuuga is életben marad.
Az első esetben Kakashi kimerültségtől függően Kamuizna is, a másodikban kizártnak tartom.
Összességében az első eset kicsit nehézkesebb volna nekik, mint a második, de szerintem ezt is lehoznák.
Kakashi vs. 3 szíves Kakuzu (akiket mellesleg elem tekintetében üt is): 60-40
Kakashi és Neji vs. 5 szíves Kakuzu: 65-35
Az utolsó pedig:
Kakashi vs. Kakuzu és Neji/Asuma vs. Hidan:
Kakashi tartotta magát Kakuzuval szemben már egyszer, ráadásul ott a villám szív legerősebb támadását is felfogta a kezével (ami a Rasengan-edzés után sérült is volt). Véleményem szerint most sem alakulna másabban a harc. Kakashi tartja magát, majd mikor Kakuzu a földre nyomja, Kamuival eltünteti az ellenfelét.
Vagy ha nem akarjuk erőltetni a Kamuit, akkor maradnak a klónok, föld jutsuk, víz jutsuk, genjutsuk, villám jutsuk, chakra kapuk és idézések. Eret vágnék, ha Kakashi ezzel a repertoárral nem tudná tartani magát egy Kakuzu szintű ninja ellen.
Egy kis megjegyzés azoknak, akik szeretik a "harcolt Hashirama-val" dolgot felhozni: Konohamaru is harcolt(=megtámadta) a harmadikkal, mégsincs Hokage szinten.
Az Asuma vs. Hidanról megvan a véleményem, le is írtam korábban, véleményem szerint ő legyőzné Hidant, de mivel ellene halt meg, ezért maradjunk a korábban említett defenzív harcmodornál, majd Kakashival ketten csak kiiktatnák az Akatsukit.
70-30 a jouninoknak.
Mielőtt jönnének az üzenetek, hogy ilyen meg olyan barom vagyok, vegyetek pár dolgot figyelembe:
1) A hangnemet, amit az üzenetemben használtam.
2) A megalapozottságot.
3) Hogy bizonyos esetekben nem nekem lesz kellemetlen a következő üzenet, amit írok.
Nincs sok kedvem "úgy" vitatkozni, gondolom nektek sincs, úgyhogy szeretném, ha szépen megbeszélhetnénk az egészet.
Kézcsók!